Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε Σουλίτσα, τουλάχιστον μια μια να ξεμπερδεύετε...:? Περαστικά!

Πετρούλα εγώ νομίζω ότι στο Γένεσις μου είχαν βγει το ίδιο και στον Γιάννη ήμουν και σε καλύτερο δωμάτιο (μεγαλύτερης κατηγορίας)...:roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ευχαριστώ Ελενη μου.Τουλάχιστον να ειναι η μικρή καλα γιοατι αυτο ειναι το δυσκολο.

Ψιλοδιάβασα ότι περάσατε πολύ όμορφα ε?

Αχ ρε γμτ σας εχω χασει αυτο τον καιρό, μια με το ιντερνετ που υπολειτουργεί μια με τις αρρωστειες .

Να πω και εγω μια καλημερα!!!

Μου επεσαν τα μαλλια πρωί πρωί με τις τιμες του διαβαλκανικου..Σχεδον εξακοσια ευρω ακριβοτερα απο ότι πλήρωσαμε στον Ανασταση..:confused:

Ο μικρος εχει πολύ πλάκα..μιλαει μονος του και εχει συζητηση με καποιον αορατο φιλο και του λέει "ελα θου ειπα, ελα να πάμε μωματιο (δωματιο) εχω νταντικα (νταλικα), τατελι (τρακτερ)...ελα δειτω εγω (ελα να σου δειξω εγω) χαχα

Σημερα εβαλα και το air condition γιατι πραγματικα δεν παλευεται αλλο η κατασταση...

χαχα απο τωρα εχεις αορατους φιλους ο μικρος;

κι εμενα το ιδιο μου βγηκε η γεννα οσο και στον Τιμο δεν εκαναν αυξησεις λογο κρισης ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Να 'μαι κι εγώ για την καθιερωμένη μου μεσημεριάτικη περαντάδα!

Σουλίτσα εύχομαι γρήγορα να πάρεις τα πάνω σου και κυρίως το κοριτσάκι σου να τελείωσε εδώ με την παλιοίωση! Αμάν πια καλοκαιριάτικα!

Πάντως Πετρούλα και στην Αθήνα κι εμένα μου βγήκε περίπου το ίδιο η γέννα και στα δύο παιδιά. 600 ευρώπουλα δεν είναι και λίγα αλλά τι να κάνεις?

Εγώ έστειλα τα προσκλητήρια για τη βάφτιση και τώρα βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασί να τηλεφωνήσω σε όλους να δω ποιοί θα έρθουν στο τραπέζι να κανονίσουμε. Εϊναι και το πρώτο Σκ του Σεπτέμβρη οπότε φτάνει ο καιρός! Να δω πώς θα μπω στο φόρεμα μου που πραγματικά δε μπορείτε να φανταστείτε τι κατεβάζω διαρκώς! Όλο τηγανητά, γλυκά και γενικώς ο,τιδήποτε μου είπε να αποφεύγω η διαιτολόγα! Χι,χι,χι δεν πειράζει αρκεί που το ευχαριστιέμαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα μου ειπε η κοπελα που μιλησαμε πως απο 1/7 συμπεριλαμβανεται πλέον και το ΦΠΑ 11% που μεχρι τωρα δεν ισχυε για τις ιδιωτικες κλινικες..αλλα και η αρχικη τιμη που μου εδωσε ηταν πιο ανεβασμενη απ'ότιπριν 2 χρονια..εεε ολο και καποιες κρυφες χρεωσεις με νεογνολογους, αναισθησιολογους να τη η διαφορα...

Γιατι να τους παρεις εναν-εναν τηλ. δεν εγραψες στο προσκλητηριο να σε ειδοποιησουν οι ιδιοι για το αν θα παρευρεθουν ή οχι???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τελικά δεν το γλιτώνεις το φέσι απ΄ό,τι κατάλαβα! Να πάνε όλα καλά και χαλάλι!

Δεν το έγραψα να επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, άσε που θέλω να επιβεβαιώσω και άτομα από κάθε οικογένεια! Εντάξει δεν έστειλα και πολλά προσκλητήρια αλλά και πάλι βαριέμαιιιιι! Μου έρχετε να πάω να βουτήξω ρε γμτ όπως βλέπω τη θαλασσίτσα δίπλα μου, λες να πειράζει να αφήσω μόνα τους τα παιδιά να κοιμούνται? Χμμμμ............

mGKop3.png60Jvp3.png

Αυτο πάνω απ'όλα, ας πάνε ολα καλά και τα λεφτα ειναι το τελευταιο..

Ο συζυγος δεν ειναι εκει να τα επιβλέπει???Απορω γιατι το σκεφτεσαι ακομη...Τρεχα για βουτια!!!!

Δε σας είπα κερνάω γλυκάκι, η μπουμπού έβγαλε το πρώτο της δοντάκι!

Αααα και θα στο ελεγα χτες που ειπες πως ηταν λίγο γκρινιαραουλα..

Καλοριζικο και ανωδυνα να βγουν και τα υπόλοιπα!!

Διαφημίσεις

Αμ δεν είναι Πετρούλα μου τον έστειλα Αθήνα Πετρούλα μου να αφήσει τα άπλυτα και να φέρει τίποτα καθαρό γιατί δε χωράμε στο αμάξι! Τώρα τι λες να βουτήξωωω? Έχει κάμερα το λαπιτόπι θα βάλω να τα προσέχεις από μακρυά και άμα δεις τίποτα ύποπτο με παίρνεις στο κινητό και τσουπ επέστρεψα! Χε,χε, τι μηχανεύεται ο νους μου για ένα μπανάκι! Έχω ήδη όμως βάλει το μαγιώ μου και μόλις έρθει ο καλός μου βουτάμε από ένα παιδί και τρέχουμε! Πραγματικά τη λατρεύω τη θάλασσα και το καλοκαίρι!

Για το δοντάκι κι εμένα μου έκανε εντύπωση που γενικά ενώ είναι σχετικά ήσυχη είχε πολύ γκρινίτσα και κλααααμα, έκανε και πολλές φορές κακάκια και να 'σου το δοντάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου καλορίζικο το δοντάκι σας...να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα και εύχομαι ανώδυνα. Όσο για τα τηλ. για επιβεβαίωση νομίζω πως κάνεις την καλύτερη δουλειά. Εγώ και στον γάμο έβαλα καρτελάκια και δεν πήρε κανένας τηλ. και σας πληροφορώ ότι δεν ήρθαν πάνω από 100 άτομα το οποίο θεωρώ πολύ γαιδουριά που δεν ειδοποίησαν κιόλας. Στο τραπέζι της βάφτισης ήρθαν οι περισσότεροι, οι οποίοι έφαγαν και φύγανε σε δευτερόλεπτα αφού φάγανε (κι αυτό δεν μου άρεσε). Πραγματικά εκείνη την ημέρα είπα πως όταν με το καλό κάνω δεύτερο παιδάκι δεν πρόκειται να ξανακάνω τραπέζι!

Βατραχουλίνα μου τα νυφικά τα φέρνω από Γερμανία...είναι κάποιος Ιταλός ο οποίος μου τα ράβει. Υπάρχει περίπτωση να του δώσω κι εγώ μοντέλα και να τα ράψει...οπότε καταλαβαίνεις πως δεν είναι κάποιας φίρμας. Θα φέρω όμως και από Ιταλία. Επίσης τις καράφες, τα κρασοπότηρα κτλ. θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να τα φτιάχνω μόνοι μου...είναι κάτι που μου αρέσει πολύ!

m57Zp2.png

Έχει κάμερα το λαπιτόπι θα βάλω να τα προσέχεις από μακρυά και άμα δεις τίποτα ύποπτο με παίρνεις στο κινητό και τσουπ επέστρεψα! Χε,χε, τι μηχανεύεται ο νους μου για ένα μπανάκι!

Εεεεεε πριν φυγεις στειλε μου το κινητο σουουουου!!!!!!!!χαχαχα

Αλήθεια εσείς θα ξαναπάτε για κανένα μπανάκι ή του χρόνου τώρα με το νεο νινί?

Δεν ξερω Μαρινακι, σαν πολλές διακοπές δεν καναμε?????Ειδικα στην Χαλκιδικη λίγο ξεφυγαμε.....

Τωρα σειρα εχει το διημερο στην Αθηνα..Να δουμε και τοπρογραμμα του μαγαζιου, το πιο πιθανο ομως ειναι να κατεβουμε καθημερινες...

Γεια σας κοριτσάκια. Χάθηκα χτες το απόγευμα αλλά είχα μια υποχρέωση και το βράδυ βγήκαμς για πίτσα με παρεούλα (......τα ίδια κάναμε Βατραχάκι χι,χι, χι). Μόνο που εμείς δεν είχαμε την Αλεξάνδρα μαζί. Την άφησα στους δικούς μου για να είμαστε λίγο χαλαροί. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Αλεξάνδρα ξύπνησε στις 6 το πρωί, πήγε στο κρεβάτι της αδερφής μου και της τραγουδούσε 'εις το γιαλό της θάλασσας η αγάπη μου κοιμάται, παρακαλώ κύματα μην την ξυπνάτε' :lol::lol::lol::lol:

Σουλίτσα μου σας εύχομαι περαστικά. Μακάρι να συνέλθετε γρήγορα και οι δύο και να περάσετε σούπερ στις διακοπούλες σας.

Πετρούλα πραγματικά το θέλουμε πολύ να έρθουμε Θεσσαλονίκη. Ακόμα όμως είναι μια ιδέα αφού δεν ξέρουμε άδειες κλπ, κλπ....... Αν έρθουμε πάντως εννοείτε ότι με κάποιο τρόπο θα συναντηθούμε. Να γνωριστούν και τα παιδιά.......:D:D:D:D:D Και η νυφούλα σου έχει φανταστικούς φίλους, και κατά καιρούς την τσακώνω να μιλάει όχι μόνο σε κούκλες, αλλά και σε κουταλάκια, σε λουλούδια, στον καναπέ........να ανησυχήσω;:confused::confused::confused:

Μαρίνα μου χαρείτε τη θάλασσα όσο μπορείτε!!! Εγώ πιστεύω και λίγο τους παλιούς που λένε ότι όσο πιο πολλά μπάνια κάνει το παιδί το Καλοκαίρι τόσο λιγότερο αρρωσταίνει το Χειμώνα. Επίσης, ο παιδίατρός μας λέει, ότι καλό είναι να κάθονται περίπου ένα 10λεπτο στον ήλιο χωρίς αντηλιακό για να ανπτύσσεται η βιταμίνη D. Σε καταλαβαίνω με τα προσκλητήρια και τα τηλεφωνήματα........γκρρρρρ:evil::evil:

Sardelaki βλέπω ότι έχεις πολύ μεράκι και αυτό είναι υπέροχο. Την κανάτα και το ποτήρι για το γάμο μου τα είχα φτιάξει μόνη μου......δεν ήταν βέβαια τίποτα ιδιαίτερο, δυο κορδέλες και λούλουδια.......αλλά το έιχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ :):):) Στο γάμο και εμείς τα ίδια πάθαμε με τους καλεσμένους. Και τσαντίστηκα πάρα πολύ γιατί αν ξέραμε ότι θα μας έγραφαν έτσι θα μπορούσαμε να διαλέξουμε και έναν πιο μικρό χώρο και να πληρώσουμε λιγότερα.:evil::evil::evil: Στη βάφτιση είχαμε ένα μικρό τραπέζι 60 ατόμων, μόνο με αυτούς που θέλαμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...