Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχην..

Καλό μηνα και καλή σχολικη χρονια σε ολους τους μαθητες μας!!!!

Θα σας διαβασω και θα δω πως πήγε η πρωτη μερα των μικρων μας...

Κοριτσια αν και κουραστηκα αρκετα γιατι περπατησαμε αρκετα αυτες τις 2 μερες, χτες εκανα την καλύτερη ενεση!!

Ησασταν πολύ ευχαριστη παρεα ολες και ολοι σας!!!!

Λοιπόν θα ξεκινησω με τη σειρα που ειδα τα κοριτσια..Πρωτη πρωτη με το που μπηκαμε στον παιδοτοπο ειδα την Ιωαννα, η οποια ειναι πολύ γλυκος άνθρωπος, εχει αρχισει και της φαινεται η εγκυμοσυνη και της πάει πολύ!!Ο Χρηστακος ειναι τοσο καλό παιδακι, δεν γκρινιαξε καθολου, δεν απαίτησε, αντιθετως εχει αυτο το ναζιαρικο στυλ που οσο και να θες να αντισταθεις, δεν μπορείς..

Μετα γνωρισα τη Μαρία την οποία μου συστησε η Ιωαννα καθως δεν τη γνωριζαμε μεχρι τωρα φυσιογνωμικα..Μαρακι μου βγαζεις μια ηρεμια και ταυτοχρονα ενα δυναμισμο!!Το δε Σοφακι μας πουλησε ολους και μας αγορασε χωρις να καταλαβουμε!!Μια πολυλογου, αλλο πραγμα..Ρωτουσε να μαθει για τα πάντα και ειχε αποψη για ολα, μεχρι και για.. το τζατζικι!!!χαχα

Η Ριτα ειναι πολύ γλυκια και συμπαθητικη και έσπευσε κατευθειαν να μας βοηθησει να ετοιμαστουμε για τον παιδοτοπο..Ο δε Γρηγορης πρεπει να ηταν το παιδι που ακουστηκε και προκαλεσε λιγοτερο,δεν ξερω αν μου φανηκε ετσι επειδη ημασταν και καπως μακρια...Επίσης μου εβγαλε μια αθωότητα και ωριμοτητα σε ολα του!!!Ακομη και στα ποπ κορν που του αρπαζαν τα παιδακια εδειξε αυτοσυγκρατηση, οχι σαν τον δικο μου που ορμηξε να του αρπαξει το καπελο...

Ριταki εχω να σου πω οτι καπνιζεις πολύ βρε παιδι μου...

Μετα τη Ριτα γνωρισα το Νατασακι μας, το λυκειοκοριτσο!!!Η Νατασα ειναι πολύ χαλαρη και ευθυμη και γενικα σου εδινε την εντυπωση οτι ειχε βγει βολτιτσα με το μικρο της αδερφο που της μοιαζει εκπληκτικα!!Ο Σωτος εχει δυο εκφραστικες ματαρες οπως η μαμα του και ειναι παιδι για πολύ φιλημα..Πολύ trendy boy!!Θα ξεμυαλισει πολλές γυναικες, το εχω ξαναπει!

Μετα ηρθε το ευθυμο, ομορφο και μαυρισμενο Μαριζακι με τη ζουζουνα της που χαρηκε πολύ που μας ειδε και είχε απο την αρχη ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια..Το Ναταλακι πολύ τσακπινικο μωρο, την επεφτε στον Ανασταση και μας ηρθε με τα καταλληλα αξεσουαρ μιας μικρης μπουμπους..

Τελος να σας πω οτι ο δικος μου ηταν το πιο ατιθασο απ'όλα τα παιδακια, αλλα δωστε του λίγο δικιο μιας και επαιζε εκτος εδρας..Κτ παθαινει στις βολτες μας και εχει ταση φυγης, χτες ειχε κολλησει με το μινι καρουζελ:?:-?

Επίσης εγω απόρησα με το προσωπικο της ταβερνας που μας ανεχτηκαν να τους προσπερναμε για να προλαβουμε τα παιδια, να κυνηγαω τον Ανασταση μες το μαγαζι κ.ο.κ

Ο αντρας μου περασε κι εκεινος καλά και δεν ζοριστηκε καθολου, ισα ισα που τοσο καιρο ακουγε για ολες και ηθελε και εκεινος να σας δει, μιας και σας ξερει ολες...Μετα στο δωματιο με ρωτουσε "αυτη με τα φαγητα και τις συνταγες ποια ειπαμε ειναι??", "η εγκυος ποια ηταν??" "αυτη η κοπελιτσα που καθοταν διπλα μου ποσο ειναι, 25???"

Εγω πάλι στενοχωρεθηκα πολύ που περασε γρηγορα η ωρα και δεν προλαβαμε να τα πουμε καλύτερα, ουτε καν με τη Νατασα και τη Μαρια που καθομασταν διπλα-διπλα...

Ελπίζω και ευχομαι να τα ξαναπουμε συντομα καθως ειναι αλλη η αίσθηση να συναντας απο κοντα ανθρωπους που συνομιλεις καθημερινα μαζι τους..Εγω χτες εκτος απο τα πρωτα 5' που ειναι της αμηχανιας και της αναγνωρισης, ενοιωθα λές και ημασταν χρονια φιλες και απλά ξανασυναντιομασταν μετα απο καιρό...

Μαρινα Μαρια και Κικη ρωτησα και για εσας αλλα μου ειπαν τα κοριτσια οτι δεν θα ερχοσασταν(για την κωνκων και την Πικουλινα γνωριζα)..Την επόμενη φορα μακαρι να τα κανονισουμε ολα τοσο καλά και να μην λείπει καμια!!!

Εκτιμω πολύ που λόγω της δικης μου αφιξης στην Αθηνα προθυμοποιηθηκατε να πιουμε ενα καφεδακι οσο κουρασμενες και να ησασταν ειτε λόγω παιδιων, ειτε λόγω δουλειας..

Θα ξαναρθω σε λίγο να δω και το φαγητο που φτιαχνω..να φαμε και κανα φαγακι σπιτικο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα γυρισατε κιολας σπιτι?

Αντε καλη ξεκουραση.

Για το τσιγαρο εχεις δικιο το παρακανα εχθες αλλωστε μονη μου το ειπα αλλα ειχα πολυ ασχημη μερα.

Σπιτι δεν καπνιζω εκτος και το παιδι κοιμαται ή λειπει και μονο στην κουζινα οποτε ελαχιστα.Εχθες συγκεκριμενα στον παιδοτοπο που ειχα παει το πρωι δεν καπνιζουν,μετα τον εχασα και φρικαρα,μετα πηγαμε παιδιατρο και μετα απο την ωρα που μπηκαμε σπιτι με τσακισε στο κλαμα για ενα 2ωρο οτι δηθεν ποναει το χειρ του απο το εμβολιο και με τρελανε.Αφου πριν ερθουμε του εδωσα algofren.

Δεν ειμασταν και στα χαι μας...

Εντωμεταξυ τον εχασα και μια φορα εχθες το βραδυ αν το πηρατε χαμπαρι και καναδυο φορες μου ξεφυγε στην πλατεια...

Γενικα ομως εχεις δικιο δεν ειναι σαματατζης απλά ειναι υπερδραστηριος και ζημιαρης αλλά γκρινιες και σαματαδες δεν κανει.Αυτος τα κανει ολα υπουλα και εγω φωναζω...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ σας βλέπω κούκλες και τα παiδια στρουμφ αλά δεν ξεκαθαρίζω ποιος είναι ποιος κάντε μου μια ανασκόπηση πληζζζζζζζζζζζζζ

Μόνο την πετρούλα ξεχωρίζω την Μαρίζα κ την Μαρία

:tongue::tongue:

Αχ τι όμορφα περάσατε και πολύ καυγά είδα καλέ αγόρια αντράκια τα παλικαράκια και οι δύο κούκλες τις παρέας δεν έχω λόγια Μαρίζα κούκλα το ναταλακι και το σοφακι αγοροκόριτσο την είδα τσαμπουκαλού χιιχχι να σου ζήσει Μαράκι

σας ψιλό βγάζω άκρη στης Φώτο ευτυχώς υπάρχουν τα σχολιαααααα

να είστε καλά να κάνουμε συναντήσεις και εγώ θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αλά χλομό το βλέπω στην μέση είμαι και άλλες είστε μακριααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Ηπιαμε το καφεδακι μας και ξεκινησαμε χαλαρα κατα τις 11.30, οποτε γυρω στις 4 με 3 στασεις ημασταν σπίτι

Πραγματι Ρίτα εξαφανιστηκες 2-3 φορες αλλα φανταστηκα πως πήγατε για τσισα..Ενταξει για το τσιγαρο καταλαβαίνω, καπνιστρια ημουν...Οταν ερθει η καταλληλη στιγμη ειμαι σιγουρη πως ξερεις τι να κανεις..

Πως ηταν η μερα σας???

Ηλιανα εχω κανει επισημανση στα προσωπα αλλα στη Νατασα και στη Μαρια (δεν ξερω γιατι) δεν μου τις εμφανιζει..Ποια δεν γνωρισες??

Ξεκινώντας απο αριστερα ειναι η Ριτα, μετα εγω, μετα η πανμαρ, η Ιωαννα, απο κατω η Μαριζα και διπλα της η Νατασα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηπιαμε το καφεδακι μας και ξεκινησαμε χαλαρα κατα τις 11.30, οποτε γυρω στις 4 με 3 στασεις ημασταν σπίτι

Πραγματι Ρίτα εξαφανιστηκες 2-3 φορες αλλα φανταστηκα πως πήγατε για τσισα..Ενταξει για το τσιγαρο καταλαβαίνω, καπνιστρια ημουν...Οταν ερθει η καταλληλη στιγμη ειμαι σιγουρη πως ξερεις τι να κανεις..

Πως ηταν η μερα σας???

Ηλιανα εχω κανει επισημανση στα προσωπα αλλα στη Νατασα και στη Μαρια (δεν ξερω γιατι) δεν μου τις εμφανιζει..Ποια δεν γνωρισες??

Ξεκινώντας απο αριστερα ειναι η Ριτα, μετα εγω, μετα η πανμαρ, η Ιωαννα, απο κατω η Μαριζα και διπλα της η Νατασα

Έβγαλα άκρη οκ έχω μπερδευτεί και με τα κορίτσια από το Οκτώβριου άσε καλύτερα χαμός είναι φτάνει που περάσατε καλά σιγα σιγα με καθαρό μυαλό θα σας ξανά δω άλλη μέρα

Καλε εννοειται μαχαιρι το ειχα κοψει την πρωτη εγκυμοσυνη και για οσο θηλαζα και καπνιζα και περισσοτερο τοτε και πιο βαρια τσιγαρα.

Αλλα ειπαμε ...εχουμε καιρο!χαχα

Παλευω τοση ωρα να βαλω κατι φωτο απο το καλοκαιρι στο fb και δεν τις περνει...αστο καλο θα βαλω εδω καναδυο...βαρεθηκα.

Εμεις ξεμειναμε σπιτι σημερα διοτι περιμεναμε νεα απ οτον παππου μας που ειχε παει πνευμονολογο...

Δοξα το Θεο ολα καλα! απλα τελικα δεν ειχε βροχιτιδα αλλά πνευμονια....

Ακομα εχει καιρο για να φτιαξει και θα τον βλεπει συχνα αλλα το οτι το περασε σχεδον στο ποδι χωρις να καταλαβουμε και πολλα οντως ειναι ενθαρρυντικο ειπε.

Τωρα πηραν τον μικρο να τον πανε βολτα γιατι το εχουν καημο που θα πηγαινει σχολειο...θα τους λειψει λενε...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια μου σας εχω χασει.Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα. Στη δουλεια ευτυχως γινεται χαμος.

Το κοριτσακι μου σημερα περπατησε!!!!!

Τα νεα σας τα μαθαινω απο τη γαστρωμαρια!!! Την εκανε την εκπληξη το αουτσαιντερ!!!!

Περπάτησε;;;; Εννοείς '΄στράτα - στρατούλα'' ή περπάτησε, περπάτησε κανονικά; :confused::confused::confused::confused: Δεν είναι πολύ μικρή ακόμα; :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Περπάτησε;;;; Εννοείς '΄στράτα - στρατούλα'' ή περπάτησε, περπάτησε κανονικά; :confused::confused::confused::confused: Δεν είναι πολύ μικρή ακόμα; :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βατραχάκι το ίδιο είχα πάθει και εγώ προς το τέλος του θηλασμού αν θυμάσαι που με το θήλαστρο δεν μπορούσα να βγάλω ούτε 10 μλ και με το χέρι έβγαχα 150... μήπως να δοκιμαζες και εσύ το ... "χειροκίνητο";;..:?

Καλά είπαμε οι φωτό της συνάντησης είναι όλα τα λεφτά!!!! Μακάρι να μπορέσω να έρθω και εγώ τώρα στις 25 και να βρεθούμε...

Μην παίζεις με τον πόνο μου Κική...

Το μαλλί της κόρης μου δεν μακραίνει! Πυκνώνει, αλλά δεν μακραίνει...:-(

Δεν είσαι η μόνη Μαρία μου...είμαστε και εμείς εδω!!!

Μαρίνα και εμένα ο μικρός τώρα με το συνάχι είναι μη χειρότερα και ο αφιλότιμος είναι και 8500 κιλά...

Εντωμεταξύ πήγαμε χθες στην παιδογαστρεντερολόγο και μας είπε να μην του δίνουμε γάλα :shock::shock::shock: αλλά κυρίως φαγητό...Μα καλά είναι μόλις 7,5 μηνών τι θα του δίνω για βράδυ...κοτόσουπα;;; Της είπαμε κ ότι σταμάτησα το θηλασμό...δεν μπορώ να σας πω το ύφος... :mad::mad::mad: Τεσπα... πάντως είναι καλά, και με το που θα μπούμε στον όγδοο θα βάλουμε και τα ζυμαρικά...

Επίσης τη ρώτησα και για την Αναστασία που πίνει σχεδόν 1 λίτρο γάλα και μου είπε να της το κόψω (αν κρίνω απο τα παραπάνω για τον μικρό.. δεν θα έπρεπε να πίνει καθόλου..:rolleyes::rolleyes:) και ότι 500 μλ είναι υπεραρκετα...

Ηλιάνα μου καλύτερα που δεν θα πάτε αύριο, να ξεκουραστείς λίγο... η γιατρός σου σου είπε ότι μπορείς να βγαίνεις;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εμπαινε και τελειως μεσα το ατιμο απλα εγω δεν τον προλαβαινα να τον φωτογραφησω.

Να σου πω το ηθελα να βαζει το κεφαλι μεσα για τη μυτη του κτλ.

Αφου το εκανε απο μονος του ακομα καλυτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...