Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλλιο αργα παρα ποτε που λενε...χαχα

Λοιπον περασαμε τελεια!Δε ξερω για εσας κοριτσια αλλα εγω χαρηκα και συγκινηθηκα που ειδα ολα τα παιδακια μας μαζι μαζεμενα.Δε σας κρυβω οτι το ηθελα πολυ.Απο τοτε που ξεκινησα να γραφω ηλπιζα σε αυτη τη συναντηση.Χαρηκα αφανταστα και ηταν σα να τα ξερω ολα τα παιδακια πολυ καλα.

περασαμε πολυ ομορφα και ευχομαι να το επαναλαβουμε συντομα.Μπορει να αναστατωσαμε το συμπαν αλλα νομιζω και τα μικρα ευχαριστηθηκαν.Καταρχην να σας ευχαριστησω που κανατε τοσο δρομο για να ερθετε και ελπιζω να σας αρεσε το μερος.

Νατασσουλα μου χιλια ευχαριστω για το πηγαινε- ελα με καταυποχρεωσες!!!

Τι να πω? η Νατασσα ειναι και γαμω τα παιδια!!!Ο δε Σωτος μοναδικη φατσα και επιμενω οτι ειναι φοβερα επικοινωνιακο παιδακι.Ενας κουκλος!

Ο Γρηγορης τον αγαπαει πολυ αλλα και τη Νατασσα την παει με χιλια.Μαλιστα, μαλλον τη βλεπει πολυ μικρη διοτι οταν λεγαμε ποια παιδακια θα πανε αυριο σχολειο με ρωτησε''Νατασσα παει σχολειο?'' χαχα

Ιωαννακι μου χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα μετα απο τοσο καιρο φιλεναδα και μαλιστα διπλη.Τελεια κοιλουμπιτσα!Ο Χρηστακος ειναι μακραν η πιο πονηρη φατσουλα!Τρομερος!

Φιλακι ποσο χαιρομαι που ηρθατε.Εχω ξαναπει το ποσο ωραιος τυπος εισαι.Η δε Ναταλια ειναι μια εκπληξη.Μιλαμε τι στομα,τι ναζι?Φοβερη!Να τη χαιρεσα Μαριζα μου!

Χαρηκα παρα πολυ επισης που γνωρισα τη Μαρια,το Σοφακι και το ζευγος Πετρουλα και Χριστο με τον Ανασταση.

Μαρια να τα λεμε συχνα !Η Σοφια ειναι οργιο!Βαζει κατω τα αγορια μας στο πιτς φυτιλι.Να τη χαιρεσαι!

Παιδια,Πετρουλα και Χριστο σας ευχαριστουμε πολυ που κανατε τον κοπο να ερθετε να μας δειτε!!!Ελπιζω να μη σας τρελαναμε και ιδιατερα τον συζυγο Πετρουλα...Τον λυπηθηκα τον ανθρωπο.Η Πετρουλα ειναι η τελεια εγκυουλα.Κορμι λαμπαδα και φοβερες αντοχες.Μπραβο βρε Πετρουλα.

Ο Αναστασης ειναι ενα κουκλακι.Πολυ τσαχπινης και αυτος και θηριακι.

Λυπαμαι που δεν καταφεραμε να τα πουμε πολυ αλλα καποια στιγμη χαθηκα..το κεφαλι μου βουιζε!χαχα.

Αντε και την επομενη φορα ακομα περισσοτερες!!

Καληνυχτα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

περασαμε πολυ ομορφα και ευχομαι να το επαναλαβουμε συντομα.Μπορει να αναστατωσαμε το συμπαν αλλα νομιζω και τα μικρα ευχαριστηθηκαν.Καταρχην να σας ευχαριστησω που κανατε τοσο δρομο για να ερθετε και ελπιζω να σας αρεσε το μερος.
Υπέροχα ήταν Ρίτα μου, κι ο παιδότοπος και το φαΐ κι όλαααααα!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα.

καλο χειμωνα να εχουμε με υγεια πανω απο ολα!

εδω σημερα εριξε και το πρωτοβροχι!ωραια ειναι......

ειστε ολες καλα?

καλη αρχη ε ολα τα παιδακια που αρχιζουν σχολειο,εδω θα μαστε και θα τα λεμε!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα

άυπνη πάλι έμεινα από χιλιάδες σκέψεις για τον μπέμπη κ το πώς θα μείνει πίσω ο Λευτέρακις μου τις μέρες που θα είμαι νοσοκομείο και όλα μαζί.. αχταρμάς και αναστεναγμοί

σήμερα ομωσσσσσσσσσσσσσσσς πάμε χολιοοοοοοοοοοοοοοοοο

Έτοιμη τσάντα ο μικρός πίνει τον χυμό του και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλή σχολική χρόνια λυπών

αχ ΘΑ δω τα θετικά όλων το πραγμάτων καινούργια μέρα ξεκινά ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ

ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλό μήνα να έχουμε και καλή αρχή στα ζουζούνια που ξεκινάνε σχολείο!

Οι φωτο από τη συνάντηση φοβερές!!!! Όλα τα παιδάκια κουκλιά. Φάνηκε ότι περάσατε καλά! Ζηλεψαααααααααα!!!!! Άντε να δω κι εγώ τι θα γίνει με το νέο νινί και να κανονισουμε πάλι να είμαι κι εγώ!

ααααααααααααααααχχχχχχχχ εμένα μου λες που εγώ το αποφάσισα για να κόψουμε τον θηλασμό δεν έχω άλλη επιλογή και εκείνος με παρακαλάει για μια σταγόνα γάλα

μπείτε στην θέση μου δεν μπορείτε να φανταστείτε την περνώ κάθε βραδύ που τον βάζω για ύπνο με τι παράπονο με κοιτάζει γαγα μαμα γαγα .?

αύριο του λέω

αυιοοοοοοοοο αυιοοοοοοοο ρωτάει ?

ναι και μου φεύγουν τα δάκρυα ποτάμι

γιατί ξέρω ότι δεν θα υπάρχει αύριο κ αυτος κουρνιάζει και φιλάει το στήθος και με αγκαλιάζει σφιχτά αναστενάζοντας και περιμένοντας το αύριο

τι να γίνετε άραγε στην ψυχούλα του?

μακάρι να είχα και εγώ την επιλογή αρμα μου

σαν εσένα κα να το έκανα αργότερα αλά δεν γίνετε

Ηλιάνα όντως είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που περνάς, δεν είπε κανείς το αντιθετο, αλίμονο, απλά θα έπρεπε να το έχεις λάβει υπόψιν από την αρχή ότι με το να θηλάζεις και να είσαι έγκυος ρισκάρεις.Και ιδιως εσύ που ήσουν μόνη σου και κουραζόσουν και αρκετά. Θα ήταν ίσως καλύτερα να είχες αποθηλάσει σταδιακά από την αρχή..και αν υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν επιτρέπουν εγκυμοσύνη και θηλασμό..το θέμα τώρα ειναι να πάνε όλα καλά, να κρατηθεί το μωράκι σου όσο πιο πολύ γίνεται και να γεννηθεί γερό. Ο Λευτεράκης έχει φερθεί πολύ ώριμα και είναι πολύ συγκινητικό...

armaki μου συγχαρητηρια. Σου ευχομαι να εχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Περαστικά στην Ευουλα.

Σ'ευχαριστω Ντινάκι μου! Καλή αρχή στο σχολείο σας! Τι κάνει η μικρή? Πως τα πάτε?

Ρίτα τι σκηνικό ήταν αυτό με τον Γρηγόρη??? Καλά θα είχα πάθει 8 εγκεφαλικά! Σαν περιγραφή όμως είχε πολύ γέλιο! :lol: Οι μετρήσεις σας τέλειες!

Άρμα εύχομαι το Ευάκι να μην έχει τίποτα. Μήπως όμως να την πήγαινες και για ένα strep test μήπως είναι οστρακιά; Εγώ θα το έκανα. Όλα καλά θα πένε και με την εγκυμοσύνη σου.

Καλά εχτές όταν διάβασα για την οστρακιά μου κόπηκαν τα ποδια...πήρα κατευθειαν την παιδίατρο και μου είπε ότι στην οστρακιά πυρετός και εξάνθημα πάνε μαζί, ενώ η Ευά έβγαλε εξάνθημα μετά τον πυρετό.

Σουλίτσα και Λαζαρένια καλώς μας ήρθατε! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα αρμακι.καλως σας βρηκα.

χαρηκα πολυ με τα νεα σου πραγματικα!

οσο για το εξανθημα το περασε και η δικια μου περυσι.κανει υψηλο πυρετο και μετα βγαινει εξανθημα συνηθως στο σβερκο.

τωρα πως ειναι?αν και δεν διαβασα λεπτομερειες πιστευω οτι τελικα αυτο σου ειπε η παιδιατρος ετσι?

τελικα θα ξεκινησετε εσεις παιδικο?

εγω περιμενω ακομη να κανουμε εγγραφη.

εχουμε παρει και δωρο απο την νονα και τον νονο.

τσαντα dora φυσικα με ολο το σετ της.

παγουρινο,πετσετουλα,και θηκη για τοστ ολα dora!

μπλοκ ζωγραφικης ,μαρκαδορους,μολυβια,χαρακες χαμως!!!!

καλε παιδικο παει λεω οχι δημοτικο!!!:D:D:Dεχουμε ξετρελαθει ολοι οπως καταλαβαινετε!!!:D:D:D

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Καλή αρχή στο σχολείο εύχομαι στα παιδάκια μας που ξεκινάνε σήμερα, καλό φθινόπωρο, αν και δεν ήθελα να τελειώσει ακόμα το καλοκαίρι.

Κοριτσάκια περάσατε πολύ όμορφα είδα!

Μπράβο και πάλι μπράβο! Τα παιδάκια σας ήταν όλα τα λεφτά, αλλά και οι υπότιτλοι της Ρίτας έδωσαν ρέστα!

Αχ τι καλά όλα τα παιδάκια μας μαζεμένα κι αγαπημένα και οι μαμάδες που κανονίζουν συναντήσεις ;)

Πάντα τέτοια!!!!

Ηλιάνα μου εσύ να καθήσεις λίγο στα αυγά σου και να χαλαρώσεις από όλες τις απόψεις κοπέλα μου, στο λέω τελείως φιλικά. Μην κάνεις καμία κακή σκέψη ούτε για το μωρό, ούτε για τίποτε άλλο. Ολα θα πάνε καλά, αυτό να σκέφτεσαι και θα έρθει η ώρα του μπέμπη και χωρίς να διασωληνωθεί που τόσο το φοβάσαι. Νομίζω εξάλλου ότι το περάσατε αυτό το στάδιο, έκανες και τις ενέσεις οπότε όλα καλά. Οσο για το Λευτεράκη θα έχει το σχολείο να του παίρνει το μυαλό, τους συμμαθητές, τη δασκάλα και θα του είναι πιο "ανώδυνη" η απουσία σου. Αντε καλό μου. Θετική σκέψη τώρα και τίποτε άλλο!!!!

Lazarenia μου καλώς μας ήρθες και πάλι. Συγνώμη που θα αναφερθώ λίγο στο χτεσινό επισόδειο, απλά να σου πω ότι όντως η Ηλιάνα είχε ανησυχήσει πολύ που δεν σε βρήκε, γιατί μαζί μου είχε μιλήσει στο τηλέφωνο. Αυτό και τέλος από μένα.

Sardelaki σήμερα η μεγάλη μέρα και για σένα! Ανοίγει ο οίκος νυφικών Alessandra και επισήμως! Καλή αρχή.

Πανμαρ βλέπω η μικρή σου πρωτοστατεί και βάζει κάτω όλα τα αγοράκια μας ε? Χαχαχα! Πες του μπαμπά να μη φοβάται κι ότι αν κανένα αγοράκι καμιά φορά θελήσει να της δείξει τα χμ χμ χμ "μπαλάκια" του, θα τον κανονίσει η ίδια χιχιχι.

Φιλάκι και το Ναταλάκι μια χαρά τα βρήκε στην αντροπαρέα!

Joa πόσο μεγάλωσε ο Χρήστος!!! Αλήθεια ήρθε το νέο δωμάτιο? Αν ναι πώς το πήρε? Εντυπώσεις?

Νατασούλα εμ πώς να μη σε μπερδέψει με παιδάκι ο Γρηγόρης, παιδάκι είσαι! Θα πας κι εσύ σχολείο σήμερα χαχαχα!!!!!

Ρίτα για τον δικό σου δεν το συζητώ. Είναι ο πιο μεγάλος κι ώριμος όλης της παρέας. Τι καλός που μοίραζε ποκ κορν ♥♥♥♥♥♥

Να τα χαιρόσαστε τα καμάρια σας και πάλι μπράβο σας κορίτσια.

Την καλημέρα μου και στις υπόλοιπες και τα φιλιά μου!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ναι λαζαρένια μου έτσι ήταν και η Εύα. Έκανε 2 μέρες μέχρι 39.8 πολύ επίμονο, τα αντιπυρετικά την κρατουσαν μόλις 2 ώρες και μετά έπεσε και έβγαλε τα εξανθήματα. Στο πρόσωπο, στο σβέρκο και διάσπαρτα στο σώμα. Η παιδίατρος μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι να είναι αυτό και σε 2-3 μερες θα φύγουν. Αν δεν φύγουν θα πάμε να την δει.

Καλά για τα σχολικά σας δεν το συζητώ! Φοβερά! Που να πάτε και δημοτικό τι έχει να γίνει! :lol: Εμείς τελικά δεν θα την πάμε γιατί την έβαλαν σε κάποιον που είναι πολύ μακριά από το σπίτι και το κυριότερο είναι χάλια σαν υποδομή.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

Καλα περασαμε τελεια, μονο αυτο σας λεω! Βεβαια σημερα ειμαι λες και με εχουν δειρει, πολυ κουραστηκα!!!

Ο δε Σωτηρης τωρα ξυπνησε!!!:shock: Αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτε στα χρονικα! Αντεξε και στη διαδρομη και δεν κοιμηθηκε και μετα ηταν σπιτι κατι φιλοι του αντρα μου και εκατσε μαζι τους, εφαγε και 2 εκλερακια, εκανε και ποδηλατο, οποτε καταλαβαινετε... Ε, μετα ξεκινησε μια ατελειωτη γκρινια, δεν ηθελε να βγαλει τα ρουχα του, δεν ηθελε να μπει για μπανιο, δεν ηθελε να ντυθει... Ουφ ουρλιαζε επι ενα τεταρτο συνεχομενα!!! Στο τελος ηπιε το γαλα του κοιμηθηκε! Μου λεει ο αντρας μου, "καλε τι του εκανες του παιδιου και ξεπατωθηκε ετσι???":D

Ολα καλα κι ολα ωραια λοιπον, αλλα ειμαστε ηρωιδες που αντεξαμε με 6 διχρονα!!! Να φευγει το ενα, να κλαιει το αλλο, να μην τρωει το τριτο... Ελεος, τους τρελαναμε ολους!!!

Χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα!!!

Θα ξεκινησω απο τη Μαργαριτα, που επειδη την εχω δει πιο πολλες φορες απο τις υπολοιπες κοπελες, την αισθανομαι πολυ δικο μου ανθρωπο πια! Καλε φιλεναδα ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και κυριως να δωσεις ενα τερααααστιο φιλι στον Γρηγορη που ειπε οτι θα παω σχολειο! Αυτο κι αν ειναι κομπλιμαν!!! Αχ το παληκαρακι μου, τετοια λεει και με ανεβαζει!!!!

Η Ιωαννα πολυ γλυκια εγκυουλα και πολυ cool! Ο δε Χρηστακης, ειναι τρελη φατσα! Πεθαινω που κανει γκριματσες συνεχεια!!!

Η Μαρια και η Σοφουλα συμπαθεστατες και γλυκυτατες και οι δυο! Η Σοφουλα εχει μια γλωσσα ροδανι, πολυ μας κομπλαρε!!!

Η Μαριζα και η Ναταλιτσα, το ιδιο! Η Ναταλιτσα επισης γλωσσοκοπανα! Πηγε και ρωτησε το Σωτηρη με υφος "Πως σε λενε?" Και ο αλλος ο χαλβας κολλησε, ουτε αυτο δεν μπορουσε να πει!!!

Η Πετρουλα θεοψηλη και πολυ γλυκια, με ενα ποδι ατελειωτο... Πολυ μου στοιχισε αυτο! Ο Αναστασης ξανθο αγγελουδι! Ο δε αντρας της θελει βραβειο που μας αντεξε!!!

Με τα πολλα, χαρηκα παρα πολυ!!! Θα το ξανακανουμε σε καμια πενταετια, πιο νωρις εγω δεν αντεχω! Επομενη συναντηση ανευ τεκνων!!!:D

t7fQp3.png

καλημερα μαελενι.καλως σε βρηκα κουκλα μου.δεν θα σχολιασω για τα χθεσινα.

αυτο δεν ηταν ανυσηχια αλλα ετυμηγορια!

αρμακι μου ολα καλα τελος καλα και περαστικα και παλι στην ευουλα.το αιφνιδιο εξανθημα το περασε τωρα και η ανηψουλα μου μολις 7 μηνων με εντονο πυρετο.συνηθως εμφανιζεται καλοκαιρι αυτη η ιωση και δεν καταλαβα γιατι.

οσο για τον παιδικο αν εχετε καλυτερη επιλογη και φυσικα ψηφιζω να μην παει παιδικο.δεν σας κρυβω ποσο ανησυχω ...........

πες μου για την εγκυμοσυνη!!!ποτε το μαθατε?ποσο εισαι?

πετας απο χαρα ε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα

λαζαρενια μου καλως ηρθες.εμας χθες εβρεξε εδω και μολις ειχα απλωσει 3 πλυντηρια!!!

καλη αρχη στα μαθητουδια μας.

ηλιανα μου λυπαμαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα αλλα ολα θα πανε καλα.δεν γνωριζω κατι για τις 34 εβδομαδες αλλα εσυ που ενημερωθηκες για πες μας για να ξερουμε και να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας.

να μην ανησυχεις καθολου για τον λευτερη θα ειναι μια χαρα.θα του χαρισεις το ομορφοτερο δωρο και θα το καταλαβει αργοτερα.

σας ζηλεψα για την συναντηση.ειδα και φωτο.ειναι τελεια ολα τα παιδακια μας.

εσεις δεν βγηκατε πουθενα ολες μαζι?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Λαζαρενια καλως μας ηρθες!!!

Ηλιανα, τι να πω? Ο,τι ειναι να γινει θα γινει... Μπορει να χριεαστει μονο παρακολουθηση και τιποτα αλλο! Μην απελπιζεσαι... Προσπαθησε να βελτιωσεις λιγο την ψυχολογια σου και θα δεις!

Οσο για τα χθεσινα, εμεινα το πρωι που τα διαβαζα... Στο δικο μου το μυαλο ειναι ξεκαθαρο το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και θα ηθελα να πω οτι εδω που ειμαστε και φιλοξενουμαστε, ειμαστε για ενα συγκεκριμενο σκοπο... Δεν ειμαστε ουτε για να κρινουμε, ουτε για να ανεβαζουμε τους τονους κυριως για θεματα που δεν αφορουν τα υπολοιπα μελη... Κανεναν δεν ενδιαφερει η ιστορια με τον ξενωνα Ηλιανα και κακως εκανες και την ανοιξες δημοσια, οταν θα μπορουσες να το εχεις ληξει με ενα πμ... Αυτα απο μενα και συγνωμη για την αναφορα, αλλα ενιωσα οτι επρεπε να τα πω....

t7fQp3.png

Υπερφωτογραφια βγαλαμε(μαμαδες και παιδια)αλλα με τη μηχανη της Πετρουλας.Θα τη βαλει η ιδια.

Καποια στιγμη αργοτερα θα στειλω τις φωτο και στη Νατασσα και την παν μαρ.

Απλα τωρα τρεχω ,ετοιμαζω κατι χαρτια για το σχολειο.

Καλημερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...