Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Λοιπον ειδα τις φωτογραφιες! Αχ κοριτσια τι ωραια που ειναι τα παιδακια μας! Πρωτα φιλαρακια!!! Θα μεγαλωσουν και θα τους τα δειχνουμε και θα τους λεμε τι high tech μαναδες εχουν!!! Λοιπον παρα την κουραση, που τωρα την εχω ψιλοξεχασει, να το ξανακανουμε μια μερα!!!

Να πω χρονια πολλα στο Βικακι μας! Να τα εκατοστησεις φιλεναδα!! Ευχομαι ο,τι επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου!

Σαρδελακι εβαλες αυτο το υποθετο που σου εχω πει? Να ξερεις οτι ο εμετος ειναι αντανακλαστικος απο τον πονοκεφαλο. Οσο δεν περναει η ημικρανια, τοσο συνεχιζεται ο εμετος. Γι'αυτο κι εμενα ο νευρολογος μου ειχε συστησει τα υποθετα για τετοιες καταστασεις..

Χαιρομαι παρα πολυ που τα μαθητουδια προχωρανε δυναμικα! Ριτα ο Σωτηρης το ιδιο κολλημα ειχε παθει με το κρανος του ποδηλατου... Γκανιαξε η μανα μου να του το βγαλει για να κοιμηθει! Μα ειναι πολυ γλυκουλια μωρε...

Εγω σημερα ψιλοπηζω συν του οτι εχω να παω να βαψω και τη ριζα το απογευμα, η οποια εφτασε αισιως τα 2 δαχτυλα.:rolleyes:

Μαρακι μη σκας! να λες παλι καλα που τα διαβασες νωρις! Θα βρεθει αλλος, δεν μπορει..

Ξαναρχομαι...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι είναι αυτό κ εγώ θέλω να; Ψαχτώ με θήλαστρο νοσοκομειακό να ξέρω από πού και πως αν ο μπέμπης μπει θερμοκοιτίδα να είναι στην διάθεση μου τουλάχιστον να τρώει αλατάκι μου αφού θα είναι μακριά μου

Symphony ειναι το καλυτερο νοσοκομειακο της medela.

Mονο για ενοικιαση.Καταπληκτικο.Με συστημα διλης φασης για ενεργοποιηση της θηλης και μετα αντληση.Αθορυβο,γρηγορο και δεν προκαλει ερεθισμο ή πονο.

Θα το βρεις στα στοιχεια της ΚLINIKUM που σου εστειλε το βατραχακι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και με το κρανος του μαστορα το ειχαμε παθει αυτο περσι Νατασσα.Ολη νυχτα ηθελε να το φοραει..και το ξαναπαθαμε με το κρανος του ποδηλατου στις διακοπες.Αλλα με την τσαντα ειναι φοβερα αστειο...σα χελωνα κοιμαται...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω παντως προσκαλω αυριο που ειναι Παρασκευη οποιο κοριτσακι θελει να ερθει να παμε παιδοτοπο.Θαρραλεα!χαχα

πολυ θαραλλεα σε κοβω, πραγματι!

Για αυριο δυσκολο το κοβω, αλλα απο εβδομαδα, γιατι οχι??? (τα θελω και τα παθαινω τελικα...:rolleyes:)

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον χθες το βραδυ πηγα να καμαρωσω το στεφανι μου που επαιζε ποδοσφαιρο... Και καλα... Γιατι ηρθε και η κοπελα του κολλητου του, και κατσαμε και ηπιαμε εκει στο καφε κατι κρασακια και πιασαμε την παρλα, τοσο που δε θυμαμαι να γυρισα να κοιταξω το γηπεδο καθολου...:rolleyes: Μολις βγηκανε πως μου ηρθε και τον ρωτησα αν παιζει επιθεση ή αμυνα... Και παρεξηγηθηκε οτι δεν τον ειδα... Γιατι λεει οτι αν τον παρακολοθουσα, θα ειχα καταλαβει οτι παιζει αμυνα... :rolleyes: Και θιχτηκε πραγματικα... Μα τι νουμερο που ειναι???? Μπεμπης, σαν τα παιδακια που φωναζουνε συνεχεια στη μαμα τους "μαμα, κοιτα" και αν δεν τα κοιταξουν παρεξηγουνται...:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Γεια σας κοριτσια μου.

Προσπαθω απελπισμενα να σας παρακολουθησω και να γραψω αλλα ματαια.

Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο.

Ειμαστε καθε μερα στο γιατρο με τη μαμα μου και η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως.

Αυριο θα την παω σε ψυχολογο γιατι μαλλον για εκει ειμαστε.

Τωρα θα παρω τηλεφωνο να συννενοηθω.

Βικακυ χρονια πολλα

Συγνωμη ρε κοριτσακια που δεν σχολιαζω αλλα ειμαι χαλια.

Θα επανορθωσω.

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.

δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα γινεται χαμος εδω.

φιλακια πολλα σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσια τι κανετε?

δεν μπορω να μπω απο το λαπτοπ γιατι χασαμε τους κωδικους και ωσπου να τους βρει ο τεχνικος μου φαινετε θα γερασουμε περιμενοντας:rolleyes::)

μου ειναι δυσκολο να πηγαινω μεσα στο δωματιο καθε λιγο..

δεν διαβασα καθολου παρα μονο την τελευταια σελιδα, να σας ευχαριστησω για της ευχες σας για το Βικακι μου

Διαφημίσεις

Σουλα μου, τι εγινε ρε παιδι μου? Πολυ στεναχωρεθηκα... Γιατι τοσο χαλια? Μην απελπιζεσαι, θα γινει καλα. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως της συμβαινει, αλλα εχει θετικη σκεψη...

Σε ψυχολογο να την πας, δεν το συζητω... Κοιτα μηπως την πας σε ψυχιατρο απο την αρχη, μηπως χρειαστει να της χορηγησει καποιο φαρμακο (μονο οι ψυχιατροι χορηγουν φαρμακα) αντικαταθλιπτικα ας πουμε... Το λεω αυτο γιατι θυμαμαι που ειχες γραψει οτι η μαμα σου φλερταρει με την καταθλιψη.. Ειναι κριμα να βασανιζεται οταν μπορει να γινει καλα...

Ξαναγραψε μας οταν θα εχεις νεοτερα...

Περαστικα και οσο για το οτι δε σχολιαζεις, μην το συζητας καν... Ουτε να το σκεφτεσαι!

t7fQp3.png

γεια σας!!!!

Βικακι μου πολυχρονη γλυκια μου γερη και δυνατη να χαιρεσε την οικογενεια σου και να σε χαιρονται αυτοι που σ'αγαπουν!!!!

Σουλα μου υπομονη και κουραγιο κουκλα μου δεν ξερω κατι αλλο επανω στο θεμα να σε βοηθησω!

βρε Νατασσα δεν παιζεσαι για παρτυ σου επαιζε ο καλος σου κι εσυ ουτε μια μιατα;απαπαπ :mrgreen::mrgreen:

σαρδελινα μου περαστικα σου!!!!

ποιο ειναι το σαιτ σου;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλό μεσημέρι!

Βίκυ χρόνια σου πολλά και καλά!

Κα Φωτεινή, να χαίρεστε την κορούλα σας και γρήγορα να σας ξανακάνει γιαγιά!

Αχ! Αυτή η κόρη μου... Την ρώτησα τι θέλει να φάει σήμερα το μεσημέρι... Και τι μου απάντησε (το οποίο το εννοούσε και αν δεν της το έφτιαχνα θα είχαμε δράματα):

τραχανά με χυλοπίτες και πληγούρι! Και τώρα το τρώει με καρότο, ντομάτα και τυρί τριμμένο!

(Ρίτα μου, αυτή την καταπληκτική συνταγή νομίζω πως όχι μόνο δεν την ξέρεις, αλλά ούτε που θα σου είχε περάσει από το μυαλο! )

Ωχ! Σας αφήνω για την ώρα και θα ξανάρθω μόλις κοιμηθεί...

mrdIp3.png

Kαλησπέρα και απο'μένα ,

σήμερα έχει λίγο τρέξιμο και δεν προλαβαίνω ιδιαίτερα.

Να ευχηθώ και εδώ με τη σειρά μου πολύχρονη στη Βίκυ, να είναι γερή και να τη χαίρονται όλοι.

Κυρία Φωτεινή να είστε και εσείς καλά και να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας.

Σαρδελίνα περαστικά και σε εσένα , σε νιώθω απόλυτα με την ημικρανία και εγώ όταν με πιάνανε (ευτυχώς προ εγκυμοσύνης) δεν μπορούσα ούτε νερό να πιώ. ήμουν σε σκοτεινό δωμάτιο και περίμενα να αποκοιμηθώ μήπως και με αφήσει κάπως. Τώρα να δούμε και με το 2ο παιδί ποιος θα μου τα κρατάει γιατί με ένα καλά ήταν , τον έπαιρνε ο πατέρας του και υσήχαζα εγώ , τώρα με τα 2 θα έχουμε γλέντια πολλά.:rolleyes::rolleyes:

Περαστικά και σε εσάς Ντελενάκι και Μαελένη.

Σουλίτσα , να το ψάξετε βρε κοπέλα μου , μη την αφήσεις καθόλου τη μαμά σου. Ο ειδικός θα βοηθήσει αρκετά στην περίπτωσή σας και εύχομαι να συνέλθει πολύ γρήγορα.

Ριτάκι μεγειά τη τσάντα , καλά έριξα πάλι γέλιο με το χελωνονιτζάκι σου δεν παίζεται.

Ρε Νατάσα , μα τι γυναίκα είσαι και εσύ μόνο τη πάρλα έπιασες και δεν καμάρωνες τον άντρα σου που για χάρη σου αμυνόταν συνέχεια. Μου κάνει κάπως με την ταινία που παίζει ο Βουτσάς και κάνει τον ποδοσφαιριστή και τη Μάρθα Καραγιάννη που έχει πάει να τον απολαύσει και καμαρώνει απο τις κερκίδες , μόνο που εσύ το άκρως αντίθετο απο τη Μαρθούλα.:tongue::tongue::tongue:

Μαράκι , μην πολυεπηρεάζεσαι βρε κοπέλα μου απο αυτά που διαβάζεις , υπάρχουν τόσα αρνητικά σχόλια και άλλα τόσα θετικά που μπορεί να μη τα έχεις διαβάσει, εσύ πρέπει μόνη σου να τα διασταυρώσεις και αν δεν σου κάνει βουρ για τον επόμενο.

Να πω τέλος ότι είδα και εγώ τη φωτογραφία με όλες τις μανούλες και είστε όλες καταπληκτικές μία προς μία, απλά αναρωτιέμαι η Πετρούλα είναι τόσο ψηλή ή φόραγε ψιλά τακούνια καλέ :tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα ο ταξιτζής είναι ο σύζηξ γιατί από τη στιγμή που μπήκα στον 7ο τον έχω μόνιμο σωφέρ.

Κορίστα ήρθα πως είμαστε ? παραγκηλα μια πένα

από 230 στα166ευρω για την γιατρό μο

υ και πάνω να γράφει το ονοματεπώνυμο της

νομίζω πως θα εκτίμηση την άξια της

τώρα θέλω ιδέες για την κάρτα

λέω να γράψω

Καλή σταδιοδρομία

στην μοναδική γιατρο μου

με εκτίμηση ηλιανα

ΥΓ το δώρο είναι για το πτυχίο της

πάω να σας διαβάσω ;);););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...