Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά Πανμαρ, Παναγιώτη και σε όλους όσους γιόρταζαν!!!!:-D

Σαρδελάκι μου δεν μπορώ να το χωνέψω...:( Κρίμα η κοπέλα... ο Θεός να της δινει δύναμη και να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες!!!

Χρονια Πολλά στην Πανμαρ και στον μικρο Παναγιωτακη μας!!!

Να είστε γεροι και ευτυχισμενοι πάντα!!

Η Μεγαλοχαρη να προστατεύει όλους μας και τις οικογένειες μας

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα....

ουφ...γραφειο και παλι ...και ποοοοοσο βαριεμαι ..

Σουλιτσα ευχομαι να μην ειναι τιποτα στην μικρη και απλα να εχει γκρινιουλα ..

Εμεις ειμαστε καλα ,ο μικρος ευδιαθετος εχει παει να ταισει τις κοτουλες του ..

Ρε κοριτσια θυμαστε ποτε νιωσατε το μωρο να κλωτσαει γιατι εγω θυμαμαι οτι ηταν γυρω στην 20η εβδομαδα αλλα ολοι μου λενε οτι επρεπε να το ειχα νοιωσει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Iωαννα καλώς ηρθατε!!Και του χρονου με υγεια οι διακοπουλες σας!!

Τωρα θα το νοιωσεις το μωρακι σου, απο εδω και περα..μην ανησυχεις και εγω στη 18η εβδομαδα το ενοιωσα..Συνηθως στα δευτερα ειναι κατα δυο εβδομαδες νωριτερα

Σούλα παραπονιεται και σημερα η μικρη για το πόδι της??Γιατι πάει ο νους σου στην υμενιτιδα??Μηπως ηταν γκρινιαρουλα επειδη λειπατε??

Εσυ δεν πήγες στον γιατρο??Δεν σου εδωσε κτ για τον βηχα??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστω πετρουλα μου !!!εγω εχω κλεισει και υπερηχο την αλλη εβδομαδα να δουμε και το μπεμπε γιατι το ραντεβου μου με την γιατρο αργει πολυ ακομη..

Σουλα για τον βηχα εγω αυτα που παιρνω και με βοηθουν πολυ ειναι κατι σκονακια ..trebon λεγονται ..στην εγκυμοσυνη που εκανα βηχα 2 φορες πηρα σιροπακι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια !

Καλως ηρθατε οσες λειπατε εμεις ακομα ειμαστε εκδρομεις χαχα

Λοιπον επειδη γραφω πολυυυ βιαστικα και μας περιμενουν για φαγητο να πω στη Σουλα 2 πραγματα.

Σουλιτσα αν εχει το παιδι υμενιτιδα θα σηκωθει ενα πρωι και δε θα θελει να πατησει.Αν παρολα αυτα παταει θα χανει το βημα της,θα σερνει λιγο το ποδαρακι ή θα κουτσαινε ή θα πεφτει χωρις λογοι.Να την ποναει το χερι απο υμενιτιδα αποκλειεται.Ισως απλα εχει αδυναμια απο την ιωση.Η υμενιτιδα ειναι πολυ ξεκαθαρη και θα την καταλαβεις αν εχει τετοιο πραγμα.Αν τη ρωτησεις και σου πει οτι ποναει μεσα στο μπουτακι να την πας αμεσως στο γιατρο να δουν τα ισχια της.

Ευχομαι να πανε ολα καλα και αν θελησεις κατι παρε με τηλεφωνο αν δεν το εχεις θα στο δωσουν τα κοριτσια.

Σας φιλω αν προλαβω θα ξαναμπω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Πρωτη μερα στη δουλεια σημερα και μου φαινεται οτι δεν περναει η μερα με τιποτα... Καλομαθα τρομαρα μου!

Ιωαννα καλε τι ανησυχεις? Τωρα οπου να'ναι θα το ακουσεις το νινι σου!!!

Σουλα περαστικα σας! Βρε τι σας βρηκε μες στον Αυγουστο...

Μαργαριτα καλη συνεχεια! Να μας ερχεσαι ομως!

Α ξεχασα να πω χρονια πολλα στον Πανουλη μας και στις Μαριες μας, αν και δεν καταλαβα αν γιορταζουν τωρα ή τον Νοεμβριο...:rolleyes:

t7fQp3.png

να με και εγωωωω:):):)

τι κανετε κοριτσια μου ...και παλι χρονια πολλα και καλα

Ελενη-μαελενη μου να χαιρεσε την μανουλα σου

σας ευχαριστω για της ευχες σας...να ειμασται ολοι καλα και τα παιδακια μας-εγγονακια ακομα καλυτερα

χτες ειχαμε πολλα τηλεφωνηματα για ευχες και το βραδυ στο σπιτι λιγους καλους φιλους και συγγενεις, κρασακι, καλο φαγακι, και πολυ γελιο.

ενας φιλος πηρε τον συζη. για να του ευχυθει και του λεει...να εισαι γερός δυνατος και να εχεις καλη τυχη στην ζωη σου....και ο συζ τον ρωτησε γιατι καλη τυχη αφου η ζωη μας ειναι Δοξα Τον Θεο στρωμενει και ολοι ειμαστε καλα?...και ο φιλος απαντησε...βρε Παναγιωτη η 120 επιβατες στο Ηλιος το αεροπλανο που επεσε πριν απο 5 χρονια, ειχα υποθετο ολοι την υγεια του, αλλα τυχη ειχαν?...........ετσι λοιπον πρεπει και λιγο τυχη να εχουμε για να μας πανε ολα καλα:)

σιγα σιγα και δειλα δειλα αυτος ο μηνας ηρθε στην μεση...αντε λοιπον να ειμαστε ολοι καλα και του χρονου τετοια μερα να στελνουμε και παλι της ευχες μας

εγω προσπαθω να τελειωσω ακομα ενα καθρεφτη για το κατω μπανιο αλλα κανει τοσο ζεστη εξω ...εκει τον δουλευω...που δεν προχωραει, απο βουτιες τερμα γιατι κουφαθηκα και το αυτι με ποναει αρκετα....οτι μαζεψα μαζεψα λεω να αφησω και για του χρονου:tongue::)

Διαφημίσεις

3ης τα ξημερωματα ξυπνησε η Φωτεινη και τραγουδουσε, φωναζε και ελεγε...ξυπνα γιαγια Νουλα να παμε σαλασσα:):)

καλο ξεκινημα Νατασσα μου και Ριτα μου καλη συνεχεια

Γειά σας ζουζούνες και απο μένα , ελπίζω να είσαστε όλες καλά με αυτό τον τρελό καύσωνα που μας έχει ζαβλακώσει.

Χρόνια πολλά για τη χθεσινή μεγάλη μέρα σε όλους τους εορτάζοντες: ΠανΜαρ, Πανούλη (Πικουλίνας), σύζυγος κας Φωτεινής και μαμά ΜαΕλένης.Να πω επίσης χρόνια πολλά για τα γενέθλια που είχε το Μαριζάκι.

Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε υγεία πάνω απ'όλα.

Σαρδελάκι μου σοκαρίστηκα με το τραγικό συμβάν της φίλης σου. Δεν έχω λόγια να πω για το τι μπορεί να μας συμβεί απο τη μια στιγμή στην άλλη. Προσπαθήστε να της δώσετε όσο μπορείτε περισσότερη δύναμη για να το αντιμετωπίσει και εκείνη με περισσότερη ψυχραιμία.

Κωνκων πολύ χαίρομαι που ανεβαίνεις ψυχολογικά μέρα με τη μέρα και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και ακόμα καλύτερα με τα ζουζούνια σου.

Μαρινάκι μπράβο και σε εσάς που αναρρώνετε κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο και καλορίζικο τα δοντάκια της μπουμπούς.Όσο για το Βραχάτι , δεν το συζητώ , εφόσον μπορείτε πηγαίνετε να το χαρείτε. Παρεπιπτόντως κοιτάξαμε για αυτό το ΣΚ και εμείς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλά μου φάνηκε πολύ ακριβά βρε παιδί μου. 150€ /διανυκτέρευση και έτσι το αφήκαμε.

Ιωαννίτσα καλώς ήρθατε απο τις διακοπούλες σας και του χρόνου με υγεία. Όσο για το νινί , θυμάσαι που είχα και εγώ τις ίδιες ανησυχίες αλλά ευτυχώς κοντά στην 20η εβδομάδα έσκασε μύτη το παλικάρι μας και ηρέμησα.

Ριτάκι καλώςήρθατε και εσείς απο τις πρώτες διακοπές και καλή συνέχεια τώρα στα πάτρια εδάφη. όσο για τα κιλά του Γρηγοράκη μια χαρά είναι το ζουζούνι , ούτως η άλλως καλοκαίρι είναι τώρα και λογικό είναι να μην έχουν την ίδια όρεξη με πριν.

Σουλίτσα εύχομαι το ποδαράκι της μικρής να είναι κάτι περαστικό και καμία σχέση με υμενίτιδα γιατί όντως θα ταλαιπωρηθείτε πολύ. Περαστικά και σε εσένα με το κρυωματάκι.

Νατασούλα καλή επάνοδο στη δουλίτσα σου και σιγά σιγά θα προσασμοστούμε όλοι , που θα πάει....

Βατραχάκι νομίζω η φωτογραφία που έβαλες ήταν απο το μέρος που επισκέφθηκα το προηγούμενο ΣΚ και ειλικρινά πέρασα σούπερ. Ευτυχώς που δεν με πρόλαβες να με αποθανατίσεις και εμένα.χιχχι

Γιοβαννούλα απο σουρτούκεμα άλλο τίποτα , εμείς να δεις που υσηχία δεν έχουμε , κάθε βράδυ πριν τις μία δεν λέμε να κοιμηθούμε ασχέτως βόλτας η όχι.

Κατά τ'άλλα είμαστε καλά, διακοπές δεν παίζουν τελικά, ο μικρός έχει γίνει αυτοκόλλητος μαζί μου, νομίζω μαζί με την κοιλιά μου μεγαλώνει και μια ουρά απο πίσω μου που δεν με αφήνει ούτε στην τουαλέτα να πάω. Μιλάμε με το που παίρνει χαμπάρι που είμαι τρέχει σαν τρελός ,μέχρι και το χαρτί κόβει.χιχιχι

Εντωμεταξύ όπως σας είπα βγάλαμε και τα κάγκελα και για να κοιμηθούμε κάθε μέρα μεσημέρι και βράδυ κάνουμε πέρα δώθε απο το κρεβάτι του στο κρεβάτι μας και στο τέλος κοιμάται στο διάδρομο απο την κούραση του πέρα δώθε. Βελτίωση στο θέμα της πάνας δεν υπάρχει καμία ούτε επίσης και με τη πιπίλα , ίσα ίσα μάλιστα. Τις προάλλες είχε έρθει μια φίλη μου επίσκεψη με το μωράκι της και με το που πήρα τη μπέμπα αγκαλιά έτρεξε αυτός πήρε την πιπίλα της και ξάπλωσε στο ριλάξ της και έλεγε νάνι μαμά τώρα. Έ ρε λέω γλέντια που θα έχουμε με τον ερχομό του μωρού , παλιμπαιδισμός που θα πέσει.... Έγώ φουσκώνω αρκετά και βαραίνω και το θέμα είναι ότι το μπεμπέ θα το δώ τώρα στις 6η Σεπτέμβρη , δηλαδή 1/12 μήνα αποχή και με έχει πιάσει ανησυχία.

Πάλι σας σκέπασα με σεντονάρα καυσωνιάτικα είχα δεν είχα.

φιλιά σε όλες.

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Εμείς δοξα το Θεώ καλά, αν και η Αλεξάνδρα έχει μια απίστευτη γκρίνια σήμερα. Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να την κοιμήσω το μεσημέρι, αφού πρώτα έκλαιφε με αναφιλητά και μου έλεγε κάτι που δεν καταλάβαινα :cry::cry::cry::cry:

Σουλίτσα μάλλον τίποτα δεν έχει το κοριτσάκι σου αλλά προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Παρακολούθησε πάντως αυτά που σου είπε η Ρίτα. Ελπιζω και εσύ να γίνεις γρήγορα εντελώς καλά.

Joa μωρέ μην αγχώνεσαι με το τι ακούς δεξιά και αριστερά. Έτσι μου έκαναν και εμένα στην εγκυμοσύνη και κάθε φορά πήγαινα για υπέρηχο με τρελό άγχος. Θα το ακούσεις το μωράκι σου.

Κορίτσια έχει καμιά το τηλέφωνο της Κίκο; Πολύ καιρό δεν έχει να μπει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αυτή η τρελή στο tickeraki της εγκυμοσύνης μου τι θα γίνει πόσα θα ψωνίσει ακόμα με αυτή τη ζέστη και με αυτή την κοιλιά.:tongue::tongue:

Ευτυχώς που εμφανίστηκες!!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...