Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, σας έχω διαβάσει αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω γιατί μόλις βρήκα σε άλλο φόρουμ πληροφορίες για τον γυναικολόγο που διάλεξα και διάβασα τα χειρότερα..:-(.

Πάω να πάρω πληροφορίες με πμ και πάω να ψάξω για γυναικολόγο. Αν προλάβω θα μπω αργότερα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στα νυχτοπούλια!!!!

Πρώτα να πω στο Βικάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!

Φωτεινή μου να τη χαίρεσαι...

deleni μου με το χερι βγαζω περισσοτερο αλλα ποναω :(

Βατραχάκι πρόσεχε να μην πληγώσεις το στήθος... Εμένα στην αρχή μόνο ενοχλούσε λιγο αλλά μετά ήταν εντάξει...

Ελένη ο μικρός πίνει υποαλλεργικό? Αν ναι γιατί να το κόψετε? Έχετε καμιά ένδειξη ότι πάλι υποφέρει από αλλεργία με την τωρινή του διατροφή?

Ο μικρός πίνει Νεοκέιτ... απλά δεν ξέρω για πιο λόγο θεωρεί ότι τα 500 μλ του μικρού είναι πολλά και να τον ταίζω περισσότερο φαγητό λέει για να τρώει λίγότερο γάλα...

Λένε ότι το στήθος προσαρμόζεται στο ερέθισμα και προφανώς επειδή εμείς θηλάζουμε κυρίως και δεν το χρησιμοποιούμε συχνά δεν καταφερνουμε την άντληση τώρα που η παραγωγή έχει σταθεροποιηθεί!

Πάντως και εγώ που αντλούσα αποκλειστικά μετά απο λίγο καιρό δεν έβγαζα τίποτα...

Ρίτα ο μπαμπά σου πως είναι;;;;

Πετρούλα ξέχασα να σου πω ότι με τόσο ύψος βρε παιδί μου την έχασα την κοιλιά σου...που είναι;;!!!:D:D:D

Επανέρχομαιιιιι

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα φιλενάδες μου...τί κάνετε;

Δεν διάβασα τίποτε...από την Κυριακή είχα πονοκέφαλο, ο οποίος με έπιανε και με άφηνε...αυτό γινόταν μέχρι την Τρίτη όπου από την νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτης με έπιασε κρίση ημικρανίας και ήμουνα αγκαλιά με τον κουβά μέχρι εχθές το μεσημέρι. Τι πόνος Θεέ μου, φρίκη. Ήμουν έτοιμη να πάω στο νοσοκομείο να μου χορηγήσουν ενδοφλέβια κάποιο παυσίπονο αλλά δεν πήγα για να μην με κρατήσουν μέσα! Δράμα η κατάσταση!

Φιλιά σε όλες!

m57Zp2.png

καλημέρα φιλενάδες μου...τί κάνετε;

Δεν διάβασα τίποτε...από την Κυριακή είχα πονοκέφαλο, ο οποίος με έπιανε και με άφηνε...αυτό γινόταν μέχρι την Τρίτη όπου από την νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτης με έπιασε κρίση ημικρανίας και ήμουνα αγκαλιά με τον κουβά μέχρι εχθές το μεσημέρι. Τι πόνος Θεέ μου, φρίκη. Ήμουν έτοιμη να πάω στο νοσοκομείο να μου χορηγήσουν ενδοφλέβια κάποιο παυσίπονο αλλά δεν πήγα για να μην με κρατήσουν μέσα! Δράμα η κατάσταση!

Φιλιά σε όλες!

Αχ Sardelaki κι εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση είμαι δυστυχώς. Προσπαθώ με παυσίπονα να κάνω κάτι. Αφού σήμερα για πρωινό πήρα ένα αναβράζον, αλλά και πάλι δουλειά δεν έκανε. Ασε άσε από Δευτέρα κι εγώ είμαι έτσι. Δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου από τον πονοκέφαλο! Μπορεί να φταίει και ο βρωμόκαιρος τι να πω.

Περαστικά μας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

εμένα δεν με επηρεάζει ο καιρός...είναι καθαρή ημικρανία και χτυπάει όποτε θέλει και σε περιόδους άγχους κτλ. χτυπάει ακόμη περισσότερο. Το έχω από την ηλικία των 11 και δεν παλεύεται. Οι κρίσεις ημικρανίας συνήθως με οδηγούν στο νοσοκομείο.

Τώρα άκουσα για μία καλή γιατρό που κάνει θεραπεία για ημικρανία κι έχει κάνει ένας φίλος μου και είναι πολυ ευχαριστημένος. Θα κλείσω ραντεβού να πάω κι εγώ. Το κακό είναι ότι όταν με πιάνει δεν μπορώ να πάρω χάπι γιατι ότι βάζω στο στόμα μου το βγάζω με εμμετό.

μαελενη μου περαστικούλια σου...

ντελενάκι μου περαστικούλια σας...

m57Zp2.png

Καλημερα μανουλες!!!

Εχω γυναικα σημερα και ειμαστε επανω με τον Ανασταση..Εγω στρωνω κρεβατι, εκεινος ξεστρωνει..Εγω βαζω ρουχα στο πλυντηριο εκεινος τα βγαζει, εγω διπλώνω, εκεινος ξεδιπλώνει :mad::mad:

Βικακι χρονια σου Πολλά!!!Να εισαι γερη και να τα εκατοστησεις!!!Οτι επιθυμεις και λαχταρας!!

Μαρακι πάρε τις πληροφορίες σου αλλα μην επηρεαζεσαι..Να σου πω και εγω οτι απο την αδερφη μου δεν ακουσα και τα καλύτερα σχολια για τον γιατρο μου και αυτος ηταν ο λογος που δεν πήγα εξαρχης σε αυτον..Τελικα ομως εκει κατεληξα γιατι με την πρωτη γυναικολογο δεν ξερω αν θα βγαζαμε εις περας εγκυμοσυνη...Απο δικη σου εμπειρια θα σχηματισεις γνωμη!!

Πετρούλα ξέχασα να σου πω ότι με τόσο ύψος βρε παιδί μου την έχασα την κοιλιά σου...που είναι;;!!!:D:D:D

Εγω βρε την κοιλια την εχω μοιρασει σε ολο το σωμα, να δω μετα απο που θα την πρωτοχασω...:tongue:

Αλεξανδρα περαστικα και αγυριστα..ευτυχως οι δικες μου ημικρανιες μετα την εγκυμοσυνη περιοριστηκαν πολύ!!

Ελένη και εσυ υποφερεις ε??Περαστικα σου καλή μου...

Ελενακι ολοι ειστε αρρωστοι???Μακαρι συντομα να συνελθετε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!

χρονια πολλα στο βικακυ μας .θα ευχηθω και στυο τοπικ.

να πω για τις ημικρανιες γιατι κι εχω πασχω και ειναι ανυποφορες,αν και μετα την εγκυμοσυνη μειωθηκανε κατα πολυ,περνω μια σκονη την premig που κανει θαυματα.την αραιωνεις στο νερο και την πινεις.

χαπια κλπ δεν μου κανανε τιποτα.

σαρδελινα εσυ που δεν μπορεις τα χαπια ρωτα γι αυτη στον γιατρο σου.

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα μανουλες!

χρονια πολλα στο βικακυ μας .θα ευχηθω και στυο τοπικ.

να πω για τις ημικρανιες γιατι κι εχω πασχω και ειναι ανυποφορες,αν και μετα την εγκυμοσυνη μειωθηκανε κατα πολυ,περνω μια σκονη την premig που κανει θαυματα.την αραιωνεις στο νερο και την πινεις.

χαπια κλπ δεν μου κανανε τιποτα.

σαρδελινα εσυ που δεν μπορεις τα χαπια ρωτα γι αυτη στον γιατρο σου.

ούτε σκόνη δεν μπορώ να πάρω σε κρίση ημικρανίας...και νερό να πιώ το βγάζω :cry: είμαι ειδική περίπτωση δυστυχώς. Αφού ο γιατρός μου στην Γερμανία μου είχε γράψει ενέσεις για να μην τρέχω συνέχεια στο νοσοκομείο και ταλαιπωρούμε :rolleyes:

στην γιατρό αυτή θα πάω για θεραπεία!

m57Zp2.png

Καλημερααα!

Να ευχηθω στο Βικακι μας!!!Κουκλα μου οτι επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου!Πολυχρονη και παντα γεματη κεφι!

Εμεις καλα!Ο μικρος εκστασιασμενος με την τσαντα του...κοιμηθηκε με την τσαντα στην πλατη να φανταστειτε.Σα χελωνα ηταν...χαχα ειδα και επαθα να του τη βγαλω.

Σε λιγο παμε σχολειο!

Μαρακι μου εμεις τα ειπαμε.Ολα καλα θα πανε και θα βρεις τον καλυτερο γιατρο ειμαι σιγουρη.

Ντελενακι,Ελενη και σαρδελινα περαστικα σας!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα ποσο καπνιζεις δηλ?κανεις πακετο?παντως τωρα απαγορευτηκε το καπνισμα εξω οποτε μας βλεπω να το κοβουμε!

εγω παντως το τελευταιο εξαμηνο το χω ξευτιλισει.καπνιζω πολυ!!!

Οχι βρε πακετο...ουτε καν, ισως καμμια 10αρια τσιγαρα και πολυ λεω(καπνιζω και πολυ λαιτ τσιγαρα 0,1)...μονο αν βγω βραδυ ισως το πιασω το πακετο.Αλλα πλεον ειναι σπανιες οι εξοδοι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...