Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παιδια μονο τριτη μπορω γιατι μολις ειδα οτι Δευτερα γιορταζει η μανουλα μου!!!ειναι του αλεξανδρου ..

Ηλιαννα μας χαλασε το συμπεθεριο ...μας προεκυψε τσουτσουνι!!!χαιρομαι που σε ακουω ανεβασμενη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω το εσβησα βρε..η παραθεση ειναι δικη σου!!

Δεν πειράζει αστό τάρα ας γελάσει ακόμη κανενας σιγά :D:D:D:D

άντε φιλίαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

πάω να ξεκουραστώ

όλοι μέρα μέσα στο νοσοκομείο και το βραδύ

πάλι ένα 3ωρο θα το φάω

ευτυχώς είμαι κοντά ;);)

:tongue::tongue:

παιδια μονο τριτη μπορω γιατι μολις ειδα οτι Δευτερα γιορταζει η μανουλα μου!!!ειναι του αλεξανδρου ..

Ηλιαννα μας χαλασε το συμπεθεριο ...μας προεκυψε τσουτσουνι!!!χαιρομαι που σε ακουω ανεβασμενη ..

δεν μου κάθετε συμπεθεριό για τον Χρηστακι τη θα κάνω?

τον Λευτέρακι τον είχα αρραβωνιασμένο από τις 12 εβδομάδες κύησης μπα ……….

είμαι καλά γιατί δεν είμαι νοσοκομείο ανακουφιστικά που βρέθηκε λύση για τον Λευτέρακι και όλα θα πάνε καλά το πιστεύω αυτό μέσα μου

έκλαψα πολύ δυο μέρες φτάνειιιιιιιιιιιιιιι

δεν κάνω καλό σε κανέναν θα το αντιμετωπίσω

:tongue::tongue:

Α! Γιορτάζει κι η αδερφή μου δηλαδή? Πω!Πω! Το είχα ξεχάσει...

Θέλετε να το κανονίσουμε για Τρίτη βραδάκι? Κάπου κέντρο, χωρίς διαολάκια...

mrdIp3.png

Άντε μπράβο βρε Ηλιάνα , αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου βλέπω και πολύ χαίρομαι , μη παίρνεις όμως πολύ θάρρος γιατί είπαμε ξάπλα και μόνο ξάπλα αυτές τις μέρες και όλα θα πάνε τέλεια.

ΠανΜαρ και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι πάντα διαφορετικό το κορίτσι από το αγόρι (δηλαδή πιο ήσυχο και καλά) αλλά καθαρά στο χαρακτήρα του παιδιού ασχέτως φύλου, απλά τα αγοράκια είναι λίγοοοο πιο ζωηρά από τα κοριτσάκια.

Εγώ κορίτσια για τη συνάντηση αν θα ερχόμουν, θα ερχόμουν με τους άντρες γιατί τώρα στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να οδηγήσω και δεν με αφήνει και ο σύζηξ μόνη, συνεπώς η μόνη μέρα που θα μπορούσα θα ήταν Δευτέρα αλλά και πάλι επειδή δεν είμαι 100% σίγουρη καλύτερα να κανονίσετε εσείς μεταξύ σας και αν τα καταφέρω θα χωθώ και εγώ κάπου.

Διαφημίσεις

Τσουπ, να'μαι κι εγω...

Λοιπον εγω εχω αντιπροταση! Τριτη απογευμα να παμε σε αυτον τον παιδιοτοπο που ειχαμε παει και με τη Ριτα! Κεντρο ειναι, Πετρουλα μπορει να σε πεταξει ο αντρας σου! Η Πανμαρ ξερει την περιοχη και θα κατεβασει και την Ιωαννα. Στη Ριτα ειναι διπλα... Γενικως βολευει! Και ειναι και παιδοτοπος που γενικα δε θα χρειαζεται να πολυσηκωνομαστε! Και καπακι παμε ολοι μαζι και για σουβλακι στην πλατεια διπλα! Ελατε ρε κοριτσια, θα ειναι πιο ωραια με τα μκρα μαζι, θα γελασουμε πολυ! Τι λετε???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ναι απο ιδεες αλλο τιποτα!!! Ιωαννακι σου μυρισε το σουβλακι ε????:-D

Οχι κλειστος παιδοτοπος ειναι με ασφαλεις κατασκευες (δεν εχει δλδ. κατι πολυ επικινδυνο)! Εγω γενικα δεν πολυσηκωθηκα συο φορες που εχω παει...

t7fQp3.png

Το μονο κολλημα

1.Πως θα κατευθυνουμε την Πετρουλα?Εγω εχω προβλημα σε αυτο το κομματι...χαχα

2.Να ρωτησω αν θα ειναι ανοιχτα διοτι αυτη τη βδομαδα ειναι κλειστα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...