Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα μου δεν ξέρω πόσο είναι λογικό να πονάς σε απονευρωμένο δόντι! Άμα δεις τα δύσκολα βρες και κανέναν άλλο οδοντίατρο, μην περιμένεις το δικό σου με τρελό πόνο!

Ηλιάνα τι έγινε τελικά πήγατε για το πλυντήριο?

Ρίτα μήπως πετύχατε διάφορες εκδηλώσεις στη Σίκινο με το μικρό πολυτεχνείο?Ήταν μια τρελή φίλη μου εκεί αυτές τις μέρες!

Κωνκωνάκι νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες ψιλοπονάνε στις θηλές το πρώτο διάστημα αφού το στήθος δεν είναι μαθημένο, σταδιακά εφόσον κάνεις σωστά αυτά που λένε και τα κορίτσια, θα δεις βελτίωση νομίζω! Εγώ χρησιμοποίησα ελάχιστα επιθέματα και επειδή είχα εισέχουσες θηλές στο 1ο παιδί, με βοήθησαν πάρα πολύ κάτι κοχύλια συλλογής γάλακτος που προμηθεύτηκα από το φαρμακείο, γιατί και δε χρειάζεται να είμαι συνέχεια με το στήθος έξω και δεν ακουμπάει κάτι πάνω στις θηλές! Στον ντων-ντων δώσε τα φιλιά μας και απ' ότι άκουσα και από μανούλες εδώ που έχουν τέτοιες διαφορές τα παιδιά τους αλλά πια μεγάλωσαν, είναι καλό να υπάρχει (αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα) κάποιος να απασχολεί το μεγαλύτερο παιδί όσο ασχολείται η μαμά με το μωρό για να μη νιώθει κι αυτό παραμελημένο και ότι έχασε τη θέση που είχε!

Εγκυούλες μου γλυκές, αράχτε όσο μπορείτε και ξεκουραστείτε! Ας τρέξουν λίγο και οι μπαμπάδες, πρέπει να συνηθίζουν άλλωστε! Πετρούλα καλές αγορές για το νέο σας δωμάτιο, όπως και σε εσάς Ηλιάνα για το ψυγείο σας!

Βικάκι τελικά δεν κατάλαβα εσύ μέχρι πότε θα είσαι στη δουλειά τελικά? Η μικρή σου ταλεντάρα στο τραγούδι ε?

Δε θυμάμαι τι άλλα ήθελα να γράψω, πρέπει να πάω να ξυπνήσω και τους άλλους οπότε σας αφήνω! Σμουτσ σμουτσ και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννούλα μου πραγματικά το ξεθέωσες το μωρό χεχε...σημασία έχει που περάσατε καλά!

Αν δεν την ξεθεώσω θα μου γκρεμίσει το σπίτι χι, χι, χι.

Χαίρομαι που προχωράς με το μαγαζί σου και πίστεψέ με.......στο άμεσο μέλλον θα σε χρειαστώ, αφού θα γίνω νονά. Υπάρχει και μια περίπτωση, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο, να έρθουμε Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου και να μείνουμε 2-3 μέρες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβάννα πιστεύω ότι αφού κοιμήθηκε το μεσημέρι και το βράδυ θα κοιμηθεί πιο εύκολα! Σε εμάς τουλάχιστον αυτό ισχύει!

Σαρδελάκι είμαστε έξω από την Αθήνα σε ένα θέρετρο που υπάρχει από τη δουλειά του συζύγου! Δε γράφω περισσότερα για ευνόητους λόγους! Πολύ χαίρομαι που σε καμιά εβδομάδα ανοίγεις και επισήμως το μαγαζί σου!Από την καρδιά μου καλές δουλειές εύχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αν δεν την ξεθεώσω θα μου γκρεμίσει το σπίτι χι, χι, χι.

Χαίρομαι που προχωράς με το μαγαζί σου και πίστεψέ με.......στο άμεσο μέλλον θα σε χρειαστώ, αφού θα γίνω νονά. Υπάρχει και μια περίπτωση, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο, να έρθουμε Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου και να μείνουμε 2-3 μέρες.

ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι εγώ ;)

τώρα ετοίμασα και μπομπονιέρες για μιά παλιά γνωστή από Γερμανία...είδα τα προιόντα μου στο φατσοβιβλίο και με πήρε τηλ. να της ετοιμάσω μπομπονιέρες για τα δύδιμά της που θα βαφτιστούν τον Αύγουστο στην Αθήνα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου,

Χάθηκα και πάλι αλλα η μικρή μου δυστυχώς είναι χάλια.

Εκεί που είπαμε οτι συνήλθε επεσε παλι .

Εχει τρομερή καταροή και βήχα .Δεν μπορεί να ανοίξει τα ματάκια της.

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι κανει κύκλο η ιωση που ειχε.

Αλλαξαμε την αντιβίωση , ξεκινήσαμε και αερολίν.

Το θεμα είναι οτι δεν καθεται με τιποτα να της καθαρίσουμε τη μύτη και δεν συνεργαζεται με τα φαρμακα.

Φυσικα κόψαμε και τελείως το φαγητό.

Εγώ παω από το κακό στο χειρότερο.

Πυρετό δεν εχω πολύ αλλα εχω ενα φρικτο βήχα και μπούκωμα.

Και σημερα διαθέτησα και δυο μέρες νωρίτερα και εδεσε το γλυκό.

Συγνώμη που δεν σας σχολιάζω αλλα ειλικρινα πνίγομαι και εχω στεναχωρηθεί παρα πολύ.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Σουλα περαστικα σας!!Αυτη η κατασταση δεν αντεχεται ουτε το χειμωνα, πόσο μαλλον μες τον καυσωνα..:(:( Ευχομαι το παιδι να μην ταλαιπωρειται οπως και εσυ φυσικα...

Μαρινακι super!!!Εκμεταλλευτειτε την ευκαιρια και καθηστε οσο περισσοτερο μπορειτε και σας επιτρεπεται φυσικα..Εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολύ καλές παροχες και εγκαταστασεις σε αυτα τα καταλύματα, μεχρι και γιατρους εχουν σε καποια..

Αλεξανδρα ξεκινησαν οι παραγγελίες??Με το καλό και καλές δουλειες πλέον και επίσημα!!

Ιωαννα μου Θεσσαλονικη ακουω!!!Τοτε θα ειμαι λεχωνα..αν πάντως καταφερετε να ερθετε θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν μπορεσετε να κανονισετε και μια βολτα στην περιοχη μας για να πιουμε ενα καφεδακι..

Ηλιανα που εισαι??Πήγατε στο χωριο??Το πήρες το ψυγειο τελικα?

Ελένη θα πιουμε κανεναν καφε τωρα συντομα ή οταν επιστρεψετε???Οι υπόλοιπες μπορειτε??

Εμεις πήγαμε κομμωτηριο, μετα Σ/Μ και τωρα που ηρθε ο μπαμπας μας θα πάμε σε παιδοτοπο για να παίξει ο ταρζαν!!Εχει εξελιχθει σε μεγαλο σουρτουκοπαιδο, τι θα κανω??Ολο "αντε μαμα πάμε βοοοοτα!!!" μου λέει...:?:???:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να απαντήσω στα γρήγορα γιατί τον έχω και γκρινιάζει ότι είμαστε μέσα για το καφεδάκι. Τώρα που είναι και άδεια η πόλη!!!!! Θα φύγουμε Τετάρτη, οπότε αναμένω να ακούσω προτάσεις. Πάω να τον ετοιμάσω για ύπνο και επανέρχομαι να δω αν είπατε κάτι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τις μεγαλες ωρες μπαινω εγω :tongue:

τι κανετε;

εμεις πηγαμε για μπανακι και μετα για πιτσα και μπυριτσα με παρεα ο τιμος σημερα εβγαλε λεπια τοσες ωρες στο νερο :mrgreen:

γιοβαννα μου βαλε μπρος για δευτερο κι εγω εδω ειμαι χαχα θα σου τα βαλω σε ταξη!

ριτα τι εγινε φτασατε Αθηνα και ξαναφυγατε;

Σουλα μου περαστκα σας ευχομαι αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα για εσας!

Μαρινα μου χαιρομαι που περνατε τοσο ομορφα αν και δεν πολυ καλαταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο που μενετε :rolleyes:

Σαρδελινα μου μπραβο ολα καλα με την δουλεια απο που παρηγγειλες νυφηκα;ποιας εταιριας;

κωνκων μου τις πρωτες 6 εβδομαδες πρεπει να βρεχει 6-8 πανες το 24ωρο τα κακακια σας ειναι καλα, τι χρωμα εχουν;

αν νομιζεις οτι δεν θηλαζει σωστα υπαρχουν συμβουλοι θηλασμου που ερχονται στο σπιτι και εκτημουν την κατασταση ποτε θα πατε στο γιατρο για ζυγησμα;

deleni μου να σε ρωτησω κατι τι γνωμη εχεις για την λευκανση;

ειχα ρωτησει παλαιοτερα και μου ειπε ο γιατρος να μην κανω γιατι φθηρει το σμαλτο αληθευει;

ειναι επιπονη διαδικασια;ακριβη;sorry που ρωταω πολλα :oops:

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Να πω και εγω μια καλημερα!!!

Μου επεσαν τα μαλλια πρωί πρωί με τις τιμες του διαβαλκανικου..Σχεδον εξακοσια ευρω ακριβοτερα απο ότι πλήρωσαμε στον Ανασταση..:confused:

Ο μικρος εχει πολύ πλάκα..μιλαει μονος του και εχει συζητηση με καποιον αορατο φιλο και του λέει "ελα θου ειπα, ελα να πάμε μωματιο (δωματιο) εχω νταντικα (νταλικα), τατελι (τρακτερ)...ελα δειτω εγω (ελα να σου δειξω εγω) χαχα

Σημερα εβαλα και το air condition γιατι πραγματικα δεν παλευεται αλλο η κατασταση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...