Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάποια στιγμή, μέσα στην πισίνα με τα μπαλάκια, έχει πιάσει τον Γρηγόρη τον καημενούλη, με τα δυο της τα χέρια από το κεφάλι του, και να τον πιέζει για να του κάνει "πατητή" μέσα στην πισίνα (όπως μας έκανε εμάς στη θάλασσα)... Αλλά, ο Γρηγοράκος, ένας υπέροχος κύριος, προσπαθούσε να την αποφύγει και να βγει από κεφαλοκλείδωμα που του είχε κάνει η Σοφία, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή επιθετική κίνηση απέναντί της...

Ναι την μια ερχεται εντρομη η Μαρια και μου λεει για την κορη της και εγω γελουσα και μετα ερχεται η Νατασσα και μου λεει κανουν παρατηρηση στο γιο σου...χαχα

ΧΑΜΟΣ!Αντε βγαλε ακρη...

για αυτο εγω καπνιζα το τσιγαρακι μου κι επινα το καφεδακι μου αταραχη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα και στο σχολειο ...ο Χρηστακος επανηλθε πληρως στα καθηκοντα του ..παιζει με τον φιλο του τον Χριστοφορο (ναι αυτον που εχει πλακωσει στο ξυλο 2 φορες)αλλα η ακαματα η μανα εστειλα το παιδι χωρις ποτηρι στο σχολειο (του στελνω ενα και το εχει ολη την χρονια στο σχολειο να πινει νερακι )

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια , καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε και επίσημα πλέον. Καλή χρονιά για τα ζουζούνια που ξεκινάνε απο σήμερα το σχολιό τους και καλή προσαρμογή να έχουνε με όσο το δυνατόν λιγότερες ιώσεις.

Καλώς ήρθατε απο τις διακοπές σας Λαζαρένια και Σουλίτσα και του χρόνου να είσαστε καλά και να ξαναπάτε.

Λαζαρένια περαστικά στον αντρούλη σου, εύχομαι να είναι καλύτερα.

Σουλίτσα η μικρή πως είναι; η μαμάκα σου;

Ηλιάνα προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην εγκυμοσύνη και να δεις που θα πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.

Κορίτσια διαβάζω τις περιγραφές σας για τη χθεσινή συνάντηση και έχω ζηλέψει τρελά , μπήκα πρωί πρωί σήμερα για να μάθω τα καθέκαστα. Εμένα δυστυχώς ο ταξιτζής μου αρνήθηκε κατηγορηματικά να έρθει να με παραλάβει λόγω μπάσκετ και έτσι όσο και αν ήθελα να γνωρίσω τα κορίτσια που δεν έχω γνωρίσει , δεν τα κατάφερα γ@#2#@ μου.:cry:

Ευελπιστώ όμως επειδή και εγώ δεν έχω facebook να λάβω καμια φωτογραφιούλα (Ριτάκι για σένα χτυπάει η καμπάνα, χιχιχι, μαζί με των γενεθλίων όπως λες:D:D). Να είσαστε καλά όλες και εύχομαι κάποια στιγμή να σας γνωρίσουμε και εμείς όπως επίσης και τα πιτσιρίκια σας που γελάω συνέχεια με τα σκηνικά που περιγράψατε.

Σχετικά τώρα με το άλλο σκηνικό που αναφέρθηκε του ξενώνα συμφωνώ και εγώ ότι για προσωπικά ζητήματα που δεν μας αφορούν καλό είναι να τα επικοινωνούμε μέσω πμ για να μη γίνεται το κλίμα βαρύ αφενός και αφετέρου μεγαλύτερες οι παρεξηγήσεις.

Κωνκων πως είναι η μπεμπούλα με τη δυσκοιλιότητα , μίλησες με την παιδίατρο;

Βρε Βατραχάκι πως πετάς έτσι ξερά "πάω να κάνω ένα μουσακά και τα ξαναλέμε" ; το καλύτερο θα ήταν να έλεγες "πάω να κάνω μουσακά, ποια κοπέλα θέλει να της στείλω μια κομμάτα";:P

Αρμάκι ελπίζω να είναι καλύτερα η Ευούλα μέρα με την ημέρα και να αναρρώσει γρήγορα.

ΜαΕλένη που είσαι εσύ καλέ; τι κάνει ο Γρηγοράκης σου;

θα επανέλθω σε λίγο.....(αυτό να το εκλάβετε ως απειλή):tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Καλή αρχή στα μαθητούδια!!!!!

Βλέπω ξεσαλώσατε χθες, είδα και τις φωτό και το επιβεβαίωσα!!!!! Κουκλιά τα παιδάκια του καφέ μας και πολύ τσαχπίνικα!!!! Ζηλεύωωω

UZaZp3.pngHoQqp3.png

πηρα και στο σχολειο ...ο Χρηστακος επανηλθε πληρως στα καθηκοντα του ..παιζει με τον φιλο του τον Χριστοφορο (ναι αυτον που εχει πλακωσει στο ξυλο 2 φορες)αλλα η ακαματα η μανα εστειλα το παιδι χωρις ποτηρι στο σχολειο (του στελνω ενα και το εχει ολη την χρονια στο σχολειο να πινει νερακι )

καλύτερα να θυμάται το φίλο του το Χριστόφορο ο Χρηστάκης παρά την Ελενίτσα Ιωάννα μου, τουλάχιστον για τώρα στην αρχή για να μη ξεκινήσει και η χρονιά περίεργα για 'κείνη.:P

Διαφημίσεις

αρμακι μου ολα καλα τελος καλα και περαστικα και παλι στην ευουλα.το αιφνιδιο εξανθημα το περασε τωρα και η ανηψουλα μου μολις 7 μηνων με εντονο πυρετο.συνηθως εμφανιζεται καλοκαιρι αυτη η ιωση και δεν καταλαβα γιατι.

οσο για τον παιδικο αν εχετε καλυτερη επιλογη και φυσικα ψηφιζω να μην παει παιδικο.δεν σας κρυβω ποσο ανησυχω ...........

πες μου για την εγκυμοσυνη!!!ποτε το μαθατε?ποσο εισαι?

πετας απο χαρα ε?

Γενικά αυτό το καλοκαίρι υπήρχαν ιώσεις πάρα πολλές. Η παιδίατρος που πήγαμε στο χωριό μου είπε ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν χειρότερο από τον Χειμώνα και ότι δεν έχει ξανασυμβει αυτό.

Για τον σταθμό λογικό είναι να ανησυχείς, αλλά να σκέφτεσαι ότι εσύ ειδικά το έχεις πολύ ανάγκη αυτό.Μια χαρά θα τα πάει το κοριτσάκι σου. Αλήθεια, έκανες τίποτα με δουλειά?

Την εγκυμοσύνη την έμαθα πριν μια βδομάδα. Φεύγαμε για χωριό και είδα καφέ υγρά. Νόμιζα ότι μου έρχεται περίοδος και ηταν και πολύ νωρίς.Ο καλός μου επέμεινε να κάνω τεστ,έκανα, το 1ο βγήκε αρνητικό στην αρχή αλλά μετά έβγαλε μία αχνή γραμμή, μετά έκανα κι αλλο και βγήκε θετικό. Πήρα τον γιατρό, μου είπε να κάνω χοριακή η οποία ήταν πολύ χαμηλή, έκανα μετά από δυο μέρες πάλι και είχε διπλασιαστεί. Στις 9 του μήνα θα πάω στον γιατρό. Χαρήκαμε πολύ αλλά μετά αρρώστησε η Εύα και μας πήρε λίγο από κάτω..

Χμμμμμμ η μικρή μιας συναδέλφου την πέρασε κάνοντας μόνο δέκατα. Αν έχει γίνει το εμβόλιο νομίζω δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός. Πώς είναι σήμερα το Ευάκι;

Ποιο εμβόλιο καλε? Υπάρχει για την οστρακιά? Πάντως η Εύα την ημέρα που τα εμφάνισε ούτε δέκατα δεν είχε. Είχε κάνει ένα 37 την ώρα που ξύπνησε και μετά κατέβηκε στο 36.6. Πάντως σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Από το πρόσωπο έφυγαν. Η παιδίατρος μου είπε ότι θα φύγουν με τη σειρά που ήρθαν. Εχτές είχαν φύγει από τα αφτιά που ξεκίνησαν και σήμερα από το πρόσωπο, ε, ελπίζω μάλλον μέχρι αύριο θα φύγουν κι από το σώμα...

Νατάσααααααα!!! Το παιδί σου είναι και πολύ κούκλος και είστε φτυστοί!!!! Σαν αδερφάκια! χαχαχα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και να θελω μπορω?Ο μικρος δειχνει να ανυπομονει.Απο το πρωι αυτο λεει και οταν του ειπα οτι θα παω και εγω μαζι μου λεει ''Οχι μονος μου ''

Για να δουμε...

Τωρα τον πηρε λιγο η γιαγια του για να συμπληρωσω με ησυχια ενα ερωτηματολογιο αλλα εγω χαζευω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...