Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερουδια!!!

Πήγα το δωρο μου σε μια φιλη που σημερα ειναι τα προεορτια του γαμου και εφαγα μια μεριδαρα σουτζουκακια, αντε τωρα να χωνεψω...Ειναι και οι καουρες, ωραια!!!

Σημερα το μικρο μεσα πολύ με ταλαιπωρησε..αρχισε να με ποναει..δεν θυμαμαι απο τον Ανασταση να πονουσαν οι τουμπες...Μηπως δεν βολευεται??Τι να πω..και ολο στο ιδιο σημειο, να εχει εγκλωβιστει???:oops:

Μαρινα ετοιμο το μαλλι??Για πες λεπτομερειες ρε..ολα μυστικα μας τα κρατας!!Απο το ονομα μεχρι και τις μικρολεπτομερειες...Πως ειναι η μικρη, ηρεμησε καθολου???

Φιλακι αν καταλαβα καλά μαγειρεψε ο μπαμπας σου για το Ναταλακι???Μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Καμια ιδεα για κανα λαδερο αυριο??Φασολακια σκεφτομαι αλλα το καλοκαιρι κι αν δεν φαγαμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πετρουλα μουυυυυυυ

Μια χαρά βολεύεται ο μικρούλης σου τι σκάφτεσαι τώρα ? θα σε μαλώσω έχεις και εσύ καούρες?

πως το αντιμετώπιζες εγώ έφαγα το μεσημέρι κ τώρα ένα Γιούρι με δυο φρυγανιές μόνο και έχω τάση για εμετό πάλι :(:(:(:(

Kαλά ειδικέ μου. Το γράφει σε κάθε συσκευασία να κάνεις το τεστ αλλά... ποιός το κάνει...

!!

Κακώς δεν την κάνετε κακώς παντααααααααααααααααα είναι απαραίτητο κορίτσια ειλικρινά κάθε σωστός επαγγελματιας θα έπρεπε να το κάνει

κανεισ ομωσ δνε το κανει

μετά το περιστατικό που πάθαμε στο μαγαζί πάντα

ξέρετε τη μηνύσεις έφαγε η πρώην εργοδότρια μου από την κυρία τότε

:tongue::tongue:

Είναι ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδας. Δες εδώ http://www.thilasmos.net/lll.html

το ξερω συμπεθερα μου αλλα απο την νυστα μου το διαβασα γρηγορα και νομιζα οτι μου προτεινες μαρκα βαφης :cool:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αρμακι πιστευω οτι για ολους τους γιατρους θα ακουσεις πολλα αρνητικα και πολλα θετικα εγω γιατι την δικη μου εχω ακουσει και κακα και καλα αλλα εγω δεν την αλλαζω δυο παιδια εκανα και ειμαι πολλη ευχαριστημενη εκτος απο σπουδαια γιατρος ειναι και ανθρωπος!

Διαφημίσεις

Ηλιανα δεν μου ειπες του κορρε ειναι καλες;

Είναι καλής μια χαρά είναι απλά βγαίνουν λίγο ποιο σκούρα τα χρώματα ποιο νούμερο θες αν πάρεις να βοηθήσω έχει στο ιντερνέτ χρωματολογία ? ποιο χρώμα θες να σου βγει ?

αρμακι πιστευω οτι για ολους τους γιατρους θα ακουσεις πολλα αρνητικα και πολλα θετικα εγω γιατι την δικη μου εχω ακουσει και κακα και καλα αλλα εγω δεν την αλλαζω δυο παιδια εκανα και ειμαι πολλη ευχαριστημενη εκτος απο σπουδαια γιατρος ειναι και ανθρωπος!

Βασικό αυτό

ο προηγούμενος δεν φτάνει που δεν είχε παραστεί στην γέννα ήθελε και το φακελάκι που είχαμε συμφωνήσει

Είναι καλής μια χαρά είναι απλά βγαίνουν λίγο ποιο σκούρα τα χρώματα ποιο νούμερο θες αν πάρεις να βοηθήσω έχει στο ιντερνέτ χρωματολογία ? ποιο χρώμα θες να σου βγει ?

http://www.korres.com/default.aspx

θελω κατι αναμεσα σε 9,1 με 9,7 δεν θελω να ειναι πολυ κιτρινο

Ηλιανα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και σε αυτη με σουρωτη και κρυο γαλα λίγο η κατασταση βελτιώνεται..

Εχει τυχει να πιω και 3 σουρωτες τη μερα, οχι σοδα..

Μια φιλη μου μου ελεγε προχτες οτι οταν πινουν σουρωτη οι εγκυες το μωρο ακουει τετοιους θορυβους μεσα στην κοιλια σαν να γινονται εκρηξεις..:confused::confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μια φιλη μου μου ελεγε προχτες οτι οταν πινουν σουρωτη οι εγκυες το μωρο ακουει τετοιους θορυβους μεσα στην κοιλια σαν να γινονται εκρηξεις..:confused::confused:

σαχλαμαρες!!!!!

χαχαχα το εχω ξανακουσει αυτο δεν ισχυει!

Διαφημίσεις

Ηλιανα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και σε αυτη με σουρωτη και κρυο γαλα λίγο η κατασταση βελτιώνεται..

Εχει τυχει να πιω και 3 σουρωτες τη μερα, οχι σοδα..

Αυτό που λες το διάβασα στο τρωκτικό παλιότερα για την κοκακολα

κ ελεγε ότι μπορεί να προκαλέσει μέχρι κ κώφωση στο έμβρυο :confused::confused::confused::confused:

ρε Ηλιανα πολυ πεφτουν τα μαλλια μου φαλακρη θα μεινω ποτε σταματησουν να πεφτουν;

Σίδηρο παίρνεις ? μετά τον τοκετό χάνουμε όσα μαλια δεν χάσαμε 9 μήνες γιατί στην διάρκεια της κυήσεις τα μαλια μας δεν πέφτουν λόγο τον ορμονών λογικό είναι να πέφτουν λίγο παραπάνω τώρα θα δω χρηματολογία κ θα σου πω

τι χρώμα έχουν τα δικά σου τώρα σε μήκος ρίζα και άκρη είναι ξερά ?

Αυτό που λες το διάβασα στο τρωκτικό παλιότερα για την κοκακολα

κ ελεγε ότι μπορεί να προκαλέσει μέχρι κ κώφωση στο έμβρυο :confused::confused::confused::confused:

δεν υσχιει εχει ζυτηθει το θεμα εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39333

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...