Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελααα ρε...και ο δικος μου το γεναρη κλεινει τα 30αντα στις 21 Γεναρη...

του ριχνω 3 μηνες και με δουλευει..

ΡΙΤΑ!!!:shock::shock::shock:

Εχεις παντρετει τον αντρα μου??????????????????????????????

21 Ιανουαριου του 80 και ο δικος μου!!!

Καλα εμεινα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε Κικο εχει δικιο η Ριτα! Τι 30 μισο, τι 31? Τριανταρες ειμαστε ολες! Τωρα μου ηρθε ο θανατος εμενα! Ακου τριανταρα... Δεν το εχω συνειδητοποιησει, λεμε!!!:D:D

Οι αντρες σας ποσο χρονων ειναι? Γιατι ο δικος μου ακομα δεν εχει γινει 30 (τον Ιανουαριο γινεται) και με εχει ζαλισει οτι τριανταρησα κι αυτος ειναι ακομα νιατο κι αλλα τετοια χαριτωμενα, για να μου σπαει το νευρικο μου συστημα...

Αλααααα Νατασα τεκνατζου-τζου-τζου!!!

Πλακιτσα κανω,ε....Μην νομίζεις και εγώ δεν πάω παραπίσω... με τον δικο μου εχουμε 19 μερες διαφορα..Με περνάει εκεινος..Απο το σχολείο βλέπεις είμαστε μαζί...αχ αχ αχχχχχχχ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε Κικο εχει δικιο η Ριτα! Τι 30 μισο, τι 31? Τριανταρες ειμαστε ολες! Τωρα μου ηρθε ο θανατος εμενα! Ακου τριανταρα... Δεν το εχω συνειδητοποιησει, λεμε!!!:D:D

Οι αντρες σας ποσο χρονων ειναι? Γιατι ο δικος μου ακομα δεν εχει γινει 30 (τον Ιανουαριο γινεται) και με εχει ζαλισει οτι τριανταρησα κι αυτος ειναι ακομα νιατο κι αλλα τετοια χαριτωμενα, για να μου σπαει το νευρικο μου συστημα...

Εμένα έκλεισε τα 32 τον Αύγουστο και με έχει ζαλίσει με τη μουρμούρα του.Πάει και βλέπει συνέχεια τις φωτογραφίες του γάμου μας και λέει:

ΑΧΧΧΧΧΧΧ, ΤΙ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΥΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Να από που και η μελαγχολία η σημερινή, είναι μεταδοτικό παιδί μου.

Και εγώ αλήθεια Νατάσα λέω μοιάζω για 17, μπερδεύτηκα τώρα εννοώ 27.χιχιχιχιχ

Θέλουμε Φώτο, θέλουμε φώτο.

Κοριτσια να σας πω να γελασετε..κατα εναν περιεργο τροπο εχει το μυαλο μου κολλησει στα 27..πραγματικα οταν με ρωτανε ποσο εισαι? ακομα νομιζω ειμαι 27..χαχαχα

Τι εχω γιατρε μου?χιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πλακα με κανεις??????

Αααα να το ψαξουμε αυτο...

Τι ειπες τωρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικο φωτο δε βαζω λεμε!!! Θα απομυθοποιηθω και δεν το θελω!!!:D:D:D Α, μωρε η Κικο μας ειναι ανηλικο!!!:D:D:D Παντως κι ο δικος μου τις ιδιες μπουρδες λεει...

Καλα Ριτα εχω παθει σοκ! Για πες κανενα χαρακτηριστικο του, να δω μοιαζουνε???

t7fQp3.png

ΑΝΑ08

Κικο χρονια πολλα βρε! Τα ποσα κλεινεις??? Ξεχασες να μας το αναφερεις αυτο...:D:D:D Ειχε ωραια πραγματα το φακτορυ, μου εχουν πει τα καλυτερα αλλα εχω παει μονο μια φορα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ενθουσιαστηκα...

Επειδή ξέχασα να σου απαντήσω στο θέμα του φάκτορυ, είναι ωραία μόνο αν έχεις χρόνο για ψάξιμο, και μη κάνεις το λάθος να πας με τον μικρό, δεν στο συστήνω.

Επίσης θεωρώ ότι η ιδανική ώρα είναι περίπου όταν πήγα εγώ , δηλαδή γύρω στις 1130 τις καθημερινές ή κατά τις 430 το μεσημέρι γιατί μετά γίνεται ψιλοχαμός. Εμένα με βολεύει γιατί είναι σχετικά κοντά και όταν έχω να ψωνίσω και παιδικό δώρο και αντρικό και γυναικείο πάω και ξεμπερδεύω.

Αληθεια λεω ρε!!!

Φωτο δε βαζω, αλλα αμα με φερει ο δρομος μου Θεσσαλονικη θα ερθω να σου χτυπησω το κουδουνι να το διαπιστωσεις!!!:D

Σε πιστεύω καλή μου... και ναι αν σε φερει ο δρομος να ερθεις , όχι για να διαπιστώσω αν λές αλήθεια, αλλά για να γνωριστούμε γιατί περνάμε πολύ ωραια εδώ και θα είναι κρίμα εαν μας δοθεί η ευκαιρία να μην το κάνουμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Για φαντασου τωρα λεει να μην ειμασταν παντρεμενες και ο χ ατακτος να ειχε 2 ...

Και να την πατουσε απο φορουμ....

Καλα τραγικο???????χαχαχαχα

Ε, ρε καλα λενε οτι η φαντασια των γυναικων οργιαζει! Φτιαχνουμε σεναρια εδω και τωρα!!!

t7fQp3.png

Ρωτήστε για τις ελιές , που τις έχει ο καθένας για να είσαστε 100% σίγουρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...