Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιοβάννα μου πραγματικά έχω πολύ μεράκι...μου αρέσει να φτιάχνω καθετί μόνη μου γιατι στο τέλος το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από ότι να πάρω κάτι έτοιμο. Στην βάπτιση του Αστέρη είχα κάνει και τις μπομπονιέρες μόνη και τα γλυκά που κέρασα μαζί με την μπομπονιέρα. Όσο για τραπέζι ξανά δεν έχει...τζάμπα τόσα λεφτά...καλύτερα να τα κατέθετα στην τράπεζα για το παιδάκι μου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!

Τι κανετε??Παρασκευη σημερα -και 13!!;)

Ιωαννα ο γιος μου ειναι πολύ τυχερός..

Εαν σε ξυπναει ετσι η γυναικα σου τι αλλο να θελεις Ανασταση??

Εγω πάλι ειμαι υπερ του τραπεζιου αλλα αυτη τη φορα (να ειμαστε καλά) θα γινει με λίγα ατομα...Πιο καλά το ευχαριστιεσαι οταν οι καλεσμενοι ειναι λίγοι και προερχονται απο τον στενο οικογενειακο και συγγενικο κύκλο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Δεν ξέρω ποιες είστε εδώ και ποιες όχι, εύχομαι όμως να είστε όλες καλά!

Κωνκωνάκι (που σίγουρα είσαι έδω, αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να μπαίνεις καθόλου), πώς είσαι; Πώς πάνε τα πράγματα με την μικρούλα σου; Συνήθισες καθόλου;

Εμείς γυρίσαμε από το νησί, φύγαμε και πήγαμε και για δυο μέρες Λουτράκι και τώρα πίσω για πλυντήρια, δουλειές και την Κυριακή φεύγουμε πάλι (με τον μπαμπά μας αυτή την φορά) για Κορώνη.

Νέα περισσότερα από αυτά που σας έγραψα δύο φορές ενδιάμεσα από το νησί δεν έχω να σας πω. Μόνο του ότι μέρα με την μέρα η μικρή βελτιώνεται αισθητά στο κολύμπι της και στην άνεση με την οποία κολυμπάει. Τώρα φεύγει και πάει και βαθιά μόνη της, χωρίς να κρατιέται από πάνω μου και μάλλον αυτή την βδομάδα θα της βγάλω κι άλλο τουβλάκι από το σωσίβιο.

Από πάνα συνεχίζουμε μια χαρά, μόνο το βράδυ, που όπως το βλέπω το θέμα κι αυτή σε λίγο θα την κόψουμε. Τώρα πάει και μόνη της τουαλέτα, αν έχει κάνει μόνο τσίσα σκουπίζεται και μόνη της, τραβάει και καζανάκι και έρχεται και μας το ανακοινώνει!

Από λόγια... άλλο πράγμα! Επειδή το νησί μας είναι και λίγο πολυεθνικό, εκεί που μιλάει ξαφνικά αρχίζει να πετάει λεξούλες στα ισπανικά (που ήταν το διπλανό μας αγοράκι), στα γαλλικά (που μίλαγε ένα άλλο κοριτσάκι από πίσω)... Είναι πολύ αστεία!

Από φαϊ, τρώγαμε, τρώγαμε, τρώγαμε, αλλά δεν πάχυνε καθόλου. Όπως φύγαμε γυρίσαμε... Ώρες, ώρες νομίζω ότι το φράγμα των 13 κιλών δεν θα το περάσουμε ποτέ! Ένα χρόνο τώρα γύρω στα 12.5 είμαστε, 12.4, 12.8, αλλά τα 13 δεν τα έχουμε περάσει...

Αυτά για την ώρα. Αρκετά χάζεψα... Πρέπει να φύγω για δουλειές...

Χτες έφαγα και κλήση για ταχύτητα! Μου λέει ο αστυνομικούλης, κυρία ... πηγαίνατε με 139 και το όριο είναι 100! Πρέπει να σας γράψω! Οπότε πάω τώρα στο ταχυδρομείο να πληρώσω! Ευτυχώς μου έβαλε το χαμηλότερο πρόστιμο, οπότε την γλύτωσα μόνο με 20 ευρώ!

Πολλά φιλιά σε όλες σας.

Ελπίζω να προλάβω να ξαναμπώ κάποια στιγμή!

mrdIp3.png

καλημερα!!!!

img-sbd-featured-recipes-iced-coffee-lg.jpg

τι κανετε;

πανμαρ μου και του χρονου να εισαστε γεροι να ξαναπατε στο νησι σας!!!

εμεις εχθες ειχαμε ανυσηχο βραδυ ο θοδωρακης μου ηταν ανυσηχος μαλλον απο τα εμβολια και την βγαλαμε σχεδον ολη νυχτα θηλαζοντας μονο εκει ηταν ηρεμος και φανταζεστε τι ιδρωτα ριξαμε!

τα νεα μας απο την γιατρο ο τιμος στα ιδια πηρε ενα ποντο εγινε 91 και ειπαμε να κοψουμε εντελως τα αλεσμενα για να μαθει να τρωει μου ειπε οτι μπορει να χασει αλλα πρεπει να μαθει ο μπεμπης δεν πηρε πολυ αυτον τον μηνα μονο 150 γρ αλλα πηρε 6 εκ η γιατρος δεν ανυσηχει μου ειπε οτι ειναι καλος στην αναπτυξη του και να μην δωσουμε ξενο να συνεχεισουμε ετσι και μαλλον προβλεπετε κι αυτος να ειναι τσιλιβιθρας!

μα ενα στρουμπουλο μωρο εγω δεν θα κανω;χαχαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσια μια-μια, μη στριμωχνεστε μονο!!!Ολες θα γραψετε...χαχαχα

Καλέ που ειστε???Θα πάθω καταθλιψηηηηη!!!!!!!!!!!!

Πανμαρ welcome back!Καλη τακτοποιηση τωρα, φανταζομαι τι ρουχομανι εχει μαζευτει...

Βατραχακι μηπως θα σκασει και κανενα δοντακι??Κι εμεις το πρωτο μας 4,5 μηνων το βγαλαμε..

Μια χαρα τα boys σου!!Ψηλά και αδυνατα, τι τα θες τα αφρατα??Αν τρωτε ικανοποιητικα ας μη βαζουν επιπλέον βαρος, στα κανονικα να ειναι!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γεια σας.τι κανετε?

λιγο διαβασα να πω την αληθεια γιατι μαζευω.......και μαζευω.και μαζευω...........

ουφ.χαλαλι.στις 7,30 ανχωρουμε και καθησα λιγακι να σας πω ενα γεια.

καλες διακοπες σε οσες δεν φυγατε.

να πω συγχαρητηρια για το δοντακι της μπεμπας μαρινακι.

πετρουλα φιλια πολλα στον ανασταση!η κοιλιτσα φουσκωνει?

κωνκων πως τα πας με τον θηλασμο?

σαρδελινα εισαι χρυσοχερα.καλες δουλειες να εχεις.

γιοβανα η αλεξανδρα ειναι καλα?

πανμαρ τελεια η μικρη σου.κι η δικια μου εχει εξελιχθει σε φοβερη κολυμβητρια.δεν το περιμενα.εκει που δεν παταγε ουτε στην αμμο τωρα κολυμπαει μονη της,με μπρατσακια φυσικα.

την καμαρωνω.

κι εμεις απο κιλα στα ιδια ειμαστε.αν κι εχω καιρο να την ζυγισω.

καλες διακοπες και παλι να εχετε.

εμεις τελικα φευγουμε σημερα κι αυριο παμε κατ ευθειαν στο χωριο μου.θα ειμαστε ολοι οικογενειακως και θα ψησουμε.ειμαι πολυ χαρουμενη που θα τους δω.

φιλια σε ολες σας και παλι!!!!

μακιαααααα πολλα κι αν μπορεσω να μπω θα σας γραψω νεα μας!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλέ κορίτσια τι νέκρα είναι αυτή. Που είστε όλες;;;;; Εντάξει, κάποιες λείπουν διακοπές και άλλες είναι μικρομανούλες, οι υπόλοιπες; Νατάσα, Κική, Ελένες, Αλεξάνδρα, Ηλιάνα, Λαζαρένια, Βίκυ, Φωτεινή, Σούλα;;;; Θα αρχίσω να κρατάω απουσιολόγιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ελπίζω μόνο να είστε όλες καλά.

.......... Τώρα φεύγει και πάει και βαθιά μόνη της, χωρίς να κρατιέται από πάνω μου και μάλλον αυτή την βδομάδα θα της βγάλω κι άλλο τουβλάκι από το σωσίβιο.

.......... Τώρα πάει και μόνη της τουαλέτα, αν έχει κάνει μόνο τσίσα σκουπίζεται και μόνη της, τραβάει και καζανάκι και έρχεται και μας το ανακοινώνει!

Βρε μήπως η μικρή σου δεν είναι γεννημέννη 5/2008 αλλά 5/2007 ;;;;; Τι ανάπτυξη είναι αυτή;;; Έχω πάθει πλάκα. Μπράβο σας!!! Μπράβο και για το βάρος της. Η Αλεξάνδρα μου δεν ξεπερνάει το φράγμα των 11.

Βατραχάκι ακόμα δίνεις στον Τίμο αλεσμένα; Γιατί; Η παιδίατρος σε συμβούλεψε έτσι; Στην Αλεξάνδρα τα κόψαμε εντελώς περίπου 18 μηνών και ας είναι τσιλιβίθρας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λαζαρένια μου γλίτωσες την απουσία :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλά να περάσετε κορίτσι μου και είπαμε......'μπαινάκης - βγαινάκης'.

Καλησπέρα!

Καλέ πού πήγατε όλες? Δεν πιστευω Αυγουστιάτικα να είστε διακοπές:mrgreen:...

Ευτυχως που γεννησα γιατι με τετοια ζεστη θα είχα φρικάρει τελείως!

Η μικρή μου καλα είναι, θηλάζουμε και θηλάζουμε..... αλλά σε βάρος στάσιμη:confused:. Σήμερα ηταν η πρωτη μερα που ημουν μονη με τα δυό μου τα παιδάκια και περασαμε πολύ καλά. Δεν προλάβαινα να αλλάζω πάνες:mrgreen:, πολύ θκατο ρε κοριτσια! Ο Κωνσταντίνος μεχρι στιγμης είναι συνεργασιμος. Φυσικά ο θηλασμός διαρκει γυρω στα 15-20 λεπτά το πολύ, γιατι μετα αρχίζει να φρικάρει ο μεγάλος αδερφός.

Η καισαρική μου είναι πολύ καλυτερα τωρα. Οι πρωτες 3 μερες ήταν εφιαλτικες απο τον πόνο, πάει όμως πέρασαν....:D

Ηρθε και ο παπας χθες και πηραμε την ευχή (της 1ης μερας), δεν υπάρχει λέει μισή ευχή και μισός σαραντισμός. Και στον Κωνσταντίνο πάλι στην 8η μερα ειχαμε παρει την ευχή.

Σούλα μου περαστικά σας. Πώς αρρωστησατε έτσι ρε γμτ?

λαζαρενια μου καλα να περασετε, καλό ταξίδι.

πανμαρ θηρίο η Σοφουλα σου! Καλα να περασετε.

Μαρίνα μου καλοριζικο το δοντακι σας! Καλες μάσες!:mrgreen:

Ωχ κάποιος διαμαρτυρετε.... Αν μπορεσω θα ξαναμπώ!

Φιλιά σε όλες!

καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου...

εγώ δεν θα σχολιάσω τίποτε...είμαι πολύ στενοχωρημένη. Η φίλη μου που παντρεύτηκε τελευταίο Σάββατο έπαθε ένα ατύχημα στην δουλειά κι έχω φρικάρει.

Έχει Κρεοπωλείο και της έπιασε το χέρι χθες η κρεατομηχανή ...νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο ε; Αχ, το κολλητάκι μου τι έπαθε η ψυχούλα μου!

Είμαι να σκάσω...σας χαιρετώ...καλό βράδυ σε όλες , καλές διακοπές σε όσες φύγετε. Κι εγώ θα πάω στο χωριό αύριο το απόγευμα και θα γυρίσω Δευτέρα .

φιλάκια

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω βρε Αλεξανδρα μου, τι επαθε το κοριτσι...Κριμα , πολύ κριμα, μακαρι να μην ειναι μεγαλη η ζημια και να το ξεπερασει συντομα η κοπέλα..Τραγικο γμτ!!

Κωνκων καθε μερα και καλύτερα ακουγεσαι, βοηθεια σας και η ευχη του παπα..Μια χαρα τα πάτε και συντομα θα δεις και τα γρμ της μπουμπους να αυξανονται..Ειστε κιολας 10 ημερων!!!

Λαζαρενια καλά να περασετε και καλή ξεκουραση!!Με το καλο να συναντηθειτε ολοι οικογενειακώς και να χαρειτε τις μερες σας!

Εμεις ημασταν στον παιδοτοπο, τρεις μπλουζες αλλαξαμε, το μαλλι μας σταζει και βρηκαμε χορταρακια μεσα στον ποπο του...Τι αλλο να περιμενω πια απο αυτο το παιδι!!!Ας ειναι καλά γιατι τοση τρελα απορω που θα τη διοχετεύει το χειμωνα :confused::confused:

Αλεξάνδρα μου τι κακό είναι αυτό που βρήκε το κορίτσι :cry::cry::cry: Αχ ελπίζω μόνο να διορθώνεται όσο γίνεται.:(:(:(

Πετρούλα και εγώ ώρες - ώρες απορώ που βρίσκουν τόση ενέργεια :confused::confused::confused: Και εμένα με φοβίζει ο Χειμώνας αλλά εσύ έχεις και ένα λόγο παραπάνω.......

Κωνκωνάκι θα μεγαλώσει και το μικρό σου μπουμπουκάκι και ούτε θα το καταλάβεις. Αφού δεν έχασε βάρος είναι μια χαρά.

Καλησπέρα και από μένα.

Ιωάννα μου σβησε και από μενα την απουσία .Τι να κανω μωρε γμτ.Στη δουλεια ακομα το ιντερνετ οποτε από το σπίτι δυσκολα.

Ο καλός μου βγήκε και μόλις πριν λίγο εβαλα τη μικρη γαι υπνο αλλα ακομα κοπανιεται και φωναζει.

Ευτυχώς είνια πολύ καλύτερα.

Εγω χθες ημουν χαλια αλλα σημερα καπως παλευεται.

Βεβαια ο αντρούλης μου εχει κατι πονους στο σωμα και στο λαιμο αλλα ευχομαι να τη γλύτωσε.

Τι ίωση ηταν και αυτη πια?

Συμπεθέρα μου τραγικό.ελπίζω και ευχομαι να μην ειναι κατι πολύ σοβαρό και να γινει γρηγορα καλα η κοπελα.

Μαρινάκι καλορίζικο το δοντάκι σας.

Ντινάκι μου ποτε θα ερθεις προς τα μέρη μας.Ετσι δεν είχες πει?

Λαζαρένια ευχομαι να περασετε τελεια.

Πανμαρ μπραβο στο κοριτσάκι σου.Η δικια μου ακομα προτιμαει να ειναι αγκαλιτσα μας στη θαλασσα.

Φιλιώ μου εγώ στη μικρή καμμια φορα της αλέθω λίγο μοσχαρακι γιατι δεν τρωει πολύ ετσι βαριεται να μασαει.Αλλα σιγα σιγα και εσυ να το κοψεις.Μια χαρα αανπτύσονται τα παδακια σου.Εξ αλλου ειναι ψηλα.

Πετρούλα μου πως είσαι? Πως τα βγαζεις περα με τη ζέστη?

Οσο για το μικρό και εγω την ιδια απορια εχω .Πως θα τα μαζεψουμε μεσα το χειμωνα οεο?

Πολλα φιλια

πριν λιγο μαζευτηκαμε κι εμεις!!!

πετρουλα εσεις βγαζετε χορτα κι εμεις χωματα εγινε σημερα γουρουνακι ο τιμος :mrgreen:

σαρδελινα μου ευχομαι να μην ειναι σοβαρο το τραυμα και γρηγορα να γινει καλα η φιλη σου!

κωνκων μου χαιρομαι που τα πατε καλα μην αγχονεσαι και την ζυγηζεις καθε μερα μια φορα την εβδομαδα

κι εγω εχθες δεν ημουν πολυ καλα στεναχωρεθηκα με το βαρος του μικρου που δεν πηρε πολυ αλλα μιλησα και με τον κ παπαβεντση παιδιατρο και συμβουλο θηλασμου και με καθυσηχασε μου ειπε οτι μου ειπε και η δικη μου γιατρος κι ετσι συνεχιζουμε με τους ιδιους ρυθμους κι ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Σουλα ενα περιεργο πραγμα βγαζω ψηλα παιδια ποιον μοιαζουν αραγε;:rolleyes:

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!

Εμείς είμαστε μια χαρα. Θα είμαστε μονοι και αυτη τη βδομαδα, να ηρεμησουμε λιγακι και το άλλο ΣΚ θα έρθει και η πεθερά μου για βοήθεια.

Πετρουλα μου ναι ευτυχώς είμαι αρκετα ανεβασμένη! Δεν είναι και τόσο τραγικό τελικά! Πέρα απο τις πρωτες μερες της καισαρικης:mad:, όλα πάνε καλυτερα τωρα. Με βοηθάει παρα πολύ και καλός μου με τις δουλειες του σπιτιου και τον Κωνσταντίνο και δεν εχω πελαγωσει. Εσυ πως τα πας με τις ζέστες?

Σουλίτσα μου λέγαμε να ανεβουμε νωριτερα αλλά δεεεν. Λέω πρωτα να σαραντησουμε 12/09 και μετα να έρθουμε για καμιά βδομάδα.

vatraxaki μου να σου πω την αληθεια αγχωνομαι λιγακι για το βαρος της. Μου είχε πει και η παιδίατρος οτι καπου στα 200 γρ. τη βδομαδα πρεπει να παρει, αλλά δεν το βλέπω.

sardelaki μου ελπιζω να διορθωνεται αυτο που έπαθε η φίλη σου και να γινει γρηγορα καλα.

Giovanna μου κ εγω τον χειμωνα τον φοβαμαι φετος... Με τις ιωσεις του σχολειου και τη μικρή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...