Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

filiaki μου η la leche ειναι μαρκα;

Ηλιανα τα εχω ξαναβαψει σε κομμωτηριο δεν ξερω ποια φυτικη μου εβαλαν τωρα λεω να τα βαψω σπιτι γι'αυτο ρωταω

εχθες πηγα μασουτη εχω και το φυλλαδιο οι libero εχουν -30% οι pampers -25% και τα βρακακια babylino -30% οι προσφορες ισχυουν εως 25/9

ναι αλλα η λιμπερο μεχρι το σαβατο τριημερο - 50 %

εχω λιωσει με την la leche ναι μαρκα ειναι και βαφη καλαααααααααα χοχοχοοχχοχο

ωχ μην τα βαψεισ σπιτι κ αν το κανεισ θα κανει τεστ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα μου γιατί έτσι τα ποδαράκια σου μήπως έχεις έλλειψη ασβεστίου ?

Οχι Ηλιανα μου ειναι καθαρα απο το περπάτημα..Τωρα εχω και εναν ωραιοτατο πονοκεφαλο..Πάνω που ελεγα το πρωί οτι εχει καιρο να με πιασει ο ατιμος!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχαχα τι ρωταω το ατομο τον συνδεσμο θηλασμου λες ε;

μολις ξυπνησα :D:D:D

Όχι ι καλέ την σουπερ καλυπτική βαφή λέει που πιάνουν όλα τα λευκά χιιχχι με έκανες να γέλα φιλενάδα μου σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Οχι Ηλιανα μου ειναι καθαρα απο το περπάτημα..Τωρα εχω και εναν ωραιοτατο πονοκεφαλο..Πάνω που ελεγα το πρωί οτι εχει καιρο να με πιασει ο ατιμος!!

Στο λέω γιατί εγώ τελικά έχω έλλειψη και με πονούσαν τα καλάμια μου γιαυτο το έχεις κάνει πρόσφατα τσεκ ?

ωχ περαστικα ξαπωσε πονοκεφαλοσ :confused::confused::confused:

Μαρια καμια φιλη σου δεν εχει να σου συστησει καποιον γιατρό ή και τα κοριτσια εδω???

Και η χοριακη ανεβαινει με πολύ γοργους ρυθμους!!!!Τελεια!!!

Οι εμετοι μειωθηκαν καπως??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια-πανμαρ, τι συνταγη ειναι αυτη με της χυλοπιτες και τα διαφορα?? για πες το και σε μας γιατι απο οτι το κοβω η Φωτεινουλα θα ξεκινησει και παλι μουρουνελαιο...το μονο φαγακι που τρωει σχετικα καλα ειναι το κασερι και τα μακαρονια...γιαυτο εχει στουμποσει ο ποπος της

Κα Φωτεινή μου, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Είναι ένας αυτοσχέδιος τρόπος για να της μαγειρεύω τραχανά (το "φαστ φουντ" μας όταν δεν έχω μαγειρέψει!). Απλά, για κάποιον λόγο (που δεν μπορώ να καταλάβω από πού της ήρθε), από το καλοκαίρι και μετά θέλει να της βάζω μαζί και τραχανά, και χυλοπίτες και πληγούρι!

Στον χοντρό τρίφτη (του κρεμμυδιού), τρίβω μια ντομάτα, ένα καρότο και ένα κολοκυθάκι (αν έχω) και τα βάζω να βράσουν σ'ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνω μέσα δυο κουταλιές τραχανά (τώρα με τις νέες μας παραξενιές βάζω λιγότερο τραχανά για να βάλω και λίγες χυλοπίτες και λίγο πληγούρι) και λίγο ελαιόλαδο. Μόλις πιει το νερό της το σερβίρω με φέτα και... το τσακίζει!!!

Μαρία, αν θέλεις και αν νομίζεις ότι σε βολεύει, μπορώ να σου δώσω και τα στοιχεία του δικού μου γυναικολόγου. Είναι στο Αρεταίειο και στο Μητέρα και το ιατρείο του είναι στο Ν.Ψυχικό. Έχει και θετικά και αρνητικά, αλλά είναι πάρα πολύ καλός σαν γιατρός (αποδεδειγμένα από την κουμπάρα της αδερφής μου που είχε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό) και προσωπικά, αν ξαναμείνω έγκυος, σ' αυτόν θα ξαναπάω.

mrdIp3.png

Αρμακι μου τελεια τα νεα σου!Μπραβο!

Ολα καλα προχωρανε.Οσο για το γιατρο καταλαβαινω ποσο αγχωμενη εισαι ...εγω θα ημουν χειροτερα αν ειχα εγκυμοσυνη χωρις να εχω καταληξει σε γιατρο αλλα να σου πω κατι?Στο ειπα και προχθες στην τελικη πας στον γιατρο σου που τον ξερεις.Δε συνεβει κατι τρομερο απλα τωρα εισαι και εσυ πιο ενημερωμενη.

Απο την αλλη βεβαα σκεφτομαι αν ειναι να πας στον δικο σου που εχεις αμφιβολιες και να τον πληρωσεις και αυτον και το ιδιωτικο μαιευτηριο πηγαινε σε καποιον αλλον....

Μπερδεψοδουλεια...

Εγω παντως αν θες πολυ ευχαριστως να σου συστησω τον δικο μου και αν θες να του τηλεφωνησω κιολας ειμαι 1000% σιγουρη οτι θα σου αρεσει.Απλα ειναι ακριβουτσικος.Βεβαια μολις ανοιξει θα ειναι και στο Ρεα...πιστευω μεχρι τις γιορτες θα εχει λειτουργησει οποτε γλιτωνεις Ιασω ,μητερα κτλ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

όντως Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά καλό θα ήταν να αποφευγότανε η βαφή όχι τόσο για τα τοξικά όσο για την μια στις εκατό που μπορεί να πάθεις αλλεργικό σοκ η μητέρα και να χρειαστεί να αποθηλάσει
Γεια σου κοριτσούλι μουουουου. Υπερβολικό δε νομίζεις; Εγώ πάντως λέω Φιλιώ βάψου. Φιλιώ δε μου είπες Τριανταφυλλιά είσαι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρια ενα ειδος χορτοσουπας με ζυμαρικο ε??Η μαμα μου κανει τετοια αυτοσχεδια φαγητα που κ'που για τον μικρο ο οποιος τα τσακιζει!!

Κάπως έτσι... Βέβαια εγώ δεν της το κάνω σούπα. Το αφήνω να πιει όλο το νερό. Όπως στο ρύζι. Πιο κοντά σε χυλό φέρνει...

Αφού το τρώει όμως με τόση χαρά... Αυτό είναι που μ' ενδιαφέρει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Βεβαια μολις ανοιξει θα ειναι και στο Ρεα...πιστευω μεχρι τις γιορτες θα εχει λειτουργησει οποτε γλιτωνεις Ιασω ,μητερα κτλ..
Το Ρέα πού θα είναι; Στη Συγγρού; Πιο κοντά προς τα εμάς από τα υπόλοιπα των β. προαστείων; Iδιωτικό;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σου κοριτσούλι μουουουου. Υπερβολικό δε νομίζεις; Εγώ πάντως λέω Φιλιώ βάψου. Φιλιώ δε μου είπες Τριανταφυλλιά είσαι;

Δεν είναι υπερβολικό καθόλου φιλάκι μου έχω δει γηναικά από αλλεργικό σοκ στο μαγαζί

όταν δούλευα μέσα σε λεπτά έγινε τριπλάσια σε όγκο

χρειάστηκε μήνες να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγεία της

και πήρε πάρα πολλά φάρμακα

γυναίκα που έβαφε κάθε μήνα τα μαλλιά της

οι αλλεργίες δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου ηρθουν

Κάλου κακού ας κάνει ένα αλλεργικό τεςτ

δεν είναι τίποτα θα καθαρίσει πίσω από το αυτί την περιοχή με καθαρό οινόπνευμα τον 70ο και θα περάσει λίγο βαφή θα περιμένει ένα 24 χωρίς να το πλύνει και αυτό είναι όλο

πρόληψη παρά θεραπεία κανόνας

Άσχετο έχω πολύ καούρα ποπό μαλοξ μπορώ να πιωωωωωωωωω άραγε?

ποπό χάλι μαύρο είμαι τώρα

μου γυρνά το φαγητό από το μεσημέρι

πολύ χάλι

Kαλά ειδικέ μου. Το γράφει σε κάθε συσκευασία να κάνεις το τεστ αλλά... ποιός το κάνει...

Ήρθε ο πατέρας μου, της έφτιαξε κουρκούτι που το καταβρόχθησε, και την πήγε στις κούνιες. Χαλαρααααααααααααααααααα!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σας διάβασα με πολλέεεες διακοπές και τίποτα δε θυμάμαι να σχολιάσω! Δε θυμάμαι καν αν έγραψα εδώ τις ευχές μου για το Βικάκι! Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου και να είσαι πάντα χαρούμενη! Φέτος να βρεις μια καλύτερη και μόνιμη δουλειά και γιατί όχι αν το θελήσεις ένα νέο μπεμπάκι να ομορφύνει το σπιτικό σου!

Σαρδελίνα μου όντως τέλεια τα νυφικά σου και με βάση τη φιλοσοφία σου κι εγώ πιστεύω ότι θα πας πολύ καλά!

Πετρουλα άντε ξεκουράσου κοριτσάκι ξεχνάς μου φαίνεται κι εσύ επειδή η κοιλίτσα σου ίσα που φαίνεται, την προχωρημένη σου εγκυμοσύνη!

Βατραχάκι μου, δεν έκανα το προσκλητήριο που σας έλεγα οπότε και να σας το βάλω πάλι δε θα μαντέψετε!Χι,χι,χι! Βασικά έχουμε μείνει χωρίς φωτογραφική γιατί η άλλη που είχαμε 6 μήνες τα εφτυσε στα καλά καθούμενα, έβαλα όμως τις φωνές στον κύριο της αντιπροσωπείας και μου είπε αύριο να πάμε να πάρουμε μία καινούρια γιατί η άλλη δε φτιάχνεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...