Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γυρισαμε κι εμεις χθες.... Περασαμε ονειρο κοριτσια! Θαλασσα, φαι ατελειωτο (εχω κανει μια κοιλια, ουτε εγκυος να ημουνα...) υπνος και πολυ χαλαροτητα! Δεν εσκασα ομως που γυρισα, πεθυμησα λιγο και τη βολη μου! Αυτη την εβδομαδα εχω αδεια και ολη μερα ειμαστε στη γυρα! Απο Δευτερα ομως δουλεια, την οποια επισης περιμενω πως και πως... Μου ελειψε το γραφειο μου! Ξερω, ξερω ειμαι μαζοχα...:D Απλα μου αρεσει οταν ειμαστε σε προγραμμα ολοι, αισθανομαι καλυτερα απο το να σερνομαι ολη μερα χωρις προγραμμα... Τρελη τελειως... Σας ευχαρσιτω ολες παααααααρα πολυ για τις ευχες σας! Να ειστε καλα κοριτσια μου!!!

κωνκων μου να τη χαιρεσαι την μπουμπου!!! Να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!! Για το θηλασμο δεν ξερω τι να σου πω, ας μιλησουν οι πιο ειδικες! Οσο για τους πονους θα ηρεμησεις σιγα σιγα, που θα παει!!! Σε ειχα εννοια και μπηκα απο το κινητο μονο και μονο για να δω αν γεννησες... Αφου ειδα οτι πηγαν ολα καλα, ηρεμησα!

Σας αφηνω τωρα, με φωναζει ο μικρος... Sorry που δε σχολιαζω αλλα, αλλα αυτος ο σκατουλης εχει γινει ακρως απαιτητικος, συν του οτι δεν ξεκολλαει απο πανω μου... Να δω πως θα χωριστουμε τη Δευτερα που εχει κακομαθει τοσες μερες!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α

Οσες γνωριζεται κατι για τον θηλασμο περιμενω.

Μπαίνω βγαίνω γιατί σε χω στο μυαλό μου σου έστειλα πμ ελπιζω να βοθησw ότι θες ότι ώρα θες και μεσάνυχτα τηλ

Νταξξξξξξξξξξξξξξξξξ???????

μην διστάσεις

:tongue::tongue:

γεια σας!!!!!

καλως ηρθατε οσες επιστρεψατε και καλη συνεχεια σε οσες ξαναφευγετε!

κωνκων μου το οτι πετρωσε το στηθος σου ειναι φυσιολογικο την τριτη εως την πεμπτη μερα το στηθος πριζεται και πετρωνει και στο βιβλιο της πατσουρου το γραφει

για τις θηλες σου να παρεις την κρεμα purelan της medela πολλη καλη κρεμα και δεν θελει ξεβγαλμα για να θηλασεις

επισης το καλυτερο ειναι το δικο σου γαλα να τις αφηνεις να στεγνωνουν με δικο σου γαλα επανω.

με ποιο θηλαστρο βγαζεις;

αν δεν βαζεις το μωρο στο στηθος θα χρειαστεις νοσοκομειακο θηλαστρο αλλιως θα σου κοπει το γαλα και συστηματικες ανλτλησεις αν 2-3 ωρες

να βαζεις την μικρη στο στηθος πριν αρχισει να κλαιει πριν εκνευριστει πιανει καλα την θηλη;αν δεν την πιανει καλα θα σε πληγωσει κι αλλο και δεν θα θηλαζει αποτελεσματικα

ελπιζω λιγο να σε βοηθησα τωρα στην αρχη ειναι πολυ δυσκολα αλλα μετα ειναι παιχνιδακι οτι θελεις ρωτα κι οτι απορια εχεις βλεπε στο βιβλιο της πατσουρου εγω ετσι εκανα ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κων κων και παλι να σου ζησει η ομορφη μπεμπουλα!

οσο για τον θηλασμο θα σου ελεγα τα ιδια που ειπε και η βατραχινα.

επισης να προσεχεις πολυ την σταση του σωματος σου οταν θηλαζεις.

να ειστε με την μπεμπα κοιλια με κοιλια ωστε να πιανει καλα την θηλη και να μην σε πληγωνει αν και δυσκολο λογω καισαρικης.δεν ξερω αν πονας ετσι

οταν θες να την βγαλεις απο το στηθος θα της τραβας λιγακι το μαγουλο προς τα πανω σαν να χαμογελασει.οχι το στηθος σου.πολυ σημαντικο.

να αφηνεις το γαλα σου πανω στη θηλη για να το θεραπευσει και δεν χρειαζεται να το πλενεις συνεχεια.

πιστευω οτι με λιγη υπομονη θα τα καταφερετε και θα δεις που θα πιασει η μικρη σου.τωρα της δινεις συμπληρωμα?

οσο για την καισαρικη σου πονεσα κι εγω μαζι σου.ευχομαι να περασει γρηγοραα ο πονος για να μπορεσεις να χαρεις την μπεμπουλα σου.

αν δεν μπορεσεις και δεις οτι δεν αντεχεις με τον θηλασμο,μην στεναχωριεσαι γλυκεια μου.εσυ προσπθαησες!!!!

νατασα μου καλως ηρθες.σε βλεπω πολυ up κι αυτο ειναι καλο!

καλα να περνατε και με το καλο στο γραφειακι απο δευτερα!;)

ηλιαν μου καληπευκη ειναι φανταστικα!τελεια θα περασετε.

εμεις φτανουμε σαββατο κατω και πρωτα ο θεος θα ανεβουμε στις 15 στο χωριο για δυο μερες.

1654096yn4fep17z7.gif

Kαλησπέρα κι απο μενα!!!

Ημασταν σε γενεθλια και ο μικρος τα εδωσε ολα..Ευτυχως ειχε μεγαλύτερα παιδια και πολύ ευχαριστα τον πήραν μαζι τους..δεν θα αντεχα να κυνηγαω..Γενικα εχω βαρυνει και θελω ολο να καθομαι:oops::oops:

Ευτυχως οταν τρεχει ο Αναστασης ακομη και αγνωστοι προσφερονται να τον πιασουν..χαχα Τι να κανω???2 φορες ετρεξα να τον πιασω τις τελευταιες μερες και κοντεψα να σκοτωθω..μια άλλη τον αρπαξα απο τα μαλλια (αφου δεν τον εφτανα αλλιως) και μετα ειχα τυψεις...

Κωνκων μου θυμιζεις τη δικη μου περιπτωση, με πληγωμενες θηλές, να σφιγγω τα δοντια και να κλαιω απο πονο, ο δικος μου ομως δεν καταλάβαινε κι ετρωγε..Για το πετρωμα να βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος..ο πονος θα ειναι ανυποφορος αυτες τις πρωτες μερες (μετα το στηθος θα στρωσει καθως θα σκληρυνουν τοσο οι θηλές που θα γινουν σαν λάστιχο), εγω εβαζα purelan και ημουν συνεχεια με το στηθος απ'έξω τις πρωτες σαραντα μερες..Συνεχεια ομως, σαν την τσιτσιολινα ενα πραγμα!!:-D

Δεν θα πλένεσαι συνεχεια, μια φορα στο ημερησιο ντουζ αρκει..Δεν θα βαζεις χαμομηλια και αλλα τετοια χαζα όπως εκανα εγω στην αρχη..κρατουν την υγρασια και αργουν να επουλωθουν οι πληγες..Μεχρι και πιστολακι εκανα για να στεγνωνουν πιο γρηγορα οι θηλές αφου ουτε το νερο αντεχα να τρεχει επανω, πόσο μαλλον πετσετα.Ψευτοθηλες εβαλα αλλα ημουν για γελια και για κλάματα γιατι ο μικρος ηταν λαιμαργος και πάντα η θηλη κατεληγε στο στομα του Ανασταση..:-D:-D

Και πάνω απ'όλα, να βαζεις καλά τη μικρη στο στηθος..απο εκει ξεκιναν όλα!!

Να βαζεις και την αλω στο στομα οχι μονο τη θηλη..Να τη βοηθας με το δαχτυλο σου, εγω απο τη μια εστρωνα το στηθος στο στομα του παιδιου και απο την αλλη τον βοηθουσα να πάρει πιο ευκολα το γαλα (εκανα την κινηση αρμεγματος δλδ)..Αυτα τα λίγα απ΄όσα θυμαμαι κι εγω

Καλη συνεχεια και λίγο υπομονη τωρα στην αρχη, μετα θα ειναι παιχνιδακι!!

Ηλιανα και Νατασα καλώς ηρθατε και του χρονου με υγεία!!!

Ριτα καλή επιστροφή και καλή συνεχεια στις υπολοιπες διακοπές σας!!!

Ιωαννα, Λαζαρενια και Βατραχακι πολλά φιλια!!!Και στις υπόλοιπες στελνω τα φιλια μου και Sorry που δεν σχολιαζω αλλα δεν βολεύομαι καθολου γμτ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Κωνκωνάκι μου γλυκό κάνε λίγο υπομονή και θα στρώσουν τα πράγματα. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα θηλασμός, αλλά αυτά που έγραψε το Βατραχάκι μου φαίνονται πολύ σωστά.

Πετρούλα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!!! Σύντομα θα έχεις και εσύ αγκαλιά το 2ο μπουμπουκάκι σου. Όσο μπορείς μην κουράζεσαι τώρα και αν έχεις άτομα να κρατάνε τον Αναστάση εκμεταλλεύσου τα :tongue::tongue::tongue: Εσύ τελικά τι έκανες με το θέμα παιδικός;

Λαζαρένια ετοιμάζεις βαλίτσες; Μια χαρά θα περάσετε, απλά να σου δώσω μια συμβουλή, παίχτο λίγο 'μπαινάκης - βγαινάκης'......δηλαδή αν ακούσεις και κάτι στραβό από καμιά πεθερά, κουνιάδα κλπ κάνε ότι δεν άκουσες :tongue::tongue::tongue:

Ρίτα τελειώνει ο πρώτος κύκλος διακοπών. Δεν πειράζει μωρέ, σημασία έχει ότι περάσατε καλά και ότι μπροστά μας είναι ακόμα Καλοκαίρι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

\

Λαζαρένια ετοιμάζεις βαλίτσες; Μια χαρά θα περάσετε, απλά να σου δώσω μια συμβουλή, παίχτο λίγο 'μπαινάκης - βγαινάκης'......δηλαδή αν ακούσεις και κάτι στραβό από καμιά πεθερά, κουνιάδα κλπ κάνε ότι δεν άκουσες :tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω γλυκεια μου για τις συμβουλες.ετσι πρεπει να γινει για καλο ολων μας.απλα εγω θα ειμαι σκασμενη μετα...δεν πειραζει.καλο τα ξιδι να εχουμε αυτο πανω απο ολα!

1654096yn4fep17z7.gif

ξανα ηρθα καθομαι στο μπαλκονι αλλα πολυ κουνουπι :mad:

κωνκων μου ξεχασα να σου πω μην βαζεις επιθεματα τωρα που ειναι πληγωμενες οι θηλες σου γιατι δεν θα κλεισουν ευκολα καλυτερα οπως ειπε η στονε τσιτσιολινα :tongue: απλα θα αλλαζεις συνεχεια γιατι θα τρεχει το στηθος σου!

αληθεια γιατι σου εδωσε χαπια ο γιατρος;τι χαπια σου εδωσε;ο γυναικολογος η ο παιδιατρος;

στονε μου λογικο μωρε που θελεις να καθεσαι απο εδω και περα ζορικα τα πραγματα

κάθισα λιγάκι

πολλές δουλείες σήμερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και έχουμε και ένα δυσάρεστο περίμεναν να γυρίσουμε να μας το πουν ο πεθερός έχει μια βαλβίδα βουλόμενη κάτι τέτοιο

και την τέταρτη θα πάει για τες κοπώσεως

και μάλλον ιωσως ακυρωθούν η βουνοδιακοπες μας :(:(:(:(:(

ισωσ χρειαστη να παει να βοηθηση ο καλοσ μου

και εμείς δεν μπορούμε να πάμε γιατί θα ενοχλούμε λέει η πεθερά:twisted::twisted::twisted:

η μόνος ο Νίκος

η καθόλου

το βλέπω για καθόλου;););)

Πετρουλα ξεκουράσου αν νιώθεις βαριά

και εγώ το παθαίνω

σπάνια βεβαία αλά το παθαίνω να θέλω να κάθομαι

ωχχχχχχχχ γεναμε σε δυο μηνεσ κουκλα

όσο περνά ο καιρός νομίζω πως θα κουραζόμαστε ποιο πολύ με τα ταρζανακια μας

εγώ πάλι μια χαρά βολεύομαι σε ύπνο από θέμα κοιλιάς μιας και κοιλιά τζίφος ακόμη

αλά έχω ένα ποπό ποπόποπο παναγία μου χιχιχ

lazarenia πότε θα φεύγεις ? ελπίζω να συναντηθούμε

τα άλλα κορίτσια καλά ?

Μια γρήγορη καλημέρα και από μενα.

Δενε χω προλαβει να διαβασω τιποτα αλλα θα προσπαθησω.

Η μικρή είνια πολύ καλύτερα, λιγο βήχα εχει μόνο.

Απο χθες όμως είμαι εγω με πυρετό και πονόλαιμο.Δεν ξερω αν κολησα η αν ηταν τυχαιο παντως ειμαι χαλια.

Ηρθα στη δουλειά γιατι εχω κατι επειγοντα να κανω αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω.

Φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα.

Βλέπω έχουμε επιστροφές!!!!! Χαίρομαι που περάσατε καλά και καλή συνέχεια στις επόμενες.

Σούλα μου περαστικά σου. Τουλάχιστον έγινε καλά η μικρή έτσι.

Κωνκων δυσκολεύεσαι κοπέλα μου με τη μικρούλα. Δεν είμαι και η πιο ειδική, αλλά σου εύχομαι καλή δύναμη. Πολύ μεγάλη απόλαυση και τα δυο αγκαλιά αχχχχ!!!

Πετρούλα όμορφα περάσατε διάβασα. Να πω και του χρόνου? ή έπεται συνέχεια? Ξεκουράσου πάντως και λίγο.

Ηλιάνα κι εσείς περάσατε όμορφα! Τι να πω για το πεθερικό. Περαστικά στον άνθρωπο, αλλά βλέπω η πεθερά το βιολί βιολάκι! Καλά δεν τους έλειψε ο μικρός που έχουν τόσες μέρες να τον δουν?

Vatraxaki καφεδάκι!!!!!! Πού θα πάει θα τον πιούμε κι από κοντά χαχαχα!

Deleni καλή προσαρμογή και πάλι στη δουλειά. Ομορφη η Πόλη! Πολύ θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή, αλλά ο άντρα μου λέει θα πάθει κατάθλιψη :(

Ωχ σας αφήνω για την ώρα θα τα πούμε αργότερα.

Τα φιλιά μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Kαλημερα κι απο μενα!!

Σούλα περαστικα σας, πως ειναι η Ανδρεανα??Διαβασα και για την πάνα..Μπραβο σας!!Επεσε κι αυτο το οχυρο!!χαχα

Ηλιανα καλή επιτυχια στις εξετασεις του πεθερου..η πεθερα πάντως ακομη και τωρα απτόητη ειναι!!Έλεος βρε παιδι μου..

Ιωαννα το θεμα παιδικος το εχω αφησει προς το παρόν και το βλέπουμε ξανα απο τη νεα χρονια..δεν υπήρχε περίπτωση να τον στειλω μες το χειμωνα.Το βλέπω για το Μαρτη, νωριτερα οχι..

Λαζαρενια πότε φευγετε εσεις??Για που με το καλό??

Πάω να ετοιμαστουμε για μια βόλτα στη λαϊκή..

Θα τα πουμε αργοτερα, φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα

και τα καφεδακι μας!!!!

freddo.jpg

Ηλιανα δεν θα πατε δηλαδη στη μαμα σου καθολου;

περαστικα στον πεθερο και σιδερενιος!

Μαελενη μου που θα παει καποια στιγμη θα τον πιουμε κι απο κοντα!

Σουλα μου περαστικα σου!!!

ξυπνησε ο μπεμπης και τραγουδαει :mrgreen: εδω και λιγες μερες ακουει την φωνη του και γελαει κι ολη την ημερα φωναζει α ου και γελαει μετα απολαυση ειναι :mrgreen:

Καλημερα φιλεναδες!

Σας ευχαριστω πολύ και πάλι για τις ευχες σας, για τις συμβουλες και για το κουραγιο που μου δίνετε!:D

Σήμερα είμαι λιγοτερο αγχωμενη για τον θηλασμό. Για να κάνει κακακια η μικρή 4-5 φορες τη μερα πιστευω οτι τρωει... Ξενο έδωσα 2 φορες τη μερα μερα που πονουσα πολύ στις θηλες. Purelan έβαλα μονο μια φορα και απο τοτε κάνω απλά επάληψη με το γάλα. Βγάζω που και που και με το θηλαστρο για να ξεφορτωσω το στηθος όταν το αισθάνομαι πολύ βαρυ. Αυτα! Ελπίζω να στρωσουμε σιγα σιγά.

Ρε κοριτσια ο Κωνσταντίνος μου μου φαίνεται τεράστιος:mrgreen:!

Το κακο με τον Κωνσταντίνο είναι οτι αρχησε να μας χτυπαει εδω και 2 βδομαδες:(. Οσο να του λεμε "μη" ή οτι "δεν κάνει, δεν είναι καλό" αυτος εκεί. Χθες έδωσε κλωτσια σε ενα κοριτσάκι επειδή πήγε να την πιάσει απο το χερι όμως αυτη δεν του έδωσε...:confused: Περναω οσες ώρες περισσοτερες μπορω μαζί του και ποτε δεν τον διωχνω απο δίπλα μου.

Καλημέρα μανουλίτσες μου. Σιδερωμένα όλα και ταχτοποιημένα αχ τι καλά το σπίτι στην εντέλεια :tongue::tongue::tongue:

έτοιμα Κ τα φασολάκια

αχ λαδερό φαγάκι να φάμε σπιτικό πόσο μου έλειψε

περιμένω να ξυπνήσει το μεγάλο αγόρι να πάμε για να δούμε ψυγείο εντόπισα κάποια χτες ;););)

SOULA33 τι έπαθε η μικρούλα περαστικά σας

maeleni μάλλον δεν του έλειψε είναι ατίθασος και τους ενοχλεί

Stone καλή βόλτα κούκλα χάλαρα όμως ευχαριστώ για της ευχές για τον πεθερό είναι χρυσός άνθρωπος

vatraxaki το καφέδες είναι αυτοί θεεεεεεε μου σουπερ αχ με ενα τσιγάρο τέλειοι μέσα στην ζεστή

για την μαμά μου δεν ξέρω αν πάμε να δούμε τις εξετάσεις πρώτα να είναι καλά ο άνθρωπος και μετά

απλά δεν μπορώ να μείνω μέσα στην λαβα 15αυγουστο μόνη με το παιδί και ο Νίκος να τρέχει στα χωράφια :(:(:(

ας πάμε και εμείς αλά η πεθερά ήταν κατηγορηματική

η μόνος η καθόλου :confused::confused::confused:

και ο δικός μου θέλει να πάει να ξεκούραση τον πατερά του

και εγώ το θέλω αλλά να πάμε κ εμείς να είμαστε μαζί στην άδεια του

τώρα μάλλον θα πάω να μείνω 2-3 μέρες στην αδέρφη μου και θα δούμε μετά

κωνκων όλα καλά θα πάνε χαλάρωσε και απήλαυσα αυτό το θειο δώρο δώσε απλόχερα το στήθος σου στην μικρή σου πριγκίπισσα και ζήσε στιγμές απερίγραπτες

όσο για τον Κωνσταντίνο τη να πω ζηλεύει ο καημένος ? οι μανούλες με εμπειρία θα σου απαντήσου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...