Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γέννησες κωνκων μουουουουου! Να σου ζήσει κοριτσάρα μου η μπεμπούλα, διαβάζοντας παρακάτω ελπίζω να μάθω καμιά λεπτομέρεια από τον τοκετό, απλά τώρα μπήκα και πρόσεξα το τίκερ σου, μπράβο κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια!!!

Γεια σας κοριτσάρες μου! Άντε, κανονίστε να βρεθούμε γιατί δεν παλεύεται, τί να σας πρωτοπώ και τί να μου πρωτοπείτε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σας φιλώ όλες και μια συμβουλή..: Μην σκάτε για απλά πράγματα, όταν υπάρχει υγεία όλα τα άλλα γίνονται.
Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ, ποτέ δεν πρέπει να το ξαχνάμε αυτό. Κι όμως το ξεχνάμε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Οσο τη βλέπω μου'ρχεται να αρπαξω το κουταλι και να της δωσω να καταλάβει!!
Tί το λες και δεν το κάνεις;;; (πάλι ταξίδι στο χρόνο θα σας πάω!!!)
crilen της frezyderm
Βρωμάει βρε παιδί μουουουου, στο ντουλάπι την έχω κι έχει ποτίσει η μυρωδιά!!!

πανμαρ τί ωραίες διακοπούλες είναι αυτές που περιγράφεις, κι η μικρή ως τώρα θα έχει βγάλει και λέπια, χιχιχι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Η μικρή τον τελευταίο καιρό με εχει καταπλήξει με αυτα που ζωγραφίζει.Της εχω παρει ενα πινακάκι από αυτα που γράφεις και σβηνεις.

ε λοιπόν ότι της εχω ζωγραφίσει κατα καιρούς πλεον το κανει μονη της.

δλδ ανθρωπάκια (φυσικά στην πολύ απλή εκδοχή κεφαλι και γραμμουλες για χερια και πόδια μαλλια και ματια) αλλα πλεον τα κανει μόνη της.

Επίσης αν της πεις ας πουμε να σου κανει τον ηλιο κανει εναν κυκλο με ματακια και στομα και βαζει και ακτίνες.

Φτιάχνει δεντρα και τωρα αρχισε να κανει και λουλουδακια.

Είμαι χαζομαμα ή ειναι πολλά αυτα για την ηλικία της?

Μήπως με καποιο τρόπο να το ενισχύσω???

Σούλα δεν ξέρω τί σου είπαν οι άλλες μανούλες αλλά η κόρη σου νομίζω ότι έχει κάποια κλήση, η δική μου πάντως ούτε κατά διάνοια αυτά που περιγράφεις, μόνο ωραίες μουτζουρίτσες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αφηστε το το θεμα να ξεπεραστει ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αποψεις.απο κοντα μπορουμε να τα λυσουμε ευκολα αλλα απο την οθονη δημιουργουνται πολλες παρεξηγησεις.
Σωστά-σωστά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Παιδια πειτε μου λιγο τι εχετε μαζι σας στις διακοπες απο φαρμακα?

Εγω καλα θα παρω οτι εχω αλλα επειδη δεν εχω και πολλα για πειτε τι θεωρειτε απαραιτητο?

Απαραίτητα θεωρώ τα αντιπυρετικά ντεπόν και γκααντίλ μαζί με θερμόμετρο αλλά κι αλοιφή για τα τσιμπίματα, εννοείται ότι έχω πάντα μαζί μάσκα-αερολίν-φλιξοτάιντ (μεσοπέλαγα την έπιασε τρελός βήχας/δύσπνοια και χρειάστηκε και σολντεσανίλ!!!) και για την αλλεργία ζιρτέκ/σολντεσανίλ/αδρναλίνη. Αυτά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα!

Ο θηλασμος συνεχίζεται, αλλά με πολύ πόνο. Οποια σταση και να διαλεξω, το πιάσιμο της θηλης απο τη μπεμπα δεν αλλάζει. Οι λερωμενες πάνες μας και το στηθος μου που ξαλαφρωνει δείχνουν οτι πίνει γαλατακι, αλλά οι θηλές μου κομμάτια!

Ο μεγάλος αδερφος έχει αρχίσει να τα παίρνει στη κράνα που την έχω συνεχως στο στηθος:confused:, έχει δίκιο το παιδί θέλει κ αυτός τα παιχνιδια του... Αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορω να έχω περισσοτερο χρόνο μαζί του.

filaki μου ναι γέννησα! Σ'έυχαριστω πολύ! Οι πρωτες 3 μερες ηταν εφιαλτικες απο τον πονο της καισαρικής, μετα όμως πολύ καλυτερα! Η μπεμπουλα μου είναι όνειρο! :D

giovanna μου τί επαθε η Αλεξανδρα σου?

κικο μου γιατι τόσο πολύ καιρό για τον επομενο υπέρηχο?

Φωτεινή μου φιλιά στη Φωτεινούλα!

Σούλα μου επλίζω να μην έχει τιποτα η μικρή και να είναι καλα.

Νατασα μου τα κεφαλια μεσα τωρα! Η πρωτη μερα στη δουλεια πάντα είναι ζόρικη...

Ιωάννα μου κ εγω γύρω στην 20η εβδομαδα το είχα νιωσει. Το 2ο λίγο νωρίτερα, κάτι σαν ψαράκι στη γυάλα. Ολα καλά θα είναι!;)

Λυπών εγώ πήρα την πρώτη δόση μονό αν πηρες και εσύ την πρώτη δεν διοικούσε δεύτερη λες τον ανέργων τώρα εσύ ?
μαμαλευτερακι δεν καταλαβαίνω τίποτα... με μπέρδεψες... Ο άντρας μου πήρε την πρώτη δόση κάπου τα Χριστούγεννα που ήταν άνεργος, τώρα δεν είναι άνεργος, θα πάρει τίποτα;;;!!! Αφήστε με τώρα γιατί έχω αγωνία για τον Γιώργο της Μαρίνας...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

giovanna μου τί επαθε η Αλεξανδρα σου?

Μωρέ την παιδεύουν πολύ τα τελευταία δόντια. Έχουν σκληρύνει και τα ούλα και την πονάνε την αγαπούλα μου πολύ.

Φιλάκι πόσο πίσω μας πήγες με τα ποστ σου :tongue::tongue::tongue: Και ο Γιώργος της Μαρίνας μια χαρά είναι, και η μπέμπα της έβγαλε 2 δοντάκια, και συνεχίζουν τις διακοπές τους,.......και εύχομαι άλλο κακό να μην τους βρει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Πάω για μπυρίτσα βρε κορίτσια μου, μόνη μου είμαι, ελεύθερο κορίτσι, κι οι φίλες μου επίσης. Τους στείλαμε τους άντρες διακοπές με τα παιδιά. Σας φιλώ.

Ενταξει, στο επιτρεπουμε και καλά να περασεις!!Υπο εναν όρο όμως...οταν επιστρεψεις θα διαβασεις τις τελευταιες 2 (μονο 2!!!) σελίδες και θα συγχρονιστουμε ετσι???

Ακομη να καταλάβω τι ηταν εκεινο με το κουταλι που θα της εδινα να καταλάβει...

Κωνκων εφοσον η μικρη τρωει καλά και το βλέπεις, ο πόνος θα περαει μολις σκληρυνουν οι θηλές..εσυ να προσπαθεις για να παίρνει καλά το στηθος η μικρη..Για ριξε μια ματια και σε αυτο το βιντεο http://vodpod.com/watch/2600169--

Φωτεινη και Ελένη να χαίρεστε τους αγαπημενους σας συζυγο και μητερα αντιστοιχα!!!

Ιωαννα περαστικα στη νυφουλα μου!!Πως να μην εχουν ανησυχια με τετοια ζεστη ρε παιδι μου??Ε εε θα ειναι και τα δοντακια της οπως λές, που να αντεξει το παιδι...

Κικιτσα όλο και θα βλέπεις διαφορα απο εδω και περα με τον Ανασταση..και ο δικος μου ολο φιλακια και αγκαλιες εγινε..Μια την κοιλια μου φιλάει και δυο εμενα...Ακομη και στην τουαλετα δεν με αφηνει χωρις φιλί..χαχα τι θα κανω???

Νατασα καλή επάνοδο!!Ελπίζω να περασε ομαλά η πρωτη μερα στη δουλεια..Ο Σωτος πως ειναι??

Ριτα τι καλό ειχε το μενου και μας αφησες αρον-αρον???Μιαμ μιαμ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κούκλες να μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

δεν μπορώ να διαβάσω από αυτό το μικροσκοπικό πραγματάκι

τις ανιψιάς μου

Έχω ιντερνέτ αν και αργό εχωωωωωωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλία πολλά

σε όλες

είμαι στα ορεινά

είμαστε καλά και δροσερά όλα φανταστικά

αύριο κατεβαίνω σπιτάκι μου και θα σας πω για τα νέα μας

μάλλον μετακομίζουμε σε άλλη πόλη

θα αλλάξει δουλεία ο σύζυγος

έγιναν πολλά παράααααααααααααααααααααααααα

πολλάτι να σας πρωτοπώ :D:D:D:D:D:D

ελπίζω να είναι για καλό φιλιαααααααααααα σε όλες

η ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ δεν ήρθε και δεν ξέρω γιατί ούτε στο ξενοδοχείο ενημέρωση γιατί δεν ήρθε και ανησυχώ πολύ ο

ποία έχει νέα ας με ενημέρωση

GiovannaXA

Θα σου απαντήσω αύριο στο πμ πάντως είναι εγγύηση το άτομο από μεριάς μου

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια!

Ενα ερειπιο ειμαι, δε λεω να συνελθω... Γραφω αυτο και τρεχω σφαιρα στο κρεβατακι μου!

Κικο πολυ γελασα με το σεντονι σου! Να΄σαι καλα! Εισαι μεγαλο οργιο φιλεναδα!!! Και ο Σωτος μου παντως με την πανα προοδο μηδεν... Αμα τον βαλω τα κανει, αλλιως τα αμολαει στην πανα και κανει και τον Κινεζο απο πανω... Για την ανοιξη μας βλεπω δυστυχως...

Μαριζα να περασεις τελεια! Αχ κι εγω θελω... Για ενα βραδυ να μην εχω υποχρεωσεις και να βγω μεχρι τελικης πτωσης!

κωνκων το θεμα ειναι οτι ο θηλασμος προχωραει... Θα στρωσουν και οι θηλες.. Αν μπορεις να μενεις τσιτσιδι συνεχεια και να μη ριχνεις πολλα νερα.. Αυτα τα θυμαμαι κι εγω. Ολο το καλοκαιρι που θηλαζα κυκλοφορουσα στο σπιτι τσοντα!:-D:grin::-D:grin::-D

Ηλιανα καλε τι εξελιξεις ειναι αυτες??? Ελπιζω ολα να ειναι για καλο! Ελα να μας πεις νεα!

Φωτεινη περιμενουμε να μας δειξεις την καινουρια σου δημιουργια!

Πολλα φιλια, την εκανα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...