Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

stone μου ξέχασα..όλα αυτά που πήρες είναι υπέροχα! Πάντα άξια!

εγώ είμαι του λευκόχρυσου, και δεν μ'αρέσει καθόλου ο συνδιασμός κίτρινο-χρυσό. Αν είναι για κίτρινο προτιμώ να είναι σκέτο.

Με ανακουφίσατε με τα θετικα σχόλια σας..Δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμενε να πάρω διαμαντενιο;;Επειδή λέει δεν είναι μασίφ και απο πίσω είναι άδειο...Αφου εχει όλο πετραδακια πάνω, πως θα είναι και μασιφ..

Ποιος το είπε αυτό? Η μαμά? Δεν πιστεύω???

Η νονά της Εύας κορίτσια της έκανε έναν απίστευτο σταυρό λευκόχρυσο γεμάτο μικροσκοπικά μπριγιαν. Την είχα φάει να μην πάει να πάρει κάτι τόσο ακριβό και να προτιμήσει το ζιργκόν εκείνη όμως ήταν καθετη. Και ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν πήραμε μαζί γιατί ήξερε πως δεν θα την άφηνα αν ήμουν μαζί.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

stone μου ξέχασα..όλα αυτά που πήρες είναι υπέροχα! Πάντα άξια!

εγώ είμαι του λευκόχρυσου, και δεν μ'αρέσει καθόλου ο συνδιασμός κίτρινο-χρυσό. Αν είναι για κίτρινο προτιμώ να είναι σκέτο.

Ποιος το είπε αυτό? Η μαμά? Δεν πιστεύω???

ο μπαμπας μας το είπε αρμα μου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εδω και εγω αγκαλια με την κορη μου.οι που εκανα ονειρα ως θα ξεκουραστω.

Μηπως ξερετε πως βαζουμε φωτο??? να σας βαλω μια νεα της μικρης

Σουλίτσα δες εδώ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=925782&postcount=6

Η νονά της Εύας κορίτσια της έκανε έναν απίστευτο σταυρό λευκόχρυσο γεμάτο μικροσκοπικά μπριγιαν. Την είχα φάει να μην πάει να πάρει κάτι τόσο ακριβό και να προτιμήσει το ζιργκόν εκείνη όμως ήταν καθετη. Και ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν πήραμε μαζί γιατί ήξερε πως δεν θα την άφηνα αν ήμουν μαζί.

\\==

Αρμα τετοιο σταυρο εχω εγω απο τον αρραβωνα μου..Αυτοί κοστίζουν πάνω από 700 ευρώ.

Ας τον πάρει ο αρραβωνιαστικος της μεθαυριο τέτοιο..που θα τον διαλέξουν και μαζί...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Μία μέρα δεν κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας και ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ!!!

Να πω κατ' αρχήν ότι χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα της Φωτεινούλας μας. Η Αγία Βαρβάρα το βοήθησε το κοριτσάκι μας.

Κίκο χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα. Βρε τι κουβέντα είναι αυτή με τις ηλικίες; Για να μην νιώθεις μεγάλη, να σου πω ότι 31/8 έκλεισα τα 34!!!. Επίσης να σας πω ότι και στο θέμα τεκνατζού σας τρώω λάχανο. Περνάω τον άντρα μου 1,5 χρόνο.

Stone αυτά που αγόρασες είναι τέλεια. Να είσαι πάντα άξια. Εγώ έχω μια βαφτιστήρα 24 χρονών. Όταν την βάφτισα ήμουν 10,5 χρονών. Τώρα θα ήθελα να βαφτίσω ένα μωράκι ακόμα.

Ρίτα για το τραπέζι που σου έλεγα, μπορείς να μου δώσεις καμιά ιδέα για πίτα και για μακαρονοσαλάτα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Stone άστον να λέει καλή μου το σύζυγο! Όλα είναι πολύ γουστόζικα από το παλτουδάκι της μέχρι το σταυρό! Σε πειράζει μου φαίνεται ο δικός σου!

Κίκο να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου και να είσαι πάντα χαρούμενη με την οικογένειά σου! Χα, να σου πω και κάτι να σε συγχίσω κι εγώ 20κάτι είμαι (για 4 μήνες ακόμα μετά 30 κάτι, αλλά λέμε) πάντως οι φίλες μου που είμαστε συνομήλικες όλες μου λένε να μη γκρινιάζω κι εγώ για την ηλικία γιατί τουλάχιστον έχω κάνει κι ένα παιδί, εκείνες είναι ακόμα στο ψάξιμο του Mr perfect, μάλλον έχουν δίκιο! Για σκέφου το και έτσι!

Δέχομαι επίθεση από Γώγο! Κλείνω πάραυτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

\\==

Αρμα τετοιο σταυρο εχω εγω απο τον αρραβωνα μου..Αυτοί κοστίζουν πάνω από 700 ευρώ.

Ας τον πάρει ο αρραβωνιαστικος της μεθαυριο τέτοιο..που θα τον διαλέξουν και μαζί...

Ε καλα λες..υπερβολη..

Και ο νονος του Γρηγορη εδωσε 850 ευρω για το σταυρο με τιμη χονδρικης.

18αρι μασιφ λευκο με χρυσο..δε λεω εξαιρετικος λητος και ομορφος αλλά ενιωσα λιγο ασχημα που εδωσε τοσα λεφτα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα για το τραπέζι που σου έλεγα, μπορείς να μου δώσεις καμιά ιδέα για πίτα και για μακαρονοσαλάτα;

Αμεεεεεε

Μακαρονοσαλτα δεν το συζητω αυτη(την εχουν κανει ολοι οι γνωστοι μου και στη joa που την εδωσα τρελαθηκε νομιζω ο συζυγος της)

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3174&Itemid=49

Οσο για πιτα..τι πιτα θες?Πες τη πιτα θες και θα σου πω

Εγω θα προτεινα για να κανεις και την εντυπωση που λεγαμε να κανεις αυτη την ταρτα αντι για πιτα ειναι θεικη!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1120&Itemid=49

Διαφορετικα εχω αρκετες επιλογες πες πως το σκεφτεσαι και θα σου πω..

Ααα και αυτα λενε πολυ για μπουφε θα εντυπωσιασεις...(ευκολα ειναι μην τα βλεπεις δυσκολα)

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3231&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα και Ιωάννα σας ευχαριστώ!!Να χαίρεστε τα ζουζουνακια σας!

Ε καλα λες..υπερβολη..

Και ο νονος του Γρηγορη εδωσε 850 ευρω για το σταυρο με τιμη χονδρικης.

18αρι μασιφ λευκο με χρυσο..δε λεω εξαιρετικος λητος και ομορφος αλλά ενιωσα λιγο ασχημα που εδωσε τοσα λεφτα..

Δηλ. η λιανικη του γυρω στα 1.500 ευρώ;;Θα φοβαται να τον βάλει το παιδί..Πάντως και του Ανασ. είναι απο τους ακριβούς, δεν ξερω πόσο αλλά τον ζύγισα και είναι 13 γρμ, ενώ αυτος που πήρα χτες μολις 6 γρμ..:confused: και στα 400 ευρώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...