Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να 'στε καλά ρε κορίτσια μου φτιάχνετε το κεφι! Κι εγώ 1000 ευρούλια κατάλαβα ότι είναι το ενοίκιο και έμεινα! Χα,χα,χα! Συμφωνώ πάντως Ηλιάνα μου με τη Γιοβάνα μη βιαστείτε να φύγετε αφού προς το παρόν όλα είναι στα λόγια!

Ρίτα ο γρήγορος κατάσκοτώθηκε! Τι να σου κάνει αφού δεν κάθεται κι αυτός σε χλωρό κλαρί που λένε και στο χωριό μου!

Πάντως και για το βάρος και εγώ θα σας πω καθόλου να μην αγχώνεστε κοριτσάρες μου, μια χαρά είναι τα παιδιά! Σήμερα μου έλεγε μία φίλη μου που ο γιος της είναι σαν τα δικά μας ότι ακόμα του αλέθει για να είναι σίγουρη ότι τρώει και το παιδί είναι 14 κιλά! Ε, είπαμε!!! Παρεπιμπτόντως σουβλάκια και λοιπές αηδίες τα τρώει μια χαρά μόνο το μεσημεριανό αλέθουν! Εμένα αυτό μου κάνει καθαρά βολή για τους γονείς τίποτα άλλο!

Όσο για τις ιώσεις φυσικά και συμφωνώ απόλυτα ότι όσα λιγότερα κολλήσουν τόσο καλύτερα, τι να τα κάνει τα αντισώματα όταν μια σταλιά παιδί περνάει χιλια δυο? Όμως για το σχολείο μάλλον θα τον στείλω γιατί νιώθω χάλια κι εγώ και έτσι δεν κάνω καλό και στα παιδιά, πρέπει να πάρω τα πάνω μου και να ξεκουραστώ λίγο γιατί ο καλός μου έχει εξεταστική και πάλι οπότε ο Σεπτέμβρης αναμένεται πανέμορφος! Αφήστε που είδα τα καλά μας και τους 2 μήνες που έμεινε σπίτι και χωρίς κολυμβητήριο ήταν πολύ χειρότερα από όλες τις ιώσεις που πέρασε όλο τον περασμένο χρόνο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο στο Χρηστάκο που έκοψε την πιπίλα και στο Σώτο που ξεκίνησε το φρέσκο γάλα! Κι εμείς αυτό πίνουμε και πίνει αρκετά!

Ηλιάνα μου εγώ δεν έγραψα ότι στοίχησε 600 ευρώ η γέννα! Κάτι λάθος κατάλαβες, πού τετοια τύχη! Τα της βάφτισης τα έχω σχεδόν κανονίσει, κανονικά τώρα έπρεπε να πάω να παραγγείλω τα γλυκά και να συνενοηθώ για κάτι τελευταίο στις μπομπονιέρες αλλά νιώθω τόσο κουρασμένη που ούτε μέχρι το σαλόνι δεν πάω!

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα, από τις 4 το πρωί που του έδωσα αντιπυρετικό του μικρού του ξανάδωσα 12.30 που έκανε 38,3. Έχει τρελή ενέργεια όμως και σε συνδυασμό με την αδερφή του που όσο δεν έκλαψε όλες τις μέρες που λείπαμε έκλαψε σήμερα, που μου έχεθε τα πάντα όλα και με μια καρέκλα που έσπασε ενώ καθόμουν με το μωρό και μπήκε το σίδερο στα πλευρά και στο πόδι μου εντάξει ζήσαμε μεγάλες στιγμές! Μη σχολιάσετε το γιατί έσπασε η καρέκλα το ξέρω ότι έγινα βουβαλάκι, μου το επιβεβαίωσε και η ζυγαριά! Μπουχουχού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πάντως Πετρούλα και στην Αθήνα κι εμένα μου βγήκε περίπου το ίδιο η γέννα και στα δύο παιδιά. 600 ευρώπουλα δεν είναι και λίγα αλλά τι να κάνεις?

!

Καλέ εδώ το είδα:tongue::tongue::tongue:

κάθομαι

σηκώνομαι κάνω δουλείες αγχώνομαι

Μαρινακι μου πάντως πολλά περάσατε σε σκέπτομαι συχνά πως αντέχεις πάντως για κιλά που λέτε ούτε ο δικός μου τρώει με χυμούς ζει και πεπόνι και σήμερα έχει ένα γαϊδουρόβηχα παναγία μου λαρυγγίτιδα μυρίζομαι

:tongue::tongue:

χτες τον πήγα σε μια καινουρια παιδιατρο που ανοιξε και εμεινα πολύ ευχαριστημενη!!Μείναμε σχεδον μια ωρα εκει, αφου τον ακροαστηκε για κανενα 10λεπτο - και ενω οι άλλοι που τον πήγα τον ακουγαν καθαρό -διεκρινε μια μικρη μεταλοιμωδη τραχειτιδα (πέρασε δλδ την ιωση στις διακοπές χωρις ωστοσο να εχουν καθαρισει οι βρογχοι του για αυτο και εχει αυτον τον περιστασιακο βηχα) και μας εδωσε το spiropent
Τώρα που το διάβασα αυτό θυμήθηκα μια παιδίατρο στο νοσοκομείο, στη 2η νοσηλεία της Ναταλίας που την ακροάστηκε κι άκουσε φύσημα, κάτι που ποτέ-ποτέ-ποτέ-ποτέ δεν έχει ακούσει ο παιδίατρος μας. Από τότε δεν ασχολήθηκα αλλά κι έχω ξεχάσει να το πω στον παιδίατρο. Πρέπει να θυμηθώ να του το πω.

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα τόσο θα είναι η διαφορά στη γέννα της Πετρούλας, αυτό σχολίαζα!

Συγγνώμη λάθος καταλώ σιν 600 δηλ ποπό φαρμακείο οι ιδιωτικές κλινικές συχώρεσεμε μ καλή μου παντός και στο νοσοκομείο δεν βγαίνει φτηνά που θα γεννήσω εγώ

Βρε Ηλιάνα εννούσε που βγαίνει η γέννα 600 ευρώ ακριβότερα στην Πετρούλα...:D:D

Μαρινάκι μην ακούω χαζά για την καρέκλα!!!Σοβαρέψου!!!! Αφού δεν χτυπήσατε πάντως πάλι καλά...;)

Ρίτα που να βάλουν κιλό τα παιδιά καλοκαίρι... και με τόση ζέστη...:D Εγώ πάντως δεν περιμένω...

Ιωάννα και εγώ ξέχασα να σας πω μπράβο σας και για την πιπίλα ακι τα τσίσα...μην νομίζεις είναι σημαντικό βήμα!!! Εμείς στα τσίσα πλέον είμαστε αστέρια!!!! Τα κακά μας ξεφεύγουν που και που...:mrgreen::mrgreen: Γιοβάνα μάλλον συμβαδίζουμε στο θέμα της πάνας!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πού είσαι ρε Φιλάκι? Άντε κάνε up to date, δε χρειάζεται να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα!

Ναι ρε φιλακι που διαβάζεις και απαντάς άντε κάτσε κάτω και πεσμας κανένα νέο

Διαφημίσεις

Πού είσαι ρε Φιλάκι? Άντε κάνε up to date, δε χρειάζεται να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα!
Mα πρέπειειειειει, δεν μπορώ, θέλω να τα μάθω όοοοοοολα!!!!! Εκτός κι αν μου στείλετε μια ανασκόπηση ή κανονίσετε για καφέ να μου τα πείτε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε Ηλιάνα εννούσε που βγαίνει η γέννα 600 ευρώ ακριβότερα στην Πετρούλα...:D:D

Μαρινάκι μην ακούω χαζά για την καρέκλα!!!Σοβαρέψου!!!! Αφού δεν χτυπήσατε πάντως πάλι καλά...;)

Ρίτα που να βάλουν κιλό τα παιδιά καλοκαίρι... και με τόση ζέστη...:D Εγώ πάντως δεν περιμένω...

Ιωάννα και εγώ ξέχασα να σας πω μπράβο σας και για την πιπίλα ακι τα τσίσα...μην νομίζεις είναι σημαντικό βήμα!!! Εμείς στα τσίσα πλέον είμαστε αστέρια!!!! Τα κακά μας ξεφεύγουν που και που...:mrgreen::mrgreen: Γιοβάνα μάλλον συμβαδίζουμε στο θέμα της πάνας!;)

Άντε με το καλό να αποχαιρετίσετε όλες της πάνες για πανταααααααααααααα

Καλησπέρα κούκλα μου λάθος κατάλαβα καλέ άμα δεν είσαι μέσα στην κουβέντα και διαβάζεις μετά τι να πιάσεις ειπα και εγω600 κάνει η γεννά ιχιχι μπουαχ να παω να γεννήσω και εγώ άμα είναι με 600

Mα πρέπειειειειει, δεν μπορώ, θέλω να τα μάθω όοοοοοολα!!!!! Εκτός κι αν μου στείλετε μια ανασκόπηση ή κανονίσετε για καφέ να μου τα πείτε!!!

Θα το πω δεν κρατιέμαι είσαι κοτσομπολαααααααααααααααα μεγαλύτερη από εμένα χιχιχι

Ήρθε το στεφάνι έχουμε πολύ κουβέντα σήμερα πάω να στρώσω τραπέζι να αρχίσω μαλακά την κουβεντούλα μας

Άντε Ηλιάνα σωστές αποφάσεις να πάρετε!

Φιλάκι κι εγώ ψήνομαι πολύ για καφεδάκι αλλά αν τα καταφέρουμε Παρασκευή ξαναφεύγουμε για μια εβδομάδα και μετά θα είμαστε μια εβδομάδα πριν τη βάφτιση οπότε θα έχουμε λίγο τρέξιμο όμως μετά τις 4 Σεπτέμβρη θα είμαι διαθέσιμη τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί με τις αρρώστιες και τα δυο κουτσούβελα χμμμμ! Καλύτερα τότε για να έχουμε μαζευτεί όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

ενα τραγουδακι αγαπημενο μου που το αφιερωνω στην κορουλα μου και της το τραγουδαω αγκαλιτσα μου.

σας το αφιερωνω μανουλες...........

Τί υπέροχο lazarenia μου. Εγώ της βάζω τη Τζαμάικα κι ύστερα την παρατηρώ να το σιγοτραγουδάει, λιώνω....... πόσο μεγάλωσε.............................. Την καμαρώνω τρελά. Άλλο που της αρέσει, είναι το "Ρίξε μια ζαριά καλή"!!!!!! "Κρουαζιέρα θα σε πάω" κι η "Άρνηση", Θοδωράκης-Μπιθικώτσης. Από trendy της αρέσουν οι Stavento και τραγουδάει "σαν έρθει η μέρα..." κτλ., τρελαίνομαι εγώ!!! Aπό Stavento της αρέσει επίσης αυτό που λέει "μέσα σου μία στιγμή να ζούσα..." και προσπαθεί να μιμηθεί της τσιριχτή φωνή της τραγουδίστριας, χαχαχαχα, δεν παίζεται!!!!!!! Α, λέει και "γυρίσατε;;;;", κάνει την Τζένη Καρέζη!!!!!!!

Θα σας τα πω τα νέα μου: στον Τυρό οι δυο μας, δεν το περίμενα να περάσουμε τόσο τέλεια, μετά Χανιά, τρόμαξα που παραμονές του ταξιδιού έκανε πυρετό, θυμάστε, το είχα γράψει, κι ακόμα μια φορά με εμψυχώσατε... κι είπα θα πάθω κι εγώ ότι κι η Μαρίνα.... αλλά τελικά το πρωί ξύπνησε εντελώς απύρετη και φύγαμε... και πάλι με ενδιασμούς, αλλά φύγαμε. Μεσοπέλαγα έκανε δύσπνοια και πολύ βήχα κι επικοινωνήσαμε με τον γιατρό, με soldesanil κι αερολίν αμέσως πήρε ανάσα, συνεχίσαμε βέβαια τη μάσκα σε όλες τις διακοπές, πυρετό όμως δεν ξαναείδαμε (τώρα τί ήταν εκείνο το σύντομο, δεν κατάλαβα ποτέ, εγώ είπα μπορεί και θερμοπληξία, είχε πολύ ζέστη εκείνη τη μέρα). Και στα Χανιά υπέροχα, πάλι δεν το περίμενα να είναι τόσο υπέροχα. Η βαφτιστηρούλα μου υπέροχη αμέσως είχαμε οικειότητα σαν να είμασταν κάθε μέρα μαζί. Τη χάρηκα πολύ. 4 χρονών μεγάλο κορίτσι κάναμε πολύ παιχνίδι. Και τα ποτάκια μας ήπιαμε κάποια βραδάκια στα Χανιά, η μικρή κοιμόταν στο καρότσι. Συναντηθήκαμε και με τη δασκάλα της από το παιδικό και κάναμε μπανάκι μαζί. Συναντηθήκαμε και με τη sunsun και το sunsunάκι, αχ, κι οι 2 υπέροχες, τις έχω συμπαθήσει πολύυυυυ. armaκι Αργυρούπολη δεν πήγαμε, ήμασταν συνέχεια στην παραλία μπροστά στο δωμάτιο μας στο Σταλό. Μόνο μια μέρα πήγαμε Ελαφονήσι, τί επίγειος παράδεισος Θε μου............ όλα τα λεφτά. Η Ναταλία πολύ αγρίμι βρε κορίτσια μου... κάποιες φορές απελπιστήκαμε... είπα μήπως είναι υπερκινητική;;; Κι ακόμα με απασχολεί... δεν ξέρω... ελπίζω να είναι μια φυσιολογική ζωηράδα... κάποιες φορές αναγκαστήκαμε να την δέσουμε στο καρότσι με το ζόρι... στην αρχή εκλαιγε κι ύστερα άρχιζε να παρακαλάει να τη βγάλουμε... λύγιζα τότε... Δυστυχώς δεν έχει όρια.... δεν ακούει.... εμείς φταίμε λέμε με τον άντρα μου κι άντε να τη συμαζέψουμε... Μέχρι και ξυλάκι στο ποπάκι και στο χεράκι της έδωσα... πόσο στεναχωριέμαι... είχα πει δεν θα το κάνω ποτέ... και νααααα οι τύψεις... το ξυλάκι ήταν επείδη έσπαγαν τα νεύρα μου κι ανεξέλεγκτα τις έκανα μια στον πωπό... Α, έφαγε και παγωτό σε κυπελάκι, γρανίτα φράουλα φυσικά... να δείτε πώς εκανε και πως έγινε βέβαια, το μωρό μου... Αυτά, αν θυμιθώ άλλα θα σας τα πω και θα σας βάλω και φωτο. Α, κι από μπάνιο έγινε δελφίνι, τέρμα οι φοβίες, μέρα με τη μέρα εξοικιώθηκε και τώρα κάνει μόνη της.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...