Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαν τι χαραχτηριστικο θες ρε?

Να σου κανω περιγραφη?Το Γρηγορη τον θυμασαι?

Ε ετσι στο ψηλο,με απλα ισιο μαλλι.

Οχι εξωτερικα χαρακτηριστικα καλε!

Για τον χαρακτηρα του... Επειδη εχουν γεννηθει την ιδια μερα! Ας πουμε εμενα ειναι πολυ δοτικος, στοργικος, γενναιοδωρος, ευσυγκινητος (ουτε γκομενα), σπαταλος, κυκλοθυμικος στο επακρο, νευρικος, παρορμητικος... Ειπα στην αρχη τα καλα και αφησα τα κακα για το τελος...

Παντως εγω εχω την ιδια μερα γενεθλια με τον Γιωργακη Παπανδρεου, τον Θαναση Λαλα και αυτον απο το παρα πεντε (με το τσουλουφι)! Για να δειτε περιπου τι τυπος ειμαι!!! Τωρα που συγκλινουν ολοι αυτοι κι εγω μαζι, δεν ξερω!:D

Κικο θα το εχω υποψη μου! Αν παω θα σε παρω να πεταχτεις για καφε! Ψηνεσαι???

Stone εννοειται και το δικο μου σπιτι ειναι ανοιχτο, αν σε φερει ο δρομος σου στην Αθηνα!

t7fQp3.png

Για τον χαρακτηρα του... Επειδη εχουν γεννηθει την ιδια μερα! Ας πουμε εμενα ειναι πολυ δοτικος, στοργικος, γενναιοδωρος, ευσυγκινητος (ουτε γκομενα), σπαταλος, κυκλοθυμικος στο επακρο, νευρικος, παρορμητικος... Ειπα στην αρχη τα καλα και αφησα τα κακα για το τελος...

Αν αφαιρεσεις το σπαταλος και το κυκλοθυμικος και προσθεσεις το ανοργανωτος (εντελως ομως..)μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο χαχαχα

Λοιπον παω για χυμο

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αν αφαιρεσεις το σπαταλος και το κυκλοθυμικος και προσθεσεις το ανοργανωτος (εντελως ομως..)μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο χαχαχα

Λοιπον παω για χυμο

Φιλια

Α, ναι! Κι εμενα ανοργανωτος! Πως μου διεφυγε??? Ποτε δε βρισκει τιποτα, ποτε δεν αρχειοθετει τιποτα, παντα χανει τα παραγματα του! Σπαταλος ειναι, οχι τοσο ωστε να μας βλαψει, αλλα οταν εχει θελει σωνει και καλα να κερναει ολο τον κοσμο και να ψωνιζει οχι για τον ευατο του, γαι εμας, για το σπιτι και τετοια! Κυκλοθυμικος ομως παρα πολυ! Μια μερα ξυπναει ευτυχισμενος, τραγουδαει, γελαει και την αλλη ειναι σε καταθλιψη, με νευρα και μες στην ξυνιλα! Δεν τον πιανεις πουθενα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κοντα ειμαι μωρε, ενα εικοσαλεπτο χωρις κινηση, αλλα επειδη εχει παντα κινηση τις ωρες που πηγαινοερχομαι θελω σιγουρα 40 λεπτα... Αστα δραμα!!!

Δηλ. καλές 6,00 στο σπίτι, ε;;;Αντε είναι και Παρασκευή σήμερα θα χαλαρώσεις 2 μερούλες..Καλό απόγευμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δηλ. καλές 6,00 στο σπίτι, ε;;;Αντε είναι και Παρασκευή σήμερα θα χαλαρώσεις 2 μερούλες..Καλό απόγευμα..

Και εξιμησι καμια φορα... Και εφτα αν εχω δουλεια. Απλα ερχομαι κατα τις 9, καλο αυτο δεν ξυπναω απο το αγριο χαραμα! Τουλαχιστον ειναι Παρασκευη, να ηρεμησει λιγο το κεφαλακι μου!!! Καλο απογευμα!!! Φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

t7fQp3.png

Γεια σας μεγαλοκοπέλες!:tongue::tongue::tongue:

κικο μου χρόνια σου πολλά και καλά!

2447011y5893lu2rf.gif

Καλά πέθανα στα γέλια με μεσημεριανή συζήτησή σας! Είστε όργιααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι 27 και ο καλός μου 32. Μακράν οι μικρότερες είναι το βατραχάκι και η λαζαρένια όμως.

Σουλίτσα μου φυασικά και θα τα καταφέρεις! Καλέ μην αγχωθείς και γι'αυτό! όσο για την Ανδρεάννα(δεν σχολίασα το πρωί) τι έγινε με το βάρος της? Γιατί σας είπε να προσέχετε? Είναι πολύ ή λίγο? Εγώ πάντως την βρίσκω μια χαρά! :-)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Για πρωτη φορα σημειώνεται υγιής παιδικος πληθυσμός και από μυξες και απο βηχα και από πυρετούς, ε;;

Ε καλά είπαμε, μη λέμε και υπερβολές! Το βηχαλάκι, βηχαλάκι και εννίοτε τρέχει και η μυξούλα! Α, ναι και μια φορά διάρροια τη χτυπήσαμε πάλι αλλά Δόξα το Θεό καλά είμαστε!;)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...