Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

το δικο μου κανει απο 725ε εως 770ε μετροιτης βλεπω.αν το παρεις ντουκου σιγουρα θα χεις εκπτωση 20 με 30%.

πηγαινε καλυτερα σε ενα καταστημα και δες εκει ψυγεια και θα σου πουνε.

μπορεις σιγουρα να παρεις κατι φθηνοτερο ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΡΑ ΝΟ ΦΡΟΣΤ ΚΑΙ A+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το δικο μου κανει απο 725ε εως 770ε μετροιτης βλεπω.αν το παρεις ντουκου σιγουρα θα χεις εκπτωση 20 με 30%.

πηγαινε καλυτερα σε ενα καταστημα και δες εκει ψυγεια και θα σου πουνε.

μπορεις σιγουρα να παρεις κατι φθηνοτερο ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΡΑ ΝΟ ΦΡΟΣΤ ΚΑΙ A+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ!

Όλο το πρωί τα γύρισα όλα οι τιμές αυτές που βλέπεις είναι για το ιντερνέτ στα καταστήματα είναι όλες 100 -250 ευρώ πάνω από αυτό που βλέπεις δες το δικο σου ψυγείο στον κατσοβελο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10001101

Στο κατάστημα: 940,10?

Στο internet: price_left.png 752,00 ?

:tongue::tongue:

Αυτά τα 3 είναι ιδία σε κατασκευή τα είδα από κοντά και ενθουσιαστικά απλά λέω να κάνω παραγγελία μέσω ιντερνέτ να γλυτώσω

κάποια χρήματα

και 750 να το πάρω έχω βγει εκτός προϋπολογισμού :(:(:(:(

που 995 βγενω εκτοσ τελειοσ τα διπλα απο οσα υπολογιζα αρχικα

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10001101

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=107921

http://www.skroutz.gr/s/82765/Siemens-KG49NA10.html

Σας ζάλισα ...............??????????

Χαλαρααααααααααααααααααα:mrgreen::mrgreen:

πάω να ετοιμάσω βαλιτσούλα να πάω στο αδελφάκι μου φιλία ίσως σας διαβάσω από εκεί

:tongue::tongue:

Ηλιανα μου εγω εχω το siemens και ειμαι ευχαριστιμενη να ξερεις οτι στο ιδιο εργοστασιο φτιαχνονται και τα δυο ειναι ακριβως ιδια αν δεις και ο κωδικος τους ειναι σχεδον ιδιος οποτε μην σκας περε οποιο σου αρεσει και ειναι πιο φτηνο ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Σημερα πηγαμε στο κεντρο με τον μικρο και τη μαμα μου... Καλα ο μικρος επαθε εκσταση με το μετρο! Πρωτη φορα εμπαινε σε μετρο και του αρεσε παρα πολυ! Πηγαμε στο Μοναστηρακι, ηπιαμε καφε, καναμε και κατι δουλιτσες και γυρισαμε ερειπια! Απιστευτη ζεστη!

Κικο μου το ξενοδοχειο που πηγαμε ενδεικνυται απιστευτα για παιδια! Και ειναι και πολυ οικονομικο! Αμα θες πες μου να σου στειλω το σαιτ.

Σουλιτσα μου περαστικα σας!

Λαζαρενια πολυ γελασα με τη μικρη!

κωνκων πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Ολα θα στρωσουν! Αληθεια, βοηθεια εχεις? Ηρθαν οι γιαγιαδες?

Παω παλι στον μικρο που σκουζει! Πολλα φιλια!

t7fQp3.png

καλησπέρα φιλεναδούλες...έχω φρικάρει σήμερα με το ίντερνετ...χάλασε το ρούτερ μου...έβαλα ένα παλιό που είχα αλλά έπρεπε να κάνω την σύνδεση και είχα χάσει και το password μου...κόλαση. Τώρα τα κατάφερα αλλά συνέχεια χάνει το σήμα του.

Λαζαρένια μου σούπερ η μικρή σου.

Συμπεθέρα πώς είναι η νυφούλα μου;

κωνκωνάκι μου καλό κουράγιο με τον θηλασμό και ελπίζω να πάνε όλα τέλεια. Όσο για τον Κωνσταντίνο φαντάζομαι πως είναι μιά φάση που περνάει.

Ηλιάνα μου πολύ ακριβά μου φαίνονται τα ψυγεία...γιατί τόσο ακριβά; Εγώ πήρα πρίν 2 μήνες καινούργιο για 489 ? από το media markt.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=40341

το ίδιο έχει και στον κωτσόβολο...πιστεύω πως είναι το ίδιο με το δικό μου! Είναι Eco και το δικό μου, έχει αντιβακτηριακό σύστημα και είναι και nofrost. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει και κάτι άλλο επιπλέον!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Να' μαι κι εγώ!

Κι εγώ έχω σίδερο και τ' άφησα για αύριο μιας κι έχω τρομερό πονόδοντο που δεν περνάει με κανένα παυσίπονο. Αχ τι θα κάνω? Είχα ένα να πονάει και τώρα έχω δυο!

ΤΕΣΠΑ.

Lazarenia μου ετοιμάζεστε για αναχώρηση? Με την κάμερα κανένα νεότερο? Την πήγες κάπου να τη δουν μήπως και δεν καταστράφηκε τελείως?

Vatraxina μου πάντως τα έχεις βάλει σε πρόγραμμα τα μικρά σου και μπράβο! Θυμάμαι στις αρχές που ανησυχούσες πώς θα τα βγάλεις πέρα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε?

δεν σας διαβασα καθολου :oops:

ειμαι με τις 2 κολλητες μου σε ιντερνετ καφε και εχει η καθε μια απο ενα λαπτοπι και ασχολειται,ουτε ειδα τι φορανε!!!!και που χαιρετηθηκαμε πολυ ηταν χαχαχα

ο μπετοβεν δειχνει να ειναι εντελως καλα.ολη μερα στις βολτες ειναι.ακομα παιρνει αντιβιωση βεβαια και μαλλον την πεμπτη θα παω θεσσαλονικη να τον δει ο γιατρος.

η φωτεινη ειναι απλα απιστευτη!!!!σημερα ειχαμε κοσμο στο σκαφος και εδειχνε ερωτευμενη με τον γιο τους.τον κοιτουσε σαν ξερολουκουμο η λυσσαρα.

καθε πρωι ξεκιναει το ρεπερτοριο.αφου νομιζω οτι εβαλα το ξυπνητηρι να χτυπαει με το ραδιοφωνο.δεν σταματαει με τιποτα.ολη μερα τραγουδαει και μιλαει μονη της.

εχει πολυ γελιο οταν απονταει σε κατι.ας πουμε την λεω τι χρωμα ειναι αυτο και λεει ειναι μαυρο ειναι.βαζει την απαντηση αναμεσα σε 2 ειναι...

κλεινει και τα παραθυρα στο σπιτακι της για να μην μπουν τα κουμουπια.νεο εντομο ειναι αυτο.ξαδελφακια των κουνουπιων μαλλον.

σας αφηνω τωρα και αν ειστε εδω μετα μπορει να ξανα ερθω.

φιλιαααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αλλα δεν ειστε....η μια φιλη εφυγε και η αλλη δεν λεει να ξεκολλησει.το σπιτι της ειναι και απομονωμενο οποτε δεν θελω να την αφησω να παει μονη της και την περιμενω για να την παω με το μηχανακι.ευτυχως που η μικρη κοιμαται χωρις να ξυπναει ενδιαμεσα.φτου φτου μη το γκαντεμιαζω.οσο για την μαμα μου ελπιζω να μη με περιμενει στην πορτα.

α ειχε πλακα πριν φυγω.ο λουκας με ρωτησε που θα παω και μου ειπε καλα να περασεις,η γιαγια μου μου ειπε οτι παραγγειλανε πιτσα και να μεινω για να φαω και η κλασσικη μαμα μου........βαλε μια κρεμα ημερας και ενα κραγιον!!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...