Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα σου εχω χαλασει ολα τα σχεδια απο χθες...

Πιστευες θα με εβλεπες με καμμια κοιλουμπα κρυφη και καρααγχωμενη.

Εγω χαλαρη,τσιγαρακι ,καφεδακι και κουλ για το σχολειο!

Καλα δεν ορκιζομαι κιολας για το σχολειο...απο αυριο θα σας πω..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ήρθαμε από το χολιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μας μόλις ανέλαβε η ανίψια μου τον μικρό κι κάθισα ν χαλαρώσω ήρθε και το ταψί κοτόπουλο στον φούρνο με μανέστρα μιαμ μιαμ η αδελφή μου είναι σουπερ μαγείρισσα

Πήγαμε στο σχολειό από έξω φώναζε:eek::eek::eek::eek:

χολιο μαμα χολιοοοοοοοο μαμαααααααα

Γιογιο τιτιιιιαααααααααα τετεησσσσσσσσσς δηλ (γιογιό θα λέει την κυρία ο Λευτέρης)

Μπήκε μεσα κάθισε αλά κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν να ελέγχει που είμαι εγώ κ καλά ήθελε να μου δήξει το κουλουράκι από πλαστελίνη η κάποια ζωάκια κτλ κάθισα σχεδόν 2 ώρες αύριο δεν θα πάμε από δευτέρα ξέκαναν τα τμήματα κανονικά κ μου είπε η διευθύντρια καλύτερα από δεύτερα θα μου δώσει και την λίστα για την γραφική ύλη και θα κανονίσουμε και τα τροφια

θετικός μου φάνηκε

περιμένω εντυπώσεις από

όλες να δούμε πως θα είναι η προσαρμογή από τα μαθητούδια μας

ΠΑΟ να φάω και ίσως ξανά μπω να σας διαβάσω sήμερα δεν θα πάω γιατρό ουφφφφφφφφφ μια ολόκληρη μέρα χωρίς νοσοκομείο

:tongue::tongue:

ετοιμος ο μουσακας μμμμ μουρλια εγινε!

κικο μου σορρυ μακαρι να ησουν κοντα να ερχοσασταν να φαμε παρεουλα!

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα μαθητουδια αχ δεν το πιστευω πως μεγαλωσαν ετσι τα παιδακια μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ετοιμος ο μουσακας μμμμ μουρλια εγινε!

κικο μου σορρυ μακαρι να ησουν κοντα να ερχοσασταν να φαμε παρεουλα!

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα μαθητουδια αχ δεν το πιστευω πως μεγαλωσαν ετσι τα παιδακια μας!

Ένα κομμάτι και για εδώ μιαμ μιαμ ΕΡΕ χρυσοχέρα μάνα και μελοντικη πεθερα :tongue::tongue::tongue:

αχ κοριτσια πριν λιγο ηρθε η πεθερα μου και μας εφερε τσαντα για το σχολειο και πολλα βρακακια!!!

μιλουσαμε εχθες και της ελεγα οτι ο τιμος θελει τσαντα για να παει σχολειο και σημερα ηρθε με τα τα χερια γεματα αχ τετοια κανει και με σκαλαβωνει!

εχω απο τις καλυτερα πεθερες εχω να το λεω!

Τσα!

Ηρθαααμε!!!!

Καλα πολυ ωραια τα περασαμε στο σχολειο μας!

Ο Γρηγορης δεν ενδιαφερθηκε καν που ειμαι.Ξεσκιστηκε στο παιιχνδι,η δασκαλα(συμπαθεστατη) ασχοληθηκε αποκλειστικα μαζι του καποια ωρα (οπως και με ολα τα παιδακια ενα ενα)για να γνωριστουν καλυτερα και στο τελος που πηγα να τον φωναξω σπαραξε στο κλαμα γιατι δεν ηθελε να φυγουμε....''ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΠΑΙΞΩ '' ελεγε

Καλο!!!!

Βεβαια για την ταξη κανενα ενδιαφερον αλλα σιγα σιγα θα μπει και μεσα...

Αυριο μια απο τα ιδια και απο μεθαυριο μονος του.

Πηραμε και τσαντα και ειμαστε πανετοιμοι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σας διάβασα θυμήθηκα πάλι τη χτεσινή σας συνάντηση και καραζούλεψα για ακόμα μία φορά! Κανονίστε από τώρα την επόμενη συνάντηση, έλα ρε Νατασάκι δεν είσαι δειλή, δεν θα τους περάσει των δίχρονων!!!

Καλή αρχή στα μαθητούδια μας και παλι! Μια χαρά για πρώτη μέρα από ό,τι σας διαβάζω! Έτσι να συνεχίσουν και στη συνέχεια που θα φύγουν από κοντά τους οι μανούλες!

Μήπως να ρίξετε ένα τηλεξεμάτιασμα στα βλαστάρια μου? Δεν μπορώ άλλη γκρίνια, όχι τόσο από τον καυμένο το Γωγούλη ο οποιος ρίχνει πραγματικά πολύ νερό στο κρασί του αφού δεν προλαβαίνω καθόλου να ασχοληθώ, όσο από τη μπουμπού! Ό,τι κι αν κάνω πια την κρατάω με το ένα χέρι και έχει πιαστεί από τον καρπό και κάτω, ευτυχώς είναι ελαφρυά! Σήμερα επιστρέφει η μάνα μου που έλειπε κανένα μήνα, να δούμε που αν θα καθήσει για 1 ώρα αύριο που έχω μία δουλίτσα! Συνειδητοποίησα ότι εδώ και 2 μήνες περίπου έχει μείνει μόνο 3 φορές με τη μαμά μου, το πρωινό που πέρασα με το Γιώργο στο νοσοκομείο, και άλλες 2 φορές που τον πήγα για εξετάσεις! Με τον άντρα μου δεν έτυχε να μείνουν μόνοι τους γιατί στις διακοπές ήμαστε συνέχεια και οι 4, αλλά κι εκείνον δεν τον ήθελε στην αρχή! Αυτό δεν το πέρασα ποτέ με το Γιώργο και πραγματικά δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, προλαβαίνω να κάνω τίποτα μέχρι το Σάββατο? Αφήστε που ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ, δεν τη θηλάζω 12-8 το πολύ να της δώσω λίγο νεράκι, αλλά μία της βάζω την πιπίλα, μία τα έχει κάνει, μία θέλει αγκαλιές, τα έχω παίξει ολίγον! Άντε να πάει ο μικρός σχολείο μπας και ηρεμήσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν πιστεύω ότι ο γρήγορος θα έχει κανένα θέμα Ριτάκι μια χαρά θα τα παει, μόνο στη ζωγραφική και στις πλαστελίνες θα κάνει κοπάνα και θα τον ψάχνουν στην αυλή! Πάντως και στις φωτογραφίες καθόλου δεν του φαίνονται τα κιλά του, είναι πολύ ψηλός και να μη σου πω ότι φαίνεται αδύνατος! Μοιάζει όντως μεγαλύτερος από όλα τα παιδάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλε ναι ειλικρινα σου μιλαω αδυνατος ειναι.

Εντωμεταξυ αν δεν τον πιασεις να τον σηκωσεις δεν τον κοβεις για τοσο...ετσι την ειχε πατησει και η Μαρια και η Πικουλινα και το φιλακι χθες...χαχα και πολλοι γνωστοι μου που δεν πιστευουν οτι ειναι 15 κιλα και κοβονται λιγο στο σηκωμα...παγωνει το χαμογελο στα χειλη...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα μπραβο σας μια χαρα θα τα παει ο Γρηγορης!κι εσυ κανονικα δουλεια;τερμα το σπιτι;

Μαρινα γιατι δεν την θηλαζεις το βραδυ να κοιμοσαστε και οι δυο;

αχ εχω μεγαλο θεμα με το θηλαστρο δεν βγαζω πανω απο 20μλ τι θα κανω;

γεματο το στηθος μου και δεν βγαζω πρεπει να εχω μεχρι το Σαββατο 3 γευματα απιθανο το κοβω να προλαβω να βγαλω τι να κανω;

να παρω το swing;

κι αν δεν βγαζω και μ'αυτο τζαμπα ενα σωρο λεφτα θα δωσω;

Μαρινακι μου ρητα τι κάνετε ? άντε να ξεκούραστης μαρινακι μου λίγο σας έχουν τσακίσει οι ιώσεις ρητα ο γρήγορης πολύ παίζει ιχιχι δεν βρήκα πουθενά με έκανες αντ η ικανές σε καμία άλλη ? καλεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...