Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ τελεια βατραχακι!!! Ζηλεψα τωρα!!! Περιμενουμε τις φωτο ε?

Αρμα εγω ας πουμε θα κοιταζα για κανενα εργαστηριο και θα επαιρνα για παραδειγμα σκουλαρικια απλα με μαργαριταρι. Δεν ξερω βεβαια ποσο κοστιζουν, αλλα πιστευω οτι εξαρταται και απο το μαργαριταρι και απο το μεγεθος. Αν τα βρεις και χονδρικη, ακομα καλυτερα. Ειναι all time classic, θα τα φοραει μια ζωη!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μάνουλες. Είστε καλά? Τα μωράκια καλά είναι?

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα χτες, η Βίκυ δεν έχει internet σπίτι της και αν γραφει το κάνει από το κινητό…..Πρώτα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για την αγάπη και ενδιαφέρων που δείχνετε,, το εισπράττω καθημερινά. Χτες δεν είχα το κουράγιο να γράψω γιατί ήμουν συγκινημένη και στενοχωρημένοι, παρόλο που έλειπα από το σπίτι όλοι μέρα, ήμουν όμως χαμένη στο διάστημα.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μπορεί να έχει μια παλινδρόμηση αλλά ακόμα δεν ξέρουν σε τι βαθμό,, αν είναι λίγο η πολύ το πρόβλημα, καθώς και αν το είχε πριν η μετά την επέμβαση. Την Δευτερα θα πάρουμε το πόρισμα και τότε θα ξέρουμε καλύτερα. Η μεν δεύτερη εξέταση στα νεφρά έδειξαν ότι λειτουργούν όπως και πριν 3 μήνες μετά την επέμβαση αρα είναι πολύ καλά, και αυτο ειναι το πιο σημαντικο Με τίποτα δεν περιμέναμε την παλινδρόμηση αυτό μας πηρέ λιγο κάτω και μείναμε με την απορία για τους πυρετούς που είχε η μικρούλα τόσες φορές και τόσο συχνα, ο γιατρός όμως είναι αισιόδοξος και λεει οτι θα αντιμετωπιστεί

Χτες το απόγευμα για να ανταμείψουμε την Φωτεινούλα που ήταν καλό κοριτσάκι και η καημενούλα ταλαιπωρήθηκε, πήγαμε όλοι μαζί,,ο μπαμπάκας της η μανουλίτσα της και εγώ αγκαλίτσα με την γλυκούλα μας στο jumbo και την γεμίσαμε ένα καρότσι δώρα, το χαμογελο της ειναι η ζωη μας

Σήμερα θα την έχω και το βραδυ γιατί είπα την Βίκυ να χαλαρώσουν λίγο και να την απολαυσω εγώ, θα τα πούμε και αργότερα.

Ειστε ολες τοσο γλυκες και η συμπαρασταση σας ειναι αμεριστη

καλημερα κοριτσια, εννοειται οτι δεν εχω διαβασει παλι τιποτα. Μου λειπει η παρεϊτσα σας , αλλα απο 4 /1 που θα γυρισω στη δουλεια θα τα λεμε πιο πολυ. Δεν ειναι οτι δε προλαβαινω γιατι η μπουμπουκα ειναι ξανα ησυχη αλλα προσπαθω να αφιερωσω ολο μου το χρονο στο Πανουλη μου. Του στερησα τοσα πολλά και τωρα θελω να του τα δωσω ολα πισω. Παμε βολτα με το καροτσι καθε πρωι που η μπουμπου κοιμαται και παιζουμε ολη μερα !!!! Ολη μερα κυλιομαστε στο πατωμα και ειναι απολαυση. Πραγματικά ποσο του ελλειψε του καημενου η μανουλα που μπορει να κινειται και κανει τα παντα!!!!

Μονο για τη Φωτεινουλα διαβασα και χαρηκα παρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαμε και εμεις απο τη βολτίτσα μας..

Ρίτα καλή επιτυχία στην επέμβαση του πεθερού σου..Στεφανιογραφία έκανε;;

Επίσης η ώρα η καλή στην αδερφούλα σου..

Αρμα, εαν διαθετεις αυτο το ποσό (περιπου 150 ευρώ) ωραια ακουγεται η ιδεα του ρολογιού..Εμεις στους αρραβωνες παίρνουμε δωρα για την προικα του ζευγαριού..πχ σεντονια, κουβερτες, παπλώμα κλπ..Μπορείος με αυτα τα χρήματα να παρεις ενα σουπερ σετ σεντονια Guy Laroche, που θα τα εχουν μια ζωή..Δικη σου η επιλογή.Να ζήσουν τα παιδιά....

Επανερχομαι.....

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή χαρηκαμε πολύ που όλα είναι οκ..

Για την παλιδρόμηση μην στενοχωριέστε..Πολλά πράγματα δεν ξερω, αλλά είχε και της νουνας μας ο μικρός και υποχώρησε με τον καιρό..

Απλά και εκεινος ήταν λιγοφαγος, ετσι το καταλαβαν νομίζω...

Πικουλινακια σε χασαμε..

Καλά κανεις και αφιερώνεις όλο σουτον χρόνο στο αγορακι σου..Η μπεμπα υπέροχη,ε;;

Να περνατε καλά και μονο ευκολίες ευχομαι στην ανατροφή τους..

Να μη χανεσαι...

Νατασα περαστικα στην αδερφούλα σου..Αγωνία που θα περάσατε φανταζομαι..

Εμεις ναι, τα τσούξαμε λίγο..

Ηπιαμε ενα πολύ ωραιο κρασί που με το ψαρι ταιριαζε "γάντι"..

Είμασταν τα δύο μας..Το ευχαριστηθηκαμε!

Vatraxaki, να μας βαλεις φωτο του Τίμου..Δεν τον έχουμε δει, να τον καμαρώσουμε..Καλή Φωτογράφιση..

Για την Ονειρούπολη νομιζα πως καναμε πλάκα..Ισχύει;;

Πάω να βαλω τα μακαρονακια να βρασουν κι ερχομαι..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Ana08 διάβασα για την αδελφούλα σου και στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολα το καταλαβαίνω και φαντάζομαι την ανησυχία σας, είναι όμως σε ένα κράτος οργανωμένο και η συμπαράσταση που έχει απο της συμφοιτήτριες σίγουρα είναι ανακούφιση.

Ρίτα όλα καλά να πάνε με τον πεθερό σου αρκεί που το κατάλαβαν τώρα πριν ήταν αργά

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

ηρθαμε απο την φωτογραφηση μας :D

το μοντελο μας κουραστηκε και σε λιγο θα κανει νανι

βγηκε πολυ ωραιος ωραιοτερο αγιο βασιλη δεν εχω ξαναδει (κουκουβα):D:D:D

[quote name='Stone;44723

Vatraxaki' date=' να μας βαλεις φωτο του Τίμου..Δεν τον έχουμε δει, να τον κλαμαρώσουμε..Καλή Φωτογράφιση..

Για την Ονειρούπολη νομιζα πως καναμε πλάκα..Ισχύει;;

[/quote']

θα σας τον δειξω στονε μου οι υπολοιπες το εχουν δει πολλες φορες το καμαρι μου!

καλε γιατι να κανουμε πλακα για την ονειρουπολη;

μπορουμε μια κυριακη να το κανονησουμε ολες μαζι οικογενειακα να βρεθουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μολις φαγαμε, κοιμιζω τον μικρω και πεφτω για υπνο κατευθειαν!!!

Φωτεινη πολυ ευχαριστα τα νεα σας, μπραβο στη Φωτεινουλα!!! Ειναι πολυ σημαντικο που τα νεφρακια της λειτουργουν σωστα! Η παλινδρομηση αν καταλαβαινω σωστα αφορα στα νεφρα ετσι? Ειναι οταν καποια ουρα γυριζουν πισω? Κατι τετοιο εχω διαβασει. Αντιμετωπιζεται ομως, ετσι δεν ειναι?

Πικουλινακι γιατι θα επιστρεψεις τοσο συντομα στη δουλεια σου?

Η αδερφη μου ειναι καπως καλυτερα, αν και εχει πυρετο... Ο παθολογος μας που τον πηρε η μαμα μου της ειπε οτι ειναι ιογενης γαστρεντεριτιδα. Ο,τι και να ειναι ταλαιπωρηθηκε πολυ το καημενο. Καλα οι συμφοιτηριες αστερια, δεν την αφησαν ολη τη νυχτα! Καθησαν μαζι της, τη βοηθησαν, την πηγαν στο νοσοκομειο, ενημερωναν τη μαμα μου συνεχεια. Η μαμα μου εχει καταυποχρωθει, θελει να παει να τους αγορασει δωρα! Και να φανταστειτε οτι γνωριστηκαν εκει πριν απο δυο μηνες...

t7fQp3.png

Νατασα στο πρώτο ετος είναι η αδερφούλα σου;

Οι Ελληνες φοιτητες στο εξωτερικο δημιουργουν ευκολα σχέσεις, μιας και είναι λίγοι, οποτε προσπαθούν μολις βρεθούν να αναπτυξουν αμεσα φιλία..

Να'ναι καλά τα κορίτσια εκει μακριά και να προσεχουν τους εαυτούς τους..

Που ειστε βρε οι υπόλοιπές σήμερα;;

Γεια σας και από εμας!!!!

Πήγαμε τη βόλτα μας , περάσαμε πολύ ωραία , φάγαμε κοιμήθήκαμε μια ώρα όχι περισσότερο και τώρα καθόμαστε αγκαλίτσα με την Ραφαέλα και σας διαβάζουμε.

Νατάσα μου περαστικά στην αδελφούλα σου!!!!Η καημενούλα θα ταλαιπωρήθηκε πολύ.Σε ποιό μέρος είναι???

Φωτεινή μου και Βικούλα μου πολύ χάρηκα για τα νεα σας.... να δείτε όλα θα πάνε καλά και θα περάσει γρήγορα και η παλινδρόμηση!!!!

Ρίτα μου πολύ στεναχωρέθηκα για τον παπούκα σου, τουλάχιστον το βρήκαν έγκαιρα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Να ρωτησω βρε κορίτσια..Απευθυνομαι στις αγορομανες..

Εχετε ανοιξει την "πιτσιρικα" του μικρού σας;;

Εμας μας είπε ο παιδιατρος στους 18 μηνες και με εχει πιάσει άγχος..

Εχω ακουσει οτι πονανε πολύ και για 2-3 μερες στην ενούρηση εχουν φοβερό πόνο..Ισχύει;;

καλημερα κοριτσια, εννοειται οτι δεν εχω διαβασει παλι τιποτα. Μου λειπει η παρεϊτσα σας , αλλα απο 4 /1 που θα γυρισω στη δουλεια θα τα λεμε πιο πολυ. Δεν ειναι οτι δε προλαβαινω γιατι η μπουμπουκα ειναι ξανα ησυχη αλλα προσπαθω να αφιερωσω ολο μου το χρονο στο Πανουλη μου. Του στερησα τοσα πολλά και τωρα θελω να του τα δωσω ολα πισω. Παμε βολτα με το καροτσι καθε πρωι που η μπουμπου κοιμαται και παιζουμε ολη μερα !!!! Ολη μερα κυλιομαστε στο πατωμα και ειναι απολαυση. Πραγματικά ποσο του ελλειψε του καημενου η μανουλα που μπορει να κινειται και κανει τα παντα!!!!

Βρε Πικουλινάκι θα γυρίσεις κιόλας στη δουλειά, τόσο νωρίς?

Από χτες το απόγευμα τριγυρνάμε όλη τη μέρα στα μαγαζιά για να ψωνίσουμε για τη μπουμπού μας! Πρέπει σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε και πολύ απολαμβάνω αυτά τα ψώνια!

Νατάσα γρήγορα να συνέλθει η αδερφούλα σου! Έχει δίκιο η μαμά σου που αγχώνεται γιατί είναι και μακρυά!

Ριτάκι όλα καλά να πάνε και σε σένα με την επέμβαση του πεθερού σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...