Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!!

περασαμε παρα πολυ ωραια ...ειδα το Μαργαριτακι που ειχα ποοοολυ καιρο να το δω και μου ειχε λειψει παρα πολυ ...βασικα δεν προλαβα να μιλησω σχεδον τιποτα με καμια μιας και κυνηγαγαμε πιτσιρικια (ενταξει να μην υπερβαλλω στον παιδοτοπο ο γιος μου με ειχε γραμμενη οποτε μιλησαμε λιγο)...ο Γρηγορακης απιθανος!!!!!ομορφος , ομιλητικος λες και ειναι 3 χρονων παιδακι ...γνωριζει και τον μαμαλακη!!!!παιδι της ριτας ειναι ..χαχαχα..

Η Νατασσα απιθανη λες και ειναι 20 χρονων κοριτσακι ..κουκλιτσα!!!!ο Σωτος δε κλωνος !!!!

Η Πετρουλα κουκλα !!!!και ο συζυγος της επισης ..Ο Αναστασης επισης κλωνος της μαμας ενα ξανθο κουκλακι !!

Η Μαριζα ..την κατασυμπαθησα ...ειναι τοοοοσο ζεστος ανθρωπος το Νσταλακι τρομερο φατσονι ....

για τα γειτονακια μου τα λογια ειναι περιττα !!!Σοφια και Μαρια απιθανες !!!η Μαρια μεχρι και καθισμα ειχε βαλει για τον Χρηστο στο αυτοκινητο ..

Αααα επισης εχουμε κλεψει ενα αυτοκινητακι ...το πονηρο το παιδι μου βουτηξε ενα αυτοκινητακι και το εβαλε στην τσαντα του να το κατοχυρωσει ...τωρα ποιος το κλαιει ...η Νατασσα ή η Πετρουλα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χαχαχα Ο Χρηστακος το εκανε το θαυμα του παλι!!!

Α να πω και αυτο.

Καποια στιγμη στον παιδοτοπο ειχε τηλεοραση χωρις φωνη και ηρθε ο Γρηγορης για χυμο.Οποτε γυρναει και λεει στην Ιωαννα'' ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ'' μου λεει η Ιωαννα ''καλε το παιδι σου ξερει τον Μαμαλακη!!'' και της λεω...φυσικα και τον παρλιαρο και τη Βεφα!!!δικο μου παιδι ειναι!χαχα

Κατι πηρε και απο μενα!κουκουβα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα Ο Χρηστακος το εκανε το θαυμα του παλι!!!

Α να πω και αυτο.

Καποια στιγμη στον παιδοτοπο ειχε τηλεοραση χωρις φωνη και ηρθε ο Γρηγορης για χυμο.Οποτε γυρναει και λεει στην Ιωαννα'' ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ'' μου λεει η Ιωαννα ''καλε το παιδι σου ξερει τον Μαμαλακη!!'' και της λεω...φυσικα και τον παρλιαρο και τη Βεφα!!!δικο μου παιδι ειναι!χαχα

Κατι πηρε και απο μενα!κουκουβα!

χαχαχαχααχχχαχαχχα αρε ριτα δεν παιζεσαι!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Ηλιαννα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τον παιδι ...(για τα χθεσινα , δεν σχολιαζω ,δεν με αφορουν οπως και καμια μας στο φορουμ..)

Καλη αρχη σε ολα τα μαθητουδια μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αααα επισης εχουμε κλεψει ενα αυτοκινητακι ...το πονηρο το παιδι μου βουτηξε ενα αυτοκινητακι και το εβαλε στην τσαντα του να το κατοχυρωσει ...τωρα ποιος το κλαιει ...η Νατασσα ή η Πετρουλα ...

αν ειναι μικρο ειναι δικο μας! Καλα δεν παιζεται ο Τιτος!!! Ειναι αστερι! Να του πεις οτι του το χαρισε ο Τοτος!!! Καλα, πολυ πλακα!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλα τα μαθητούδια... (εμείς αργούμε ακόμα να το ζήσουμε αυτό...)

Για την συνάντησή μας σας τα είπαν και τα κορίτσια...

Περάσαμε πολύ ωραία! Όλα τα πιτσιρικάκια μας είναι απίθανα...

Τον άντρα της Πετρούλας κι εγώ τον λυπήθηκα τον καημένο κάποια στιγμή... Τι τράβηξε κι αυτός... Καλά, δεν μιλάμε για τα γύρω τραπέζια...

Το βρίσκω πολύ ιδιαίτερο το να μιλάς με ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, από κάποια στιγμή και μετά τους φαντάζεσαι και μετά έρχεται μια στιγμή που τους γνωρίζεις!

Να είστε καλά κορίτσια, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να μην χαθούμε τώρα που βρεθήκαμε!

Γειτόνισσα, μην ξεχάσεις την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, να μας δείξετε το δωμάτιό σας! Από την στιγμή που σας αφήσαμε μέχρι να φτάσουμε σπίτι, η Σοφία το μόνο που με ρώταγε ήταν για το δωμάτιο και το κρεββατάκι του Χρήστου!!!

Σούλα, καλώς όρισες! Και του χρόνου με το καλό!

Ηλιάνα μου? Πώς είσαι σήμερα?

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι άσχετο: έχετε καμμιά ιδέα - πρόταση για το τι να μαγειρέψω σήμερα?

(Βατραχάκι, μην μου πεις μουσακά... δεν το συζητάω!)

Προχτές είχα μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες, χτες φάγαμε μακαρόνια με την υπόλοιπη σαλτσούλα... Σήμερα? Δεν μου έρχεται τίποτα...

mrdIp3.png

Πανμαρ βλέπω η μικρή σου πρωτοστατεί και βάζει κάτω όλα τα αγοράκια μας ε? Χαχαχα! Πες του μπαμπά να μη φοβάται κι ότι αν κανένα αγοράκι καμιά φορά θελήσει να της δείξει τα χμ χμ χμ "μπαλάκια" του, θα τον κανονίσει η ίδια χιχιχι.

Κάποια στιγμή, μέσα στην πισίνα με τα μπαλάκια, έχει πιάσει τον Γρηγόρη τον καημενούλη, με τα δυο της τα χέρια από το κεφάλι του, και να τον πιέζει για να του κάνει "πατητή" μέσα στην πισίνα (όπως μας έκανε εμάς στη θάλασσα)... Αλλά, ο Γρηγοράκος, ένας υπέροχος κύριος, προσπαθούσε να την αποφύγει και να βγει από κεφαλοκλείδωμα που του είχε κάνει η Σοφία, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή επιθετική κίνηση απέναντί της...

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Οι φωτογραφίες σας από τη συνάντηση είναι πάρα πολύ όμορφες. Επιτέλους γνώρισα και το Σοφάκι και το Σωτήρη. Κουκλάκια και τα δύο.

Ηλιάνα όντως είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που περνάς, δεν είπε κανείς το αντιθετο, αλίμονο, απλά θα έπρεπε να το έχεις λάβει υπόψιν από την αρχή ότι με το να θηλάζεις και να είσαι έγκυος ρισκάρεις.Και ιδιως εσύ που ήσουν μόνη σου και κουραζόσουν και αρκετά. Θα ήταν ίσως καλύτερα να είχες αποθηλάσει σταδιακά από την αρχή..και αν υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν επιτρέπουν εγκυμοσύνη και θηλασμό..το θέμα τώρα ειναι να πάνε όλα καλά, να κρατηθεί το μωράκι σου όσο πιο πολύ γίνεται και να γεννηθεί γερό. Ο Λευτεράκης έχει φερθεί πολύ ώριμα και είναι πολύ συγκινητικό...

Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ.

Καλά εχτές όταν διάβασα για την οστρακιά μου κόπηκαν τα ποδια...πήρα κατευθειαν την παιδίατρο και μου είπε ότι στην οστρακιά πυρετός και εξάνθημα πάνε μαζί, ενώ η Ευά έβγαλε εξάνθημα μετά τον πυρετό.

Χμμμμμμ η μικρή μιας συναδέλφου την πέρασε κάνοντας μόνο δέκατα. Αν έχει γίνει το εμβόλιο νομίζω δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός. Πώς είναι σήμερα το Ευάκι;

Θα επανέλθω το μεσημέρι κορίτσια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Α! Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο (εσείς που είστε της τεχνολογίας):

στο φατσοβιβλίο, πώς μπορώ να σας δω? Γιατί εγώ ναι μεν δεν έχω προφίλ, αλλά έχει ο μπαμπάς μας. Υπάρχει τρόπος να μπούμε από εκεί? Και αν ναι, πού να σας ψάξει?

mrdIp3.png

Ρε Νατασσα μηωπς θες να μπεις και εσυ μεσω της αδερφης σου να δεις τις φωτο?

Κριμα ειναι να χασεις τα σχολια απο κατω...

Το εχω κλειδωμενο μονο εμεις τις βλεπουμε και θα τις βγαλω σε λιγες μερες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσακι ευχαριστω για το δωρο!!!!ο Τιτος ευχαριστει πολυ τον Τοτο!!!!!

Μαρια αν τα προφιλ ειναι ανοικτα θα μπορεις να δεις τις φωτογραφιες ..

Μαρακι στην επομενη συναντηση σας περιμενουμε να σας κανουμε τουρ στο δωματιο του χρηστου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλιτσα μου τωρα που εισαι και εσυ εδω δεν κανονιζουμε καμια συναντηση?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...