Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα.

ετοιμαζομαι για βουτια.φετος ποσο ευχαριστηθηκα την θαλασσα δεν λεγεται.μας ευνοησε και ο καιρος φυσικα γιατι φετος δεν φυσαει καθολου και εχει ζεστα νερα.δεν θυμαμαι αλλη χρονια τοσο τελεια.

πετρουλα τι ρωτας?για που αλλου?

στα μερη μας κλασικα θα παμε και δεν θελω καθολου.αλλα ας μην το γρουσουζευω!

κωνκων μου ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη γιατι εχεις θεληση.

οσο για τον ντων ντων φαση πιστευω ειναι.και η δικια μουεχει κανα μηνα που επιτιθεται στα αλλα παιδακια .ειδικα στην παραλια τα κυνηγαει να τα πεταξει χωματα!

ηλιανα τι να πω για το πεθερικο.μηπως οντως το ειπε για καλο?

ερχομαστε το σαββατο ηλιανα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τελεία με το καλό να έρθετε

για ποιο καλό ?

να κοιμάται θέλει νωρίς η πέθερα ασε με τώρα

ο μικρός λέει την αναστατώνει εστί όπως τον έχω μαθημένο

τι τάχα να έρθει ο νικος για βοήθεια και να τους ξαγρύπνα ο μικρός καλύτερα να μην πάμε καθόλου όλοι μαζί λεει

:tongue::tongue:

κωνκων μου χαιρομαι που τα πατε καλα!!!

προσεχε λιγο με το θηλαστρο να μην δημιουργησεις υπερπαραγωγη ειναι δυσκολα μετα να την διαχηριστεις και δυσκολα για την μικρη

καλυτερα οταν νιωθεις το στηθος σου ετσι να βαζεις λιγο το μωρο η αν κοιματε να βγαζεις λιγο με το χερι η με το θηλαστρο λιγο ομως ισα ισα να το ελαφρηνεις.

Ηλιανα μου τι να πω για την πεθερα δεν εχω λογια :confused:

Λαζαρενια μου καλο μπανακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάρες τι κάνετε; μπήκα και εγώ να δώσω το παρόν.

Κωνκων μου σε νιώθω απόλυτα σχετικά με τον πόνο της καισαρικής γιατί και εγώ στην 1η μου υπέφερα αρκετά. Όλες οι άλλες μητέρες με καισαρική να έχουν σηκωθεί πάνω και να περπατάνε και εγώ μετά απο χίλια ζόρια να σηκωθώ τη 2η μέρα με πολύ κλάμα και πολύ βοήθεια. Ένας λόγος που φοβόμουνα όταν θα ξαναμείνω έγκυος ήταν ότι θα ζούσα πάλι αυτούς τους ανυπόφορους πόνους. Μακάρι παναγία μου να είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα στη 2η γιατί όντως δεν υποφερόνται με τίποτα. Όσο για το θηλασμό και εγώ δεν έχω να σου πω πολλά μιας και δεν είμαι η κατάλληλη σε αυτό το θέμα. Θήλασα μεν 6 μήνες αλλά όχι αποκλειστικά και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έχω το ίδιο πρόβλημα τώρα στο 2ο να μπορέσω να θηλάσω έστω και 40 μέρες. Πιστεύω όμως ότι κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι και καλύτερα.

Τώρα σχετικά με τον Κωνσταντίνο που σου επιτίθεται , μίλαγα τις προάλλες με μια φίλη μου που και αυτή γέννησε πρόσφατα το 2ο μωράκι της και ενώ ο μικρός μέχρι πρότινος δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι , τώρα εκδηλώνει τη ζήλια του και το παράπονό του ότι η μητέρα του δεν ασχολείται αποκλειστικά μαζί του , μόνο με το ξύλο και ειδικά πάνω της. Με ήρεμη συζήτηση και κουβεντούλα πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και ο Κωνσταντίνος.

Νατασούλα καλώς ήρθατε κοπέλα μου και του χρόνου να περάσετε πάλι τέλεια. Αλήθεια το ξενοδοχείο τι έλεγε; ενδείκνυται για παιδιά;

Ριτάκι καλή συνέχεια και σε εσάς στο υπόλοιπο των διακοπών σας, όσο για το θέμα γιογιό ,είμαστα άστα να πάνε. Είπα να ξεκινήσω εντατικά προσπάθειες μιας και είμαι τώρα στο σπίτι και δω αποτέλεσμα αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Νομίζω ούτε ο Μπετόβεν της Βίκυς δεν κατουράει έτσι ανεξέλεγκτα δεξιά και αριστέρα. Χθες μάλιστα μου την έριξε και την κουραδίτσα του και ήρθα και στάνιαρα η μάνα. Σήμερα κάποια στιγμή του έβαλα την πάνα γιατί κατούρησε πάλι σε ένα σημείο και τον βλέπω φεύγει σφαίρα και μου λέει "μαμά , σέλο κακά πάω γιογιό" καμάρι εγώ χοροπήδαγα λέω είμαστε σε καλό σημείο , αλλά έρχεται μετά απο 2 λεπτά και κενή η πάνα. Ενώ κάθησε λίγο μαζί μου τον βλέπω εκεί που μου μιλάει να σφίγγεται και έτσι όπως καταλάβατε τα έκανε πάλι πάνω του.:oops:

Σουλίτσα περαστικά κοπέλα μου , μήπως την πατήσατε με κανένα αιρκοντίσιον , αλλά βέβαια είναι και αυτή η τρελή υγρασία που σε πεθαίνει.

Πετρούλα σε νιώθω απόλυτα σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης και εγώ έχω βαρύνει τρελά , περπατάω λίγο και το κάνω ολόκληρο θέμα, όσο για τον Αναστάση όπου πάμε μόνο ο πατέρας του σηκώνεται , εγώ άπαξ και κατσικωθώ στην καρέκλα δεν με κουνάς με τίποτα μετά απο 'κει.:tongue:

Ηλιάνα και του χρόνου να είσαστε και εσείς καλά και να ξαναπάτε διακοπούλες με το νέο μέλος πλέον, όσο για την πεθερά εγώ προτείνω να κάνεις αυτό που θα σου ζητήσει ο άντρας σου και άσε την πεθερά να τραγουδάει μετά.

Λαζαρένια τώρα κατάλαβα το σκηνικό με τη κάμερα , όντως θα σου'ρθε κα΄πως εκείνη την στιγμή που θα την είδες αλλά μετά που θα πέρασε η ώρα και θα ηρέμησες λίγο θα το αντιμετώπισες με περισσότερη ψυχραιμία. Σε τέτοιες σκηνές και εγώ κάπως έτσι αντιδρώ , μου σηκώνονται τα μαλλιά στην αρχή αλλά μετά όταν βλέπω το μουτράκι του λέω κομμάτια να γίνουν τα άψυχα αντικείμενα.

Βατραχάκι αύριο το πρωί αντί για φρέντο καπουτσίνο εγώ θα έπινα ευχαρίστως ένα φρεντοτσίνο. Τίγκα στη ζάχαρη.χιχιχιχι:tongue:

ΜαΕλένη εσείς πότε φεύγετε για Χαλκιδική;

Γιοβαννούλα τι λέει η Κέρκυρα φέτος , έχει κίνηση έχει λόγω κρίσης είναι πεσμένα τα πράγματα;

Πω πω σεντονάρα και όχι τίποτε άλλο αλλά θα σκάσετε με αυτό τον καύσωνα έτσι όπως σας σκέπασα.:D

κωνκων μου μεχρι 40 ημερων το γαλα σου θακανει να εδραιωθει.τωρα εχεις το πρωτογαλα ουτως η αλλως με το οποιο χορταινει.

αφου βλεπεις οτι πετρωνει το στηθος αυτο ειναι καλο γιατι οντως εχεις γαλα και κατεβαινει.

να της δινεις οποτε το ζηταει και οσο θελει απλα να προσεχεις την υπεραπαραγωγη με το θηλαστρο οπως ειπε και η βατραχινα.θα δεις οτι μετα που θα βρειτε τους ρυθμους σας ,θα το ευχαριστιεσαι.

κικο μου ναι σιγουρα σταναχωρηθηκα γιατι ηταν και ακριβη αλλα και επειδη γραφω κασετουλες συνεχως την μικρη.λυπηθηκα και για το ντιβιντι που ειχα μεσα απο τις φετινες μας καλοκαιρινες διακοπες:cry:.

ηλιανα μου το σαββατο ερχομαστε ,μαλλον κυριακη θα ανεβω χωριο για κανα δυο μερες.ασε δεν θελω να φυγω καθολου τωρα απο το νησι.

απιστευτο για μενα........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

α!δεν σας ειπα και τι αλλο επαθα σημερα!

κολησε το αυτοκινητο στην παραλια δηλαδη βουλιαξε και δεν μπορουσα να το βγαλω με τιποτα!

χαχαχαχαχ ολοι οσοι ηταν εκει σπρωχνανε εμενα να με βοηθησουνε!

η μικρη απεξω να φωναζει και να δινει οδηγιες.ειχανε λιωσει ολοι στο γελιο.να ναι καλα οι ανθρωποι που με βοηθησανε και το εβγαλα ευτυχως!

τωρα ειμαι σουμαχερ!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1654096yn4fep17z7.gif

Γυρίσαμε από ερευνά αγοράς και είμαστε μεταξύ αυτόν τον δυο

http://www.skroutz.gr/s/71369/Bosch-KGN49A10.html

http://www.skroutz.gr/s/82765/Siemens-KG49NA10.html

εδώ το βρίσκουμε από 890 εως 950 από μαγαζί σε μαγαζί ένα από τα δυο θα πάρουμε θα συσκεφτούμε μετά συζύγου και αύριο θα δουμε ποιο και από που ?

Αθηνά και μέσο ιντερνέτ ποιο οικονομικά

αλήθεια αν έκανα παραγγελία από σαιτ του εξωτερικού

ξέρει καμία να με βοηθήσει ? δεν ξέρω αγγλικά

Γεια σας κοριτσάκια.

Σήμερα που ήθελα και εγώ να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ λίγο η καημένη το μπουμπούκι μου ξεσσαλώνει. Μα που τη βρίσκει τέτοια όρεξη μεσημεριάτικα μου λέτε;

Σουλίτσα μου τι έπαθες; Έχεις πολύ πυρετό; Μάλλον από την Ανδριάννα σου κόλλησες. Περαστικά.

Κίκο και εμείς στο ίδιο σημείο είμαστε με την πάνα. Αυτό το παιδί δεν συνεργάζεται σε τίποτα και έχει αρχίσει να με κουράζει αυτό :cry::cry::cry: Χτες μου είπε ότι την άλλη εβδομάδα θα κόψει την πάνα.

Ηλιάννα εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ ηλεκτρικές συσκευές κλπ από ίντερνετ. Θέλω να τα δω, να τα επεξεργαστώ, να ρωτήσω για ότι απορίες έχω κλπ. Περαστικά και για τον πεθερό σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ηλιανα το μπος ειναι ακριβως σαν το δικο μου.παρα πολυ καλο.

αλλα και το ζιμενς καλο ειναι.

απο ιντερνετ δεν ξερω αν θα ψωνιζα γιατι σιγουρα πληρωνεις μεταφορικα οποτε το ιδιο βγαινει.

χωρια που πληρωνεις τελωνειο και υπαρχει περιπτωση να καθυστερησει αρκετα.

επισης αν ειναι χτυπημενο τι θακανεις?

παρτο απο εδω να σαι σιγουρη.

περαστικα και για τον πεθερουλη σου.μην σκας για την πεθερα!

1654096yn4fep17z7.gif

Γιοβανα μου κάλος ήρθες και εσύ

Ευχαριστω για τον πεθερό ελπίζω να μην είναι τίποτα σπουδαίο να κάνει αύριο το τεστ και να είναι όλα οκ

Για τα ψυγεία τα εχω δει τα μοντέλα ξέρω ποιο ακριβός θέλω απλά βλέπω ότι από ιντερνέτ είναι ποιο οικονομικά δες πχ στον κοτσοβολο

πχ στον κοτσοβολο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=107921

995ευρο στο κατάστημα

766 στο ιντερνέτ

Μεγάλη διάφορα

,,

Διαφημίσεις

ηλιανα το μπος ειναι ακριβως σαν το δικο μου.παρα πολυ καλο.

αλλα και το ζιμενς καλο ειναι.

.

ποιο ειναι το δικο σασ στηλε μου λινγ να δω

ηλιανα διαβασε αυτα που σου εγραψα.απο τελωνειο μετα θα βαλεις φορτηγακι οποτε παλι θαπληρωσεις.

τα ιδια θα σου βγουνε!

Έχω μπερδευτεί από πού να πάρω τελικά

και έχω βγει εκτός προϋπολογισμού από 500 φτάσαμε στα 800 με 1000 ευρώ

Το έχω δει και αυτό έχει τα ιδία χαρακτηριστικά 870 το εχώ δει σε μαγαζιά απλά ο άντρας μου λέει η βος η ζιμενς αν και αυτές η 3 εταιρίες είναι το ίδιο τέλος πάντων

Στο ιντερνέτ βγαίνει φτηνά στα μαγαζιά εδώ θέλω 900 ευρώ άντε με παζάρια να πέσω στα 850 όποτε περνούμε βος με αυτά τα λεφτά λέει

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10001101 δεσ πωσ το βρησκω εδω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...