Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.

τι διαβαζω?

η κικο μας εχει γενεθλια?

κικο να τα χιλιασεις κοριτσι μου κ να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!

λετε για ηλικιες ε?σε ενα μηνα κλεινω τα 26 και νιωθω λιγο περιεργα....

stone τελειο το βαφτιστικο και ο σταυρος ολυ ομορφος.να πω την αληθεια ξετρελαθηκα με την αλυσιδα.παντα αξια.

με την φωτεινουλα τι εγινε?ολα καλα?

τα αρρωστουλικα ειναι καλυτερα?

εγω ακουω τωρα την μικρη μου να βιχει.να της δωσω σιροπακι τωρα στον υπνο ή να το αφησω για αυριο?

οι εγγυουλες μας καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλα εγω λεω μεσα σε ενα σεικερ ή μουλτι ανακατευεις λαδι, χυμο απο ενα πορτοκαλι, μουσταρδα, λιγη κετσαπ λιγη ριγανη και 2 κουταλιες της σουπας τυρι φιλαδελφεια και περιχυνεις το ρολο και τις πατατες και στο φουρνο στη γαστρα...

γινεται καταπληκτικο!!αν δε σου αρεσει το πορτοκαλι μπορεις να βαλεις εναλλακτικα κρασι λευκο ή και τα δυο .

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας εχω δειξει το τελευταιο μου φαγωσιμο δεντρακι?

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4080&Itemid=49

Καλά, τι να πω πια; Εσύ κορίτσι μου δεν παίζεσαι! Μα που βρίσκεις το χρόνο για όλα αυτά; Πραγματικά απορώ. Σε ευχαριστώ για τις συνταγές. Θα φτιάξω σίγουρα την πατατοσαλάτα. Για την τάρτα το σκέφτομαι. Βασικά σκεφτόμουν κάτι σε μανιταρόπιτα.

Σούλα η Ανδριάννα σου είναι κούκλα! Μα γιατί είπε ο παιδίατρος να προσέχετε το βάρος; Μια χαρά μου φαίνεται εμένα.

Stone και εγώ το σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να παντρέψω την αναδεκτή μου, αλλά δεν θα μπορώ να βαφτίσω το μωράκι. Εγώ να βαφτίσω θέλω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

πωπω πολλα γραψατε και δεν προλαβαινω.

να πω ομως στη σουλα μας οτι η ανδριαννα ειναι μια κουκλα!

φτου φτου ειναι πανεμορφο κοριτσακι.να την χαιρεσαι.

ριτα μπραβο σου για το ταλεντο σου.

και αναρωτιεμαι ποτε τα ψωνιζεις ολα αυτα τα υλικα?και μετα τα τρωτε εσεις?

ποτε τα προλαβαινεις βρε συ?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Τα χριστουγεννιατικα Λαζαρενια μου οχι δεν τα εχουμε φαει τα εκανα περισσοτερο για χαβαλε .. για στολιδια.

Οι υπολοιπες συνταγες ειναι εδω και 3 χρονια περιπου.

Οσο για αυτα που κανω τωρα τα κανω οταν κοιμαται ο μικρος ή τα σκ που τον κραταει ο καλος μου ως επι το πλειστον.

Αλλα γενικα οτι κανω ειναι σχεδον παντα γρηγορο και με απλα υλικα.τα πιο συνθετα ειναι συνηθως απο τραπεζια που εχω κανει κτλ.

Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθαμε και εμεις...Πωπω νυστάζω πολύ..

Κοριτσακια μου σας αφηνω, θα τα πουμε αυριο...Το κρασακι με κατεστρεψε

Λαζαρενια 26, ε;;Τοτε αρραβωνιαστηκα...

Καλό βραδυ..Φιλακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

\\==

Αρμα τετοιο σταυρο εχω εγω απο τον αρραβωνα μου..Αυτοί κοστίζουν πάνω από 700 ευρώ.

Ας τον πάρει ο αρραβωνιαστικος της μεθαυριο τέτοιο..που θα τον διαλέξουν και μαζί...

Και λίγα λες..αν σκεφτείς ότι ο αντίστοιχος με ζιργκον έκανε 600 φαντάσου....δείτε τον κιόλας, χάνει πολύ βέβαια στη φωτο

216o.th.jpg

Ρίτα για το τραπέζι που σου έλεγα, μπορείς να μου δώσεις καμιά ιδέα για πίτα και για μακαρονοσαλάτα;

Giovanna μου εγώ βράζω φιογκάκια για ζυμαρικό και τα ανακατεύω με μαρούλι. Προσθέτω γκούντα σε κυβάκια, ζαμπόν,μπέικον, κρουτόν και το dressing 1000 island και γίνεται πολύ νόστιμη. Σε αυτή επίσης αν σ'αρέσουν τα φρούτα μέσα στο φαί ταιριάζει το μήλο και το ρόδι αλλά εγώ δεν βάζω. (είναι η αριστερή στη φωτο)

dsc02442.th.jpg

Ε καλα λες..υπερβολη..

Και ο νονος του Γρηγορη εδωσε 850 ευρω για το σταυρο με τιμη χονδρικης.

18αρι μασιφ λευκο με χρυσο..δε λεω εξαιρετικος λητος και ομορφος αλλά ενιωσα λιγο ασχημα που εδωσε τοσα λεφτα..

Κι εγώ το ίδιο Ρίτα μου, ένιωσα άσχημα, αλλά εφόσον τους το είπαμε 100 φορές να μην χαλάσουν τόσα και εκείνοι το ήθελαν, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο..

Σουλίτσα μου η Ανδριάννα είναι ΘΕΑ!!!! Ολόκληρο κορίτσι έγινε! ΦΤΟΥ! ΦΤΟΥ!

Επεξεργάστηκαν by arma

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...