Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Φωτεινη περιμενουμε νεα σας!

Stone τα ηπιατε χθες πουλακι μου ε?

Σουλα η μικρη σου ειναι κουκλα!!! Δεν εχω λογια!!! Και δεν ειναι καθολου χοντρουλα! Τον βρισκω λιγο υπερβολικο τον παιδιατρο... Εμενα παντως δε μου εχει πει ποτε τιποτα για το βαρος του Σωτηρη παρολο που ηταν παντα στο οριο της καμπυλης, για να μη σου πω κι απ'εξω...

Giovanna η μαμα μου κανει μια εναλλακτικη μακαρονοσαλατα με φιογκακια, χαβιαρι, σολωμο και τυρι μετσοβονε. Ειναι ονειρο! Αμα θες πες μου να σου βαλω τη συνταγη. Α! και κανει και την τελεια μανιταροπιτα! Πες μου αμα θες να κατσω να στα ατιγραψω!

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου... Η αδερφουλα μου επαθε δηλητηριαση και ολη τη νυχτα τρελλαθηκε στους εμετους. Και ειναι και στην ξενιτια, καταλαβαινετε. Η μαμα μου την εβγαλε ολη τη νυχτα στο skype να της δινει κουραγιο. Ηταν τοσο χαλια που την πηγαν οι συμφοιτητριες της στο νοσοκομειο. Την ειδε ο γιατρος και της το επιβεβαιωσε και τωρα τη γυρνανε στην εστια... Η μαμα μου ηταν ετοιμη να παρει το αεροπλανο να φυγει...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμα, ο μπουφες είναι απο τα γεννέθλια της Ευας, ε;;

Διακρίνω στο βαθος τη Ντόρα...

Ναι stone μου, από τα γενέθλια της Εύας είναι. Δεν είναι η ντορα αλλά οι πριγκίπισσες! :-)

ana μου φαντάζομαι την αγωνία της μανούλας..αχ! δύσκολο να είσαι μακριά κάτι τέτοιες ώρες..περαστικά στην αδερφούλα σου!

Εύα καλά να περάσετε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια τα Χριστούγεννα αρραβωνιάζεται ο ξάδερφός μου. Συνήθως στους αρραβώνες για δώρο κάποιο κόσμημα στη νύφη δεν κάνουν? Σκεφτόμουν για κανα ρολόι από τα folli-follie. Είναι μικρούλα και δεν θα ήθελα κάτι βαρύ. Εσείς τι λέτε?

Kαλημερα!

Νατασσα περαστικα στην αδερφη σου σιγουρα ταλαιπωρηθηκε μωρε...αφου πηγε νοσοκομειο τωρα θα γιανει.

Αρμα μου και εγω αισθανθηκα ασχημα στα βαφτισια γιατι τα παιδια παντρευονταν μια βδομαδα μετα απο τη βαφτιση και οσο να ειναι ειχαν εξοδα συν οτι μου ειχε δωσει ο φιλος μου το ελευθερο να διαλεξω εγω οτι θελω και ηταν πολυυυυ δυσκολο.Για το σταυρο ομως δεν ανακατευτηκα του ειπα οτι ειναι κατι που κοστιζει αρκετα και δεν ηθελα να μπλεχτω εγω ασε που τον επαιρνε απο τον πατερα μου και θα ηταν λιγο ασχημο να υποδειξω εγω τι θελω...

Και εμενα η αδερφουλα μου αρραβωνιαζεται 24 Δεκεμβρη,,και δε ξερω ακομα τι θα τους παρουμε.

Χρυσαφικα περνουν ναι ,αλλα αν θες τη γνωμη μου ο πατερας μου λεει οτι ρολογια κτλ απο folie folie ειναι πεταμενα λεφτα..ουτε service εχουν ουτε τιποτα..

Μπορεις να παρεις ενα αλλο ρολοι καλο με πολυ λιγοτερα χρηματα.

εμεις γενικως εχουμε προβληματα στην οικογενεια αυτες τις μερες..

Ο πεθερος μου μπαινει εσπευσμενα για μπαι πας την Τεταρτη στο χειρουργειο..

Δυσκολα τα πραγματα..

Εγω εξακολουθω να μην εχω αναρρωσει τουλαχιστον το παιδι ειναι καλα.

Φιλια σε ολες

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κουκλες!!!

τι κανετε;

Νατασσα μου περαστικα στην αδερφουλα σου!

κικο μου 1008746a1j2faq5tb.gif

να τα χιλιασεις και μην ακουω χαζα μετα τα 50 θα λεμε οτι μεγαλωσαμε χαχαχα!!!

να σας πω τα νεα μας εχθες ηρθε το κρεβατι του Τιμου!!!!

ειναι τελειο ο μικρος εχει κολησει εκει ολη την ωρα εκει καθεται :D και το βραδυ ηταν αψογος κοιμηθηκε ως της 10 το πρωι χωρις να σηκωθει καθολου μεχρι να τον παρει ο υπνος!!!!φτου να μην τον ματιαξω προς το παρον ολα καλα και το ειχα μεγαλο αγχος το θεμα με το κρεβατι βεβαια μονο μια νυχτα περασε αλλα φανηκε να του αρεσει!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αρμα κι εγω τα φολι φολι δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα. Στη θεση σου θα επαιρνα ενα κοσμηματακι διακριτικο αφου λες οτι ειναι και νεο κοριτσι. Σκουλαρικακια ισως, ή κατι για το λαιμο απλο να φοριεται καθε μερα. Να ζησουν τα παιδια!

Ριτακι περαστικα βρε παιδι μου. Στην Αθηνα θα την κανει την εγχειριση? Πως κι ετσι ξαφνικα?

t7fQp3.png

α καλα οτι θυμαμαι θα σας γραφω!

λοιπον συμμετοχες για την ονοιρουπολη εχουμε

vatraxaki,stone,deleni,ευα

αντε και οι υπολοιπες βοριοελλαδιτισες

σαρδελακι,Σουλα,Βικη,Φωτεινη ξεχναω καμια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευχαριστω κοριτσια..

Εντελως ξαφνικα την πεμπτη πηγε για εξετασεις ρουτινας και του βρηκαν μετα απο επανεξεταση 3 βουλωμενες αρτηριες και την κεντρικη..

Ε μεχρι την Τεταρτη πρεπει να εγχειριστει στο τσακ τη γλιτωσε..

Στο Ιατρικο θα την κανει την εγχειρηση και ερχονται αυριο..

Καθολου ευκολη περιπτωση ...και δεν πρεπει να κολλησει ουτε συναχι ουτε πριν ουτε μετα..

τεσπα θα δουμε τι θα γινει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα για το ρολόι το σκέφτηκα γιατί και στην κουμπάρα μου το ίδιο πήρα 140 ευρώ και είχε και εγγύηση. Εμένα μου αρέσουν εμφανισιακά πολύ τώρα αυτό που λέτε εσύ και η ana για ποιότητα να πω την αλήθεια μου δεν το ήξερα..αν πάντως έχετε δει κάτι στον ίντερνετ και να κυμαίνεται εκεί περίπου να μου το πείτε!

Περαστικά στον πεθερό σου, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Θα τους έχεις εσύ τώρα σπίτι?

Βατραχάκι τι φωτογράφηση???

Λοιπόν μίλησα με την Βίκυ, η Φωτεινή είναι μια χαρά! Παλεύει να διαβάσει η Βίκυ από το κιν. της αυτά που γράψαμε αλλά τόσα που είναι, πάει και αργά το κιν. έχει κολλήσει στην 97σελ. :lol: :lol: :lol: Μας παρακαλάει όλες να μην γράψουμε άλλα!χαχαχαχα!!!!

Αχ βρε Ριτακι, τουλαχιστον το διεγνωσαν εγκαιρα... Αντε να πανε ολα καλα ευχομαι! Και θα τους εχεις ολους σπιτι, θα τους φιλοξενησεις εσυ?

Εδω δε βρεχει, εβρεξε λιγο το πρωι. Σκεφτηκα κι εγω να τον παω τον μικρο καμια βολτα με το αυτοκινητο, αλλα φοβαμαι πολυ τους κλειστους χωρους. Οποτε θα τη βγαλουμε μεσα σημερα, κριμα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...