Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτάκι καταπληκτικές οι φωτογραφίες σας. Να είστε καλά και του χρόνου. Ο δε Γρηγόρης σου είναι σωστό αντράκι.

Ντελένι γιατί να του κόψεις το γάλα; Ο παιδίατρος τι λέει γι΄αυτό; Και η Αλεξάνδρα πάντως 700 μλ τα πίνει στα σίγουρα. Τουλάχιστον γιατί από φαί δεν κάνουμε και τίποτα σπουδαίο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω του το εχω μειωσει το γαλα παντως..μου εχει πει 500 μλ οχι παραπανω .Καλυτερα να τρωει και φαγακι το βραδυ.

Ντελενι μου ειναι αρρωστος ο μικρος?Δεν καταλαβα...

Γιοβαννα μου σε ευχαριστουμε!!!

Πικουλινα μπραβο στην κουκλα σου!Καλα τρεχαματα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα σουπερ ο Γρηγορης!!!Στο fb δεν τον ειδα ακομη..

vatraxaki κι εγω δεν αντλουσα ποτε ικανοποιητικη ποσοτητα..Ενα γευμα το αντλουσα σε 2 μερες..

joa διαβαζω ειχε καλη προσαρμογη ο Τιτος ε??Γεννημενος μαθητης ειν'αυτος!!!!

sardelaki χρονια σου πολλά και οτι επιθυμεις!!Καλες δουλειες και υγεια ευχομαι!!

Ηλιανα κτ διαβασα οτι τελικα θα πας προγραμματισμενα στις 34 εβδομαδες?Μην ανησυχεις κι ολα θα πάνε καλά, να σου φυγει αυτο το μεγαλο αγχος με το ατυχημα που ειχες και να αγκαλιασεις με το καλο το παιδακι σου για να ηρεμησεις!!

Σουλα καλως ηρθατε και περιμενουμε να μας πεις διακοπονεα!!Μια τρελα??

Μαρινακι με το καλό η βαφτιση της μπουμπους το Σαββατο..Αφησε την και λίγο σε ρηλαξ ή παρκο να γκρινιαζει, ολη μερα αυτοκολλητες ειστε??Με γεια το κουρεμα του Γωγου!

Giovanna να εισαι γερη!!!Πολυχρονη η νυφουλα μου και εσυ να τα εκατοστησεις!!!Γερες και ευτυχισμενες πάντα!!

Πικουλινα καλο κυνηγητο τωρα!!!Με το καλό να σταθεροποιηθει το περπατημα της!!Να μας κερασεις πιτουλα...

Μαρακι πως εισαι καλή μου??Εχεις εμτους διαβαζω?/Εγω ποτε δεν ειχα αλλα ξερω οτι ειναι πλλύ δυσκολα και σε ξεσηκωνουν..Να προσεχεις γενικα και θα περασουν αυτα τα αρχικα συμπτωματα...

lazarenia καλως ηρθατε και εσεις!!!Γενικα δεν σε ειδα πολύ ενθουσιασμενη..Σε λίγο θα θες ολο και λιγοτερο να φευγεις, νομιζω το νησι αρχιζει να σε κραταει..

κωνκων διαβαζω πως και εσεις ειστε καλά!!!Ελπίζω οταν ερθεις να προλαβω να σε δω και σενα πριν γεννησω...

filaki που εισαι?Πηγες τελικα παιδοτοπο??Να μας πεις τι πινεις σε παρακαλώ..Γραφεις και στις 3 τα ξημερωματα αλλα και στις 6:shock: Ποτε κοιμασαι οεο???

Ελένη διαβαζω οτι ο Γρηγορης εχει αποκτησει τις παλιες καλές συνηθειες με το φαγητο ε??Μπραβο, μακαρι να συνεχισει ετσι και καλύτερα!!!

Deleni τι διαβαζω...8500 κιλά ο φουντουκος???Μα φαινεται απο το μαγουλο!!!Για πολύ τσιμπημα ειναι λέμε..οσα εχασες εσυ τα πήρε ο Γιαννακης σου.Απο τη μια ταλαιπωρηθηκες απιστευτα αλλα και πάλι οταν βλέπεις τετοια αναπτυξη στο παιδι ειναι να μην πεις "χαλαλι του!!!"

Κικιτσα δεν καταλαβα το σκηνικο με τον ταξιτζη..Απο τη δουλεια σε πήρε και δεν δεχοταν να σε φερει στον παιδοτοπο?Δεν καταλαβα, τα διαβασα και λίγο γρηγορα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πικουλίνα τέλεια η Βαρβαρούλα σου που περπάτησε τόσο νωρίς!

Αχ ρε Πετρούλα πολύ στενοχωρήθηκα που ήτανμ αδύνατο να βρεθούμε, να δούμε πότε θα είναι η επόμενη φορά!

Ρίτα όντως ολόκληρος άντρας! Ο δικός μου ο σκατούλης ήταν κανονικά μπρούμυτα ξαπλωμένος και πρόσωπο μέσα στο νερό, γιατί έτσι κατάφερνε να κολυμπάει πιο γρήγορα!:shock: Πήραμε και το χαρτί να ξεκινήσει και πάλι κολυμβητήριο αλλά για τη μπουμπού στον πάγο μέχρι του χρόνου γιατί η παιδίατρος τη φοβάται από ουρολοιμώξεις επειδή είναι κοριτσάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Άσε Βατραχακι κι εγώ τώρα το συνειδητοποιώ!

Ελένη ο μικρός πίνει υποαλλεργικό? Αν ναι γιατί να το κόψετε? Έχετε καμιά ένδειξη ότι πάλι υποφέρει από αλλεργία με την τωρινή του διατροφή?

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια ευχαρίστα τα νeα μας πολύ καλές η σημερινές αιματολογικές μας

περιμένουμε και αύριο κάτι ακόμη τελικά

δεν άντεξα έβαλα κολπικό υποθετο πολύ φαγούρα το Γιούρτι μόνο δρόσιζε

Μου τηλ η γιατρός κ με άκουγε χάλια και κατάλαβε

ότι φοβάμαι πολύ κανονίσαμε μια μήνη εξπρές σηνατισουλα πριν λίγο γύρισα

και με καθησύχασε ότι δεν είναι απόλυτο το 34 γεννά και ότι να μην στενοχωριέμαι

απλα μου ειπε χτες ο εμβρυολόγος όλα τα κακά

υπάρχουν ομωσσσσσ

και τα καλά

είμαστε μου λέει 50 50

τα πάντα είναι ρευστά ειδή νιώθω πολύ καλύτερα

Επίσης ρε κορίτσια δεν μου εχει πάρει καθόλου λεφτά μέχρι στιγμής

τι να κάνω ?

είμαι καταϋποχρεωμένη απέναντι της

καθώς κα στον άντρα της που ήρθε για μένα από Λαμία προχθές είναι κ εκείνος γυναικολόγος

η γιατρός προχθές πήρε ειδικότητα κ σκεφτομαι να την πάρω ένα δώρο σαν τι να της πάρω ?

δεν με νοιάζει το κόστος

σας ζάλισα ξέρω αλαλ νιώθω τόσο οικία μαζί σας πλέων φιλιααααααααααααααααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Κικιτσα δεν καταλαβα το σκηνικο με τον ταξιτζη..Απο τη δουλεια σε πήρε και δεν δεχοταν να σε φερει στον παιδοτοπο?Δεν καταλαβα, τα διαβασα και λίγο γρηγορα...

Αν κατάλαβα καλά εννοούσε το σύζυγο.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές.

Σας καληνυχτίζω κορίτσια μου. Καταχώρησα και κάτι αποδείξεις και τώρα κουτουλάω.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ριτα79 μπράβο στον πατέρα σου καλή ανάρρωση να έχετε

σουπερ ο γιος βούτα με την μια ιχιχ

\

pikoulini να κάνεις περπατοπιτα αφού περπάτησε Ρίτα πες συνταγή για περπατοπιτα

Deleni όλα καλά διαβάζω στα παιδάκια σου και αυτό με το γάλα γιατί να το ελαττώσετε λόγο αλέγρων κτλ ?

Δεν μπορώ να βγαίνω μέχρι τον ποδικό πήγα είναι κοντά στο σπίτι και το καρότσι το έσπρωχνε η ανιψιά μου

vatraxaki σε ξέχασα ωχ πάω να δω αν έχω κάτι

πρόσεξε να μην τραυματίσεις τώρα το στήθος και πάθεις τίποτα μοθτσσσσσσσσσσ

μολις αντλησα την φοβερη ποσοτητα των 25μλ :cry:

αχ θα σκασω πως θα βγαλω 3 γευματα εως το Σαββατο;

τι θα κανω;πρεπει να παω οπωσδηποτε στη δουλεια δεν υπαρχει αλλη λυση!

Ηλιανα μου τελεια τα νεα σου αντε σου ειπα ολα θα πανε καλα!

στονε μου γελασα με τον ταξιτζη χαχα καλε ο αντρας της ηθελε να δει μπασκετ :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αν κατάλαβα καλά εννοούσε το σύζυγο.

χαχαχα καλά ειπα οτι κτ δεν καταλαβα καλά...

Εγω εχω σταματησει να καταχωρω αποδειξεις, ο ελεγχος -ΑΝ ΓΙΝΕΙ- θα ειναι δειγματοληπτικος..

Μαρινα μην αγχωνεσαι..που να τα καταφερεις μωρε με τοσα που ειχες στο κεφαλι σου??Που θα πάει θα βρεθουμε κι οι υπόλοιπες...Σε κανενα χρονο μας ξαναβλέπω να κατεβαινουμε:rolleyes::rolleyes:

Ηλιανα μακαρι να μεινει το υγρο σε ικανοποιητικα επιπεδα..αλλα κτ διαβασα οτι πηγες στον παιδικο..γιατι καλή μου δεν εστειλες την αδερφη σου και πήγες εκει εκατσες 2 ωρες??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μολις αντλησα την φοβερη ποσοτητα των 25μλ :cry:

αχ θα σκασω πως θα βγαλω 3 γευματα εως το Σαββατο;

τι θα κανω;πρεπει να παω οπωσδηποτε στη δουλεια δεν υπαρχει αλλη λυση!

Ηλιανα μου τελεια τα νεα σου αντε σου ειπα ολα θα πανε καλα!

στονε μου γελασα με τον ταξιτζη χαχα καλε ο αντρας ηθελε να δει μπασκετ :D

Χαλάρωσε αν δεν βγάλεις θα φαί συμπλήρωμα και εκεί που θα είσαι θα κάνεις εσύ θήλαστρο μην στενοχωριέσαι έλα δεν βγαίνει κάτι με ανχος και μην το πιέζεις πιες πολλά υγρά φαε σούπες κτλ ξέρεις μην τα ξανά λέω εγώ

α μπίρα μπακλερ με μακαρόνια με κιμά κάνει θαύματα ο συνδυασμός τουλάχιστον σε εμένα όταν περνούσε άλμα ο λευτρακις μου έκανε θαύματα

Χαλάρωσε αν δεν βγάλεις θα φαί συμπλήρωμα και εκεί που θα είσαι θα κάνεις εσύ θήλαστρο μην στενοχωριέσαι έλα δεν βγαίνει κάτι με ανχος και μην το πιέζεις πιες πολλά υγρά φαε σούπες κτλ ξέρεις μην τα ξανά λέω εγώ

α μπίρα μπακλερ με μακαρόνια με κιμά κάνει θαύματα ο συνδυασμός τουλάχιστον σε εμένα όταν περνούσε άλμα ο λευτρακις μου έκανε θαύματα

σ'ευχαριστω ζουζουνα ελπιζω να τα καταφερω να βγαλω τουλαχιστον 2 και οταν πανε για φωτογραφηση μετα την στεψη να ερθω εγω σπιτι να θηλασω και να ξαναφυγω για γλεντι ελπιζω να τα καταφερω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

χ

Ηλιανα μακαρι να μεινει το υγρο σε ικανοποιητικα επιπεδα..αλλα κτ διαβασα οτι πηγες στον παιδικο..γιατι καλή μου δεν εστειλες την αδερφη σου και πήγες εκει εκατσες 2 ωρες??

Πετρούλα καλησπερα είναι τόσα πολλά που με απασχολούν το τελευταίο διάσημα αποθηλάζουμε κιόλας και δεν θελω να του πέσουν όλα μαζί καταλαβαίνεις

από δευτέρα θα τον πάμε με το αυτοκίνητου τον άντρα μου και θα φεύγουμε

έξαλλου η αδέρφη μου δεν μένει κοντά μου κ εργάζεται κιόλας την ανιψια μου την έχω εδώ μέχρι να ξεκινήσει σχολειό

σ'ευχαριστω ζουζουνα ελπιζω να τα καταφερω να βγαλω τουλαχιστον 2 και οταν πανε για φωτογραφηση μετα την στεψη να ερθω εγω σπιτι να θηλασω και να ξαναφυγω για γλεντι ελπιζω να τα καταφερω!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις φαε αυτά που σου λέω και πάω να δω αν υπάρχει κάτι άλλο που το ξέχασα α δεν παίζει να στον φέρουν να θηλάσεις για λίγο? Τι λέω να αφήσεις τον γάμο στην μέση όχι εεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...