Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sardelaki ηθελα να σου πω ειδα 3 νεες φωτο νυφικων στο fb. απο το μαγαζι ειναι?

Καλα φιλεναδα χωρις υπερβολες εχεις φοβερα νυφικα.ΕΙλικρινα σου μιλαω θα ανεβασω πανω την αδερφη μου οταν ερθει η ωρα!Και τι τιμες????Φοβερες !Τελεια!

Θα σκισεις φιλεναδα ειμαι σιγουρη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα κοριτσια!!Εκανα το λαθος και ξαπλωσα λίγο και με πηρε ο υπνος..να με δω το βραδυ!!Ο ταλιμπαν ακομη κοιμαται..το τι μου εκανε πάλι σημερα αλλο πραγμα!!Εν τω μεταξυ με πονανε τοσο πολύ τα ποδια κατω απο το γονατο στα καλάμια που πάω σαν χαρβαλο..

Σουλιτσα περαστικα της ευχομαι..Ολα ξεκινησαν απο τον ιο και την ξαναπιασε η καταθλιψη??

Ριτα, του την εφεραν ωραιοτατα οι βρεφονηπιοκομοι, χαχα

δε γινεται να καθονται τα αλλα να ακουν πχ.παραμυθι και ενα παιδι να τρεχει γυρω -γυρω..''

Τι λές τωρα??Δεν μπορω ουτε να τον φανταστω τον δικο μου...:?:-?

Βρε Νατάσα μου... Τα κάνουν αυτά τα πράγματα?

Σκέψου να έπαιζε επίθεση και να είχε βάλει και γκολ και να μην το είχες δει!!!

Απαπαπαπα........ Φταις!

Αααα συμφωνωω!!!!

Ευτυχως εμεις μετα τα δυο χειρουργεια που ειχαμε απο ατυχηματα στα γηπεδα, δεν ξανακλωτσησαμε μπαλα αλλα το μικροβιο υπαρχει...

Κικη φλατ σαγιοναριτσα φορουσα , πιο φλατ δε γινεται!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ασε νομιζω και που ηταν μεσα στην ταξη δεν τους εδωσε καμμια σημασια...θα σβουριζοταν γυρω γυρω....

Οποτε ανοιγε η πορτα εβλεπα ενα Γρηγορη σβιν,σβιν περνα δωθε...

Μου το εθεσε ευγενικα και με τροπο η διευθυντρια...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα μου ολο θελω να σε ρωτησω και το ξεχναω θελω να βαψω το μαλλι ποια φυτικη να παρω;ειπα να παρω κορρε αλλα σκεφτηκα να σε ρωτησω μιας και το κατεχεις το θεμα!
Αν εννοείς από πλευράς θηλασμού, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το βάψιμο των μαλλιών. Ρώτησα πρόσφατα τη σύμβουλο μου της la leche για μια φίλη μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Σούλα μου κουράγιο κι υποστήριξη στη μανούλα. Πηγαίντε σε γιατρό να τη βοηθήσετε όσο σωστότερα χρειάζεται... άσχημη αρρώστια...

Βικάκη μου χρόνια πολλά αγαπούλα μου, να σε χαιρόμαστε!!!

Ριτάκι θα δούμε για αύριο. Στον ίδιο θα πάτε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να με πάλι ήρθα να ενημερώσω για μια προσφορά όσες φοράτε πάνες φυσικά Μόλις ήρθε ο σύζυγος από σουπερ μασουτη

έχει προσφορά μέχρι το Σάββατο τα λίμπερο

πηρέ μωρομάντιλα 2+1 δώρο 2.3ο ευρώ

και έχει όλες της πάνες -50% πηρέ δυο κουτιά για τον μπέμπη μας με 4.78 σην το ότι είχαν πανό κ δώρο μωρομάντιλα

είναι καμία εδώ ?????????/

:tongue::tongue:

Αν εννοείς από πλευράς θηλασμού, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το βάψιμο των μαλλιών. Ρώτησα πρόσφατα τη σύμβουλο μου της la leche για μια φίλη μου.

καλησπέρα Μαρίζα μουυυυυυυ

όντως Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά καλό θα ήταν να αποφευγότανε η βαφή όχι τόσο για τα τοξικά όσο για την μια στις εκατό που μπορεί να πάθεις αλλεργικό σοκ η μητέρα και να χρειαστεί να αποθηλάσει

καλησπερα κοριτσια

στεναχορεθηκα με την μανουλα της Σουλας:( ..κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεπεραστει αυτη η πολυ δυσκολη φαση που περναει η μανουλα σου, κρισιμη ηλικια που αν δεν τα καταφερει μια γυναικα απο μονη της να το ξεπεραση η μονη γιατρεια ειναι ο γιατρος...κουραγιο και δυναμη σε ολους γιατι θα θελει την βοηθεια σας.

Μαρια-πανμαρ, τι συνταγη ειναι αυτη με της χυλοπιτες και τα διαφορα?? για πες το και σε μας γιατι απο οτι το κοβω η Φωτεινουλα θα ξεκινησει και παλι μουρουνελαιο...το μονο φαγακι που τρωει σχετικα καλα ειναι το κασερι και τα μακαρονια...γιαυτο εχει στουμποσει ο ποπος της

Κυρία φωτηνει τι κάνετε να χαίρεστε την κόρη σας αληθή βοηθά το μουρουνέλαιο το ήπιε ευχάριστα ? ανιξε η όρεξη της ?

και μείς πολύ τυακιιιιιιιιιιιι τυακιιιιιιιιιι τρώει

Αχ όλα μισά τα λέει πότε θα μιλήσουμε και εμείς καλά τουλάχιστον τον καταλαβαίνω εγώ χιχιχι

Διαφημίσεις

filiaki μου η la leche ειναι μαρκα;

Ηλιανα τα εχω ξαναβαψει σε κομμωτηριο δεν ξερω ποια φυτικη μου εβαλαν τωρα λεω να τα βαψω σπιτι γι'αυτο ρωταω

εχθες πηγα μασουτη εχω και το φυλλαδιο οι libero εχουν -30% οι pampers -25% και τα βρακακια babylino -30% οι προσφορες ισχυουν εως 25/9

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Sardelaki ηθελα να σου πω ειδα 3 νεες φωτο νυφικων στο fb. απο το μαγαζι ειναι?

Καλα φιλεναδα χωρις υπερβολες εχεις φοβερα νυφικα.ΕΙλικρινα σου μιλαω θα ανεβασω πανω την αδερφη μου οταν ερθει η ωρα!Και τι τιμες????Φοβερες !Τελεια!

Θα σκισεις φιλεναδα ειμαι σιγουρη!

ναι κοριτσάκι μου από το μαγαζί είναι...εδώ έντυνα την κούκλα μιά μέρα και την ξέντυνα και έβγαζα φώτο...την ζάλισα την κούκλα...αν είχε στόμα θα με έβριζε :-P

Όσο για τις τιμές...αυτό ήταν που ήθελα να κάνω ...να διαφέρω από τα άλλα μαγαζιά γιατι αυτό που κάνω το κάνω με μεράκι και δεν βλέπω τον πελάτη σαν πελάτη αλλά σαν φίλο και δεν μου γυαλίζουν στα μάτια ? όταν τους βλέπω χαχα

m57Zp2.png

Ρητα σουπερ ο γρήγορης πάνω κάτω πάνω κάτω της μούρλανε για αν δούμε μόλις τον καθίσουν θα του αρέσει ? φαγητό έφαγε εκεί ?

Όσο για τα θήλαστρα νιώθω τυχερή που είμαι στην παρέα η κάθε μια μας ξέρει και από κάτι καλά εσύ για τα θήλαστρα εμείς για το θηλασμό κάτι είναι κ αυτό αλληλοβοηθιόμαστε μουτσσσσσσσσσσσς

Φιλιω αν θέλεισης να κάνεις βαφή θα σου πρότεινα να κάνεις το τεστ ευαισθησίας

Πετρούλα μου γιατί έτσι τα ποδαράκια σου μήπως έχεις έλλειψη ασβεστίου ?

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι στα γρήγορα..σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, δεν θα βασιζόμουν στο φόρουμ αν τον γνώριζα τον άνθρωπο απλά επειδή δεν τον ξέρω και δεν έχω κάποια γνωστή να τον έχει η μόνη πληροφορία είναι αυτή και είναι κακή..ήταν πολύ βαρύ αυτό που έκανε στην κοπελα..τεσπα, μεσα στον πανικό μου πήγα ξανα για χοριακή σήμερα και το καλό είναι ότι απογειώθηκε! Από 332 πήγε 3320!!!! Τελικά βλέπω να καταλήγω στον παλιό μου γυναικολόγο, μέχρι αύριο θα έχω αποφασίσει..

Σουλίτσα μου περαστικά στη μανούλα σου, επειδή το έχω περάσει θα σου έλεγα κι εγώ καλύτερα σε ψυχίατρο να βοηθηθεί η γυναίκα με αγωγή(όχι φυσικά ηρεμιστικά..)

Νατασούλα αν το είχα κάνει εγώ αυτό στον καλό μου, θα με χώριζε! :lol:

Σαρδελάκι και Μαελενη περαστικά

Θέλω να σχολιάσω κι άλλα χτεσινά, αλλά δεν το βλέπω για τώρα τουλάχιστον.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...