Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone αυτά που αγόρασες είναι τέλεια. Να είσαι πάντα άξια. Εγώ έχω μια βαφτιστήρα 24 χρονών.

Σε λίγο θα την παντρέψετε Ιωάννα μου!!Να βαφτίσεις το δικο της παιδακι με το καλό..Για φαντασου....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

A καλά, δεν θα μας βάλει η forthnet το ιντερνετ και στο σπίτι (με το νέο έτος...ίσως... μετά απο 4 μήνες!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)...δεν θα χάνω ξάνα το μεσημεριανό ντελίριο!!!!:D:D:D:D:D

Κίκο μου να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Μην νιώθεις άσχημα πάντως... της Αγίας Άννας κλείνω τα 33 και μπαίνω στα 34... Μην το ψάχνεις πως νιώθω... απλά το αγνοώ!;)

Σούλα η Ανδριάννα είναι μια κουκλίτσα!!!!!! Απίστευτο μωρό και τα κοτσιδάκια θεικά!!!! ;);););)

Stone και εμένα ο σταυρός και όλα τα βαφτιστικά μου άρεσαν πάρα πολύ και νομίζω ότι ο άντρας σου έχει άδικο... Πάντα άξια!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βασικα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο αλλά δε βγαινει με τιποτα γυαλιζει οπου και να τον στησω..

Ειναι παντως βαρυς αλλά κομψος τον φοραει ανετα οταν μεγαλωσει.Και ο ανδρας μου ενα παρομοιο εχει και φοραει που του πηρα στον αρραβωνα.

Βασικα παιζει ρολο και ποσο βαρια ειναι η καδενα.. οι αντρικες αλυσιδες και πιο μακριες ειναι και πιο βαριες αν ειναι ο σταυρος πιο βαρυς.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

A καλά, δεν θα μας βάλει η forthnet το ιντερνετ και στο σπίτι (με το νέο έτος...ίσως... μετά απο 4 μήνες!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)...δεν θα χάνω ξάνα το μεσημεριανό ντελίριο!!!!:D:D:D:D:D

Κίκο μου να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Μην νιώθεις άσχημα πάντως... της Αγίας Άννας κλείνω τα 33 και μπαίνω στα 34... Μην το ψάχνεις πως νιώθω... απλά το αγνοώ!;)

Σούλα η Ανδριάννα είναι μια κουκλίτσα!!!!!! Απίστευτο μωρό και τα κοτσιδάκια θεικά!!!! ;);););)

Stone και εμένα ο σταυρός και όλα τα βαφτιστικά μου άρεσαν πάρα πολύ και νομίζω ότι ο άντρας σου έχει άδικο... Πάντα άξια!;)

Να'σαι καλά Ελένη μου..Είσαι καλύτερα;;

Δεν ήξερα οτι είσαι οδοντίατρος..Να σε εχουμε στα υπόψιν, χεχεχε

Διαφημίσεις

Stone καλύτερα είμαι, βέβαια παίρνω τα utopar ακόμα αλλά τη μείωσα τη δόση και παίρνω μόνο μισό το βράδυ γιατί με το πρωινό χάπι ήμουν να ...με κλαίνε οι ρέγγες!:tongue::tongue::tongue: Πάντως οι συσπάσεις σταμάτησαν λίγο!

Αχρείαστη να σας είμαι παιδί μου....είμαστε κακοί άνθρωποι εμείς!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αχρείαστη να σας είμαι παιδί μου....είμαστε κακοί άνθρωποι εμείς!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μην το λες..εγω τα πάω μια χαρα με τους οδοντιάτρους..

Είναι που δεν εχω δει το άλλο σας εγώ,ε;;

Όχι βρε μια χαρά άνθρωποι είμαστε.....απλά συνήθως όταν κάποιος ακούει ότι είμαι οδοντίατρος η ενστικτώδης κίνηση είναι να πιάσει το στόμα να αναφωνήσει "ωωωχχχ!" και να μου πει: Δεν σας χωνεύω καθόλου εσάς... Οπότε όπως καταλαβαίνεις το έχω παρει απόφαση ότι όλος ο κόσμος μας μισεί!:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσια πηγε ο ανδρας μου πριν λιγο σε πνευμονολογο για να τον ακουσει επειδη ακομα βηχει απο τη γριπη..

Τεσπα του ειπε οτι θεωρει το εμβολιο απαραιτητο..

Τι να πω εχω μεγαλο προβληματισμο.

Τωρα διαβασα τον προεδρο της παιδιατρικης εταιριας

http://www.e-child.gr/content/%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%B7%CF%82-h1n1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%8A%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Καλό Σκ σε όλες!!!!

Τρέχω να πάρω σεντόνια για το κρεβάτι της μικρής!

Φιλιά!;)

Καλό Σαβ/κο Ελένη..Φιλια στην Αναστασία σου

Πάω και εγώ φιλεναδες να ετοιμαστώ..ερχεται ο αντρούλης μου να πάμε για ψαρακι..

Μπορεί και να σας προλάβω..ειδάλλως καλό βράδυ!!

Ρίτα προς το παρόν, επειδή Δόξα Τω Θεώ, είμαστε όλοι καλά, το θεμα εμβολιο το εχει αφησει στο πίσω μερος του μυαλού μου..Δικαιολογημενα να είσαι αναστατωμένη..

Θα διαβασω αργοτερα τις δηλώσεις του προεδρου..

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τα σχολια σας για το κοριτσάκι μου.

Τα κοτσιδάκια παντως τα κραταει μονο με απειλες.

Μαργαρίτα μου χρειάζομαι βοήθεια.

Ο καλος μου λύσαξε να κανω ρολο χοιρινο την Κυριακή.Το παρήγγειλα στον κρεοπώλη αλλα πως να το ψησω οεο???

Μπορώ να το βαλω στη γάστρα και με λίγες πατατούλες????

Κοριτσάκια τι γράψατε πάλι καλέ???? είναι δυνατόν????

Καταρχήν Κίκο μου χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!!

Για ηλικίες ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ το εχω ξαναπεί 31/10 έκλεισα τα 37 και μιλάτε για ηλικίες???? Εγώ τι πρέπει να κάνω καλέ???

Σουλίτσα μου καλέ πως μεγάλωσε το κοριτσάκι μας??? Τέλεια είναι πανέμορφη και τι ματάκια είναι αυτά??? Φτου Φτου να μην την ματιάσουμε!!!!

Stone μου τέλειος ο σταυρός , εμένα πάντως με άρεσε πολύ!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...