Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαι μοναχούλα. Ο αντρούλης μου έχει έξοδο και το μπουμπουκάκι μου κοιμάται. Πήγαμε στη θάλασσα το απόγευμα και μάλλον κουράστηκε.

Φαστ πόσο καιρό λείπει η Άνια σου; Ήθελα και εγώ να σου πω ότι έχεις δίκιο να τσαντίζεσαι με την κουνιάδα σου, αλλά να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Επειδή είπες ότι η πεθερά σου μένει μακριά, μήπως βρίσκει έτσι ευκαιρία να βλέπει τη μητέρα της χωρίς να το κάνει με πονηριά, δόλο, κακία κλπ;

Σούλα πώς είναι η Ανδριάνα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Το κοριτσάκι μου ακόμα κοιμάται.Ξύπνησε γύρω στις 5 και μισή .Είχε 37,9 και της εδωσα ντεπον.

Ζήτησε να πιει και γάλα γιατί δεν το είχε πιει πριν να κοιμηθεί.

Περιμένω να ξυπνήσει για να δω πως είναι.

Ελπίζω να ειναι πολύ καλύτερα σήμερα.

γειά σας κοριτσάρες μου...τί κάνετε;

Στα γρήγορα διάβασα μόνο τα 2 τελευταία ποστ και είδα πως η νυφούλα μου είναι άρρωστη...συμπεθερούλα πώς είναι η μικρή;

Εγώ πέρασα υπέροχα στον γάμο της φίλης μου...την πέμπτη το έχασα το στρώσιμο του κρεββατιού γιατι φθάσαμε λίγο αργούτσικα στο χωριό, αλλά πήγαμε μετά και το διασκεδάσαμε τουλάχιστον όλα τα κοριτσόπουλα ! Την Παρασκευή είχαμε γλέντι στο σπίτι της νύφης (το πατρικό)...περάσαμε κι εκεί υπέροχα και χορέψαμε και πάρα πολύ (είμαστε όλες χορευταρούδες χεχε)

Χθες ήταν ο γάμος...το παραγαμπράκι μου ήταν παίδαρος εννοείται χεχε κουκουβαααααααααααααααααααααα...πήγε την νύφη μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και μετά το έσκασε...ανακάλυψε την παιδική χαρά εκεί, πήγε με τον μπαμπά του και τέλος. Έπειτα τον πήγα στην φωτογράφιση γιατι η φιλενάδα μου θα έσκαγε άμα δεν έβγαζε φώτο με τον Αστέρη. Έπειτα πήγε σπίτι γιατι είχε πάει πια εντεκα και νύσταζε. Πήγε και ο αντρούλης μου να τον κοιμίσει κι εγώ πήγα στο γλέντι με την αδερφή μου και γύρισα στης 6 το πρωί στο σπίτι. Πέρασα υπέροχα!

m57Zp2.png

μπραβο σαρδελινα.καλα εκανες και το εκαψες.πολυ μου αρεσουν οι παραδοσιακοι γαμοι του χωριου.

να την χαιρεσαι την φιλεναδα σου και να ζησει να ευτυχησει!

να χαιρεσαι και τον αστερακο φυσικα που φανταζομαι θα ηταν παιδαρος!

αντε και στα δικα του τωρα φυσικα σε 30 χρονια ετσι???

σουλιτσα περαστικα στην μικρουλα σου.πως ειναι ?ειναικαλυτερα?

φαστα μου δεν ξερω τι να πω για την κουνιαδα σου.αφου το αναγνωριζει και η πεθερα σου...

αλλα καλο ειναι να μην κανεις παραπονα για την κορη της γιατι γυριζει μπουμερανκ.εκανα την βλακεια και την πατησα.οχι γιατην κορη της πεθερας μου,αλλα εκανα για τον αντρα μου σε καποια φαση που ελπιζοντας οτι θα με βοηθησει αλλα γυρισε εναντιον μου αυτο!

εγω σημερα κοριτσια ετοιμη να σκασω ειμαι.

ακουστε τι εκανε το ταρζανακι μου.

την εβαλα στην βεραντα να παιξει στην πισινα λογω ζεστης.

την τραβαγα με την καμερα για να την εχω ενθυμιο.την αφηνω την καμερα στο τραπεζι και παω να οιταξω το φαγητο.

μετα απο λιγη ωρα πηρα την μικρη μεσα να την ταισω και να την κοιμισω μετα.

οατν εφτασε η ωρα γιοα να παμε για μπανιο πηγα να παρω την καμερα και ηταν βρεγμενη.

λεω μπα στο καλο ειχε νερα το τραπεζι?

εσταζε στην κυριολεξια ομως.

παω να την ανοιξω τιποτα.

η μικρη εκανε τον αλεκο!την ρωταω ''τι εκανες με την καμερα?μου λεει''

μαμα την εκανα μπλουμ στην πισινα γιατι ηταν βρωμικο''

πρωτο εγκεφαλικο!!!

της λεω γιατι?γιατι το εκανες αυτο?

και την εριξες ολη μεσα?

ναι μου λεει την εκανα μπανιο.κκαι μετα που την αφησες?μου λεει στο τραπεζι!

κοριτσια πηρε την καμερα την επλυνε και μετα αφου καταλαβε τι εκανε την αφησε παλι στην θεση της!

απο εκινη την ωρα κοντευω να σκασω εκτος οτι ειναι ακριβη ειαι σγουρη οτι δεν φτιαχνει!

αυριο θα την παω για να την δουνε αλλα δεν εχω ελπιδες.πριν 10 μερες μου εριξε το ολοκαινουριο κινητο μου μες τον καφε.νομιζα κι εγω οτι ειναι ελατωματικο και το πηγα για να το φτιαξουνε.οταν το ανοιξανε μου ειπανε οτι μεσα ειχε καφε οποτε δεν ειναι στην εγγυηση!

φυσικα το ειπα στον αντρα μου αλλα ακουσα πολλα βρισιδια!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστώ λαζαρένια μου...

τέτοιες ηλεκτρικές συσκευές εγώ από την ημέρα που έχω τον Αστέρη δεν υπάρχουν σε ύψος που να τις φτάνει. Ούτε κινητά, ούτε κάμερες...τίποτε! Απλά για να αποφεύγω τις συγχύσεις και τις απώλειες τα βάζω όλα σε σημείο που δεν τα φθάνει!

m57Zp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας!!!!

Επιστρεψαμε αργα το απόγευμα και τωρα προλαβα λίγο να σας διαβασω..

Να μας ζησει το νεοτερο ροζ μελος του καφε μας, η κορη της Κωνσταντινας και χρονια πολλά στον Σωτο της Νατασας μας!!!!

Στενοχωρεθηκα βρε κοριτσια που ανησυχησατε, αλλα θυμομουν οτι ειχα πει πως θα φευγαμε...Μιλησα με την Ελένη και τη Βικυ την Παρασκευη -αφου ειχα φορτισει μπαταρια με φορτιστη που μου δανεισαν απο το ξενοδοχείο- και εστειλα σε ολες τα φιλια μου!!

Εφοσον μας το επετρεψε και η παιδιατρος ειπαμε να μην αναβαλλουμε τις διακοπες μας οι οποιες αποδειχτηκαν πραγματικα υπεροχες!!Αν και με λίγο βηχα κατα τη διαρκεια της μερας, καναμε κανονικα τη θεραπεια με τη μασκα και είμαστε μια χαρα!!Πολλα μπανακια, πολύ χαλαρωση για μενα καθως ο μπαμπας μας αφου τα κανονισε ολα μια χαρα για αυτες τις διακοπές, κανονισε να ειναι και αυτοκολλητακι του γιου του 24 ωρες το 24ωρο..2 βιβλία διαβασα να φανταστειτε μεσα σε 5 μερες!! Το ξενοδοχειο ήταν ενας μικρος παραδεισος και ο Αναστασης χαρηκε παιχνιδι, κολυμπι, φαϊ και ύπνο!!

Εγω είμαι πολύ καλά αν και η κοιλια μεγαλωσε τοσο που ο υπνος γινεται ολο και πιο δυσκολος..επίσης ο μπομπιρας απο μεσα βαλθηκε να με ξεκανει και στην κλωτσια εχει γινει πρωτος!!!Δε σταματαει λεπτο και καπου εχω αρχισει και ζοριζομαι..Αυτη τη βδομαδα μπαινω και στον 8ο μηνα!!

Σας αφηνω ομως τωρα..θα τα πουμε αυριο!Φιλια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κ καληβδομαδα:)

Λαζαρενια μου κριμα για την καμερα....το κοριτσακι σου απλος ηθελε να την πλυνει:D

Σαρδελακι μου παντα τετοια να γινονται..γαμους κ γλεντια

Πετρουλα μου καλος ηρθες...ημασταν 5 χωρια πιο κατω 30 λεπτα δρομος ...τι κριμα με τ κιν να μην δουλευει για να τηλεφωνηθουμε για να βρεθουμε ...πλησιαζει ο καιρος κουκλα μου για τον ερχομο του μπεμπη:), με το καλο κοριτσι μου

και ναι καλε γιορταζαν τα μικρα μας ...Σωτος και Αστεριος αν θυμαμαι χτες να τα χαιρομαστε :D:D

χτες βραδυ ειχαμε κοσμο εδω και μαγειρεψα ταχταποδια μαζι με αλλες λιχουδιες για ουζο, πολυ πιατο κ ποτηρι με περιμενει τωρα:confused:

αλλα δεν θα παω αλλο για χταποδια ..τα λυπηθυκα τα καημενα που εφαγα και εγω λιγο:(

Καλημερααα!!!!

Βρε Φωτεινη δεν εχω καταλάβει που ειστε τελικα???Ειχα την εντυπωση οτι ειστε στη Γερακινη, ενω η Βικυ στο τηλ. μου μιλησε για καψοχωρα:confused::confused:

Το χταποδι πάντως ειναι must αυτο το καλοκαιρι..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα....

Πίσω στη δουλειά και δεν μπορώ να το συνηθίσω...:(:( Θέλω τα παιδάκια μου....:(:(:(

Τέλος πάντων κατάλαβα ότι το Κωνκωνάκι μας γέννησε;;; Να σας ζήσει κούκλα μου, αν τη χαίρεστε και να είναι πάντα γερή!!!!:D:D:D

Νατάσα χρόνια πολλά για τον Σώτο σου...:D:D Να τον χαίρεστε!!!!

Πετρούλα μου που βρισκόσουν;;;; Πω πω πέρασε ο καιρός, πλησιάζεις και εσύ σιγά σιγά, ε;;; Όλα να πάνε καλά και εύχομαι ο μικρός να καθίσει λίγο ήσυχος και να μην σε κλοτσάει....:cool:

Σούλα πως είναι η μικρή σήμερα; Ε, όχι πάντως και αδύνατη η Ανδρεάννα...μια χαρά είναι το κοριτσάκι σας... τι να πω και εγώ μετά για την Αναστασία;:roll::roll:

Λαζαρένια φεύγετε για διακοπές;;; Καλά να περάσετε κούκλα μου!!!!!

Φαστ τι κάνεις βρε κοπελιά;;; Σε έχασα!!! Που την έχεις την Άνια σου;;; Ο Νικόλας τι κάνει;;;

Σαρδελάκι έτσι πρέπει να είναι οι γάμοι!!!! Μπράβο!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνουν;;; Κάντε μου ένα update σας παρακαλώ!!!:D:D

Εμείς είμαστε καλά...Στην Κωνσταντινούπολή περασαμε πολύ όμορφα, είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε μόνοι και οι μπαταρίες γέμισαν!!!! Μετά είμασταν Χαλκιδική με τα μικρούλια και κάθε σκ πάμε Γερακινή στο εξοχικό του αδερφού μου για μπανάκια και ψητά ;);)

Τα μωρά μου είναι καλά, ο μικρούλης θέλει να καθίσει, να μπουσουλίσει να σταθεί όρθιος γςενικά να τα κάνει όλα μαζί και δεν μπορεί και βγάχει μεγάλη γκρίνια και τσατίλα!!!!:mrgreen::mrgreen::rolleyes:

Η Αναστασία μας αρχίζει να κόβει την πάνα!!!!!Η αλήθεια είναι ότι είχα παρατήσει τις προσπάθειες γιατί απλά δεν ήθελε...φώναζε "θέλω πάνα" όποτε πήγαινα να της πω για το γιογιο...:rolleyes::rolleyes: Και μια μέρα με έπιασε τρελή τσατίλα και είπα ωε εδώ:cool: Αφού της έπρηξα τον έρωτα με τα κακά και τα τσίσα της έβγαλα την πάνα και την άφησα με το βρακί... αφού τα κάναμε πάνω μας κανά δυο μέρες...ξυπνάει το Σάββατο και μου λέει "μαμά τσίσα στην τουαλέτα":shock::shock: Πάω να τη βάλω στο γιογιό και έκανε κακό χαμό, ήθελε να καθίσει στην τουαλέτα!!!!! Το Σάββατο όλη μέρα τα έκανε στην τουαλέτα χωρίς κανένα ατύχημα και την Κυριακή το ίδιο!!!!!! Περιμένω να δω σήμερα τι θα κάνει με την γυναίκα αλλά ελπίζω να συνεχίσει... Ξέρω ότι την άρχισα στραβά μάλλον και απότομα αλλά κορίτσια είχα σκάσει!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα φιλεναδες μου!

Μου λείψατε πολύ!

Αχ είμαι πολύ ευτυχισμένη! Μπορεί να πόνεσα περισσοτερο αυτη τη φορα και ακομα πονάω, αλλά το αποτελεσμα δεν περιγραφεται!

Είμαστε σπίτι μας απο το Σαββατο και σήμερα μπορω να πώ οτι έχουμε μπει σε μια σειρά! Εχουμε καποια προβληματακια με τον θηλασμό, ελπίζω να τα λυσουμε γιατι μεχρι τώρα καλό δεν είδα!

Θα ξαναμπω οταν μπορέσω......

γεια σας!!!!

τι κανετε;

ειναι αργα για να κερασω καφεδακι ολες ηπιατε ε;

στονε μου χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα που πηγατε σε ποιο μερος;

deleni μου δουλεια παλι ε;τι να κανουμε ολα τα ωραια τελειωνουν!ωραια η Πολη;θελω κι εγω να παμε καποια στιγμη με γκρουπ πηγατε η μονοι;

Λαζαρενια μου μουσκεμα τα εκανε η μικρη ε;

κωνκων μου οτι προβλημα εχεις με τον θηλασμο ρωτας μας να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε ολα λυνονται με υπομονη αν θες στειλε μου πμ αν εχεις καποια απορια και μπορω να βοηθησω επισης στο αλλο φορουμ εχει θεματα για τον θηλασμο και πολυ εμπειρες μανουλες που βοηθανε πολυ.

φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κωνκων μου καλως ηρθες εσυ και η μπουμπουκα σου...καλα εισαι κουκλα μου? πως ειναι ο Κωσταντινος με την μπουμπουκα?

Πετρουλα μου Πευκοχωρι- Καψοχωρα εχει 2 ονοματα αλλα το Πευκοχωρι ειναι πιο καινουργια ονομασια 20 ετων περιπου για αυτο μπερδευονται,

στην Γερακινη ειναι το σπιτι του Λουκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...