Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξεκινάω από το τέλος προς την αρχή! Κωνκωνάκι μου γλυκό πολύ χαίρομαι που σε ακούω έτσι ανεβασμένη! Σε μάτιασα μου φαίνεται που έγραψα όπως μου είχες πει ότι η μικρή θηλάζει καλά! Φτού και ξαναφτού! Να σου πω όμως ότι οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, αν τα καταφέρετε τώρα μετά δε θα έχετε κανένα θέμα! Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ ευχαρίστως! Δώσε φιλάκια στο μπουμπουκάκι σου και φυσικά στον φίλο μας τον Ντων-Ντων!

Αναστασία μου αν μας διαβάζεις να χαίρεσαι κι εσύ το Σωτηράκι σου! Γερό και χαρούμενο να το καμαρώνεις!

Delenaki μην απογοητεύεσαι που γυρίσατε αφού καταφέρνετε και το σκάτε τα Σκ οι διακοπές δεν τέλειωσαν!

Πετρούλα διάβασα περάσατε υπέροχα και κυρίως ξεκουράστηκες και πολύ χάρηκα! Καλά έκανες γιατί πρέπει να είσαι ξεκούραστη για τον ερχομό του νέου μέλους που πλησιαζει πολύ γρήγορα η ώρα και τον βλέπω ζωηρό κι αυτόν το μπόμπιρα!

κ. Φωτεινή στείλτε καλέ κι από εδώ κανένα χταποδάκιιιιιι!

Σαρδελίνα μου καλά κάνατε και το ρίξατε έξω στο γάμο της φιλενάδας σου, αυτά είναι που σου μένουν!

Τα δικά μας όλα καλά, τα παιδιά μου έχουν ξεσαλώσει στη θάλασσα ο Γιωργάκος κάνει μόνος του με το γιλέκο του! Κουκουνβαααα! Τις πρώτες μέρες ήθελε όλο αγκαλιά γιατί κάπως τον αναποδογύριζε το γιλέκο, τώρα όμως το συνήθισε και το έχει νομίζω,τον παίρνουμε βέβαια όταν κουράζεται αλλά τα πάει αρκετά καλά το ψαράκι μου! Η μπουμπούκα μου θέλει συνέχεια όρθια να ρεμβάζει, στηρίζεται αρκετά καλά σιγά-σιγά όρθια, αλλά το καθιστό δεν το έχουμε! Έχω πάρει για 2η φορά τον φανταστικό ατμομάγειρα για βρεφικά φαγητά και έχω σωθεί δε σας λέω τίποτα! Φιλούθκια τώρα γιατί τους έστειλα σούπερ να πάρουν καμιά προμήθεια και αντί να κάνω καμιά δουλίτσα χαζολογάω! Α, ναι ένα τελευταίο, κάθε μέρα κάνουμε μπάνιο 8.30 το πρωί και 5.30 το απόγευμα για ένα διωράκι τη φορά περίπου αλλά χτες έκανα τη βλακεία που είχε έρθει η κουνιάδα μου και έβαλα το Γώγο για 15' κατά τις 12 το μεσημέρι! Έκαιγε ολόκληρος το βράδυ, ευτυχώς το γλίτωσε το έγκαυμα! Καλά τόσο ασπρουλιάρικα και ευαισθητούλικα είναι τα παιδιά μου ή έχετε κι εσείς το ίδιο θέμα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε ζουζούνες , πως τα πάτε;

Κωνκων μου καλώςήρθατε στο σπιτάκι σας κοπέλα μου , μέρα με τη μέρα θα είναι θεωρώ όλο και καλύτερα τα πράγματα με το θηλασμό και με τη μπουμπούκα. Αλήθεια γιατί πόνεσες τόσο με την καισαρική ; μου έχουν πει ότι στη 2η καισαρική δεν καταλαβαίνεις τίποτα και την έχω πάρει απο καλό μάτι γιατί στην 1η υπέφερα πάρα πολύ.

Λαζαρένια με το καλό να πάτε και εσείς τις διακοπές σας και να περάσετε όμορφα , τώρα σχετικά με τις ημερομηνίες νομίζω πως εμείς οι γυναίκες ξέρουμε καλύτερα τι είναι το σωστό.

Πετρούλα καλώς ήρθατε και εσείς και του χρόνου να περάσετε πάλι τέλεια.

Ντελενάκι τα ίδια ισχύουν και για εσάς , να είσαστε καλά και να ξαναπάτε διακοπούλες.

Μαρινάκι μπράβο που το ξεπεράσατε τελείως το πρόβλημα υγείας και περνάτε τέλεια , πάντα τέτοια.

Βίκυ μπράβο και για τον Μπετοβενάκο που έχει αρχίσει και αναρρώνει και αυτός τελείως.

ΜαΕλενίτσα με το καλό να πάτε και εσείς Χαλκιδική και να περάσετε σούπερ.

ΠανΜαρ διάβασα ότι περνάτε και εσείς πολύ ωραία , αχ πόσο σας χαίρομαι όλες τις μανούλες που φεύγετε.

Εμείς ακόμα άγνωστο, δεν έχω κλείσει τίποτα και απ'ότι φαίνεται αν θα πάμε θα είναι για κανένα 3ημεράκι μετά τον 15Αυγουστό.

Σχετικά με το θέμα της πάνας απ'ότι κατάλαβα έχει πάρει απο φόβο ο μικρός το γιογιό και τη λεκάνη , δεν τα θέλει καθόλου, μου τα αμολάει δεξία και αριστέρα και μετά με φωνάζει να μου τα δείξει. Δυστυχώς όσες φορές και αν του έχω πει να μου το λέει για να πηγαίνουμε να κάτσουμε ενώ εκείνη την ώρα μου λέει ναι μετά δεν κάνει καμία κίνηση.:cry: μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί έχω απελπιστεί.

Άντε Σαρδελίνα να σου ζήσει η φιλενάδα και να είναι ευτυχισμένοι το νιόπαντρο ζευγάρι.

Σουλίτσα συγχαρητήρια για την πάνα και μακάρι ο πυρετούλης να ήταν κάτι περαστικό.

Γιοβαννούλα ο γιατρός μου έχει να μη πάω πουθενά ακτοπλοϊκώς και για οδήγημα δεν είμαι πολλές ώρες γιατί και εμένα η κοιλιά μου έχει γίνει τούρλια και δεν μπορώ να κουνηθώ άνετα. Ευελπιστώ όμως κάτι να γίνει.Φιλιά στη ζουζούνα σου.

Βατραχάκι τέλειοι οι καφέδες που μας κερνάς , ομολογώ ότι θα έπινα ευχαριστώς έναν αρκεί να ήταν πετιμέζι γιατί δυστυχώς είμαι πολυ της ζάχαρης αλλά τώρα αρκούμαι στο γάλα.:oops:

Κυρία Φωτεινή τα χταποδάκια στέλνονται με κούριερ;χιχι

Κίκο μου καθόλου να μη συγχίζεσαι που ο μικρός δε θέλει ακόμα γιογιό. Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για 2χρονα και τα περισσότερα στη ηλικία τους δεν έχουν καν ξεκινήσει τη διαδικασία! Χαλαρά κι αν τα καταφέρετε έχει καλώς, αν όχι αργότερα, δεν τρέχει τίποτα, όσο αγχώνεσαι να ξέρεις του περνάει! Εγώ γενικά το είχα πάρει πολύ χαλαρά χωρίς κανόνες και διάβασμα, έκανα ότι μου έλεγε το έντστικτό μου και δεν είχαμε κανένα θέμα, ακόμα και τη βραδινή την αποχωριστήκαμε πολύ πιο εύκολα απ' ότι περίμενα! Άσχετο αλλά κι εγώ θα σου έλεγα αν τα καταφέρετε να πάτε κάπου έστω τριήμερο πρέπει να ξεκουραστείς κι εσύ και εξάλλου του χρόνου όντως θα είναι λίιιιγο πιο δύσκολα τα πράγματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιατι γυρισαμε οεο??Πιο καλα δεν ηταν εκει, χωρις μαγειρεμα, πλυντηρια και τη ζεστη??

Κωνκων καλώς ηρθατε και καλή ανατροφη πλέον!!Καλη ευκολια και σε οτι χρειαστεις με τον θηλασμο να ρωτησεις εδω σε οτι μπορουμε να σε βοηθησουμε!!Καλη αναρρωση κιολας, πονας ε??

Φωτεινη ξερω οτι το Πευκοχωρι λέγεται και Καψοχωρα αλλα ειχα καταλάβει λάθος οτι εσεις εχετε το σπίτι στη Γερακινη και οταν μου ειπε η Βικυ οτι φτανουν Καψοχωρα καταλαβα οτι πηγαιναν στην πεθερα...οτι να΄ναι!!!χαχα

Δεν προλάβαμε να πουμε και πολλά γιατι η Βικυ ειχε το νου της στο δρομο και δεν ηθελα να την κρατησω αλλο...

Βατραχακι στην Αφυτο ημασταν και για μπανιο πηγαιναμε στο Ποσειδι, σε ενα beach bar πολύ ωραιο που επισκεπτομασταν πολύ συχνα οταν ειμασταν ελευθεροι..

Μαρινα καλες διακοπές!!Ειστε τελειως καλα ετσι??Πολύ χαίρομαι που καταφερατε να φυγετε για αυτες τις πολυπόθητες διακοπές!Εμεις πηγαιναμε για μπανιο 11-1 και το απόγευμα 5.30-7, αλλα ο Αναστασης ειναι ακομη ασπρουλης..ευτυχως δεν ειχαμε κανενα ατυχημα..του εβαζα συνεχεια αντιλιακη, μπλουζακι οταν εμενε εστω και λίγο εξω απο τη θαλασσα και συνεχως το καπελακι του..

Σε αυτες τις διακοπές επαιξε αρκετα και στην παραλία..Στη Θασο δεν τον προλαβαιναμε, μολις τον βγαζαμε απο τη θαλασσα ξεκινουσε το κυνηγητο:evil:

Ελένη καλώς ηρθατε και καλή προσαρμογη ξανα!Συγχαρητηρια και για την πάνα της Αναστασίας, συντομα θα απαλλαγειτε κι εσεις!!

Κικιτσα κανονισε βρε να φυγετε και εσεις εστω για τρεις μερες..Σιγουρα θα ανανεωθεις και θα ξεκουραστεις!!Μονο που θα φυγεις απο την καθημερινοτητα, φτανει κιολας...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

stone μου ωραια η αφυτος εχει μια τελεια ταβερνα με καλο φαγητο και καταπληκτικη θεα!

κικο μου υπαρχουν πολλα τροφιμα καταλληλα για διαβητικους στο σουπερ μαρκετ εχει και κατι τελειες σοκολατες μια μιαμ!

Μαρινα μου πολυ αντηλιακο και μπλουζακι και εκεινες τις ωρες 12-3 βρεγμενο καπελο μην παθει καμια ηλιαση!

σημερα κι εμεις ειμαστε χωρις πανα κι ολο σφουγγαριζω ουτε μια δεν πετυχαμε τι να τον κανω θα δοκιμασω κι αυτον τον τροπο μιας και με τους αλλους δεν επιασε

το σ/κ κι εμεις περασαμε τελεια με πολυ μπανιο και βολτες το σαββατο ξενυχτησαμε κιολας 2 επιστρεψαμε κι ο τιμος ντουρασελ με τα χιλια ζορια τον μαζεψαμε για να φυγουμε πηγαμε και σ'εναν τελειο παιδοτοπομε τερστια φουσκωτα 10 μετρα και πολλα τραμπολινα το ευχαριστηθηκαμε κι εμεις μαζι εκανα κι εγω τραμπολινο χαχα τελεια ηταν !

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Πολύ χαίρομαι που δηλώνουμε ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

Μαρινάκι μου πάει πέρασε και αυτό. Μπορέι ο Γώγος σου να κυκλοφορεί τώρα ελεύθερος :tongue::tongue::tongue: ή ακόμα είστε σε κατάσταση συναγερμού για να μην πέσει;

Πετρούλα καλώς ήρθες ξεκούραστη και ανανεωμένη!!! Κάνατε μπανάκια και ηρεμήσατε; Προβλέπονται και άλλες διακοπές ή τώρα του χρόνου με το καλό;

Λαζαρένια συλληπητήρια για την κάμερα. Εγώ εδώ και καιρό δεν αφήνω πράγματα σε ύψος που φτάνει η Αλεξάνδρα. Και η μικρή μιας φίλης μου πριν από λίγες μέρες πέταξε το κινητό της μαμάς της στον κουβά με τα βρωμόνερα για να δει αν κολυμπάει. :tongue::tongue::tongue:

Deleni καλώς ήρθατε και εσείς. Όμορφα στην Κωνσταντινούπολη; Από τιμές;

Κίκο και η Αλεξάνδρα μου δνε αντιδράει καλά στο θέμα 'βγάλσιμο πάνας'. Ενώ κάθεται στο γιογιό όταν την βάλω, δεν ζητάει από μόνη της και έχουμε συχνά ατυχήματα. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν πτοείται και έρχεται κατουρημένη και χ%σμ%ν& και λέει 'πάμε να αλλάτσουμε'

Κωνκωνάκι μου καλό να χαίρεσαι την μικρούλα σου. Μην αγχώνεσαι με το θηλασμό, νωρίς είναι ακόμα, θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Η Φιλιώ νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα.

Σαρδελάκι μου πάντα γάμους, χαρές και πανηγύρια να έχετε. Γιόρταζε χτες ο Αστέρης :confused::confused::confused:

Χρόνια του πολλά και καλά.

Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΗΡΘΑΜΕ και εμείς να δούμε το μπεμπάκι μας έκανα ντοπλερ σήμερα πολύ καλος 1500 γρ :-D:-D:-D:-D:-D

και αύριο ξαναφεύγουμε για ορεινές διακοπές

ελπίζω εκεί να έχω ιντερνέτ και να μπω να διαβάσω αναλυτικά τα νέα σας

Εν ολίγης περάσαμε φανταστικά πολύ ξεκούραστα ..

σας φιλώ όλες έχω πολλές δουλειές και πολλά πλυντήρια…. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΩΝ ΚΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Να ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ

Ότι χρειαστείς για θηλασμό με μεγάλη μου χαρά θα σου στείλω και σε πμ το τηλ μην διστάσεις αν χρειαστείς την οποία βοήθεια σε οποία απορία και αν έχεις

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια!!1

Νατασσακι μου να χαιρεσαι τον Σωτο σου γερος και δυνατος παντα!!Σορρυ που δεν τηλεφωνησα αλλα εχω παρει το δευτερο κινητο μαζι μου και δεν ειχα τα τηλεφωνα στη λιστα, θα σε παρω μολις επιστρεψω.

Εμεις αυριο φευγουμε και πολυ στεναχωριεμαι...περασαμε υπεροχα...!!!

Εχουμε βεβαια μερες διακοπων ακομα πολλες μπροστα μας αλλα δεν ειναι το ιδιο, εδω ειχαμε παρειτσα και παιδακια.

Εχω και 2 μερες αδιαθετη και εχασα τα μπανια και εχω τσαντιστει...ξερω,ξερω θα μου πειτε ας φροντιζα να μην τα χασω ε?χαχα οτι και να πειτε δικιο θα εχετε αλλά ειμαι δειλη ακομα το τρεναρω, το παραδεχομαι χαχα.

Ο Γρηγορης εχει ξεφυγει οτι και να σας πω λιγο θα ειναι...πιστευω αν τον βλεπατε θα τρομαζατε.Μιλαμε για το ξεσαλωμα, δεν τον αναγνωριζω.Το τι κανει δε λεγεται.

Παω να σας διαβασω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θα τα πω λιγο συμπιεσμενα για να μη χασω τη συνδεση.

μπανιο κανουμε οτι ωρα να ειναι φετος αλλα οχι μετα τις 2μιση το μεσημερι.Ο μικρος εχει παντα αντιηλιακο 50αρι και καπελακι βρεγμενο .Στη σκια δεν καθεται ποτε ουτε φοραει μπλουζακι.Ομως, ενω εχει παρει ελαχιστο χρωματακι, ειναι ακομα ασπρουλης.

Εγω μαυρισα !!!μετα το φουξια ηρθε και το μαυρισμα!!!!

Κων κων οτι θες για θηλασμο ρωτα εδω τα κοριτσια εχουν εμπειρια να σε κατευθυνουν.Καλη ανατροφη,να τα χαιρεσαι!!!

Κικο μου αντε βρε να πατε καπου να ξεκουραστεις!

Σουλιτσα πως ειναι η μικρη?συγχαρητηρια για την πανα!!!!

Φαστ καλα εκανες και το ειπες θα περασε το μυνημα ενοια σου...

λαζαρενια παει η καμερα?Πω πω ζημια...καλα κανω εγω και τα κρυβω ολα τετοιου τυπου...

Ηλιανα καλη συνεχεια στις διακοπες,μια χαρα το ζουζουνι στην κοιλιτσα.

Πετρουλα να πω καλη συνεχεια?Θα ξαναφυγετε?Στον 8ο ε?Μπραβο βρε θηριο μια χαρα !!!

Μαρινα αντε νομιζω ξεμπερδεψατε απο την παλιοιωση!Ολα καλα απο εδω και περα!Σας το χρωσταει.

Γιοβανα με ειχες ρωτησει για τις τιμες εδω?Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Α.Εχεις πολυ λιγες επιλογες εδω και το εκμεταλλευονται.Ενας καφες πανω απο 4 ευρω...μια μακαροναδα 10 ευρω..αστα...εσεις καλα?

Για το γιο γιο εγω μετα απο ενα τετραμηνο σχεδον χωρις πανα καταλαβα οτι αυτο το πραγμα ολοκληρωνεται σταδιακα.Εδω και κανα μηνα εχουμε ξεκαθαρισει πλεον εντελως ποτε θελουμε κακα και ποτε τσισα και τα ζηταμε ξεκαθαρα.Κακα πλεον δεν κανουμε οπου και οπου μπορει να κρατηθει παρα πολλες ωρες μεχρι να επιστρεψουμε σπιτι,λογικο το βρισκω σιγα μην ηθελε να κατσει σε κατι παναθλιες τουαλετες που συνανταμε.Τσισα κανουμε παντου!Εχουμε κατουρησει ολη τη Σικινο οπου το ζηταει, αλλά ενω του εχω πει να μη με απασχολει και να τα κανει αν θελει μεσα στη θαλασσα(τα τσιασα μονο,ξερω ντροπη σσςςς χαχα)εκεινος επιμενει να βγαινει και να μου ζηταει.Μιλαμε για απιστευτη ωριμοτητα,θελει να βγαζουμε και το μαγιω μας μην και το βρεξει.

Βλεπωντας εδω και τη μικρη της φιλης μου που την εκοψε κυριολεκτικα σε 3 μερες(ειχε προηγηθει η προεργασια,το μπουρου μπουρου κτλ και εβλεπε και τον αδερφο της πολυ καιρο) καταλαβα το εξης.Ή το πας σταδιακα και αποφευγεις με αυτον τον τροπο τα ατυχηματα ή το περνεις αποφαση μιια και εξω και χιλοσφουγγαριζεις μεχρι να το παρουν αποφαση.

Μιλαω παντα για τη δεδομενη ηλικια των 2+ετων.Διοτι αν εγω τον ειχα αφησει ξεβρακωτο στους 18 μηνες που ξεκινησε θα ηταν δωρον- αδωρο πιστευω.

Αν το πας χαλαρα θελει πολυ υπομονη,εγρηγορση και επιμονη μεχρι η πανα να ειναι τελειως στεγνη για να τη βγαλεις.

Χρονοβορο μεν αλλα αν κρινω απο την επειρια μας, δεν ειχαμε κανενα μα κανενα ατυχημα εως σημερα πλην λιγων σταγονων για 2 φορες.

Αν το πας στο γρηγορο, ξεμπερδευεις φαινομενικα πιο ευκολα.Ομως αν το εχεις παρει αποφαση οτι πανα δεν θα ξαναμπει και εισαι και χαλαρος,καποια στιγμη το μαθαινουν, αν ομως αγχωνεσαι καλυτερα να μην τη βγαλεις μια και εξω.

Βλεπω τη φιλη μου, οταν ειπε πανα τελος,αυτο ηταν!Δεν ιδρωσε το αυτι τους καθολου και την αφησαν τη μικρη να ανταποκριθει.Κατουρησε,ταβερνες,καφετεριες,καραβια,ψαθες,αλλά το εμαθε.Το θεμα ειναι οτι ουτε οι γονεις ντραπηκαν αλλα ουτε περιορισαν το παιδι μεσα για να μην κατουρηθει εξω (εγω δεν θα το εκανα αυτο, δεν θα ειχα το σθενος ομολογω αλλα ουτε και θα ηθελα νομιζω..το βρισκω λιγο σκληρο κατι σαν τιμωρια ''αφου δεν το ειπες ,οριστε τωρα το αποτελεσμα'').

Τελικα ολα ανταποκρινονται καποια στιγμη με τον ενα ή τον αλλον τροπο.Η καθε μαμα ξερει καλυτερα τι ταιριαζει στο παιδι της και στην ιδια εννοειται.

Πω πω πολλα εγραψα...ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι κουκλος το παραγαμπρακι σου?Μπραβο μπραβο αντε και γαμπρος!!!χαχα!

Ντελενι μπραβο που ξεκουραστηκατε και γεμισαστε μπαταριες σας χρειαζοταν!

Βατραχινα τι νεα?Κερνας κατι καφεδακια βλεπω..μμμμ τρέλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας διαβασα παρα πολυ γρηγορα γιατι ειμαι ετοιμη για βουτια.

να καλωσορισω τα κοριτσια που γυρισανε απο τις διακοπες τους.

και να ευχηθω καλες διακοπες οσες αναχωρουνε.

ριτα να περιμενεις να κανουμε μαζι το δευτερο οπως καναμε μαζι και τα πρωτα.διαφορα ημερων.απολαυσε το καλοκαιρι σου κι εχουμε καιρο ακομα......

πολυ ωραια που περασατε ομορφα και να περασετε ακομα πιο ομορφα εκει που θα πατε.κι αν δεν εχετε παιδακια σιγουρα ο γρηγορης καπου θα βρει παρειτσα;)

πετρουλα μου πως εισαι?πως παει η εγκυμοσυνη?τελεια βλεπω κι εσεις στις διακοπες σας!

κικο μου να πατε κι εσεις καπου να ξεκουρσατεις.

μαρινακι η δικια μου εχει μαυρισει δεν καηκε καθολου.φυσικα πααρα πολυ και συνεχεια αντιηλιακο αλλα παμε απογευμα για μπανιο και συνηθως κατω απο δεντρα η ομπρελες.

οσο για την καμερα μου ναι λυπηθηκα πολυ.ειμαι της αποψης οτι τα μωρα πρεπει να συνηθιζουνε στα δεδομενα του σπιτιου ,νοικοκυριου(ορια)

την καμερα την εχω κρυμενη.ηταν η κακια η ωρα να γινει.

την αφησα στο τραπεζι,την ειδε ,την επεξεργαστηκε και μαλλον της επεσε καταλαθος γιατι την αφησε στο ιδιο σημειο.οποτε φανταζομαι καταλαβε το λαθος της!

να ειναι γερη αυτη και θα αγορασω κι αλλη.

ηλιανα καλως ορισες.θα πας το χωριο τελικα?

1654096yn4fep17z7.gif

Ναι μωρε Λαζαρενια η κακια ωρα ηταν οπως το λες.Εγω κατι τετοια ηλεκτρονικα εχω κρυμμενα κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου και εγω ειμαι της αποψης να μαθιανουν με πραγματα και ευτυχως πλεον δεν πειραζει τιποτα...(σχεδον..χαχα).

Οσο για το δευτερο...χμμ...ναι ξαναλεω..ειμαι δειλη!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηλιανα καλως ορισες.θα πας το χωριο τελικα?

Λαζαρενια μου δεν θα πάω χωριό ΚΑΛΗΠΕΥΚΗ θα πάω μέχρι της 18 Αύγουστου είναι οι γονείς μου εκεί εργάζονται στο δασαρχείο και θα πάω για δροσιά και να κατεβαίνουμε και πλαταμώνα για Μπανάκια από εκεί εσείς πότε έρχεστε?

:tongue::tongue:

Αχ μάλλον απο εδω και περα δεν θα μπορω να σας διαβάζω και πολύ:(.

Η 2η καισαρική πόνεσε πάρα πολύ. Δεν είχα υπομονή ουτε μεσα στο χειρουργείο, ουτε στην ανάνηψη. Και ακόμα πονάω πολύ, έβλεπα τις άλλες κοπελες με καισαρική που περπατουσαν κανονικά και εγω έκλαιγα απο τους πόνους. Παυσιπονα έπερνα ενδοβλέβια και ενέσεις ενω οι άλλες 1 υπόθετο τη μέρα... Δράμα η κατασταση!

Για τον θηλασμό....τις 2 πρωτες μερες η μικρή έδειχνε οτι θηλαζε κανονικά. Την 3η μερα ξεκίνησαν οι πονοι στις θηλες γιατι ήταν κομμενες και έτσουζαν. Εβαλα ψευδοθηλες αλλά η μικρή δεν μπορουσε να θηλασει. Ολη μερα δεν θηλασε και το στηθος πετρωσε. Εκανα μασαζ, κομπρεσσες κτλ. αλλά δεν εγινε τιποτα. Πήρα χαπια για οιδημα στο στηθος και απο το Σαββατο που επιστρεψαμε εβγαζα με θηλαστρο για αποσυμφορηση. Σήμερα είμαι καλύτερα 'ομως απο το πρωί που την βάζω στο στηθος κλαίει συνεχως γιατι δεν μπορεί να θηλάσει. Εχω δοκιμασει πολλές στάσεις αλλά ρουφαει 2 φορες και μετα κλαίει.

Ο Κωνσταντινος την δεχτηκε καλα τη μπεμπα. Πάει την χαϊδευει στο χερακι και φευγει. Που και που πάει της φωναζει να σηκωθεί "νινίιιιιι":mrgreen: Και με το που κλάψει η μικρή φωναζει "γαλααααααααα" Χθες και προχθες που της εδινα το γαλα μου σε μπουκαλι είχαμε χρονο με τον Κωνσταντινο και παιζαμε. Σήμερα με τον θηλασμό έχει τρελαθεί το παιδί να με παρει μακρυα απο το νινί. Και φυσικά ουτε ο Κωνσταντίνος κοιμάται απο το κλάμα της μικρης. Πανικός στο σπίτι.

Μου τον είχαν φερει και στο μαιευτηριο αλλά μόλις είδε την πεταλουδα στο χερι δεν με πλησίασε:(. Κόντεψα να πεθάνω απο τη στεναχωρια μου.

Φυσικά οταν κοιμαται η μικρή στην αγκαλιά μου και ο Κωνσταντίνος έρχετε και ξαπλώνει στα πόδια μου και τα αγκαλιάζω και τα 2 είναι όνειρο!

Ελπίζω να ειστε όλες καλα! Sorry και παλι που δεν μπορω να σας διαβασω:oops:.

Οσες γνωριζεται κατι για τον θηλασμο περιμενω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...