Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διακοπές τέλος για μας ίσως κανένα σαββατοκύριακο :(:(:(:(:(

κατέβηκα ποιο γρήγορα από το χωριό

και ας ξεκινήσω από εκεί που τα

άφησα την περασμένη τρίτη παρήγγειλα ψυγείο

http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%88%CF%8D%CE%BE%CE%B7/%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/KGN49A10.html?source=browse

στα 800 ευρω μας το άφησε στην Γιαννούλα γνωστός τις αδέρφης μου το περιμένω μες την εβδομάδα;););)

τελικά ο πεθερός δεν είχε τίποτα

προφασίστηκαν αυτό για να ανέβη μόνος του ο άντρας μου πάνω

να του μιλήσουν και να του προτείνουν κάποια πράγματα για επαγγελματικά

μιας και ο πεθερός βγαίνει στην σύνταξη να ασχοληθεί εκείνος με τα χωράφια και κάποια έξτρα δουλεία στην ελάσσονα μέχρι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν εκείνη στα χωράφια

και φυσικά να του πουν ότι είναι διαθεμένη να μας κτίσουν σπίτι στην ελάσσονα :D:D:D:D

και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα πρώτον με πείραξε που το είπαν μονο στον γιο και όχι μπροστά σε εμένα λες και θα αποφάσιζε μόνος για κάτι τόσο σοβαρό:tongue::tongue::tongue::tongue:

η αλήθεια είναι ότι η προσφοράς τους είναι τεράστια και πολύ δελεαστική δίκια μας μονοκατοικία το όνειρο μου

το σκεφτομαι σοβαρά να φύγουμε

για καλύτερη ποιότητα ζωής

έξαλλου η πεθερά θα είναι σχεδόν 20 λεπτά στο χωριό

και θα μπορεί να βοήθα με τα μικρά

ο Νίκος στα χωράφια και εγω άνετα ανοίγω κομμωτήριο καλύτερη επαγγελματική εξελίξει

το θέμα είναι ΠΟΤΕ να ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ .???????????/

αυτές τις μέρες θα καθίσω μαζί με το στεφάνι μου να γίνει το δικό μου θέλω να φύγουμε μετά τα Χριστούγεννα

να ορθοποδήσει λίγο και ο μπέμπης να μπουμε σε μια σειρά

να ψάξει να βρει μια δουλεία εκεί πρώτα

και μετά να μετακομίσουμε

όχι οπός λένε τα πεθερικιά ελατέ και όλα θα γίνουν

θέλω να είμαι σίγουρη για τα βήματα που θα κάνουμε και φυσικά δεν γυρίζω χωριό

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ

αυτά τα νέα μου θα το συζητήσουμε εκτενέστερο θέμα πάω να σας διαβάσω

και επανέρχομαι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιαννα ευχομαι να σας πανε ολα καλα και οπως τα επιθυμειτε ..τα ρισκα μερικες φορες πρεπει να παιρνονται ...

Καλησπέρα καλό μου είναι για μας μεγάλη ανακούφιση αυτήν η πρόταση με 1000 ευρώ στο ένοικοι θα πεινάσουμε σίγουρα και χωρίς να μπορώ εγώ να εργαστώ με δυο παιδια

Ηρθα! Μη φυγετε!!!

Ιωαννα κι εμεις εξελιξη μηδεν. Απο του χρονου μας βλεπω να κοβουμε την πανα! Θα το αλλαξω μωρε το τικερακι, που θα παει??? Αλλα βαριεμαι αφορητα να ασχοληθω! Προτιμω να πιασουμε κουβεντουλα!!!:-D

Ηλιανα για να καταλαβω επειδη ειμαι και ξανθια και αγεωγραφητη... Θα φυγετε απο τη Λαρισα, θα πατε στην Ελασσονα... Η Ελασσονα εκει κοντα δεν ειναι? Ειναι χωριο? Η πεθερα σου μενει εκει κοντα απ'οτι καταλαβα... Δεν ειναι κοντα στο δικο σου το χωριο ετσι? Ουφ πολυ μπερδευτηκα! Και θα αναλαβει ο αντρας σου τα χωραφια και θα δουλευει και αλλου? Και το σπιτι ποτε θα το χτισουν? Αμεσα? Sorry αλλα πολυ με μπερδευεις!!!:D Καλα η πεθερα σου ειναι εκτος συναγωνισμου, αλλα μη σκας τωρα, το θεμα ειναι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο!

t7fQp3.png

Tσα να μαι και εγω!!

Οποτε βρισκω ευκαιρια μπαινω λιγο.

Τα νεα μας λιγο πολυ τα ιδια,τρελο ξεσαλωμα!

Ο μικρος εχει χτυπησει τοσοοο πολυ τα γονατα του και επανειλημενως που δε ξερω τι αλλο να του βαλω πανω.

Μας εφαγαν τα ποδηλατα χαχα.

Α καηκε και σε μια τοσtιερα στην κατω μερια απο το χερακι του, στο ψαχνο και ειχαμε τρελο γλεντι αλλα ευτυχως τωρα αν και με μεγαλο σημαδι δεν ποναει και το ξεχασε.Βαζv flamigel καλα κανω αραγε?

Κατα τα αλλα κολυμπαει μονος του οπως σας ειπα και γενικα εχει ξεφυγει.

Μαρινακι μου τι να πω περαστικα και παλι, ας ειναι κατι γρηγορο μονο.Η αληθεια ειναι οπως τα λεει η Νατασσα.Και εγω το ειχα συζητησει εκτενως με την παιδιατρο και μου ειχε εξηγησει οτι αυτο που λεγεται με τις ιωσεις και τα αντισωματα δεν ισχυει.Οσο περισσοτερο μεινει ενα παιδι χωρις ιωσεις τοσο καλυτερο για το ανοσοποιητικο του.

Παντως μην κατηγορεις τον εαυτο σου.Θεωρω οτι ηταν και μαζεμενες ατυχιες ολο αυτο ,αν τον αφησεις λιγο εκτος σχολειου νομιζω οτι θα του κανει πολυ καλο.

Νατασσακι ο Γρηγορης τρωει παρα πολυ αυτες τις μερες αλλα ολοι μου λενε οτι εχει αδυνατισει....τον ζυγισα και οντως εχει χασει εχει ψηλωσε και πολυ και φαινεται πολυ αδυνατος φαινονται τα κοκκαλα του στην πλατη του....μαλλον τα καμαρια μας παρακουραζονται τωρα το καλοκαιρι.

Σας φιλω και θα ξαναρθω λιγο αργοτερα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε Ριτα, μας ελειψες! Ποτε με το καλο γυρνατε???

Αχ ασε αδυνατισαν τα αγορακια μας! Τοσο ξεσαλωμα τι να σου κανει???

Τωρα για τους τραυματισμους σας, δεν ξερω να σου πω...

Αντε φιλια, καλη συνεχεια!

t7fQp3.png

Ηρθα! Μη φυγετε!!!

Ιωαννα κι εμεις εξελιξη μηδεν. Απο του χρονου μας βλεπω να κοβουμε την πανα! Θα το αλλαξω μωρε το τικερακι, που θα παει??? Αλλα βαριεμαι αφορητα να ασχοληθω! Προτιμω να πιασουμε κουβεντουλα!!!:-D

Ηλιανα για να καταλαβω επειδη ειμαι και ξανθια και αγεωγραφητη... Θα φυγετε απο τη Λαρισα, θα πατε στην Ελασσονα... Η Ελασσονα εκει κοντα δεν ειναι? Ειναι χωριο? Η πεθερα σου μενει εκει κοντα απ'οτι καταλαβα... Δεν ειναι κοντα στο δικο σου το χωριο ετσι? Ουφ πολυ μπερδευτηκα! Και θα αναλαβει ο αντρας σου τα χωραφια και θα δουλευει και αλλου? Και το σπιτι ποτε θα το χτισουν? Αμεσα? Sorry αλλα πολυ με μπερδευεις!!!:D Καλα η πεθερα σου ειναι εκτος συναγωνισμου, αλλα μη σκας τωρα, το θεμα ειναι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο!

λυπών να σε ξεμπερδέψω μένω Λάρισα

Εγώ είμαι από ένα χωριό σε υψόμετρο 1200 ο άντρας μου από άλλο χωριό ( δεν λέω ποια για ευνόητους λόγους )

για να πας στα χωριά μας περνάς από ελάσσονα τα χωριά μας

το σπίτι λένε να το ξεκινήσουν άμεσα στην ελάσσονα δηλ να πάμε να ψάξουμε οικόπεδο δεν συμφωνώ να μετακομίσουμε χωρίς να βρούμε οικόπεδο και μια δουλεία εκεί τα χωράφια ακόμη τα καλλιεργούν τα πεθερικά μου πως θα ζήσουμε απλώνοντας το χέρι ? και θα λέμε δώστε ?

λυπών να σε ξεμπερδέψω μένω Λάρισα

Εγώ είμαι από ένα χωριό σε υψόμετρο 1200 ο άντρας μου από άλλο χωριό ( δεν λέω ποια για ευνόητους λόγους )

για να πας στα χωριά μας περνάς από ελάσσονα τα χωριά μας

το σπίτι λένε να το ξεκινήσουν άμεσα στην ελάσσονα δηλ να πάμε να ψάξουμε οικόπεδο δεν συμφωνώ να μετακομίσουμε χωρίς να βρούμε οικόπεδο και μια δουλεία εκεί τα χωράφια ακόμη τα καλλιεργούν τα πεθερικά μου πως θα ζήσουμε απλώνοντας το χέρι ? και θα λέμε δώστε ?

Α, οκ ξεμπερδευτηκα! Ετσι οπως τα λες, συμφωνω μαζι σου! Πρωτα να δεις τι θα γινει με το σπιτι, να βρει και ο αντρας σου μια δουλεια και μετα να ξεκινησετε να πατε! Και μεχρι να γινει το σπιτι, θα νοικιαστε εκε ή θα μεινετε στα πεθερικα σου?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

σας διάβασα και συγκράτησα να σχολιάσω αυτά

Stone αχ ετοιμασίες μωρέ τις καθυστέρησες λίγο τώρα που βάρυνες πως θα τα καταφέρεις να βάψεις και σπίτι ? κορυφή με τον αόρατο φίλο ο μικρός

Αλήθεια πόσο θα σου κοστίσει η γέννα συνολικά ?

sardelakiΑρχίζεις και μπαίνεις σε σειρά σιγά-σιγά. Στο μαγαζί

Με το καλό και καλές δουλείες πλέον και επίσημα!!

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ

Τι να πω περαστικά ?αφού η ζημία είναι ανεπανόρθωτη

maeleni χίλια συγγνώμη σου τηλ αλά δεν είπα χρόνια πολλά για τον σύζυγο να το χαίρεσαι και περαστικά στο δοντάκι σου

marina28 υπέροχα στισ διακοπές σας κκαθίστε οσο περισσότερο μπορείτε υπέροχα μπράβο για το δοντάκι της μικρής σου

καλέ μονό 600 ευρώ που γέννησες ? ερχετε ο καιρός για την βάφτιση ?όλα έτοιμα ρούχο ψώνισες ?

SOULA33 περαστικά στην μικρή ελπίζω να είναι καλύτερα πως τα πατέ με τιν ζωγραφική ?

πανμαρ λέτε και ξένες λέξεις αααααααα καλά εμείς ούτε τα ελληνικά δεν λέμε ιχιχιχι τι μας κάνεις τώρα και ζηλεύουμε ??????? ααααααααααα και εμείς κάνουμε μόνοι μας τσισακια και κακά και σκουπιζόμαστε μονοί αφήνουμε όμως κάτι της στο βαρκάκι να μην ξεχώναμε που είναι το πίσω μπουαχχχχχχχχχχχ χαχ αχα

και μπάνιο μόνο με μπρατσακια έκανε τρελό κολυμπά όμως το τερατακι μου

vatraxaki μια χαρά ο τιμος παίδαρος είναι ψηλός και αδύνατος και ωραίος το βιβλίο το έλαβες εγώ δεν έλαβα τίποτα ακόμη έστειλες τελικά της φωτογραφίες η της ξέχασες ?

κωνκων πόσο συχνά την ζυγίζεις ? ένα θα σου πω Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΑ ΓΕΡΑ

οσο για τις θηλές σου θα στρώσουν έλπιζω να διάβασες το πμ

να τις κρατάς στεγνές πάντα ποτέ υγρές

Αυτή η τρελή στο tickeraki της εγκυμοσύνης μου τι θα γίνει πόσα θα ψωνίσει ακόμα με αυτή τη ζέστη και με αυτή την κοιλιά.:tongue::tongue:
εγώ είμαι χοοχοχοχοχοχαλαλ δεν βλέπω το καρότσι του Λευτέρη μπροστά μου

filaki αφοί πήρατε δεν θα παρατε κάτι άλλο καλή μου φιλιααααααα στην ζουζουνα σου

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Μαρινάκι πώς είναι σήμερα το παιδί; Ανέβασε πυρετό;

Joa και αυτό που κατάφερε ο Χρηστάκης, να μην κάνει δηλαδή πιπί στην πάνα, επίτευγμα είναι. Μπράβο και για την πιπίλα που την κόψατε οριστικά.

Ηλιάνα μου δίνετε τώρα 1000 ευρώ σε νοίκι;;; :confused::confused::confused: Σε τι σπίτι μένετε ρε κοπέλια; Εγώ στη θέση σας πάντως, πρώτα θα περίμενα να δω το σπίτι έτοιμο ή τουλάχιστον να ξεκινήσει και μετά θα έκανα βήματα για αλλαγή κατοικίας και δουλειάς. Με τίποτα δεν θα άφηνα το σπιτάκι μου και τη σίγουρη δουλίτσα μου για να μετακομοίσω πάλι στο νοίκι.......άσε να δείτε το σπίτι να γίνεται. Ξέρεις τι λένε στην Κρήτη; "Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια''.

Σούλα πώς είστε εσύ και η Ανδριάνα; Σας έφυγαν οι ιδέες για υμενίτιδα;

Ρίτα το flamigel δεν είναι μόνο για εγκαύματα από τον ήλιο; Εγώ θα έπαιρνα κάποια κρέμα με αλόη. Μια χαρά πάντως είναι το αγόρι σου. Άσε το απιδλι να φάει ότι θέλει και όσο θέλει.

Νατάσα και Joa και για τα δικά σας μπουμπουκάκια ισχύει αυτό. Αρκεί να μην τρέφονται με αηδιούλες. Βρε Νατάσα γιατί θέλεις να έρθει ο Σεπτέμβρης; Εγώ στην ιδέα μελαγχολώ. Θέλω Καλοκαίρι και καύσωνα για κανένα μήνα ακόμα. Θα βαρεθούμε να έχουμε Χειμώνα μετά.

Κορίτσια και η Αλεξάνδρα μου αδυνάτισε. Τη ζύγισα χτες και έχει χάσει 200 γραμμάρια και.......δεν είναι και άνθρωπος που έχει να χάσει. Ουφ :?:?:? Την μπουκώνω αλλά δεν βάζει και κώλο κάτω. Ειδικά τώρα που κυκλοφορεί με τα κοιλοτάκια είναι σαν τσίρος :tongue::tongue::tongue: Κάναμε και κάποια πρόοδο στο θέμα της πάνας. Μειώθηκαν τα ατυχήματα, έχει ξεκινήσει και μου λέει ποτε θέλει πιπί και τα τελευταία βράδια οι πάνες της είναι στεγνές. Με τα κακά έχουμε ένα θέμα που ακόμα προτιμάει την πάνα. Μάλλον εκεί έχει καταλάβει ότι είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία και βαριέται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου, η Ηλιανα εννοει οχι οτι μενουνε σε σπιτι που εχει ενοικιο 1000 ευρω, αλλα οτι εχουν μηνιαιο εισοδημα 1000 ευρω και εχουν και ενοικιο να πληρωνουν...

Οσο για το καλοκαιρι, το βαρεθηκα μωρε φιλεναδα... Βαρεθηκα βασικα την πολυ ζεστη... Αστα, δε με πιανεις πουθενα!:-D:grin::-D Μπραβο και στην Αλεξανδρα για την πανα! Ενα ενα ολα θα γινουν!!! Οσο για τα κιλα, μη σκας! Η ζεστη τα εχει τσακισει! Γι'αυτο σου λεω, αντε να χειμωνιασει λιγο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

t7fQp3.png

ΓΙΟΒΑΝΝΑ

'με έκανες να κλαίω από τα γέλια 1000 ευρώ ενοίκιο ποια η βαρδιλογιανενενανα ?

Καλε 1000 είναι ο μισθός του άντρα μου και μένουμε ενοίκιο χχαχαχα να σε καλα θα πλήρωνα 1000 ενοίκιο και θα το έβαφα μόνη μου?

Αχουυυυυυυυυ

και θα έκανα διακοπές με 64 ευρώ σύνολο της 10 μέρες?

Θα ξεπουλούσα τόσα πράγματα αν είχα να δίνω 1000 το μηνά μωρέ πως το σκεφτικες >?

ΓΙΟΒΑΝΝΑ

'με έκανες να κλαίω από τα γέλια 1000 ευρώ ενοίκιο ποια η βαρδιλογιανενενανα ?

Καλε 1000 είναι ο μισθός του άντρα μου και μένουμε ενοίκιο χχαχαχα να σε καλα θα πλήρωνα 1000 ενοίκιο και θα το έβαφα μόνη μου?

Αχουυυυυυυυυ

και θα έκανα διακοπές με 64 ευρώ σύνολο της 10 μέρες?

Θα ξεπουλούσα τόσα πράγματα αν είχα να δίνω 1000 το μηνά μωρέ πως το σκεφτικες >?

Εμ είπα και εγώ!!!! Μπερδεύτηκα......φταίει και η ζέστη :-D:grin::-D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...