Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι περαστικά στον Μπετόβεν, δεν ήξερα ότι τον είχες αρρωστούλη....:?

Βρε Ελένη ακόμε δεν ξεμπέρδεψες με το συνάφι μας;;;:? Εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα...;)

Εμείς χθες είχαμε την ξαδέρφη μου απο Κύπρο στο σπίτι και η μικρή ξεσάλωσε...ήταν μαζί με μια φίλη της και τις κοιτούσε καλα καλά και ερχόταν να της κάνω τα μαλιά όπως των κοριτσιών (κότσο) να της βάψω τα νύχια στο ίδιο χρώμα...χαμός...:D:D:D Γυναίκα έγινε το παιδάκι μου.... μετά μου έλεγε... "όταν μεγαλώσω πηγαίνω και εγώ βόλτα με φίλες μου...όχι μαμά, μαμά στο σπίτι και εγώ βόλτα":shock::shock::shock: Πάει που να μεγαλώσει κι άλλο...:D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Και πάλι στα γρηγορα.....

vatraxaki μου αυτο με την υπερπαραγωγη δεν το είχα σκεφτει... Απλά δεν ξερω αν τρωει καλά. Χθες είχα 6 πανες κακακια και 6 τσίσακια. Δεν πιάνει καλα τη θηλή και με πονάει, αλλά μάλλον τρώει...δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα.

κικο μου η κολλητη μου που έκανε τη 2η καισαρική μου έλεγε οτι ήταν πολύ καλυτερα απο την 1η και σηκωθηκε αμέσως :confused:. Ισως να είσαι και εσύ καλυτερα απο την 1η φορα.

Ξύπνησε πάωωωωωωω

Κωνκων δες μήπως και το γάλα σου πετάγεται με δύναμη....εμένα έτσι γινόταν και ο καημένος πνιγόταν και έκλαιγε...οπότε έβγαζα λίγο με το χέρι πριν αρχίσω να τον θηλάζω και ήταν καλύτερα...:roll:

Κίκο και εγώ στη δεύτερη καισαρική ήμουν πολυ καλύτερα απο την πρώτη...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα κοριτσάρες μου...είστε όλες καλά;

Χθες μίλησα και με το Μαράκι μας και περνάνε τέλεια στις διακοπούλες τους. Τα φιλιά της έχετε!

Βικάκι την έβαλες τελικά την κρέμα ημέρας και το κραγιόν; χαχαχα

Μαελένη μου πώς πάει ο πονόδοντος; Πήγες στον γιατρό;

m57Zp2.png

Αχ βρε κορίτσια δεν το βλέπω να ηρεμώ με τα δόντια μου.

Είναι απονευρωμένα και τα δυο και το ένα μάλιστα δυο φορές σκαλισμένο.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια. Ούτε το στόμα μου δεν μπορώ να κλείσω απο τον πόνο.

Delenaki καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει.......

Ο οδοντίατρος δεν είναι εδώ. Πήρα τηλ χτες. Απουσιάζει δυστυχώς και μετά θα απουσιάσω κι εγώ.

Sardelaki πώς πηγαίνουν οι ετοιμασίες για το μαγαζί?

Κωνκων πρέπει να ανοίξει καλά το στόμα και να μπει μέσα όχι μόνο η θηλή για να μην πονάς. Μάλλον πρέπει με το δαχτυλάκι σου να του χαϊδέψεις κοντά στα χειλάκια πρώτα για να ανοίξει καλά το στόμα και ταυτόχρονα να βάλεις καλά το στήθος μέσα.

Αφού έχετε όμως τόσες λερωμένες πάνες μάλλον τρώει καλά.

Δες κι εδώ μήπως παρεις καμιά ιδέα

http://thilasmos.wordpress.com/2010/06/14/πληγωμένες-θηλές/#more-184

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Να πω και εγώ μια καλημέρα σε όλες τις μανούλες-γιαγούλες.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς μία απο τα ίδια , ζέστη και άγιος ο θεός.

πάω γιατί ο μικρός είναι μόνος του στο μπαλκόνι και δεν είναι να του έχεις εμπιστοσύνη.

φιλιά σε όλες

Kαλησπέρα κι απο μενα!!

Eχω πέσει με τα μουτρα στον καταλογο 800 σελίδων που περιλαμβανει απο μεντεσε μεχρι ολοκληρη ντουλαπα και πρεπει μονη μου να κατσω να δω ποια κομματια θελω και να τα παραγγειλουμε για το δωματιου του Ανασταση..εχω λαλησει, ειναι και στα ιταλικα ο καταλογος και παρολο που γνωριζω ιταλικα αυτη η ορολογια (με τα υλικα κλπ) μου ειναι σχεδον αγνωστη..:confused::confused:

Με εχει πιασει το αγχος και θελω να κανω τοσα πολλα πραγματα, απο βαψιματα, ταπετσαρίες και καποιες αγορες για το σπίτι.....στο τελος τπτ δεν θα κανω!!

Ελένη τι εγινε με το δοντι πάλι??Γιατι σε ποναει??

Αλεξανδρα γιορταζε ο Αστερης??Να τον χαίρεσαι και να ειναι πάντα γερος και δυνατος!!!

Εχει πέσει πολύ η κινηση..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλησπέρα κι απο μενα!!

Eχω πέσει με τα μουτρα στον καταλογο 800 σελίδων που περιλαμβανει απο μεντεσε μεχρι ολοκληρη ντουλαπα και πρεπει μονη μου να κατσω να δω ποια κομματια θελω και να τα παραγγειλουμε για το δωματιου του Ανασταση..εχω λαλησει, ειναι και στα ιταλικα ο καταλογος και παρολο που γνωριζω ιταλικα αυτη η ορολογια (με τα υλικα κλπ) μου ειναι σχεδον αγνωστη..:confused::confused:

Με εχει πιασει το αγχος και θελω να κανω τοσα πολλα πραγματα, απο βαψιματα, ταπετσαρίες και καποιες αγορες για το σπίτι.....στο τελος τπτ δεν θα κανω!!

Ελένη τι εγινε με το δοντι πάλι??Γιατι σε ποναει??

Αμάν βρε Πετρούλα μου.

Κουράστηκα μόνο που διάβασα με τι ασχολείσαι!

Εγώ να σου πω είδα 2-3 μοντέλα κρεββατάκια στο internet που μου άρεσαν και μετά τα βρήκα και σε κάποιον εδώ κοντά στην περιοχή μας, αλλά είναι κλειστά λόγω διακοπών. Μόλις τον πετύχω ανοιχτό και μάθω τις τιμές του θα ξέρω και ποιό θα επιλέξω τελικά.

Οσο για τον πονόδοντο αλήθεια δεν ξέρω από τι μπορεί να είναι.

Πάντως είναι φριχτό!!!!! Ελπίζω να με αφήσει λιγάκι την άλλη βδομάδα να χαρώ τις διακοπούλες μου :?:-?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

maeleni μου δεν θα πας στον γιατρό;

Με το μαγαζί καλά πάω...πήρα την βιτρίνα μου τώρα, θα πάμε να την στύσουμε σύντομα για να βάλω μέσα τα ΣΕΤ γάμου, τις κουάφ, τα κοσμήματα κτλ. Ήρθαν τα επιπλάκια μου και θέλω να πάω να παραγγείλω και επιγραφή τώρα. Απο βδομάδα περιμένω να μου έρθουν και τα νυφικά μου και ξεκινάω.

Τελείωσα και 2 παραγγελίες μπομπονιέρων που είχα!

Πετρούλα μου εμείς τον γιορτάζουμε 2η μέρα Χριστουγέννων (έτσι το έχουν στο χωριό μας που έχει πολλούς Αστέριους)

m57Zp2.png

Α ωραία Sardelaki. Αρχίζεις και μπαίνεις σε σειρά σιγά-σιγά. Αναμένουμε την πρόσκληση και μην μας ξεχάσεις :-P

Δεν είναι ο γιατρός εδώ δυστυχώς. Μάλλον θ πρέπει να κάνω υπομονή.......

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω ευχάριστα για όλες τις μανούλες και τα παιδάκια! Εγώ πάλι τους άφησα να κοιμηθούν και το έσκασα για το κλασσικό καφεδάκι μου στο κύμα! Το καλύτερό μας τελικά είναι που δεν πρέπει να χρησιμοποιησουμε το αυτοκίνητο παρά μόνο 1 φορά το τριήμερο για κανένα σούπερ μάρκετ, όλα τα άλλα το πολύ -πολύ να περπατήσουμε 5-7' και τσουυυπ φτάσαμε! Επίσης επειδή έχουμε σχεδόν κάθε μέρα το ίδιο πρόγραμμα συναντάμε και τους ίδιους φίλους για τον μικρό και είναι πολύ καλά! Τελικά μάλλον θα μείνουμε μέχρι Δευτέρα τελικά αφού δε μας κάνει η καρδιά να αναχωρήσουμε! Τον έχω φάει τον άντρα μου που τόσα χρόνια δεν είχαμε ξανάρθει γιατί πληρώνουμε για τη διαμονή (χωρίς φαγητό) μόνο 46 ευρώ για όλες τις μέρες, εντάξει δεν είναι σίγουρο ότι θα μας δέχονται κάθε χρόνο αλλά χαζομάρα να μην έχουμε καν ζητήσει να ξανάρθουμε! Τέσπα! Το Γωγούλη ακόμα τον έχουμε σχετικά από κοντά, αλλά έφαγε χτες και 2 τουμπίτσες ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό! Είδαμε και παιδικό θερινό σινεμά χτες και μου ήρθε να τα μπίξω ναι στο κινούμενο σχέδιο εγώ φταίω που τα κάνουνε συγκινητικά?, όρε πάμε καλάαααα? Έμαθα και για μια φίλη μου που είναι έγκυος στο 3ο και το έμαθε τυχαία καθώς πήγε στο γυναικολόγο της για τεστ παπ και είναι ....17 εβδομάδων! Έπαθα πλάκα! Για να μην αναρωτιέστε δεν είχε περίοδο αλλά γενικά το καλοκαίρι δεν έχει οπότε θεώρησε ότι ήταν από αυτό! Καλό ε? Και το 2ο παιδάκι της τώρα χρονίζει!

Κατά τα άλλα τώρα αρχίζουμε και μένουμε μέχρι τις 11 στη θάλασσα πάντα φορώντας αντηλιακό και μπλουζάκι στο μικρό αλλά το κορμάκι του είναι καυτό, αφού δεν κάθεται καθόλου κάτω απο την ομπρέλα! Η δε μπουμπού έχει ξεμυαλίσει κόσμο, αλλά μας έχει πάρει και τα αυτιά αφού τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει γκρίνια!

Σας ζάλισα με τα δικά μας, επανέρχομαι με σχόλια μη χάσω και αυτά με την ασύρματη σύνδεση!

υ έγραψα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου :D:D:D:D:D:D

Σήμερα στην Κέρκυρα είχε Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα το πρωί, γιορτάζουμε 2 θαύματα, ότι έδιωξε την πανώλη και τους Τούρκους από το νησί. Ξυπνήσαμε νωρίς - νωρίς, αφού λόγω ζέστης η λιτανεία βγαίνει στις 9 το πρωί, κατεβήκαμε, εκστασιάστηκε το μωρό μου για άλλη μια φορά με τις φιλαρμονικές, μετά ήπιαμε με τη νονά της και την αδερφή μου ένα καφεδάκι και μετά την πήγα για μπάνιο :D:D:D:D Την ξεθέωσα και τώρα έχει πέσει ξερή για ύπνο :tongue::tongue::tongue: Εμ δεν γίνεται διαφορετικά. Χτες το μεσημέρι έκανε του κόσμου τις ταλιμπανιές. Μέχρι και στο τραπεζάκι του σαλονιού ανέβηκε και περπατούσε :twisted::twisted::twisted: Της έριξα και 2 ξυλιές και μετά στεναχωριόμουν εγώ :cry::cry::cry:

Μαελένη γιατί δεν πάς σε κάποιον άλλο οδοντίατρο να σε δει; Μήπως έγινε καμιά φλεγμονή και πονάει; Ο πονόδοντος δεν υποφέρεται με τίποτα. Χίλιες φορές γέννα.

Βικάκι, βρε αντί να πάτε να πιείτε με τις φίλες σου ένα ποτάκι πήγατε σε ίντερνετ καφέ καλοκαιριάτικα; :confused::confused::confused:

Βατραχάκι και εγώ ήθελα να στο πω ότι έχεις βάλει πολύ καλό πρόγραμμα στα μωρά σου. Μπράβο Φιλιώ μου!!!! Εσένα θα συμβουλεύομαι όταν και άμα χρειαστεί.

Αχ η αγαπούλα μου κλαψουρίζει στον ύπνο της, τι να βλέπει; Τη μαμά να τη δέρνει; :cry::cry::cry:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μπράβο μαρινάκι...χαίρομαι που περνάτε καλά. Εγώ φυσικά έχω χάσει επεισόδια οπότε πες μου λιγάκι ...πού βρίσκεστε;

Ελενάκη μου εννοείται πως σας περιμένω στα εγκαίνια, αλλά τελικά αποφάσισα να τα κάνω τον Οκτώμβρη που θα έρθει και η μανούλα μου!

m57Zp2.png

Είδαμε και παιδικό θερινό σινεμά χτες και μου ήρθε να τα μπίξω ναι στο κινούμενο σχέδιο εγώ φταίω που τα κάνουνε συγκινητικά?, όρε πάμε καλάαααα?

Το ΝΤΑΜΠΟ ΤΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ είδατε; Πάντα κλαίω με αυτό :(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...