Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ! Αυτή η κόρη μου... Την ρώτησα τι θέλει να φάει σήμερα το μεσημέρι... Και τι μου απάντησε (το οποίο το εννοούσε και αν δεν της το έφτιαχνα θα είχαμε δράματα):

τραχανά με χυλοπίτες και πληγούρι! Και τώρα το τρώει με καρότο, ντομάτα και τυρί τριμμένο!

(Ρίτα μου, αυτή την καταπληκτική συνταγή νομίζω πως όχι μόνο δεν την ξέρεις, αλλά ούτε που θα σου είχε περάσει από το μυαλο! )

Σουπερ συνταγή και εμείς τρώμε τραχανά με κρεμμύδι καρότα κάτι συνδυασμούς παναγία μου δεν τους έρχεται αηδία ?:|:|:|

Σουλίτσα ,να την πας την μαμά σου η αρρώστια την ψυχής ειναι η ποιο δύσκολη προσωπικά έχω κάνει θεραπεία και βρήκα την υγεία μου μεγάλο πράγμα μην την αφήνεις εστί κριμαααααααααα:(:(:(

Ντελενάκι =Μαελένη.= σαρδελακι δεν έχω εμπειρία για της ημικρανίες περαστικά σας

Νατασα κ εσύ την τον ρώτησες τώρα ποια θέση έπαιζε με τα δίκια του νευρίασε δεν τα ρωτάμε αυτααααααααααα

έπρεπε να το πεις τι ωραία την κλοτσούσε την μπάλα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αρμα μου μην αγχώνεσαι για τον γυναικολόγο έξαλλου ένα φόρουμ διάβασες σίγουρα ο κάθε γιατρός έχει κάνει και καλά αλά και μπούρδες

σαφώς όμως άμα σου μπει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν θα τον εμπιστεύεσαι μετά ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο

πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό και να νιώθεις σιγουριά

ριτα79 θέλω φωτογραφία από το χελωνάκι σου με την τσάντα χιχιχ πολύ πλακά έχουν ο δικός μου του πηραμε κάτι αθλητικά με φωτάκια και τα έχει προσκέφαλο εδώ κ μέρες

ευχαριστώ για της πληροφορίες για το θήλαστρο;););)

θα τηλ αύριο να ρωτήσω λεπτομερές θέλω να είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο;););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθαμε!

Καλε ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο....χαχα

Λοιπον πηγαμε σχολειο με ολο τον εξοπλισμο αν και δε ηταν απαραιτητος σημερα...Τον ειχα προετοιμασει οτι θα πρεπει να παει και στην ταξη του.

Μπαινουμε μεσα και ερχεται η δασκαλα να τον υποδεχτει,.Ο Γρηγορης κλασσικα φευγει καρφι για αυλη ΚΑΙ Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ? ουτε ενα παιδακι στην αυλη(του την φερανε)...χαχα

Γυρναει με υφος ''Που ειναι παιδακια?'' του λεει η δασκαλα στην ταξη θες να παμε?

Ναιαιαι!!Μου γυριζει τον πωπο του και φευγει.Μπαινει στη ταξη και κλεινει την πορτα στα μουτρα της εκπληκτης δασκαλας...χαχα

Εγω και αυτη απεξω να γελαμε.

Ε εκατσε μεσα 1μιση ωρα χωρις να ακουστει ,ουτε να βγει καθολου.Όποτε ανοιγε η πορτα εκανα ματακι και τον εβλεπα να τρεχει περα δωθε,να παιζει κτλ.

Οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε μου ειπε η διευθυντρια οτι θα παει να τον φωναξει. Του λεει ΄΄γρηγορη ηρθε η μαμα''.

Βγαινει εξω και μου λεει ''Α ηρθες?παμε νταμπο(jumbo)τωρα''.

Και αυτο ηταν ολο....

Ε αυριο οπως καταλαβαινετε θα παμε παλι αργουτσικα αλλα θα μεινει μονος του.Ετσι κι αλλιως σημερα ημουν εντελως περιττη....εφαγα πορτα χαχα.

Η πλακα ειναι σε 2 σημεια περα απο το φτυσιμο.

1.Βγαινει καποια στιγμη η ιδιοκτητρια και μου λεει ''Του 2008 ειπαμε ο Γρηγορης?ή του 2007?''

Του 2008 λεω...

Αααα ναι σωστα απανταει.

Μετα απο λιγο βγαινει η δασκαλα....του 2008 ειπαμε ?

Ναι λεω γιατι?

Πολυ ψηλος....πολυ!Μπερδευτηκαμε...

Χαχαχα

2.Με φωναζει οσο περιμενα στο γραφειο να μιλησουμε,μου λεει καλα τα παει κτλ κτλ.

Της λεω ''ναι αλλα δεν εχει καταλαβει ακομα οτι αυτο θα γινεται καθε μερα και θα καθεται και ωρα μεσα'' .

Μου λεει ''κοιταξτε....ε θα αρχισουμε να του λεμε και κανα οχι...δε γινεται να καθονται τα αλλα να ακουν πχ.παραμυθι και ενα παιδι να τρεχει γυρω -γυρω..''

Χαχαχα καταλαβαινετε τι τραβηξαν ετσι?

χαχα πλακα εχει τελικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπόν, σε σχέση με τα θήλαστρα, από την μικρή εμπειρία που είχα (γιατί το χρησιμοποίησα πολύ λίγο στην αρχή που είχαν ματώσει οι θηλές μου, μέχρι να φτιάξουν) είχα νοικιάσει ένα της medela, αλλά όχι αυτό που λέει η Ρίτα, το πιο παλιό, ένα μπλε. Ήταν μια χαρά. Αυτό μου είχε προτείνει η μαία από το Αρεταίειο και το χρησιμοποιούσα και όσο έμεινα μέσα και μετά που γύρισα σπίτι. Θεωρούσε ότι το πιο καινούριο μοντέλο (αυτό το κίτρινο) είναι πολύ δυνατό και θα με πονάει. Αυτό μπορεί να έχει λογική για το ξεκίνημα του θηλασμού... δεν ξέρω...

Πάντως, μια χαρά μου έβγαζε το γαλατάκι και πάντα είχα δύο με τρεις δόσεις στο ψυγείο για αναμονή. Βέβαια με το φαγανό παιδάκι που είχα, ποτέ δεν έφταναν!!!

Σαρδελάκι και Μαελένη, για τις ημικρανίες δεν έχω ιδέα! Οπότε, μόνο περαστικά μπορώ να σας ευχηθώ...

mrdIp3.png

Symphony ειναι το καλυτερο νοσοκομειακο της medela.

Mονο για ενοικιαση.Καταπληκτικο.Με συστημα διλης φασης για ενεργοποιηση της θηλης και μετα αντληση.Αθορυβο,γρηγορο και δεν προκαλει ερεθισμο ή πονο.

Θα το βρεις στα στοιχεια της ΚLINIKUM που σου εστειλε το βατραχακι

Έλα Ρίτα, πες την αλήθεια... Σου δίνουν ποσοστά από την medela - klinikum?

Ούτε πωλητής τους να εισουνα!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως προσκαλω αυριο που ειναι Παρασκευη οποιο κοριτσακι θελει να ερθει να παμε παιδοτοπο.Θαρραλεα!χαχα

Αν ήταν μια άλλη Παρασκευή, θα ερχόμασταν με χαρά (γιατί Παρασκευές συνήθως κατεβαίνω Παγκράτι), αλλά αυτή την φορά θα τους την πάω Σ-Κ να την αφήσω, οπότε δεν λέει κάθε μέρα το Θρακ/νες, Παγκράτι!!!

Έχουμε όμως πολλές Παρασκευές μπροστά μας!!!

mrdIp3.png

Λοιπον χθες το βραδυ πηγα να καμαρωσω το στεφανι μου που επαιζε ποδοσφαιρο... Και καλα... Γιατι ηρθε και η κοπελα του κολλητου του, και κατσαμε και ηπιαμε εκει στο καφε κατι κρασακια και πιασαμε την παρλα, τοσο που δε θυμαμαι να γυρισα να κοιταξω το γηπεδο καθολου...:rolleyes: Μολις βγηκανε πως μου ηρθε και τον ρωτησα αν παιζει επιθεση ή αμυνα... Και παρεξηγηθηκε οτι δεν τον ειδα... Γιατι λεει οτι αν τον παρακολοθουσα, θα ειχα καταλαβει οτι παιζει αμυνα... :rolleyes: Και θιχτηκε πραγματικα... Μα τι νουμερο που ειναι???? Μπεμπης, σαν τα παιδακια που φωναζουνε συνεχεια στη μαμα τους "μαμα, κοιτα" και αν δεν τα κοιταξουν παρεξηγουνται...:lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε Νατάσα μου... Τα κάνουν αυτά τα πράγματα?

Σκέψου να έπαιζε επίθεση και να είχε βάλει και γκολ και να μην το είχες δει!!!

Απαπαπαπα........ Φταις!

mrdIp3.png

Γεια σας κοριτσια μου.

Προσπαθω απελπισμενα να σας παρακολουθησω και να γραψω αλλα ματαια.

Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο.

Ειμαστε καθε μερα στο γιατρο με τη μαμα μου και η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως.

Αυριο θα την παω σε ψυχολογο γιατι μαλλον για εκει ειμαστε.

Τωρα θα παρω τηλεφωνο να συννενοηθω.

Βικακυ χρονια πολλα

Συγνωμη ρε κοριτσακια που δεν σχολιαζω αλλα ειμαι χαλια.

Θα επανορθωσω.

Κουράγιο και υπομονή... Τι άλλο!

mrdIp3.png

Καλε Νατασσα γιατι ειπες οτι δεν εβλεπες?σφαλμα!

Γιατι ουτε εγω θα εβλεπα αλλα δεν θα το ελεγα....χαχαχα

Πολυ γελιο!

Σουλιτσα μου τι να πω?Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να ηρεμησετε συντομα.Κανε οτι καλυτερο με γιατρους για να εχεις τη σιγουρια οτι κανετε και λετε τα σωστα πραγματα.Διοτι συτα τα ψυχολογικα ειναι δυσκολα...

Πανμαρ οποτε θες παιδοτοπο πες μου!

Ηλιανα πως εισαι σημερα?Θα βαλω φωτο του μαθητη αν μου κατσει να τον τραβηξω...

Κικο εσκασα στα γελια με την παρομοιωση Μαρθας-νατασσας...χαχα να εισαι καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα Ρίτα, πες την αλήθεια... Σου δίνουν ποσοστά από την medela - klinikum?

Ούτε πωλητής τους να εισουνα!!!!

Α με καταλαβες ε?:tongue::tongue:

Καλα θα ηταν υπαρχει και κριση...;)

Να πω και κατι αλλο το symphony δεν ποναει καθολου γιατι πρωτον κανει ενεργοποιηση της θηλης οπως το πιπιλισμα του μωρου και δευτερον στη φαση αντλησης εχει βαθμιδες...αρα?

Μαλλον η μαια σου δεν το γνωριζε αυτο ισως εννοουσε το lactina που ειναι λιγο πιο παλιο αλλα επισης κιτρινο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α με καταλαβες ε?:tongue::tongue:

Καλα θα ηταν υπαρχει και κριση...;)

Να πω και κατι αλλο το symphony δεν ποναει καθολου γιατι πρωτον κανει ενεργοποιηση της θηλης οπως το πιπιλισμα του μωρου και δευτερον στη φαση αντλησης εχει βαθμιδες...αρα?

Μαλλον η μαια σου δεν το γνωριζε αυτο ισως εννοουσε το lactina που ειναι λιγο πιο παλιο αλλα επισης κιτρινο.

Μπορεί... Δεν ξέρω καθόλου... Με βόλεψε αυτό το μπλε, ούτως ή άλλως το χρησιμοποίησα πολύ λίγο καιρό και μετά το επέστρεψα, οπότε δεν ψάχτηκα και περισσότερο γιατι δεν το χρειαζόμουν.

(Δεν είμαι και πωλήτριά τους άλλωστε για να ξέρω όλα τα μοντέλα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός!!! Χα!Χα!Χα!)

mrdIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Βικάκι χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα κούκλα μου. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και με το καλό να την μεγαλώσεις.

Σούλα μου δύσκολες ώρες ζεις με τη μαμά σου. Είναι αποδεδειγμένο ότι έχει κατάθλιψη; Αν είναι έτσι μάλλον ο ψυχίατρος θα σας βοηθήσει και όχι ο ψυχολόγος.

Ρίτα μου ο Γρηγόρης σου προσαρμόζεται μια χαρά. Δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα.

Βατραχάκι θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω στο θέμα σου αλλά δυστυχώς έχω από λίγη έως καθόλου εμπειρία. Εγώ πάντως βρε κορίτσια είχα ένα χειροκίνητο θήλαστρο της AVENT και κάτι γινόταν με αυτό το πραγματάκι. Περισσότεορ έβγαζα με αυτό παρά με το θηλασμό.

Νατάσα μου δεν τα λέμε αυτά στους 'άντρες βρε :P:p:p:p Δεν το ξέρεις ότι σαν τα μωρά;;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοιπον χθες το βραδυ πηγα να καμαρωσω το στεφανι μου που επαιζε ποδοσφαιρο... Και καλα... Γιατι ηρθε και η κοπελα του κολλητου του, και κατσαμε και ηπιαμε εκει στο καφε κατι κρασακια και πιασαμε την παρλα, τοσο που δε θυμαμαι να γυρισα να κοιταξω το γηπεδο καθολου...:rolleyes: Μολις βγηκανε πως μου ηρθε και τον ρωτησα αν παιζει επιθεση ή αμυνα... Και παρεξηγηθηκε οτι δεν τον ειδα... Γιατι λεει οτι αν τον παρακολοθουσα, θα ειχα καταλαβει οτι παιζει αμυνα... :rolleyes: Και θιχτηκε πραγματικα... Μα τι νουμερο που ειναι???? Μπεμπης, σαν τα παιδακια που φωναζουνε συνεχεια στη μαμα τους "μαμα, κοιτα" και αν δεν τα κοιταξουν παρεξηγουνται...:lol::lol::lol::lol::lol:
ana μου κι εμένα τώρα που έγινε ποδοσφαιριστής ερασιτέχνης όλο λέει "και την Κυριακή θα έρχεστε να βλέπετε τον μπαμπά να παίζει μπάλα". Πέρασε και δεν ακούμπησε. Χειρότερα μωρά είναι αυτοί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γιοβαννα μου κι αυτο το δοκιμασα αλλα τα ιδια 20 μλ :(

Ηλιανα μου ολο θελω να σε ρωτησω και το ξεχναω θελω να βαψω το μαλλι ποια φυτικη να παρω;ειπα να παρω κορρε αλλα σκεφτηκα να σε ρωτησω μιας και το κατεχεις το θεμα!

ωραιο το δωρο για την γιατρο θα το εκτιμησει!

ριτα κι εμεις που δεν παμε σχολειο με την τσαντα παραμασχαλα ειμαστε ολη μερα μεχρι και στο γιογιο μαζι πανε χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...