Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λυπών πάω να ξαπλώσω κούκλες α δεν μου απαντήσατε καμία για το δώρο της γιατρού σκεφτείτε και περιμένω ;);););)

Επίσης η δεύτερο μανούλες τα μεγαλύτερα ήρθαν στην κλινική ? εκλεγέν μετά?

ποια ήταν η αντίδραση των παιδιών σας άντε φιλιααααααααααααααααααααααα

μουτς μουτσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

ειμαι απαραδεκτη που δεν ευχηθηκα στην σαρδελινα μας.

χρονια πολλα κουκλα μου.

καλες δουλειες να εχεις και με το καλο κι ενα δευτερο παιδακι τωρα!

σας διαβασα γρηγορα γιατι δεν εχω σταματησει τις δουλειες.

πλυντηρια,σιδερωματα κλπ κλπ τα ξερετε μετα απο ταξιδια!

πετρουλα μου δεν ημουν ενθουσιασμενη απο την ααρχη με αυτο το ταξιδι γιατι ξερω τι ζεστη κανει κατω και δεν λεει το καλοκαιρι να φευγεις απο δω.

τωρα μως πηγαμε -γυρισαμε κι ολα καλα.

προσπαθησα ν απερασω οσο καλυτερα γινοταν αν εξαιρεσουμε το θεμα με το ματι του δικου μου ολα καλα!

περασα πολυ ωραια στην βαφτιση της αδερφης μου που ημασταν ολα τα αδερφια και ανηψια μαζεμενα.

μεγαλες στιγμες!

εσυ πως εισαι?κουκλα σε ειδα παλι..........

βατραχακι δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω περι θηλασμου.με καλυψανε τα κοριτσια.καλη δυναμη!

πικουλινα αληθεια λες?περπατησε?

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!καλο τρεξιμο τωρα βρε!

βικυ και κα φωτεινη ειστε καλα?

πως περασατε?

αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα στο καφε μας.χειμωνιαζει κιολας.......

ριτα ποσο καπνιζεις δηλ?κανεις πακετο?παντως τωρα απαγορευτηκε το καπνισμα εξω οποτε μας βλεπω να το κοβουμε!

εγω παντως το τελευταιο εξαμηνο το χω ξευτιλισει.καπνιζω πολυ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Αχ ρε κορίτσια τώρα που λέμε για φαγανά παιδιά και έχω κι εγώ έναν πόνο πάνω στο θέμα, σήμερα είδα στα jumbo ένα παιδάκι 4-5 χρονών, δεν φαντάζεστε πόσο παχύσαρκο! Πραγματικά το λυπήθηκα γιατί θα έχει προβλήματα υγείας από πολύ μικρό, αλλά και ψυχολογικά δε θα περάσει καθόλου εύκολα από τους συνομηλίκους του. Άσε καλύτερα τα σαμιαμίδια μας!

Άσχετο αλλά τον καυμένο το Γωγούλη τον έκανε η κομμώτρια χάλια μαύρα όλο ψαλιδιές και καθόλου ίσια δεν του τα έκοψε, παρόλο που είχε να το λέει ότι ούτε μεγάλος δεν κάθεται έτσι ακίνητος. Μπουααα θα πάω αύριο μπας και καταφέρει να διορθώσει τίποτα ή λέτε να τον κάνει χειρότερα? Πού είσαι βρε Ηλιάνα να βάλεις ένα χεράκι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α, καλά, αυτό το καπέλο από όλα τα χέρια πέρασε κι από όλα τα κεφάλια.

Εγώ η άσπλαχνη και αδιάφορη μάνα, ούτε που σηκώθηκα από την καρέκλα μου και έχασα όλα τα σκηνικά που γινόντουσαν από την άλλη πλευρά του τραπεζιού!!!

mrdIp3.png

Α

Άσχετο αλλά τον καυμένο το Γωγούλη τον έκανε η κομμώτρια χάλια μαύρα όλο ψαλιδιές και καθόλου ίσια δεν του τα έκοψε, παρόλο που είχε να το λέει ότι ούτε μεγάλος δεν κάθεται έτσι ακίνητος. Μπουααα θα πάω αύριο μπας και καταφέρει να διορθώσει τίποτα ή λέτε να τον κάνει χειρότερα? Πού είσαι βρε Ηλιάνα να βάλεις ένα χεράκι?

Με μηχανί του τα πηρέ? η με ψαλιδάκι όλα ?

Μερε μερικές φόρες γίνονται κ λάθη μαλλί είναι δεν είναι χαρτί να το μετρήσεις αν τα πάρει από γύρο με μηχανί σίγουρα θα διορθωθεί κρίμα που είμαστε μακριά αν είναι φρόνιμη το παιδάκι το κουρεύεις μια χαρά εγώ τον κουρεύω στην μπανιέρα με δάκρυα και ουρλιαχτά τον δικό μου να φανταστής

:tongue::tongue:

Εντωμεταξυ τον εχασα και μια φορα εχθες το βραδυ αν το πηρατε χαμπαρι και καναδυο φορες μου ξεφυγε στην πλατεια...
Ναι Ρίτα μου το είδα....... τρόμαξα αλλά γρήγορα τον βρήκες ουφ...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

παντως τωρα απαγορευτηκε το καπνισμα εξω οποτε μας βλεπω να το κοβουμε!

εγω παντως το τελευταιο εξαμηνο το χω ξευτιλισει.καπνιζω πολυ!!!

Λαζαρένια μου, αν κρίνω από τον εαυτό μου... Καμμιά απαγόρευση δεν θα μου περιορίσει το κάπνισμα αν δεν θέλω εγώ η ίδια να το κόψω...

Άσε που το μυαλό του Έλληνα θα βρει "παραθυράκια" για να καπνίζει!

Διάβαζα σήμερα στο "τρο-μα-κτικό" πως ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται "λέσχες" καπνιστών, όπου θα πηγαίνεις κανονικά για το καφεδάκι σου, το ποτάκι σου κ.λ.π., αλλά δεν θα θεωρείται δημόσιος χώρος, αλλά λέσχη για τα μέλη της...

mrdIp3.png

filaki που εισαι?Πηγες τελικα παιδοτοπο??Να μας πεις τι πινεις σε παρακαλώ..Γραφεις και στις 3 τα ξημερωματα αλλα και στις 6:shock: Ποτε κοιμασαι οεο???
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
α εγω συμπεθερα θα την λεω θα παω Αθηνα να τα ξεκαθαρισουμε θα το παρουμε το κοριτσι :D:D:D
τίποτα δε σθμβαίνει vatraxaki μου, άσε τη ζηλιάρα να λέει, δεν καταλαβαίνεις, τέτοια νύφη τη θέλει για το γιό της, μην τσιμπάς!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια καληνύχτα, να ευχηθώ καλές στράτες στη γρήγορη της πικουλινικάκι και περαστικά στον μπαμπά της Ρίτας, καλά τα νέα σας Ριτάκι μου, ουφ δόξα Τω Θεώ. Κορίτσια ήθελα να γράψω κι εγώ τόσα για τη συνάντηση μας αλλά σήμερα δεν πρόλαβα... Σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...