Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Απίστευτη ζεστη, το βραδυ καθε φορα που γυρνουσα ενοιωθα πως τα σεντονια εκαιγαν..και επεται συνεχεια:(:(

Κωνκων γενικα δεν εχω προβλημα μα τη ζεστη, είμαι αρκετα ανθεκτικη αλλα η ζεστη σε συνδιασμο με την κοιλια κανουν τον υπνο πολύ δυσκολο..

Κατα τη διαρκεια της μερας ειναι πιο ευκολα τα πραγματα, ειμαστε με το air condition καποιες ωρες κυριως το μεσημερι και κυκλοφορουμε και οι δυο με τα εσωρουχα ;);)..Ειμαστε μεσα μεχρι τις 7 και μετα που ερχεται και ο μπαμπας μας βγαινουμε βολτιτσες και παιρνουμε τον αερα μας..

Μονο τη σημερινη μερα σκεφτομαι λίγο καθως θα πάμε για ψωνια μετα το μεσημερι..Τον μικρο φυσικα θα τον αφησω στη μαμα μου γιατι δεν θελω να τον ταλαιπωρησω με αυτη τη ζεστη, να κανουμε και τα ψωνια μας πιο γρηγορα και να γυρισουμε μεχρι τις 8 για να βγουμε και καμια βολτιτσα με εκεινον..

Σουλα ειστε καλύτερα ε??Ευτυχως!!Για ποτε κανονισες τις διακοπές σας??

Βατραχακι γιατι αναρωτιεσαι για το υψος των παιδιων??Δεν ειστε ψηλοι εσεις??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό!!!!!!!!! Να 'μαι κι εγώ πιστή στο ραντεβού μου δε μπορείτε να πείτε!

Στενοχωρήθηκα πολυ με τα νέα για τη φίλη της σαρδέλας μας τι έπαθε το καυμένο το κορίτσι! Ελπίζω ωστόσο, να μην είναι τόσο σοβαρό όσο ακούγεται και να το ξεπεράσει πλήρως η κοπέλα. Σαρδελίνα όταν μπορεσεις πες μας νέα της.

Κωνκωνάκι μου μια χαρά σε διαβάζω και πολύ χαίρομαι που έτσι γρήγορα μπαίνετε σε σειρά. Για το βάρος δε θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί εγώ τη ζυγαριά την επέστρεψα αφού η μπουμπού έκλεισε τους 6 μήνες και τη ζύγιζα καθημερινά παρόλο που ήξερα ότι ήταν λάθος! Ανησυχούσα πολύ γιατί γεννήθηκε μικρούλα και πέρασε κι αυτή πολλά τόσο μωράκι. Τέσπα, τελικά λίγο πάνω λίγο κάτω μια χαρά πάει μέχρι στιγμής και φτύστεεεε μας από τότε που άρχισε τα στερεά....εντάξει απολαμβάνω να την ταίζω! Καμία σχέση με τον αδερφό της! Γενικά μεγαλώνοντας η μικρή και βλέποντας και πολλά άλλα παιδάκια εδώ γύρω, καταλήγω ότι αν ένα παιδάκι (φυσικά υγιές) κοιμάται εύκολα και καλά και τρώει επίσης, όλα τα άλλα παλεύονται πολύ πιο εύκολα! Αυτά για το φαγητό τα γράφω και για σένα Βατραχάκι κάτσε να αρχίσετε τα στερεά και μπορεί και εσύ να μην τον χορταίνεις, αν θες πάρε τον παιδικό ατμομάγειρα, εγώ ειδικά τώρα στις διακοπές έχω σωθεί! Παρεπιμπτόντως η μπουμπού τα βγάζει 2-2 τα δόντια, έσκασε και το 2ο και έχει εξελιχθεί σε μεγάλη ξελογιάστρα για γνωστούς και αγνώστους η σουσουράδα!

Πετρούλα πες μας πότε θα καταφέρεις να ανέβεις Αθήνα μήπως και καταφέρουμε και συναντηθούμε! Εμείς είμαστε και σχετικά κοντά!

Γιοβάννα μου εσείς ελπίζω να βουτάτε συχνά-πυκνά αφού η θάλασσα είναι στα πόδια σου! Όσο για τα κιλά για όλους υπάρχει ένα φράγμα! Εμάς είναι το 12 αλλά ο.κ αν είναι καλά το παιδί τα ύπόλοιπα δεν έχουν σημασία!

ΠανΜαρ πλάκα κάνεις για τα κατορθώματα της κοράκλας σου!!!! Είναι πολύ σούπερ! Πιο 2008 εδώ άλλα είναι 5-6 χρονών και δεν κάνουν τέτοια κόλπα!

Λαζαρένια μου εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Σούλα μου πολύ χαίρομαι που πέρασε γρήγορα η παλιοίωση!

Κατά τα άλλα 2 μερούλες μας μείνανε ακόμα και επιστρέφουμε στη βάση μας! Δε θέλωωωω! Τη Δευτέρα θα είμαι μόνη μου με τα παιδιά αφού ο σύζυξ θα πάει για δουλειά και θα έρθει να μας μαζέψει το μεσημέρι, το σκέφτομαι αν θα πάμε για μπάνιο μόνοι μας το πρωί. Μετά επιστρέφουμε Αθήνα για 3-4 μερούλες να πλύνουμε τίποτα και ΑΝ είμαστε καλά θα φύγουμε για άλλη μια εβδομάδα για Βραχάτι που δε μας έκατσε την άλλη φορά και μας έμεινε άχτι! Για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε μέχρι τέλους!

mGKop3.png60Jvp3.png

vatraxaki μου και εγω θα ηθελα να ημουν εκεί, έστω και για λίγο. Και οσο σκεφτομαι οτι όλον τον Αυγουστο θα είμαστε μέσα....με πιάνει τρέλλα.

Μαρίνα μου μια χαρα σας βρίσκω;). Καλοριζικο και 2ο δοντακι σας! Πηρε φόρα η μικρή ε? Καλα να περασετε.

Πετρουλα μου κ εμείς με τα βρακια κυκλοφορουμε:mrgreen:. Αντε καλα ψώνια!

Αχ τί απίστευτη χαλάρωση όταν κοιμουνται όλοι!:tongue:

καλησπέρα φίλες μου...

δυστυχώς είναι σοβαρό και δεν διορθώνεται. Έχει χάσει το ένα χέρι της μέχρι τον καρπό από όσο γνωρίζω μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να την δω, δεν αφήνουν κανέναν για να μην πάθει κάποια μόλυνση. Χθες που το έμαθα πήρα τηλ. μίλησα με τον άντρα της. Δεν έχω μιλήσει με την ίδια. Σήμερα πήρα την αδερφή της για να μάθω νέα...κι εγώ δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ...δύσκολο πολύ. Έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου από χθες...ας κλάψω τώρα μέχρι που να την δω να έχουν στερέψει για να μπορώ να της δίνω κουράγιο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αμάν βρε Σαρδελάκι μου. Τι είναι αυτό που διαβάζω........Και τι να πεις σε τέτοια περίπτωση!

Κορίτσια σας καλησπερίζω όλες, αλλά μ' αυτό που διάβασα έπαθα σοκ!

Μπήκα να σας πω ότι το Φιλάκι έχει γενέθλια σήμερα και να του δώσουμε ευχές, το είδα στο FB, και διαβάζω αυτό το τόσο δυσάρεστο.......

Δεν έχω λόγια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρα και από εμένα.

Είμαστε καλά και σουρτουεύουμε συνέχεια.

Μαρινάκι μου πάει πέρασαν τα δύσκολα. Καλά θα κάνετε να πάτε Βραχάτι γιατί αλλιώς θα σας μείνει απωθημένο.

Σουλίτσα εύχομαι να μην την πάτησε και ο σύζυγός σου και να χαρείτε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού.

Πετρούλα μου κάνε λίγο κουράγιο και σε λίγες μέρες θα δροσίσει ο καιρός. Θα φτάσει ο Οκτώβρης και δεν θα το καταλάβεις.

Βατραχάκι μια χαρά είναι τα παιδάκι σου και εσύ μανούλα πρότυπο!!!!

Σαρδελάκι μου δεν έχω λόγια :cry::cry::cry::cry: Προσπαθήστε πραγματικά να της δώσετε εσείς κουράγιο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ναι Γιοβάννα μου θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή μαζί της...θα το κάνω όταν το θελήσει η ίδια! Δεν ξέρω κι εγώ πως να συμπεριφερθώ!

m57Zp2.png

Γεια σας τσουπρες!!

Τι κανετε?

Σας εχασα και δεν εχω διαβασει τιποτα ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπουμπουκια ακομα καλυτερα!

Εμεις γυρισαμε απο Σικινο επλυνα και σιδερωσα μεσα σε μια νυχτα το επομενο πρωι εφτιαξα νυχι και μαλλι χαχα και φυγαμε για Βραχατι στον νονο του μικρου.Περασαμε φανταστικα για 3 μερουλες,φαγαμε,σκασαμε,καναμε τα μπανακια μας βοηθησα και λιγο με το μωρακι τους για να ξεκουραστουν και πολυ το χαρηκα και σημερα ηρθαμε Ζαχαρω .Βολευτηκαμε στο ξενοδοχειο μας και ηρθαμε στα πεθερικα μου μια βολτα.

Ο Γρηγορης ειναι απεριγραπτος δεν σας συζητω καν...

Με το μωρο ηταν τελειος.Το βοηθουσε να καθισει,του εδινε νερακι γενικα ηταν υποδειγμα ,εδειξε να το αγαπαει παρα πολυ!!!

Εδω με εξεπληξε, εχει να ερθει απο περισυ και θυμοταν το δωματιο μας στο ξενοδοχειο πιο ηταν,που εμεναν κατι παιδακια και τα παντα στο σπιτι του παππου του!Εντυπωσιακο!

Τωρα ποδηλατει με το νεο του ποδηλατο (δωρο του παππου)και θα παμε να την πεσουμε σε λιγο!

ΑΑΑ ενω τρωει το καταπετασμα,κυριολεκτια ομως,εχει Χασει τα 400 γραμμαρια ειναι στρογγυλα 15 τωρα απο 15,400.Εχει ξεσαλωσει φαινεται.

Λοιπον θα σας διαβασω και θα ξαναρθω

Πολλα φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα μανουλες... τι κανετε?

πως παλευετε την ζεστη?

σαρδελακι μου πολυ τραγικο για την φιλη σου, εσυ θα την στηριξεις οσο μπορεις και οσο το θελει η ιδια, μαυρισε η ψυχη μου οταν το διαβασα, ολοψυχα περστικα της

Μαριζακι μου χρονια σου πολλα κουκλα μου

κωνκων μου ενα φιλακι απο εμας στην κουκλιτσα σου

αυριο μεγαλη γιορτη ... γιορταζει και ο συζηγος μου θα κανουμε bbq ... αν ομως κανει πολυ ζεστη ..που θα κανει ... θα παρουμε ετοιμα ψημενα απο την ταβερνα για να μην εχω και πολλα πολλα για ετοιμασια...με την ζεστη δεν παιζεται η πολυ δουλεια με πιατα κτλ:tongue:

μια και αλλαξε η ωρα..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ ΚΑΛΑ στη Μαρια-αρμα, Μαρια- πανμαρ.??δεν φανταζομαι να κανω λαθος το ονομα... και στον Παναγιωτακη μας της πικουλινας.....ξεχασα καμια?

πολυ κοσμο στο χωριο ... 2 ωρες κολωνα τα αυτοκινητα μπροστα στο σπιτι μας το απογευμα καθως φευγαν απο τα beach bar

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια και παιδάκια που γιορτάζετε έχετε τις ευχές μας και τα φιλιά μας!

Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα Αrmaki, Πανμαρ και Πανούλη πολύχρονοι.

Φωτεινή να χαίρεσαι το σύζυγο και να περάσετε όμορφα αύριο στο BBQ μιαμ μιαμ!

Εμένα γιορτάζει η μανούλα μου και θα μαζευτούμε εκεί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!

Χρόνια Πολλα σε όλους! Να μας έχει όλους καλα η Παναγίτσα μας!

Το armaki μας νομιζω γιορταζει στις 21 Νοεμβρη.... αλλα επειδή δεν ειμαι σιγουρη armaki, πανμαρ, Παναγιωτακη χρόνια πολλά με υγεία!

Φωτεινη μου να χαιρεσαι τον καλό σου και εσύ Βικουλα μου τον μπαμπακα σου!

Ρίτα μου καλως ηρθατε. 15 κιλα είναι ο Γρηγόρης:shock: φτου φτου!:mrgreen:

σαρδελακι μου κρίμα ρε γμτ για τη κοπελα...:(

Γυρισα και εγω !!!χρονια πολλα!!!!

Χρονια πολλα στην Μαρια την γειτονισσα μου , τον Παναγιωτη της πικουλινας ..Να ειναι παντα γεροι ..Και εγω νομιζω οτι το αρμακι γιορταζει τον Νοεμβρη..

Κυρια Φωτεινη και Βικυ να χαιρεστε τον συζυγο και μπαμπα αντιστοιχως!!!

Κωνκων μου να σου ζησει η πριγκηπισσα σου ..Διαβαζα για την 2η καισαρικη και με επιασε αγχος μιας και στην πρωτη εκανα να περπατησω καλα πανω απο 2 μηνες...

Σαρδελακι ,τι επαθε η ερμη η φιλη σου ...τι να πω τοσο νεα κοπελα μεσα στις χαρες της ..ευχομαι να της πανε ολα καλα απο εδω και στο εξης ..

Εμεις περασαμε τελεια !!!συναντηθηκαμε και μια μερα στην θαλασσα με το Αρμακι την Ευα και τον συζυγο ..Μου φαινοταν σαν να την ξερω χρονια !!!Η Ευα καταπληκτικο μουτρακι και το ζευγος απιθανο!!!δυστυχως μιας και εμεις δεν εχουμε τα σχετικα της παραλιας (ομπρελες ,ψαθες κλπ..ειμαστε του οργανωμενου)δεν καταφεραμε να συνατηθουμε και αλλη μερα ..

Χορτασαμε θαλασσα ,μπανια και βολτες , ο μικρος μου πακιστανος πλεον αγαπαει και την θαλασσα αλλα με τιποτα δεν θελει μπρατσακια ..η σωσιβιο ή χερακια ..

Στην Λαμια πραγματικα ξεσαλωνει ...κοιμαται ελαχιστα και ολη μερα σκαβει ή τρχει στους παιδοτοπους και στις παιδικες χαρες..

Πηγαμε και στους mazoo που ειχαν ερθει σε ενα χωριο πιο διπλα και μαλιστα με δωρεαν εισοδο ..πρωτη φορα ειδα το παιδι μου να καθεται 2 ωρες ακουνητο ...

Εγω απο αυριο εργασια και χαρα , ο Χρηστακης γυρναει στις 28/8 εφυγα once again με κλαμματα απο την Λαμια ..

Αλλα νεα μας..κοψαμε την πιπιλα αλλα χασαμε κατα πολυ τον μεσημεριανο υπνο ..Δεν την ζηταει καθολου αλλα προφανως δεν μπορει να βρει τροπο να ηρεμησει ..αμα τον βαλεις στην κουνια κανει τραμπολινο και φωναζει οχι νανι οχι νανι ...Με το γιογιο ειμαστε πισω μιας και προτιμαει σαφως την πανα του ..αυτο που κανουμε ομως ειναι τα απογευματα του φαραμε βρακακι και οταν ειναι να κατουρησει τρεχει στο γκαζον για να το ποτισει και διατηρει το βρακακι του στεγνο ..τα κακα οσο του φορας βρακι ή μαγιο δεν κανει ποτε..κρατιεται μεχρι να βαλει πανα ...αρνειται να τα κανει αλλου ...

Τα διαβασα ολα οσα γραψατε αλλα δεν θυμαμαι τιποτα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από εμένα κορίτσια μου.

Το Μαράκι μας (Άρμα) γιορτάζει 21/11, η Πανμάρ;

Μαρία, όπως και να έχει, να ζήσεις και να χαίρεσαι το πανέξυπνο Σοφάκι σου.

Πικουλίνα μου χρόνια πολλά για τον κούκλο Παναγιώτη σου.

Κα Φωτεινή και Βίκυ χρόνια πολλά για σύζυγο και μπαμπά. Πώς το γιορτάσατε τελικά;

Εμείς και χτες και σήμερα περάσαμε πολύ ωραία. Πήγαμε και στην εκκλησία, και χτες και σήμερα, χτες γιατί είπαμε να κρατήσουμε τα έθιμα από τους παππούδες μας και σήμερα γιατί εγώ έχω ένα τάμα και κάνω αρτοκλασία. Μακάρι η γλυκιά μας Παναγιά να μας βοηθάει και να δίνει σε όλους μας δύναμη και υγεία.

Ριτάκι καλή συνέχεια στις διακοπές σας. Μπράβο στο Γρηγόρη και στο φοβερό μνημονικό του!!!!

Joa μπράβο και στο Χρηστάκη σου. Πρόοδος είναι να μένει και με το βρακάκι και να μην κατουριέται. Συγχαρητήρια και για την πιπίλα!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα ,

Χρόνια πολλά σε ολους που γιόρταζαν χθες.

Συμπεθέρα μου είναι τραγικό αυτό που συναίβει.Δεν ξερω πως αλλα πρεπει να βρείτε ολοι σας τη δύναμη να σταθείτε στην κοπέλα .Τραγικό γμτ.

Ιωάννα μου καλως μας ηρθατε.

Τα δικά μας νεα ετσι και ετσι εως χάλια.

Εγώ εχω εναν τρελό βήχα που δεν με αφηνει να κοιμηθώ ολη νύχτα και ακόμα μπουκωμα.

Μεσα σε ολα κολησε και η μαμα μου και ειναι χαλια .

Η μικρή εχει μια γκρίνια ανευ προηγουμένου.Δεν ξερ τι της φταει.

Χθες βγηκαμε μετα από 2 εβδομαδες (τι το θελαμε) και γυρισαμε και τη βρηκαμε μεσα στο κλαμα.

Διαμαρτυρόταν οτι ποναει μια το ποδι μια το χερι.Και εκλειγε ασταματητα.

Δεν ξερω τι να πω.

επισης για το ποδι ο γιατρός μου ειπε να προσεχουμε για υμενιτιδα.

Τι να πω???

Μαργαριτα ισως χρειαστεί να μιλήσουμε να μου πεις τι συμπτωματα ειχε ο Γρηγόρης.

Αυτα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...