Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κικο δεν ξερεις πως σε νιωθω. Εγω εγινα 30 τον Ιουνιο και αισθανομαι 15. Αληθεια... Και αναπολω και νοσταλγω τα παιδικα μου και κυριως τα εφηβικα μου χρονια. Οπως οι γεροι που θυμουνται ολο τα παλια!:D Στο μεταξυ μη με κοριοδεψετε, αλλα επειδη μικροδειχνω κιολας το αισθανομαι ακομα πιο εντονα! Ενα θα σας πω. Σημερα ηρθα στη δουλεια με ασπρα all star (που εχουν γινει μαυρα απο τη βρωμα) και τζην. Σαν 15χρονο ειμαι! Κοροιδευουν και οι συναδελφοι, παρτυ εχει γινει απο το πρωι! Τουλαχιστον ειχα το μυαλο να τσεκαρω οτι δεν εχω καμια συναντηση σημερα μη γινω ρομπα και παραεξω!

Tι με νιώθετε καλέ , με κοροϊδεύετε , εσύ τα έκλεισες τον Ιούνιο , η Stone περιμένει και εγώ σας λέω έκλεισα τα 31. Μη στείλει άλλη μήνυμα αν είναι πιο μικρή γιατί δεν θα το αντέξω η γυναίκα θα ΠΑΙΘΑΝΩΩΩΩΩ.

Για να ανέβω όμως λιγάκι να πω ότι και εγώ μικροδείχνω , είμαι η μικρή τοσοδούλα , στη δουλειά και όσοι γενικώς με γνωρίζουν για πρώτη φορά δεν με κάνουν πάνω από 27. Ναι καλά διαβάζετε είμαι 31 (32) αλλά μοιάζω για 27.

Απ'ότι διάβασα επίσης γράφετε ότι είναι καλά τα νέα για τη Φωτεινούλα, εγώ δεν κατάφερα να διαβάσω την δημοσίευση από την κα Φωτεινή αλλά και μόνο που είναι όλα καλά , μπράβο πάντα τέτοια.

Σουλίτσα με το καλό αύριο να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και όλα καλά θα πάνε, στο λέω γιατί και εγώ μάλλον θα κάνω κάτι στους πολύ φίλους μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω τρεις βαφτησιμιες εχω! 12, 7 και 3 χρονων! Κουκλες ολες! Κι εγω και στις τρεις λευκοχρυσο πηρα παντως. Και προς το παρον τους φορανε οι κουμπαρες μου!:D:D:D Παντως η αληθεια ειναι οτι κι εγω προτιμω τον κιτρινο χρυσο, αλλα τωρα τελευταια!

t7fQp3.png

Ανέβηκαν και οι φωτο.. Σας βάζω και τα βαφτιστικά..

http://img20.imageshack.us/img20/4296/dsc03945h.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/3690/23181620.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1918/12402998.jpg

http://img705.imageshack.us/img705/1233/61657707.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/2904/94421268.jpg

Τον σταυρο τον εβγαλα 20 φωτο αλλά δεν εβγαιναν καθαρες..Είναι λευκόχρυσος με ζιργκονακια και στη μεση σχηματίζει ενα σταυρο πάλι με λευκοχρυσο...

Τέλεια όλα , ειδικά ο Σταυρός όλα τα λεφτά, μ'αρέσει πολύ και να πω την αλήθεια το συγκεκριμένο σχέδιο του ταιριάζει καλύτερα κατ'εμέ σε λευκόχρυσο.

Μπράβο πάντα άξια , άντε και μ'ένα 4ο βαπτιστίρι.

Με ανακουφίσατε με τα θετικα σχόλια σας..Δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμενε να πάρω διαμαντενιο;;Επειδή λέει δεν είναι μασίφ και απο πίσω είναι άδειο...Αφου εχει όλο πετραδακια πάνω, πως θα είναι και μασιφ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω τρεις βαφτησιμιες εχω! 12, 7 και 3 χρονων! Κουκλες ολες! Κι εγω και στις τρεις λευκοχρυσο πηρα παντως. Και προς το παρον τους φορανε οι κουμπαρες μου!:D:D:D Παντως η αληθεια ειναι οτι κι εγω προτιμω τον κιτρινο χρυσο, αλλα τωρα τελευταια!

μωρε εγω το λευκοχρυσο προτιμω δλδ μονο τετοια φοραω απλα επειδη ο βαφτιστικος ειναι κατι που μενει λενε οι ανθρωποι που ασχολουνται με κοσμηματα οτι ειναι πιο διαχρονικο και ανθεκτικο το κιτρινο χρυσαφι.Το ιδιο ισχυει και για τις βερες.

Του Γρηγορη παντως ειναι συνδιασμος και ειναι πολυ ωραιο!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τέλεια όλα , ειδικά ο Σταυρός όλα τα λεφτά, μ'αρέσει πολύ και να πω την αλήθεια το συγκεκριμένο σχέδιο του ταιριάζει καλύτερα κατ'εμέ σε λευκόχρυσο.

Μπράβο πάντα άξια , άντε και μ'ένα 4ο βαπτιστίρι.

Κικο ευχαριστώ πολύ, αλλά 4ο δεν θα πάρω..Κι αυτο επειδη είναι φίλη έκανα μια εξαιρεση..

Χτες μιλούσα με μια φίλη μου απο την Κρήτη που ο μικρός της είναι στην ηλικια των δικών μας και μου λεέι "ρε'συ θα μου βαφτισεις και εμενα το κοπέλι (το λι χοντρό) γιατί δεν εχω νουνά" της λέω "γιατί καλέ είσαι εγκυος;; "εε, όταν μείνω"..Να με καπαρώσει ήθελε..Το έλεγα γελώντας στον αντρα μου ότι μας θελει για κουμπάρους και μου λεέι με υφος "πρόσεξε τι λες..πρόσεξε τι λές και που το λές" χαχαχα

απο φοβο με πήρε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλε Κικο εχει δικιο η Ριτα! Τι 30 μισο, τι 31? Τριανταρες ειμαστε ολες! Τωρα μου ηρθε ο θανατος εμενα! Ακου τριανταρα... Δεν το εχω συνειδητοποιησει, λεμε!!!:D:D

Οι αντρες σας ποσο χρονων ειναι? Γιατι ο δικος μου ακομα δεν εχει γινει 30 (τον Ιανουαριο γινεται) και με εχει ζαλισει οτι τριανταρησα κι αυτος ειναι ακομα νιατο κι αλλα τετοια χαριτωμενα, για να μου σπαει το νευρικο μου συστημα...

t7fQp3.png

Μα πια η διαφορα μας δεν καταλαβαινω?

Δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης :tongue:

Άπαξ και πατήσεις τα πρώτα άντα , μετά όχι ένας ολόκληρος χρόνος σου φαίνεται αλλά και ο μήνας που περνάς.

Αχχχ, νομίζω ήρθε η ώρα να αποσυρθώ στη γωνίτσα σαν η μεγαλύτερη της παρέας.

Σας φιλώ και μπορεί να επανελθω το βράδυ με το δώρο του μπαμπά μας.

url=http://www.glitter-graphics.com]1137436z5tdqm5zam.gif[/url]

Οι αντρες σας ποσο χρονων ειναι? Γιατι ο δικος μου ακομα δεν εχει γινει 30 (τον Ιανουαριο γινεται) και με εχει ζαλισει οτι τριανταρησα κι αυτος ειναι ακομα νιατο κι αλλα τετοια χαριτωμενα, για να μου σπαει το νευρικο μου συστημα...

ελααα ρε...και ο δικος μου το γεναρη κλεινει τα 30αντα στις 21 Γεναρη...

του ριχνω 3 μηνες και με δουλευει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν σε πιστευουμε...Να μας βαλεις φωτο.....

Αληθεια λεω ρε!!!

Φωτο δε βαζω, αλλα αμα με φερει ο δρομος μου Θεσσαλονικη θα ερθω να σου χτυπησω το κουδουνι να το διαπιστωσεις!!!:D

t7fQp3.png

Άπαξ και πατήσεις τα πρώτα άντα , μετά όχι ένας ολόκληρος χρόνος σου φαίνεται αλλά και ο μήνας που περνάς.

Αχχχ, νομίζω ήρθε η ώρα να αποσυρθώ στη γωνίτσα σαν η μεγαλύτερη της παρέας.

Σας φιλώ και μπορεί να επανελθω το βράδυ με το δώρο του μπαμπά μας.

Κικο οτι και να λες δε με ριχνεις :D:D

Εγω ειμαι παιζακι ακομα..(γεια σου ρε Κωνστανταρα!!!:tongue:)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...