Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα μην το σκεφτεσαι ρε συ! Παιδακι ειναι, σιγα και τι εκανε!!!

Λαζαρενια, σ'ευχαριστουμε πααααρα πολυ για τα καλα σου λογια!!! Αχ ντραπηκα τωρα!

Πετρουλα θελω κι εγω φωτογραφιες, μη με ξεχασεις! Ειδικα αυτη στο συντριβανι!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ναι σημερα λενε οτι γιορταζουν κ οι Μαργαριτες αλλα εγω δε γιορταζω σημερα.Τον Γεναρη γιορταζω.

α αρα να μην σου πουμε ε;

ε εγω θα σου πω ευχη ειναι πολυχρονη :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μπήκα και εγώ για να πω ότι κατάφερα και σας καμάρωσα όσες συναντηθήκατε χθες και ξελιγώθηκα στα γέλια.

Καλά τι φατσούλες τρομερές είναι αυτές, δεν παίζονται όλα προς ένα τα πιτσιρίκια αλλά πιο πολύ να πω την αλήθεια γέλασα με τα σχόλια της Ρίτας , καλά μιλάμε άπαιχτη είσαι Ρίτα.

Ο δε Γρηγόρης μου έκανε τρομερή έντύπωση που μοίραζε το ποπ κορν , άντε να είχατε απο μια μεριά το δικό μου , όχι μόνο δεν θα το μοίραζε αλλά ήταν ικανός να το πέταγε κάτω παρά να μοιράσει στα πιτσιρίκια.χιχιχι:tongue:

Το Σώτο τον έχω γνωρίσει με τη Νατάσο και συμφωνώ και εγώ απόλυτα ότι είναι ένα και το αυτό , δηλαδή τρελές φατσούλες όμορφες, το Φιλάκι με τη κόρη της καμάρωσα επίσης που είναι εξίσου όμορφες αλλά να πω επίσης ότι και ο Χρηστάκης της Ιωάννας είναι φοβερός , μου άρεσε τρελά το μαύρισμά του και τα μαγουλάκια του, όπως δε και η Σοφούλα της ΠανΜαρ με το κοντό της το μαλλάκι. Ο δε Αναστάσης της Πετρούλας όντως μου θυμίζει το Ντένυ τον τρομερό στο πιο αθώο του. Περιμένω όμως φώτο και με τις μανούλες να δω όλες μαζί...

Χάρηκα επίσης που πήγαν όλα καλά σήμερα πρώτη μέρα τα ζουζούνια Λευτεράκης και Γρηγοράκης , μακάρι να ακολουθάμε και εμείς τέτοια παραδείγματα όταν έρθει η ώρα μας.

Μαρίνα δεν μου κάνει εντύπωση με τη μπουμπού που θέλει συνέχει αγκαλιά γιατί και εμένα έτσι ακριβώς έκανε και κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιγράφει η Ρίτα, το καρότσι ήταν πάντα διακοσμητικό στοιχείο και το ρηλάξ ζήτημα αν για ένα χρόνο (δηλαδή μέχρι να περπατήσει) έχει κάτσει συνολικά πάνω απο 24 ώρες. Φάση είναι και θα της περάσει όμως πιστεύω , ίσως και λόγω δοντιών.

Ηλιάνα αυτό που λες για το γιαούρτι εγώ ξέρω απλά ότι όταν παίρνεις αντιβίωση θα πρέπει να τρως πολλά γιαούρτια γιατί έχει μια ουσία μέσα που βοηθάει στο να μην αναπτυχθούν μύκητες, για να πασαλειφθείς ομολογώ πως δεν το ήξερα:shock:.

Πετρούλα καλώς ήρθες περιμένουμε πως και πως και τα δικά σου ντοκουμέντα.

Ρίτα! Τις είδα τις φωτογραφίες από το πμ που μου έστειλες!

Πολύ γέλιο... Και τα σχόλια... Όλα τα λεφτά!

Καλά, όλο αυτό το σκηνικό με το καπέλο του Αναστάση, ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι...

Ευχαριστώ!

Τώρα περιμένουμε της Πετρούλας...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

όπως δε και η Σοφούλα της ΠανΜαρ με το κοντό της το μαλλάκι.

Μην παίζεις με τον πόνο μου Κική...

Το μαλλί της κόρης μου δεν μακραίνει! Πυκνώνει, αλλά δεν μακραίνει...:-(

mrdIp3.png

Καλωσήρθατε Πετρούλα! Πες μας πώς τα περάσατε!

Ηλιάνα μου το πρόβλημά σου είναι τόσο σοβαρό, που στη θέση σου μόνο αυτό θα συζητούσα! Άκου εκεί μας ζαλίζεις όλες στο μυαλό μας σε έχουμε!

Κορίτσια το παράξενο με τη μικρή είναι ότι γενικά είναι από τα πιο ήρεμα μωρά ειδικά έξω από το σπίτι βέβαια! Τον τελευταίο μήνα κάνει έντονες τσιριμόνιες αλλά όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως ή σκάει δοντάκι ή είναι άρρωστη, απλά αυτή τη φορά παραπάει το κακό! ΓΙα να καταλάβετε είμαι και αδιάθετη και κυριολεκτώ ότι δεν προλαβαίνω την τουαλέτα! Πιο πολύ όμως ανησυχώ που δεν θέλει κανέναν άλλο, γιατί ο Γιώργος ήταν μακράν πιο γκρινιάρης και απαιτητικός αφού τη συμπεριφορά της μπουμπούς δεν την είχε κάποιες μέρες αλλά συνέχεια, απλά τώρα μου κακοφαίνεται πολύ περισσότερο γιατι είναι 2 τα παιδιά!

Φεύγω κοριτσάρες, έχουμε κούρεμα Γιώργου, πλύσιμο αυτοκινήτου και σούπερ! Να δω πώς θα μοιράσουμε τα παιδιά, ελπίζω να μη μπερδευτώ και πάω τη μπουμπού για κούρεμα πριν την ώρα της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Την ομαδικη φωτο με τις μαμαδες την προσθεσα στις δικες μου ξαναδειτε το λινκ που σας εστειλα και το προφιλ της Πετρουλας για οσες εχετε φατσοβιβλιο.

Την είδα! Την είδα!

(Κορίτσια... Δεν είμαι τόσο κοντή... Απλά στέκομαι δίπλα στην Πετρούλα!!!!)

mrdIp3.png

Μαρία νομίζω ότι η Σοφία σου δεν πρέπει καθόλου να φοβάται τα αγοράκια. Μια χαρά τα καταφέρνει.

Τι να φοβηθεί Γιοβάννα μου? Τρεις βδομάδες στη Σέριφο, ήταν κατά βάση με έξι αγοράκια και ένα κοριτσάκι...

Άσε που από την στιγμή που άρχισε να καταλαβαίνει, ο μπαμπάς της, της έχει αρχίσει βασικά μαθήματα πυγμαχίας... Πώς στήνουμε τα χέρια μας για να καλύπτουμε το πρόσωπο, πώς χτυπάμε, πώς αποκρούουμε... :-P

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...