Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά θα τα καταφέρεις φαε αυτά που σου λέω και πάω να δω αν υπάρχει κάτι άλλο που το ξέχασα α δεν παίζει να στον φέρουν να θηλάσεις για λίγο? Τι λέω να αφήσεις τον γάμο στην μέση όχι εεεεεεε

μπα θα τον εχει η πεθερα μου και δεν οδηγαει θα προσπαθησω να ερθω εγω μετα την στεψη

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλη προσαρμογη να εχει και εσυ να σκεφτεσαι οσο γινεται πιο θετικα!!!Ολα γινονται για καλό σκοπό οσο και να προβληματιζεσαι και το παιδι καταλαβαινει τις προθεσεις σου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Φιλιωωωωωωωωωω

Α θασααααααααααααααα

σκάσω δεν μπορώ να βρω που τα εχω καταχωρημένα

αυτέ στις περιπτώσεις ?οοοεεεεεεεεεοοοοοοοο ???????

θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι κάνουμε

αχ αυτά αυτά πρέπει αν τα έχουμε πρώτα πρώτα που σ@τ@τα έχω βάλει αμαν

Καλη προσαρμογη να εχει και εσυ να σκεφτεσαι οσο γινεται πιο θετικα!!!Ολα γινονται για καλό σκοπό οσο και να προβληματιζεσαι και το παιδι καταλαβαινει τις προθεσεις σου..

Δίκιο έχεις καλό μου όλα τα νιώθει αλά ποιο σκοπό έχει να γεννηθεί ένα μωράκι πρόωρα και αν κατατρυπηθεί ? αχ δεν μπορώ θα με παρούν τα ζουμιά πάλι

Ηρωίδες όσες μάνουλες πέρασαν από εκεί μέσα και ένιωσαν την τεράστια πόρτα να κλείνει πίσω τους και από πίσω το αγγελουδάκι της διασολινομενο

Ψυχούλες μωράκια αχ θεούλι τι χρεωστάνε ας τρυπήσουν εμένα όσο θέλουν ας πονώ αυτό να μ,ην τον τρυπήσουν στην σκέψη τρελαίνομαι που θα βρω κουράγιο ξανα ?

:tongue::tongue:

Ηλιανα μου εννοουσα οτι ο Λευτερης καταλαβαινει τις καλές προθεσεις σου για τον αποθηλασμο..Τωρα για το θεμα του προωρου τοκετου δεν σχολιαζω μιας και νομιζω πως δεν θα χρειαστει να γινει κανενα σχολιο!!Μια χαρα θα γεννησεις στην ωρα σου και θα εχεις απο την αρχη το παιδακι σου διπλα σου..Να το πιστεψεις κι εσυ!!ΟΚ??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιάνα μου έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου βρε κοπέλα μου, αλλά μην πιέζεσαι δε θα πάθει τίποτα ο Λευτεράκης αν δεν πας μαζί του στο σχολείο. Νομίζω από τη στιγμή που σπάνε τα νερά δεν κάνει να σηκώνεσαι ούτε για τουαλέτα, αφού και η παραμικρή κίνηση μπορεί να οδηγήσει και στην απώλεια περισσότερων. Με συγχωρείς που σου το λέω, σίγουρα η γιατρός σου ξέρει καλύτερα, αλλά ο Λευτεράκης σου να δεις που θα είναι μια χαρά ακόμα κι αν νιώσει προσωρινά λίγο "ρηγμένος".

Βατραχάκι μου εγώ έχω το swing, στην αρχή αντλούσα άνετα όσο ήθελα, όσο περνούσε ο καιρός αυτό άλλαζε δραματικά και τελευταία όταν θέλω να βγάλω ένα γεύμα χμμμ πρέπει 2 φορές τουλάχιστον να αντλήσω και κυρίως να κάνω κι εγώ μαλάξεις στο στήθος (το γνωστό άρμεγμα) για να τα καταφέρω. Λένε ότι το στήθος προσαρμόζεται στο ερέθισμα και προφανώς επειδή εμείς θηλάζουμε κυρίως και δεν το χρησιμοποιούμε συχνά δεν καταφερνουμε την άντληση τώρα που η παραγωγή έχει σταθεροποιηθεί! Ωστόσο αν το χρησιμοποιήσεις συστηματικά και κυρίως όταν ξυπνάς το πρωί πιστεύω θα τα καταφέρεις αλλιώς και να πιει και λίγο συμπλήρωμα δεν έγινε και τίποτα, ούτε πρόκειται εσύ να πάθεις κάτι αν για λίγες ώρες δεν αντλείς.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιανα μου εννοουσα οτι ο Λευτερης καταλαβαινει τις καλές προθεσεις σου για τον αποθηλασμο..Τωρα για το θεμα του προωρου τοκετου δεν σχολιαζω μιας και νομιζω πως δεν θα χρειαστει να γινει κανενα σχολιο!!Μια χαρα θα γεννησεις στην ωρα σου και θα εχεις απο την αρχη το παιδακι σου διπλα σου..Να το πιστεψεις κι εσυ!!ΟΚ??

Νόμιζα ότι εννοούσες το μωράκι ότι καταλαβαίνει τι νιώθω κτλ συγγνώμη που εγγράψασα τα προορακια

Μακάρι καλή μου μακάρι να φτάσουμε έως εκεί μακάρι να ακούσει η παναγίτσα και εγώ ξέρω τι θα κάνω για εκείνη

Άντε πήγαινε να ξεκούραστης άντε καλό ύπνο φιλία σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσ

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου εγώ έχω το swing, στην αρχή αντλούσα άνετα όσο ήθελα, όσο περνούσε ο καιρός αυτό άλλαζε δραματικά και τελευταία όταν θέλω να βγάλω ένα γεύμα χμμμ πρέπει 2 φορές τουλάχιστον να αντλήσω και κυρίως να κάνω κι εγώ μαλάξεις στο στήθος (το γνωστό άρμεγμα) για να τα καταφέρω. Λένε ότι το στήθος προσαρμόζεται στο ερέθισμα και προφανώς επειδή εμείς θηλάζουμε κυρίως και δεν το χρησιμοποιούμε συχνά δεν καταφερνουμε την άντληση τώρα που η παραγωγή έχει σταθεροποιηθεί! Ωστόσο αν το χρησιμοποιήσεις συστηματικά και κυρίως όταν ξυπνάς το πρωί πιστεύω θα τα καταφέρεις αλλιώς και να πιει και λίγο συμπλήρωμα δεν έγινε και τίποτα, ούτε πρόκειται εσύ να πάθεις κάτι αν για λίγες ώρες δεν αντλείς.

αν Μαρινα μου με 2 φορες βγαζεις γευμα εισαι μια χαρα!

δεν ξερω το σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω αλλα σκεφτομαι αν και μ'αυτο δεν μπορω τζαμπα τα λεφτα!

ποσο βγαζεις περιπου την φορα;

παντως εχει διαφορα απο το μινι ετσι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιάνα μου έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου βρε κοπέλα μου, αλλά μην πιέζεσαι δε θα πάθει τίποτα ο Λευτεράκης αν δεν πας μαζί του στο σχολείο. Νομίζω από τη στιγμή που σπάνε τα νερά δεν κάνει να σηκώνεσαι ούτε για τουαλέτα, αφού και η παραμικρή κίνηση μπορεί να οδηγήσει και στην απώλεια περισσότερων. Με συγχωρείς που σου το λέω, σίγουρα η γιατρός σου ξέρει καλύτερα, αλλά ο Λευτεράκης σου να δεις που θα είναι μια χαρά ακόμα κι αν νιώσει προσωρινά λίγο "ρηγμένος".

Μαρινακι μου μετακινούμε κάθε μέρα και σηκώνομαι αρκετές φορές απλά όπως έχω ξανά πει να μην σας ζαλίζω θέλω να έχει μια καλή προσαρμογή ο λευτερακις και μπορώ να πω ότι δείχνει απίστευτη ωριμότητα σε όλα

Κορίστα εγώ είχα θήλαστρο μάλλον έχω αλά χάλασε δεν λειτουργοί αυτό της μενεταλα κ λέω να ψαχτώ για νοσοκομειακό ξέρει καμία που να ψάξω να είμαι έτοιμη σ ε περίπτωση που γεννήσω πρόωρα να μου το φέρουν να στρώσω παράγωγη

Ηλιανα μου δεν θα χρειαστει τιποτα το παιδακι σου μια χαρα παιδαρος θα βγει!!!

Παίδαρος 2500 κιλά σαμιαμίδι θα είναι

αλά εγώ μάνα από την καβάλα κούκλο κ τεράστιο θα τον βλέπω θα τον φτύνω στη πόρτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ας ευθυμήσουμε λίγο ;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...