Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

και οχι τιποτα αλλο εχουμε ακριβως το ιδιο σπιτι και τα εχει μοστραρει και τα 2 τωρα και λεει ''ενα Σωτηρη ,ενα δικο μου'''...
Χαχαχαχαχα, τον φαντάζομαι!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινακι μου μετακινούμε κάθε μέρα και σηκώνομαι αρκετές φορές απλά όπως έχω ξανά πει να μην σας ζαλίζω θέλω να έχει μια καλή προσαρμογή ο λευτερακις και μπορώ να πω ότι δείχνει απίστευτη ωριμότητα σε όλα

Κορίστα εγώ είχα θήλαστρο μάλλον έχω αλά χάλασε δεν λειτουργοί αυτό της μενεταλα κ λέω να ψαχτώ για νοσοκομειακό ξέρει καμία που να ψάξω να είμαι έτοιμη σ ε περίπτωση που γεννήσω πρόωρα να μου το φέρουν να στρώσω παράγωγη

klinikum (Καϊκονίδης) και τα στοιχεία τους είναι

Κεντρικό(Θεσσαλονίκη) : Νάτσινα 25, . Τηλ. & Fax: 2310 316011, 315200

Υποκατάστημα (Αθήνα): Αερ. Παπαναστασίου 6 (κοντά στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο), ώρες 8.00-16.00-Δε-Πα. Τηλ & Fax: 210 74.70.417, 74.85.752

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Είναι δυνατόν Φιλιώ μου; Πρώτη-πρώτη θα έρθω!!!!!!!!!

Ναι

αλαααααααααααααααααααααα

ειδές φιλιω την νύφη σου τη γαμπροδιαλεγματα έκανε >?

ΕΡΕ κάνω για κουτσομπόλα εεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεε????????????? Βαζω κ έξτρα σάλτσα πελτέ :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Παίδαρος 2500 κιλά σαμιαμίδι θα είναι

αλά εγώ μάνα από την καβάλα κούκλο κ τεράστιο θα τον βλέπω θα τον φτύνω στη πόρτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ας ευθυμήσουμε λίγο ;););)

χιχιχι τα μικρα τακα τακα ξεπεταγονται να δεις την ανηψια μου 2400 βγηκε και τωρα με το ζορι την κραταμε να μην φαει κι εμας :D

Διαφημίσεις

klinikum (Καϊκονίδης) και τα στοιχεία τους είναι

Κεντρικό(Θεσσαλονίκη) : Νάτσινα 25, . Τηλ. & Fax: 2310 316011, 315200

Υποκατάστημα (Αθήνα): Αερ. Παπαναστασίου 6 (κοντά στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο), ώρες 8.00-16.00-Δε-Πα. Τηλ & Fax: 210 74.70.417, 74.85.752

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

]Φιλιω στείλτε μου σε πμ να τα έχω δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω ξέρεις κόστος τον μηνά πόσο καιρό κάνει να έρθει ?

μωρεμην την λεσ συμπεθερα βαζω φυτιλιεσ τωραααααααααααααααα :shock::shock::shock::shock:

α εγω συμπεθερα θα την λεω θα παω Αθηνα να τα ξεκαθαρισουμε θα το παρουμε το κοριτσι :D:D:D

χιχιχι τα μικρα τακα τακα ξεπεταγονται να δεις την ανηψια μου 2400 βγηκε και τωρα με το ζορι την κραταμε να μην φαει κι εμας :D

Λες ??????///////

μακάρι να βγάλω ένα φαγάνα και να έχει και βυζάκιαααααααα

αχ μου αρέσουν τα αγορια τα στρουμπουλααααααααααααααα με μπουτακια κα βυζακια και κοιλιτσα μια μαιμ για ρούφηγμα θα είναι

α εγω συμπεθερα θα την λεω θα παω Αθηνα να τα ξεκαθαρισουμε θα το παρουμε το κοριτσι :D:D:D

Μωρέ εσύ καλά τη λες

άλλα η νηφουλασσσσσσσσσς που λες είχι φτιάξει και τιν βαλίτσουλατς η σουσουραδα καμάκωνε τον ανασταση

καλα κανω για κοτσομπολα σουπερ πεσ τε τωρα δνε κανωωωωωωωωωωωω ???????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αχ φιλακι μου ωραια αλλα εγω δεν μπορω ρε γμτ....πολυ μακρια μου πεφτει.

Μηπω θες να ερθεις στον εδω παιδοτοπο?χαχα

Ρίτα μου είχα κανονίσει με μια φίλη μου, όποτε πηγαίνεις όμως να μου λες γιατί πολλές φορές ψάχνομαι για βόλτα το απόγευμα. Κι η χτεσινή μας βόλτα ήταν υπέροχη, το λέω και το ξαναλέω, ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηλιάνα μου εγώ γέννησα μία μέρα πριν κλείσω τις 39 εβδομάδες και η μικρής βγήκε 2.610! Μια χαρά κούκλα είναι όμως κουκουβααααα! Να δεις που όλα θα πάνε μια χαρά!

Βατραχάκι μου σου το έλεγα αν θυμάσαι στην αρχή που γέννησες ότι γνωμη μου είναι να βγάζουμε κανένα γεύμα αν μπορούμε ειδικά στην αρχή που το γάλα ρέει άφθονο για τέτοιες περιπτώσεις, γιατί εγώ τουλάχιστον αν δεν είχα τουλάχιστον 5 κουπάκια στην κατάψυξη ένιωθα ανασφάλεια! Τώρα έχω 2,5 μόνο! Πάντως θα σου έλεγα ότι στη φάση που είστε δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσεις το swing γιατί και πάλι τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα, δηλαδή θα κατάφερνες ίσως να βγάλεις τα γεύματα που θέλεις αλλά αν δεν το χρησιμοποιείς συστηματικά τα ίδια θα πάθεις όπως και με το mini electric όπως κι εγώ δηλαδή! Εξάλλου όταν το παιδί αρχίσει τα στερεά δε θα εχεις την ίδια ανασφάλεια. Βέβαια δεν ξέρω αν σκέφτεσαι να γυρίσεις στη δουλειά σχετικά άμεσα ή έστω να πηγαίνεις κάποια Σκ, και για πόσο σκέφτεσαι να θηλάσεις το παιδί. Εμένα μπορεί να μου πάρει 15' για 80-90μλ αντλώντας και από τα δύο στήθη. Επίσης δοκίμασε να αντλήσεις ενώ θηλάζει το παιδί στο άλλο στήθος!

mGKop3.png60Jvp3.png

α αρα να μην σου πουμε ε;

ε εγω θα σου πω ευχη ειναι πολυχρονη :tongue:

Εσύ vatraxaki μου γιόρταζες τον Αύγουστο και σε ξέχασα;;; Tριανταφυλλιά είσαι; Τριανταφυλλιά παρά λίγο να ήταν η Ναταλία μου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...