Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς την!!!! ή μαλλον καλώς τες!!! Πως περασατε κοριτσια;;

Ρίτα μου πολύ στεναχωρέθηκα για τον παπούκα σου, τουλάχιστον το βρήκαν έγκαιρα.

Ευα δεν είναι ο παππούς της Ρίτας, αλλά ο πεθερός ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτησω βρε κορίτσια..Απευθυνομαι στις αγορομανες..

Εχετε ανοιξει την "πιτσιρικα" του μικρού σας;;

Εμας μας είπε ο παιδιατρος στους 18 μηνες και με εχει πιάσει άγχος..

Εχω ακουσει οτι πονανε πολύ και για 2-3 μερες στην ενούρηση εχουν φοβερό πόνο..Ισχύει;;

Εμείς κάθε φορά που πηγαίνουμε στην παιδίατρο προσπαθεί εκείνη να την ανοίξει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμείς κάθε φορά που πηγαίνουμε στην παιδίατρο προσπαθεί εκείνη να την ανοίξει!

Ναι Μαρίνα μου και εμας καθε φορα κι απο λίγο, αλλά μια φορα θα γίνει εξ ολοκλήρου, ετσι δεν είναι;; Η δεν είναι απαραίτητο εαν εχει προηγηθεί αυτη η προεργασία..

Η παλινδρόμηση αντιμετωπίζετε με αντιβιωση αλλά αυτό δημιουργεί της ουρολοιμώξεις και αναρωτιέμαι,,,,τόσους μήνες πυρετό κάθε 3 εβδομάδες που είχε η Φωτεινή μήπως ήταν από αυτό?

Αλλά μια και τα νεφράκια της είναι καλά, όλα τα αλλά αντιμετωπίζονται, με αντιβίωση και παρακολούθησε με ιδικές εξέτασης.

Έχω διαβάσει και από εμπειρία σε συγγενικό μου πρόσωπο ότι καθώς μεγαλώνουν τα παιδάκια έτσι και τα τοιχώματα στα όργανα τους και σιγά σιγά θεραπεύονται

Διαφημίσεις

Λοιπόν Ρίτα μου συγνώμη για τον πεθερό σου κατάλαβα λάθος.Με το καλό η επέμβαση.

Stone μου με ξεσηκώνεις με την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!!!!Το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι επειδή είμαι έγκυος και θα έχω και την μικρή πως θα έρθω μόνη...καταλαβαίνεις τι εννοώ.Πόση ώρα είναι η απόσταση???

Και όσο γι΄αυτό που ρωτάς επειδή η αδελφή μου έχει δυο δίδυμα αγοράκια τώρα είναι πέντε χρονών δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο απλά ο γιατρός της είχε δείξει να το κάνει λίγο λίγο μόνη της και έτσι κάποια στιγμή έγινε χωρίς πόνο καθόλου.Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απότομα και να πονέσει το πααιδί.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ναι Μαρίνα μου και εμας καθε φορα κι απο λίγο, αλλά μια φορα θα γίνει εξ ολοκλήρου, ετσι δεν είναι;; Η δεν είναι απαραίτητο εαν εχει προηγηθεί αυτη η προεργασία..

Δεν έχω ιδέα! Νομίζω κάθε φορά το κάνει λίγο πιο έντονα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάκια καλησπερα πό μια σιτεμένη.........όπως είπε και η Stone :P:p:p:p:p:p:p

Arma εγώ ψηφίζω folie-folie. Έχει καταπληκτικά πράγματα και έχουν και εγγύηση. Αν όχι ρολόι, έχει βγάλει και πολύ ωραία βραχιόλια και δαχτυλίδια. Τρελαίνομαι για δαχτυλίδια.....

Ρίτα περαστικά στον πεθερό σου. Ευτυχώς το είδε εγκαίρως. Εσύ είσαι καλύτερα;

Ana περαστικά και για το αδερφάκι σου. Αν δεν σου κάνει κόπο θα τις ήθελα τις συνταγές σου.

Πικουλινάκι καλά κάνεις κορίτσι μου και χαίρεσαι τον Παναγιώτη σου. Έχεις βοήθεια για την μπέμπα;Αλήθεια, πώς του φάινεται το μωρό; Γιατί θα γυρίσεις στη δουλειά τόσο νωρίς;

Κα Φωτεινή αφού η παλινδρόμηση αντιμετωπίζεται με αντιβίωση γιατί ανησυχείτε; Μια χαρά δεν είναι η Φωτεινούλα; Τη Δευτέρα περιμένετε αυτά τα αποτελέσματα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εμεις το ανοιγουμε καθε βραδυ το πουλακι μας. Το εχει μαθει και φωναζει το μπαμπα καθε βραδυ να του το κανει.

Αμαν πια κα Φωτεινημε τις στεναχωριες. Μην ανησυχειτε ομως αυτη τη φορα δεν ειναι τιποτα. το ειχε και η ανηψια μου και μετα απο αντιβιωση της εφυγε εντελως!!! Μας ελεγε η παιδιατρος τοτε οτι στην Αμερικη δε δινουν ουτε καν αντιβιωση το αφηνουν να φτιαξει απο μονο του. Η ανηψια μου δεν εκανε ποτε πυρετο , απλα το καταλαβαμε απο εντονη ανυσηχια.

Περαστικά Ρίτα!!!

Όσο για τη δουλεια κοριτσια παρασυρθηκα που υποσχεθηκα να γυρισω τοσο νωρις. Λειπω τοσους μηνες και επειδη ειναι κατι σα να ειναι δική μου δουλεια ειπα οτι θα γυρισω. Δε θελω να αφησω τα παιδακια μου με τιποτα!!!!!!!

stone μου τα εχω γραψει πολλες φορες τα δικα μας για το θεμα με το πουλακι του μικρου..

Δεν ησουν μαζι μας μαλλον οποτε θα στα ξαναπω.

Επειδη ο ανδρας μου το ειχε πολυ μεγαλο αγχος μιας και εγινε σε μεγαλη ηλικια και ειχε παθει ψυχολογικο (χαχα )επεμενε συνεχεια για αυτο το θεμα στην παιδιατρο.

Εκεινη μας ελεγε οτι δεν πρεπει να το πειραζουμε εμεις καθολου απλα μια φορα την ημερα να κατεβαζουμε και να το πλενουμε ως εκει που πηγαινει χωρις καμμια πιεση και θα το εβλεπε εκεινη καθε μηνα.

Καποια στιγμη στον 9ο μηνα μας εδωσε την επιλογη για να δουμε τι θα κανουμε.

Καταρχην μας ειπε οτι ειναι κατι που θα το κανει 99% των αγοριων ειτε τωρα ειτε αργοτερα και οτι για να πηγαινει μεχρι κατω απο μονο του σπανια γινεται.

(Δεν μιλαω τωρα για την περιπτωση που ειναι εντελως κλειστο αλλα για κανονικη περιπτωση που φαινεται απλα το κεφαλακι αλλα δεν κατεβαινει ως κατω).

Μας ειπε λοιπον οτι μπορουσαμε να το κανουμε απο τον τον 10ο μηνα μετα απο ενα μηνα προετοιμασιας με μια κρεμουλα χωρις ιδιαιτερη ταλαιπωρια απλα με την μονη προυποθεση να το διατηρησουμε εμεις ή το αφηναμε για αργοτερα αλλά απο εκει και περα το παιδι αφενος θα καταλαβαινε και θα πονουσε περισσοτερο και ισως πλεον να χρειαζοταν χειρουργικη επεμβαση.

Τεσπα εμεις θελαμε εξ αρχης να το κανουμε νωρις και να τελειωνουμε.

Το καναμε 10 μηνων (τα κοριτσια θα θυμουνται)πολυ απλα οντως και εκεινη τη στιγμη δεν πονεσε καθολου.

Μετα και για μιση μερα ηταν δραμα..εκλαιγε καθε φορα που ουρουσε.

Μας ειχε πει οτι η ενοχληση θα διαρκουσε 2 μερες το πολυ και ευτυχως εμας στη μιση μερα ηρεμησε.

Απο εκει και περα το ανοιγουμε εμεις 1 φορα την ημερα ως κατω και τον πλενουμε για να διατηρηθει και αυτο ειναι ολο.

Οπως ειπα και αλλη φορα σε αναλογη συζητηση ειναι κατι που καλυτερα να γινει νωρις επειδη ειδα ποσο πολυ ποναει ..καλυτερα να μην το θυμουνται μετα..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις ευχες ο πεθερος μου ειναι 50 ετων..ειναι πολυ νεος για μπαι πας αλλά να που ειναι απαραιτητο.

Ενταξει ειμαστε ολοι καπως μιας και ειναι πολυ δυσκολο χειρουργειο..

Θα δουμε..

Εγω δεν ειμαι ακομα καλα αλλα ενταξει το παλευω.

Ο μικρος ξεσαλωσε πηγαμε για παπουτσια (75 ευρω παρακαλω) για καφε ,φαγητο εριξε τρελο παιχνιδι.

Ολα καλα !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α για τα folie folie που λετε ναι εγγυηση εχουν αλλα μετα το περας της εγυησης αν τυχει κατι δεν φτιαχνουν..το ξερω εκ πειρας συν οτι δεν ειναι ρολογια που θα τα πας οπουδηποτε να στα διορθωσουν.

Γενικα στο θεμα ρολοι θωρω οτι ειναι καλυτερο να αγοραζετε ρολογια απο εταιρειες με παραδοση σε αυτο το ειδος(seiko,tag ktl) εκτος και αν το θελετε απλα για το σχεδιο.

ετσι πηρα και εγω ενα DKNY 150 ευρω για μοστρα..εξαιρετικο!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρα την επόμενη φορα να το θυμηθούμε να το ανοιξουμε και εμεις να τελειώνουμε...

Πενήντα ετών νεότατος είναι ο ανθρωπος..Στην ηλικια του πατερα μου είναι..Όλα θα πάνε καλά το σημαντικό είναι οτι έκανε την εξεταση και το αντιλήφθηκαν εγκαίρως..

Απλά πρεπει να αλλάξει απο εδώ και πέραα και τρόπο ζωής (κάπνισμα, σωματική ασκηση κλπ)

Giovanna, μες τις σιτεμενες συμπεριλαμβανομαι και εγώ..Αφου το είπα και χτες "περασε η μπογια μας"

Χαριτολογώντας όλα βεβαια...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Giovanna, μες τις σιτεμενες συμπεριλαμβανομαι και εγώ..Αφου το είπα και χτες "περασε η μπογια μας"

Χαριτολογώντας όλα βεβαια...

Μα και εγώ χαριτολογώντας το λέω.

Ρίτα εγώ είπα ότι μου αρέσουν τα κοσμήματα follie-follie. Από ρολόγια δεν έχω εμπειρία.

Δες εδώ www.follifollie.com Εκεί που λέει save the children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...