Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααααααα ξεχασα....

Νατασσα σας λειπει και ενα μαυροκικτρινο αυτοκινητακι...

χμμμ μου αρεσει που γελουσα για τον Τιτο...το βρηκα και εγω μεσα στην τσαντα μου....

Βρε τον δολιο τον Σωτο τον κατακλεψαμε και οχι τιποτα αλλο εχουμε ακριβως το ιδιο σπιτι και τα εχει μοστραρει και τα 2 τωρα και λεει ''ενα Σωτηρη ,ενα δικο μου'''...

Καλα εχω ξεπατωθει στα γελια!!! Χαλαλι τους μωρε, περασαμε τοσο ωραια!!! Δεν του λειπουν του Σωτου, εχει μια σακουλα αυτοκινητακια!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι γελας καλε...στην αρχη λεω αχ το παιδιακι μου μπερδευτηκε το νομισε για δικο του και το πηρε κατα λαθος.

Μετα σκοτεινιασα...τα εστησε και καμαρωνε ,ενα Σωτηρη ,ενα δικο μου...

Ο κλεφτρακος...συνειδητα το πηρε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι γελας καλε...στην αρχη λεω αχ το παιδιακι μου μπερδευτηκε το νομισε για δικο του και το πηρε κατα λαθος.

Μετα σκοτεινιασα...τα εστησε και καμαρωνε ,ενα Σωτηρη ,ενα δικο μου...

Ο κλεφτρακος...συνειδητα το πηρε...

Ελα ρε πολυ γελιο!!! Καλα σε φανταζομαι να σκοτεινιαζεις!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!

Ηθελα απο μια μερια χωρις να με βλεπει να μπορουσα να δω τα μουτρα του την ωρα της "κλοπης"! Πρεπει να ειχε τρελη φατσα!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Ηλιανα η ξαδερφη μου γεννησε πριν μπει στον 8ο και τα 2 της παιδια.

Στο δευτερο λογω προωροτητας της πρωτης κορης το περιμενε και ειχε κανει τις ενεσεις .Ο μικρος μπηκε θερμοκοιτιδια για 5 μερες απλα για παρακολουθηση,χωρις οξυγονο και βγηκε μια χαρα.

Αν θυμαστε σας το ελεγα τοτε.

Γεννηθηκε δε, πανω απο 2 κιλα και 51 ποντους.Τεραστιο προωρακι.Το ειδα 40 ημερων και οχι μονο εστιαζε αλλα απλωνε χερακι να πιασει πραγματα.Εξαιρετικη αναπτυξη !

Μη φοβασαι τιποτα.

Ρητα καθησυχαστική τα όσα διαβάζω αν πάμε έως 34 θα είμαστε σουπερ μόνο για παρακολούθηση τώρα είμαστε σχεδόν 2100

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου. Το πρωί ξέχασα να ευχηθώ καλό μήνα και να σας πω και πάλι ότι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Να είστε όλες καλά. Στη συνάντηση από ότι είδα περάσατε όλες τέλεια. Καλά τα μωράκια είναι πραγματικά κουκλιά!!!!

Ρίτα ο Γρηγόρης σου είναι ένα ώριμο αντράκι. Τι να πω γι' αυτό το παιδί;;;

Ιωάννα ο Χρήστος είναι αυτό που λέμε 'φατσούλα πονηρή'.

Νατάσα ο Σωτήτης είναι πραγματικά ο κλώνος σου. Βρε τον καημενούλη τον καταέκλεψαν.

Μαρίζα το Ναταλάκι σου είναι ένα πολύ τσαχπίνικο κοριτσάκι. Να σας ζήσει.

Μαρία νομίζω ότι η Σοφία σου δεν πρέπει καθόλου να φοβάται τα αγοράκια. Μια χαρά τα καταφέρνει.

Πετρούλα μου είδα ότι ο γαμπρούλης μου έκανε απιστίες. Πρόσεχε γιατί κατά το ήμισυ είμαι Κρητικιά :D:D:D:D:D

Μπράβο σας κορίτσια. Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε σας εύχομαι.

Λαζαρένια μου και Σούλα καλώς ήρθατε από τις διακοπούλες. Να είστε καλά και του χρόνου.

Λαζαρένια μου περαστικά στον καλό σου. Ευτυχώς δεν προχώρησε η μόλυνση.

Σούλα μου τι σας έκανε η Ανδριάννα και δεν χαρήκατε τις διακοπές σας;

Μαρίνα μου διάβασα ότι και τα 2 ζουζούνια είναι μια χαρά. Μπράβο. Η μικρή μωρέ έχει και θέμα με τα δόντια τώρα. Με την Αλεξάνδρα μετα το χρόνο κοιμηθήκαμε ολόκληρο βράδυ.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας χωρίς ιώσεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ελα ρε πολυ γελιο!!! Καλα σε φανταζομαι να σκοτεινιαζεις!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!

Ηθελα απο μια μερια χωρις να με βλεπει να μπορουσα να δω τα μουτρα του την ωρα της "κλοπης"! Πρεπει να ειχε τρελη φατσα!!!:lol::lol::lol::lol:

Τι να σου πω βρε παιδι μου..καποια στιγμη ηταν τοσο αταραχος οσο τον μαλωνα που ελεγα μπας και το εβαλα εγω στην τσαντα ασυναισθητα...αλλα και παλι τον ειδα οτι καταδιασκεδαζε...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια εχω παθει πλακα με τις φωτο!

τα παιδακια σας μεγαλωσανε!τι να πρωτοσχολιασω!

κατ αρχην να πω για οσες μανουλες ειδα στα πεταχτα!κουκλες.

την νατασα που δεν την ειχα ξαναδει μια κουκλαρα ομως?

και ο σωτος?κουκλος?ειστε ιδιοι νατασα μου!μεγαλο μουτρο ο γιος σου να τον χαιρεσαι!

ειδα τον γρηγορακο και πραγματικα ριτα δεν μοιαζει για τα κιλα του αλλα αλλαξε πολυ.μου φαινεται οτι ξανθενει?

κουκλος και πολυ φιλοτιμος βλεπω....χιχιχιχιχ

ο αναστασης ο ξανθουλης ειναι ιδιος ο ντενυ ο τρομερος!πετρουλα μου εισαι καλα?τι κανει το νινι?

η σοφια μεγαλωσε κι αλλο.ολοκληρη κοπελα και τα ναζια που κανει ολα τα λεφτα!

το ναταλακι μς το πανεμορφο ολο κρυφτουλι παιζει!δν θα ξεχασω στα φουσκωτα στον πειραια που την ψαχναμε ποση ωρα!

μαριζακι μου η κορη σου ειναι πανεμορφη!φτου φτου σε ολες σας μανουλες!ειστε γλυκυτατες.να χαιροσαστε τα βλασταρια σας!

(μαριζακι και το δικο σου νουμερο εχασα)

1654096yn4fep17z7.gif

Άσχετο έχω τρελή φαγούρα από κάτω λόγο αντιβιώσεων κτλ μου είπε ότι μπορώ να βάλω κολπικά υπόθετα ντακταριν αλά να το παλέψω βάζοντας σ γιαούρτι στον κόλπο μου το έχει ακούσει καμία αυτό ?

χτες βραδύ να σας πω πασαλιφιτκικα ανακουφιστικό είναι όσο είναι δροσερό μετά πάλει έχω φαγούρα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kοριτσιαααα ουου ηρθα!!!

Καλα δεν κρατηθηκα, σας διαβασα λίγο και μετα πήγα καρφι για τις φωτο..Να μη σας πωτι επαθα απο το γελιο...Αρχισα να κλάιω καιρο ειχα να τοπαθω!!!!Πάω να αδειασω μια και την κυστη κι ερχομαι...

Α ρε Ριτα, σαν κομικ τα παρουσιασες!!!Οχι οτι δεν ημασταν..Μπραβο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...