Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλα να τον χαιρεσαι!!! Ολα καλα θα πανε! Και ο αντρας μου γιορταζει την Κυριακη. Εχει δυο ονοματα το Νικολαος ειναι το δευτερο, αλλα με το ζορι το θυμομαστε και του λεμε χρονια πολλα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mόλις ξαναμπήκα γιατί ξέχασα η ξεμυαλισμένη να γράψω εχθές τη συνταγή για τον κορμό.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια και εσείς να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα αγγελούδια σας.

Ρίτα η εύχη σου για 2ο θα μείνει μεταξύ μας γιατί όταν το ακούει ο άντρας μου αρχίζει τα δικά του μιας και θέλει σύντομα τον 2ο διάδοχο , ενώ εγώ όπως λέει και η διαφήμιση

Φέταααα (από τη λεγόμενη φέτα χωριό)

Ωραίες οι εικονίτσες σας ευχαριστώ που με ανεβάζετε γιατί να πω την μαύρη αλήθεια μου είμαι κάπως σήμερα μιας και αισίως έφτασα τα 31 και τα έκλεισα και αυτά. Καλέ πως περνάει έτσι ο καιρός , σήμερα με έχει πιάσει μια τρελή νοσταλγία και όσο μου τηλεφωνούν οι παιδικές μου φίλες τόσο πιο πολύ συγκινούμαι και θυμάμαι πως ήμουν παιδάκι και τώρα πια έχω και παιδί.

Ας είμαστε καλά όμως και ας περνάνε τα χρόνια , αλλά δεν ξέρω μωρέ είμαι λίγο ...

Ελπίζω ο σύζηξ να με κάνει να ξεχάσω την ηλικία με το δώρο που θα μου φέρει...

φιλιά

Η αλήθεια είναι οτι στα πρώτα άντα παθαίνεις ενα σοκ!!

Εγώ το περιμένω το καλοκαίρι..

Αλήθεια, ποια είναι η πιο μικρή εδω μέσα;;Νομίζω το παιχνιδι παίζεται αναμεσα σε arma και Vatraxaki;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ανέβηκαν και οι φωτο.. Σας βάζω και τα βαφτιστικά..

http://img20.imageshack.us/img20/4296/dsc03945h.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/3690/23181620.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1918/12402998.jpg

http://img705.imageshack.us/img705/1233/61657707.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/2904/94421268.jpg

Τον σταυρο τον εβγαλα 20 φωτο αλλά δεν εβγαιναν καθαρες..Είναι λευκόχρυσος με ζιργκονακια και στη μεση σχηματίζει ενα σταυρο πάλι με λευκοχρυσο...

Αχ κικο δεν ξερεις πως σε νιωθω. Εγω εγινα 30 τον Ιουνιο και αισθανομαι 15. Αληθεια... Και αναπολω και νοσταλγω τα παιδικα μου και κυριως τα εφηβικα μου χρονια. Οπως οι γεροι που θυμουνται ολο τα παλια!:D Στο μεταξυ μη με κοριοδεψετε, αλλα επειδη μικροδειχνω κιολας το αισθανομαι ακομα πιο εντονα! Ενα θα σας πω. Σημερα ηρθα στη δουλεια με ασπρα all star (που εχουν γινει μαυρα απο τη βρωμα) και τζην. Σαν 15χρονο ειμαι! Κοροιδευουν και οι συναδελφοι, παρτυ εχει γινει απο το πρωι! Τουλαχιστον ειχα το μυαλο να τσεκαρω οτι δεν εχω καμια συναντηση σημερα μη γινω ρομπα και παραεξω!

t7fQp3.png

Πολυ ωραι ολα!!

Παντα αξια!

Ο σταυρος ειναι πολυ ωραιος και θα φορεθει σιγουρα απο την μικρη οταν μεγαλωσει!!

Εγω κατι τετοιο φοραω παντως χαχα!

Απλα λογω επαγγελματος του πατερα εχω μονο μια ενσταση..οτι θα προτιμουσα να εχει και λιγο χρυσο κιτρινο ειναι πιο διαχρονικο.

Παντως ειναι ολα τελεια!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ κικο δεν ξερεις πως σε νιωθω. Εγω εγινα 30 τον Ιουνιο και αισθανομαι 15. Αληθεια... Και αναπολω και νοσταλγω τα παιδικα μου και κυριως τα εφηβικα μου χρονια. Οπως οι γεροι που θυμουνται ολο τα παλια!:D Στο μεταξυ μη με κοριοδεψετε, αλλα επειδη μικροδειχνω κιολας το αισθανομαι ακομα πιο εντονα! Ενα θα σας πω. Σημερα ηρθα στη δουλεια με ασπρα all star (που εχουν γινει μαυρα απο τη βρωμα) και τζην. Σαν 15χρονο ειμαι! Κοροιδευουν και οι συναδελφοι, παρτυ εχει γινει απο το πρωι! Τουλαχιστον ειχα το μυαλο να τσεκαρω οτι δεν εχω καμια συναντηση σημερα μη γινω ρομπα και παραεξω!

Ελα ρε Νατασαααααα...:-P:-P

Σε τι τομεα είσαι;;Μη μου πεις σε τράπεζα...

Δωστε τα όλα τριανταρες!!!

Να μας χαίρονται οι αντρες μας..

άιντε τελειώνει κι η μπογια μας!!(οπτιμιστικη άποψη...χαχαχαχα!!!!!)

Διαφημίσεις

Πολυ ωραι ολα!!

Παντα αξια!

Ο σταυρος ειναι πολυ ωραιος και θα φορεθει σιγουρα απο την μικρη οταν μεγαλωσει!!

Εγω κατι τετοιο φοραω παντως χαχα!

Απλα λογω επαγγελματος του πατερα εχω μονο μια ενσταση..οτι θα προτιμουσα να εχει και λιγο χρυσο κιτρινο ειναι πιο διαχρονικο.

Παντως ειναι ολα τελεια!!!!!!!!!!!!

Και εμενα Ρίτα μου αρεσει πολύ ο κιτρινος χρυσος, ειδικα σε συνδιασμό με τον λευκό, αλλά βλέπεις ήταν επιθυμία της μαμας σκέτο λευκόχρυσο...

Ελα ρε Νατασαααααα...:-P:-P

Σε τι τομεα είσαι;;Μη μου πεις σε τράπεζα...

Δωστε τα όλα τριανταρες!!!

Να μας χαίρονται οι αντρες μας..

άιντε τελειώνει κι η μπογια μας!!(οπτιμιστικη άποψη...χαχαχαχα!!!!!)

Stone ασε την μπογια μας στην ακρη! Ακου τελειωνει! Μην τρελαθουμε κιολας, νεα κοριτσια!!! Απαπα!!!

Σε εταιρεια δουλευω (πολυ μεγαλη) σε τομεα εμπορικο... Δεν εχω επαφη με κοινο, εξ ου και το all star!

t7fQp3.png

Ναι μωρε το ξερω εχει γινει λιγο ''της μοδας'' και εγω προτιμω το λευκοχρυσο αλλα οσο και να το κανουμε μοδα ειναι και θα περασει που λεει και ο πατερας μου που ειναι ο ειδικος..

Παντως ειναι πολυυ ωραιος!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια..

Βαφτιστήρι όχι το πρώτο, το 3ο είναι..Εχω ένα κοριτσάκι 8 ετών, ενα αγορακι 6 ετών και την Όλγα από την Κυριακή..

Αυτα τα τρία τα παιδακια μεταξύ τους καμια σχέση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...