Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τη τοσοδουλα σου...να ξερες ποσο σε καταλβαινω...εγω ετσι ημουν με τον Γρηγορη μεχρ που μπουσουλησε(ευτυχως μπουσουλησε νωρις)και αυτονομηθηκε διαφορετικα ειχα χοντρο προβλημα.Αυτο το μωρο δεν εκατσε ποτε και πουθενα.Μιλαμε το χερι μου ηταν ξερο. η δε γκρινια ανεκδιηγητη.Δε ξερω αν οντως υπαρχουν παιδια που καθοντια σε ενα καροτσι και κοιταζουν ή στο ρηλαξ κτλ αλλα σιγουρα οχι το δικο μου.

Μετα με το μπουσουλημα άλλα παλι...ολη μερα απο πισω ημουν εκανε τα πιο τραγικα και επικινδυνα και τον ειχα σκυψε σηκω...ασε που 8 μηνων ηταν ηδη 9,800 εχθες το κοιταζα συγκεκριμενα που κατι συζηταγα με τον κουμπαρο μου..

Αστα ...υπομονη μεχρι να κινηθει και η μικρη.Αληθεια μπουσουλαει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα μπραβο σας μια χαρα θα τα παει ο Γρηγορης!κι εσυ κανονικα δουλεια;τερμα το σπιτι;

Μαρινα γιατι δεν την θηλαζεις το βραδυ να κοιμοσαστε και οι δυο;

αχ εχω μεγαλο θεμα με το θηλαστρο δεν βγαζω πανω απο 20μλ τι θα κανω;

γεματο το στηθος μου και δεν βγαζω πρεπει να εχω μεχρι το Σαββατο 3 γευματα απιθανο το κοβω να προλαβω να βγαλω τι να κανω;

να παρω το swing;

κι αν δεν βγαζω και μ'αυτο τζαμπα ενα σωρο λεφτα θα δωσω;

Κουκλα μου πολλές γυναίκες αχώ διαβάσει στο θέμα θηλασμού δεν μπορούσα να τραβήξουν σταγόνα γάλα με το θήλαστρο παρόλο που θήλαζαν αποκλειστικά για μήνες τα παΐδια τους κάτσε να δω λίγο στο αρχείο μου να σου στείλω μέθοδο πάντως γάλα έχεις αυτό είναι στάνταρρρρρρ

:tongue::tongue:

Ρε βατραχινα μου κανεις προταση στο fb την ηλιανα να τη βαλω στους φιλους μου?

Καπου μπερδευτηκα.

Ηλιανα καλη αρχη μια χαρα τα πηγε ο Λευτερακος.

Βατραχακι δουλεια πηγαινα ετσι και αλλιως τους τελευταιους μηνες αλλα οχι τακτικα(εκανα κοπανες χιχιχι)εφοσον το παιδι στρωσει στο σχολειο ναι ,θα πηγαινω κανονικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καπου μπερδευτηκα.

.

Δεν το λες και καλά όλο πηγαινοερχόταν με παιχνίδια στα χέρια για έλεγχο να με τσεκάρει είμαι εκεί από εβδομάδα θα τον δω άντε να προσαρμοστώ να μην του πέσουν βαριά

το πεθερικό μου τελειώνει τα καπνά και από 10 είναι διαθέσιμη θα έρθει να βοηθήσει αν κ είναι κουρασμένη τι να κάνουμε όμως μωρέ τιν σκάφτομαι και αυτήν αλά κανονίσαμε να έρθει λίγο στο σπίτι να την μάθει το παιδί και μετά να νοσηλευτώ ελπίζω να πόνε όλα καλά προσευχηθείτε όλες μαζί να κρατηθεί το μπεμπονι μου μέχρι τις 20

συγγνώμη σας ζαλίζω με το πρόβλημα μου τις τελευταίες

μέρες συγγνώμη

Ρε βατραχακι δεν εχει καμμια γνωστη σου νοικιασμενο symphony να δοκιμασεις?ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

1,5 λιτρο την ημερα εβγαζα με δαυτο.

Τι είναι αυτό κ εγώ θέλω να; Ψαχτώ με θήλαστρο νοσοκομειακό να ξέρω από πού και πως αν ο μπέμπης μπει θερμοκοιτίδα να είναι στην διάθεση μου τουλάχιστον να τρώει αλατάκι μου αφού θα είναι μακριά μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καπου μπερδευτηκα.

Βατραχακι δουλεια πηγαινα ετσι και αλλιως τους τελευταιους μηνες αλλα οχι τακτικα(εκανα κοπανες χιχιχι)εφοσον το παιδι στρωσει στο σχολειο ναι ,θα πηγαινω κανονικα.

σου εστειλα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τσουπ, ξαναρθα!

Φωτογραφιες δεν εχω δει ακομα, θα δω το απογευμα απο το σπιτι... Αχ ανυπομονω!!!

Επειδη δεν εχω και πολυ μυαλο, ξεχασα να πω χρονια πολλα στη Γιοβαννα μας απο χθες!!! Χιλιοχρονη φιλεναδα, οτι επιθυμεις!!!

Μπραβο στον Γρηγορη και στον Λευτερη! Πολυ καλη αρχη! Για τον Γρηγορη ειδικα, επειδη τον ξερω παραπανω, δεν ειχα καμια αμφιβολια!

Μαρινα δοντια θα εχει η μπουμπου βρε! Ειναι και αρρωστουλα, τι κανει κανει??? Ειναι δυσκολη φαση τωρα...

t7fQp3.png

Ρε βατραχακι δεν εχει καμμια γνωστη σου νοικιασμενο symphony να δοκιμασεις?ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

1,5 λιτρο την ημερα εβγαζα με δαυτο.

μπα καμια ουτε swing δεν εχει καμια να δοκιμασω να μην το παρω αδικα.

Ηλιανα η ξαδερφη μου γεννησε πριν μπει στον 8ο και τα 2 της παιδια.

Στο δευτερο λογω προωροτητας της πρωτης κορης το περιμενε και ειχε κανει τις ενεσεις .Ο μικρος μπηκε θερμοκοιτιδια για 5 μερες απλα για παρακολουθηση,χωρις οξυγονο και βγηκε μια χαρα.

Αν θυμαστε σας το ελεγα τοτε.

Γεννηθηκε δε, πανω απο 2 κιλα και 51 ποντους.Τεραστιο προωρακι.Το ειδα 40 ημερων και οχι μονο εστιαζε αλλα απλωνε χερακι να πιασει πραγματα.Εξαιρετικη αναπτυξη !

Μη φοβασαι τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ααααααααα ξεχασα....

Νατασσα σας λειπει και ενα μαυροκικτρινο αυτοκινητακι...

χμμμ μου αρεσει που γελουσα για τον Τιτο...το βρηκα και εγω μεσα στην τσαντα μου....

Βρε τον δολιο τον Σωτο τον κατακλεψαμε και οχι τιποτα αλλο εχουμε ακριβως το ιδιο σπιτι και τα εχει μοστραρει και τα 2 τωρα και λεει ''ενα Σωτηρη ,ενα δικο μου'''...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σιγα μη δεις με το μινι...φρικτο και κανει ενα θορυβο...μπρρρρρ

Τι να σου πω βρε ζουζουνα ειναι που το θες για λιγο αλλα αν ειναι να το κανεις τακτικα αξιζει το symphony.

Δοκιμασε να κανεις μπανακι ζεστο πριν και μετα κατα την αντληση να πιεζεις με το χερι σου απο κατω το στηθος κοινως να αρμεγεσαι...βοηθαει.Θελει καποιες φορες για να προσαρμοστει το στηθος παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σιγα μη δεις με το μινι...φρικτο και κανει ενα θορυβο...μπρρρρρ

Τι να σου πω βρε ζουζουνα ειναι που το θες για λιγο αλλα αν ειναι να το κανεις τακτικα αξιζει το symphony.

Δοκιμασε να κανεις μπανακι ζεστο πριν και μετα κατα την αντληση να πιεζεις με το χερι σου απο κατω το στηθος κοινως να αρμεγεσαι...βοηθαει.Θελει καποιες φορες για να προσαρμοστει το στηθος παντως.

ναι μωρε αν ηταν να επιστερψω στη δουλεια σιγουρα θα νοικιαζα το sympony αλλα τωρα για αραια και που δεν αξιζει

εχω δοκιμασει και τα 20 μλ με αρμεγμα τα βγαζω τι να πω

Μήπως να ρίξετε ένα τηλεξεμάτιασμα στα βλαστάρια μου? Δεν μπορώ άλλη γκρίνια, όχι τόσο από τον καυμένο το Γωγούλη ο οποιος ρίχνει πραγματικά πολύ νερό στο κρασί του αφού δεν προλαβαίνω καθόλου να ασχοληθώ, όσο από τη μπουμπού! Ό,τι κι αν κάνω πια την κρατάω με το ένα χέρι και έχει πιαστεί από τον καρπό και κάτω, ευτυχώς είναι ελαφρυά! Σήμερα επιστρέφει η μάνα μου που έλειπε κανένα μήνα, να δούμε που αν θα καθήσει για 1 ώρα αύριο που έχω μία δουλίτσα! Συνειδητοποίησα ότι εδώ και 2 μήνες περίπου έχει μείνει μόνο 3 φορές με τη μαμά μου, το πρωινό που πέρασα με το Γιώργο στο νοσοκομείο, και άλλες 2 φορές που τον πήγα για εξετάσεις! Με τον άντρα μου δεν έτυχε να μείνουν μόνοι τους γιατί στις διακοπές ήμαστε συνέχεια και οι 4, αλλά κι εκείνον δεν τον ήθελε στην αρχή! Αυτό δεν το πέρασα ποτέ με το Γιώργο και πραγματικά δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, προλαβαίνω να κάνω τίποτα μέχρι το Σάββατο? Αφήστε που ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ, δεν τη θηλάζω 12-8 το πολύ να της δώσω λίγο νεράκι, αλλά μία της βάζω την πιπίλα, μία τα έχει κάνει, μία θέλει αγκαλιές, τα έχω παίξει ολίγον! Άντε να πάει ο μικρός σχολείο μπας και ηρεμήσουμε!

ax ρε μαρινακι τι τραβας!!!!εγω θα τα ξεματιασω.ξερω μια καλη προσευχη και πιανει......

να πω την αμαρτια μου?μην με βρισετε..κατι τετοια ακουω που περνατε και δεν θελω δευτερο ακομη γιατι κι εγω ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ με την μικρη κι απο αγκαλιες κι απο τον θηλασμο κι απο γκρινιες.μεχρι να περπατησει μου φυγε ο πατος.τωρα εβγαλε τα τελευταια δοντια και ουτε ετρωγε στις διακοπες καθολου που ειναι το λιγοτερο αλλα τα βραδυα ξυπναγε κλαιγοντας.πολυ υπεφερε η δικια μου κι εχω ακουσει οτι τα κοριτσακια πιο πολυ πονανε.

κανε υπομονη κουκλα μου.σιγουρα μπροστα στην χαρα των παιδιων σου αυτα δεν ειναι τιποτα ,αλλα χρειαζεσαι βοηθεια σιγουρα.

αχ κοριτσια πριν λιγο ηρθε η πεθερα μου και μας εφερε τσαντα για το σχολειο και πολλα βρακακια!!!

μιλουσαμε εχθες και της ελεγα οτι ο τιμος θελει τσαντα για να παει σχολειο και σημερα ηρθε με τα τα χερια γεματα αχ τετοια κανει και με σκαλαβωνει!

εχω απο τις καλυτερα πεθερες εχω να το λεω!

μπραβο η πεθερα..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γενικά αυτό το καλοκαίρι υπήρχαν ιώσεις πάρα πολλές. Η παιδίατρος που πήγαμε στο χωριό μου είπε ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν χειρότερο από τον Χειμώνα και ότι δεν έχει ξανασυμβει αυτό.

Για τον σταθμό λογικό είναι να ανησυχείς, αλλά να σκέφτεσαι ότι εσύ ειδικά το έχεις πολύ ανάγκη αυτό.Μια χαρά θα τα πάει το κοριτσάκι σου. Αλήθεια, έκανες τίποτα με δουλειά?

Την εγκυμοσύνη την έμαθα πριν μια βδομάδα. Φεύγαμε για χωριό και είδα καφέ υγρά. Νόμιζα ότι μου έρχεται περίοδος και ηταν και πολύ νωρίς.Ο καλός μου επέμεινε να κάνω τεστ,έκανα, το 1ο βγήκε αρνητικό στην αρχή αλλά μετά έβγαλε μία αχνή γραμμή, μετά έκανα κι αλλο και βγήκε θετικό. Πήρα τον γιατρό, μου είπε να κάνω χοριακή η οποία ήταν πολύ χαμηλή, έκανα μετά από δυο μέρες πάλι και είχε διπλασιαστεί. Στις 9 του μήνα θα πάω στον γιατρό. Χαρήκαμε πολύ αλλά μετά αρρώστησε η Εύα και μας πήρε λίγο από κάτω..

σοβαρα ?ηταν τοσες πολλες οι ιωσεις?φτου φτου μας!

εμεις καναμε παααααρα πολλα μπανακια φετος κι ευχομαι να ισχυει αυτο που λενε.

για την δουλιτσα αρμακι περιμενω απαντησεις αλλα και εγω συνεχιζω και θα συνεχιζω να ψαχνω.μολις τακτοποιηθει η μικρη θα κανω και μεγαλυτερη πρσπαθεια.

ασε αφου την πγηρανε την δικια μου μεγαλη τυχη!!!

οσο για την εγκυμοσυνη χαρηκα τοσο πολυ για σενα!συχγαρητηρια και παλι συγχαρητηρια!!

μην σε περνει απο κατω.ενταξει ηταν μια ιωσουλα και δεν σας αφησε να το χαρειτε αλλα να προσεχεις τωρα να μην κουραζεσαι.ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!ολα θα πανε τελεια!!!!ο συζ σου ειναι καλυτερα τωρα?

ριτα θελω κι εγω ν αδω τις φωτο.οσο για τον γρηγορακο τι να πω.οτι και να πω ειναι λιγο!

ειναι ταλεντο το παιδι σου!

καλη σχολικη χρονια στα παιδακια μας .

ηλιανα τι σου ειπε ο γιατρος?μηπως πρεπει να ξεκουραστεις λιγακι?

εγω την πηγα στην παιδιατρο σημερα αλλα ελειπε διακοπες.χαζομαρα δεν πηρα τηλ πρωτα!ευτυχως σταματησε το βηχαλακι.ισως την πειραξε λιγακι το παγωτο που εφαγε.

αν συνεχισει να της δωσω λιγο σιροπακι σινεκοντ?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...