Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαελενη ουτε εμενα ηταν ετσι οπως τον πινω εγω φαρμακι τον πινω σκετο και βαρυ :D

καλα θα κανετε και πατε κι αλλες διακοπουλες!!!

Α ίδιο καφέ πίνουμε Vatraxaki μου. Θα κάνω ένα καφεδάκι σε λιγάκι να το απολαύσω ;)

Οσο για βάφτιση εμείς βαφτιστήκαμε στο χρόνο, μιας και δεν μπορούσαμε πιο νωρίς. Εκλαιγε λίγο, όχι πολύ, αλλά βαφτίστηκε όρθιος. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μπει στην κολυμβήθρα. Κατά τα άλλα ίσως ήταν και καλύτερα.

Υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε για την Πετρούλα :confused::confused: Είχε πει ότι θα πήγαιναν διακοπές στη Χαλκιδική και αν θυμάμαι καλά δεν έχει και καλλές σ´χεσεις με το κινητό της. Επειδή όμως με έχετε βάλει και εμένα σε σκέψεις, αν κάποια έχει το κινητό της και μιλήσει μαζί της ας μας το πει.

Σήμερα δεν είναι του Σωτήρος; Γιορτάζει ο Σώτος της Νατάσας;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την Πετρούλα μας, όπως τα λέει και η Giovanna, έφυγε και δεν πήρε το φορτιστή μαζί της. Βρίσκονται σε διακοπές στη Χαλκιδική, περνάνε όμορφα κι έχετε τους χαιρετισμούς και τα φιλιά της.

Ναι σήμερα είναι του Σωτήρος. Νατασάκι να τον χαίρεσαι και να περνάτε όμορφα στις διακοπές σας ;)

Μαρινάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σας. Αντε μακριά και να το φτύσουμε το παληκάρι μας να πάει στο καλό η παλιοϊωση. Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!!!

Lazarenia μην τον πολυζαλίζεις τον άνθρωπο καλοκαιριάτικα μην το μετανοιώσει και δεν πάτε πουθενά και μετά να σε δω!!!!!!

Φιλιά σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!!

Τι κάνετε;;;; Δεν πρόλαβα να διαβάσω τπτ αλλά μπήκα στα γρήγορα να σας πω ότι επιστρέψαμε, ειμαστε όλοι καλά λαο απο Δευτέρα τα κεφάλια μέσα :(:(:(

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπουμπούκια σας το ίδιο!!!!!! Θα τα πούμε αναλυτικά απο Δευτέρα, φιλιά σε όλες!!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Deleni καλώς ήρθες. Και εγώ από Δευτέρα επιστρέφω για δουλειά ....... σνιφ

Μίλησα με μήνυμα με τη Νατάσα μας. Είναι καλά, περνάνε ωραία και έχετε όλες φιλιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

το ξερω οτι σας πρηζω αλλα ακουστε ....

ολα για καλο ειναι.

ο καλος μου βγαινει την δευτερα μετα απο μια βδομαδα υπηρεσιας και ξενυχτι καθε βραδυ.τριτη θα φευγαμε μες τον καυσωνα και θα φταναμε τεταρτη που παλι θα τρωγαμε τον καυσωνα στην μαπα.

στο σπιτι της πεθερας μου εχει υπερβολικη ζεστη.δεν ανασανεις.τα χω περασει και ξερω.μενει στον τριτο χωρις ασανσερ οποτε κουβαλα και ξεκουβαλα.

επειτα ολοι λειπουν...

οποτε σκεφτηκα οτι καλυτερα θα ηταν να βγει απο την υπηρεσια του να ξεκουραστει ,να μαζεψουμε τα πραγματακια μας με το καλο,να τακτοποιησουμε τις υποχρεωσεις μας εδω ,να κανουμε και μπανακια παραπανω στον μεγα καυσωνα και να φυγουμε στις 13 παρασκευη.

τα εισητηρια τα αλλαξα.αλλαξε και την αδεια του και ξεκινα απο 16.

οποτε γλυτωνει και μια βδομαδα αδειας που θα την εχει στην ακρη αν χρειαστει οτιδηποτε τον χειμωνα.μονοι μας ειμαστε ,παιδι εχουμε το οποιο θα παει παιδικο κι εγω με το καλο θα ξεκινησω δουλεια.

αν αρρωστησει ποιος θα την κοιταξει?ανθρωποι ειμαστε.

κοιταω μακροπροθεσμα το ξερω αλλα θελω να πιστευω οτι ολα αυτα ειναι για καλο.

οποτε καλο μας ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!!!

τωραααααααα?ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

επισης ο καλος μου ειχε αλλαξει τα εισητηρια επιστροφης.απο 26 το ειχε κανει 30 αυγουστου να γυρισουμε.ε!οταν αλλαζεις κατι το αλλαζεις ολικο!:roll::-D

1654096yn4fep17z7.gif

Μαελενη μου ποτε θα πιουμε καφεδακι σκετο απο κοντα;:mrgreen:

Λαζαρενια μου αντε καλα να περασετε με το καλο να πατε να περασετε τελεια και με το καλο να γυρησετε για εναν υπεροχο χειμωνα!

deleni μου καλως ηρθατε περιμενουμε λεπτομερειες απο τις διακοπες σας!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

βατραχιναμου σε ευχαριστω πολυ!

τωρα ξελαφρωσα παρα πολυ!εσεις θα πατε διακοπες?θασο?

ποσο θα θελα να ερχομουνα εκει..........

deleni καλως ηρθατε απο τις διακοπες σας.πως περασατε?

κανενα νεο απο κωνκων,πετρουλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα και από μένα.

Ξέρω πάλι χάθηκα αλλα αυτή τη φορά δεν φταίει μόνο η τεχνολογία.

Εχω το κοριτσάκι μου με πυρετό από χθες.

Την πήγα στον παιδίατρο γιατι ειχε πολλα μαζεμένα.Μια ελεγε οτι ποναει η κοιλίτσ ατης μια το πόδι της εκανε και εναν εμετό οπότε ανυσήχησα.

Τελικά εχουμε αμυγδαλίτιδα σε συνδυασμό με τα δυο κατω δόντια που βγήκανε και μας εδωσε αντιβίωση.

΄Το τι εγινε στο γιατρό απερίγραπτο.Η μικρή δεν εμαπινε μεσα με τιποτα και οταν τα καταφέραμε ανοιξε την πορτα και εφυγε και την κυνηγούσαμε.

Καναμε και μετρήσεις αλλα δεν νομιζω να ειναι και πολύ ακριβείς.

Είμαστε 88 πόντους και 12 κιλά περίπου.

Μας είπε οτι ειναι αδύνατη αλλα δεν μπορω να κανω και πολλά σε αυτο το θεμα.

Χθες το βράδυ κατα τις 5 ξύπνησε το πουλακι μου και ψηνόταν ειχε 39 και μισό αλλα δεν μας φωναξε.Τελικά σηκωθηκε ο μπαμπας της και την ειδε.

Αλλα παρολο τον πυρετο ηταν μεσα στα χαμόγελα και τις αγκαλιες η γλυκούλα μου.

Ελπίζω να συνελθει γρήγορα.

Τώρα για το θεμα των διακοπών εκλεισα για 23 του μηνός στη Λεπτοκαρυά.

Επίσης την πάνα την κοψαμε τελείως.

Στη δουλειά εξακολουθω να μην εχω ιντερνετ και γιαυτο σας χανω.

Μαρινάκι επιτέλους συνήλθατε και εσεις .Ευχομαι να περάσετε τελεια.

Λαζαρένια μου να σου ευχηθώ και σένα να περασετε ομορφα .Παντως μεγαλο σηριαλ περασατε ε?

Βικάκυ μου πολύ μπερδεμένο το θέμα σας.Αλλα και λίιιγο παραλογο το βρίσκω.Καλα τώρα τι κουφα ειναι αυτα?

Ευχομαι να αποδώσουν οι αγώνες σας και να βρείτε ακρη.Εγώ παντως δεν νομίζω οτι τιθεται θεμα εγωισμού αλλα λογικής.

Πολλά πολλα φιλακια σε ολες !

Καλή συνέχεια στις διακοπές σας Ριτα , Πανμάρ και Ηλιάνα.

Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ αλλα θα εξαρτηθεί από το παιδακι μου.

Ελπίζω να ειναι καλυτερα σημερα.

καλημερα!!!

σημερα κερναω αγαπημενο καφεδακι

000111941212572530.jpeg

Σουλα μου περαστικα σας!!!αφου πηρατε αντιβιωση συντομα θα εισαστε περδικια!!!!

ετσι ηταν κι ο τιμος με την παλια μας παιδιατρο τωρα σ'αυτην που παμε ειναι μεσα στην τρελη χαρα την φιλαει ακομη και μετα απο 2 τσιμπηματα απο τα εμβολια :rolleyes:

Λαζαρενια μου μπα εμεις φετος δεν προβλεπετε να παμε διακοπες δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε γεροι θα χτυπησουμε μια Κερκυρα :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα κοριτσια.

σουλα περαστικα στην μικρουλα.:(

ποσες μερες εχει την ιωση?τι αντιβιωση σας εδωσε?

παντως οι μετρησεις σας ειναι καλες.κι εμεις δεν ξεπερναμε τα 12 κιλα αν κι εχουμε 2 μηνες να ζυγιστουμε .και απο υψος καπου εκει ειμαστε.

για την πανα συγχαρητηρια.εκοψες και την βραδινη?σε ξυπνα μες την νυχτα?

βατραχινα ευχαριστω για το καφεδακι.υπεροχος και ειναι ο αγαπημενος μου.

δεν πειραζει για φετος του χρονου να ειστε γεροι και θα πατε διακοπουλες.

οσο για την αδεια μας ,ηθελα να την αποφυγω για τυχον παρεξηγησεις,κουραστηκα και δεν εχω αλλο κουραγιο,γι αυτο και επεμενα να παμε καπου αλλου η και καθολου.

ευχομαι να περασουμε τελεια.

1654096yn4fep17z7.gif

Να μαι πάλι.Την εβαλα για υπνο αλλα φυσικα με φωναζει.

Σήμερα δεν καναμε παραπανω από 37,7.Αλλα δεν εφαγε πολύ ομως το βρισκω φυσιολογικο.

Φιλιώ μου λες να αλλαξω παιδίατρο μπας και σωθουμε?Από αντιβίωση τη σεκλορ παιρνουμε.

Λαζαρενια μου σήμερα είναι η δευτερη μέρα που εχει πυρετό.Την πάνα ναι την κόψαμε τελείως και τη βραδυνή.Δεν ξυπναει καθόλου το βραδυ .Την βάζω για τσισα πριν να κοιμηθει (βεβαια εμεις κοιμομαστε αργα ε?) και μετα παλι το πρωί.

Παντως την κοψαμε σχετικα ευκολα μεσα σε 10-15 μερες την πεταξαμε τελειως.

Τελικα δεν κομαται θελει αγκαλια στη μανουλα.Μαζί σας γραφουμε τωρα και φωναζει με την Ντορα σου λαζαρενια μου.

Φιλια

Διαφημίσεις

Άντε λαζάρενια να φύγετε να ηρεμήσετε κ να περάσετε πολύ όμορφα.

Νατάσα να το χαίρεστε το παλικαράκι σας.να είναι ευτυχισμένος πάντα.

Με την πετρουλά μίλησα κ εγώ κ είναι λίγο πιο κάτω από μένα.θα της πω να βρεθούμε αν βόλεψει.

Την φωτεινή την βαφτίσαμε 4,5 μηνών κ στη κολύμπιθρα γελούσε πάρα πολύ αλλά κ ο παπάς την πρόσεχε.της μιλούσε κ δεν ακούστηκε ούτε κιχ.έκλαψε μόνο όταν της έκοψαν το όρθιο μαλλί της.αυτό το μήνυμα το ξεκίνησα από χθες βράδυ αλλά με πήρε ο ύπνος κ μόλις τώρα κατάλαβα ότι δεν πάτησα αποστολή.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Ερημιά και νέκρα το καφέ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σούλα μου περαστικά σας. Αφού ξεκίνησε αντιβίωση θα είναι αύριο απύρετη στα σίγουρα. Και η Αλεξάνδρα τα ίδια κάνει με το γιατρό.......κλάμα του σκοτωμού. Η πλάκα είναι ότι μέσα στην εβδομάδα που ήταν άρρωστη και αυτή, και πήρα το γιατρό τηλέφωνο μου φώναζε: 'Ο γιατός είναι; Να μιλήσω;' Μου λέει και ο άνθρωπος: 'Να μου μιλήσει θέλει, να με βλέπει δεν θέλει'. :P:p:p:p .Εντάξει είναι και το βάρος της, μην ανησυχείς.

Βατραχάκι πόσο θα ήθελα ένα freddo ΤΩΡΑ!!!!

Βίκυ μου θυμίζεις την αδερφή μου που αποκοιμήθηκε με το κινητό στο χέρι, πριν πατήσει την αφύπνιση :lol::lol::lol:

Εμείς με το θέμα πάνα είμαστε πολύ πίσω :(:(:(:( Δεν το ζητάει και κάθεται στο γιογιό μόνο όταν την βάζω εγώ. Εδώ και κάποιες μέρες την αφήνω και για λίγες ώρες χωρίς πάνα και σήμερα είχαμε 2 ατυχηματάκια και με πιπί και με κακά. :?:-?:? Δεν της φώναξα, την πήρα ήσυχα και την άλλαξα, και της είπα ότι όταν θέλει τσίσα ή κακά να το λέει......το θέμα είναι ότι μάλλον το πήρα στραβά και δεν θέλει τώρα καθόλου γιογιό.:?:-?:?

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

σας γραφω απο της μαμας μου....

αυτο το εχω κανει πολλες φορες γιοβαννα μου αλλα ευτυχως που ξυπναει ο λουκας πριν απο μενα και παω στην ωρα μου στη δουλεια.

σουλα περαστικα στο κοριτσακι σου.συντομα θα ειναι απυρετη.

φιλακια πολλα σε ολες σας κουκλες

Εδώ ειμαι πάλι.

Η μικρή με είχε όλο το μεσημέρι στο πόδι και κοιμήθηκε πριν καμμια ωρα οταν της διαβαζα ενα παραμύθι.

Θα την αφήσω λίγο ακομα κια θα την ξυπνήσω.

Το κακό είνια οτι την επιασε διαροια και δεν ξέρω αν ειναι απο την ιωση ή την πείραξε η αντιβίωση και δεν μπορω να βρω και το γιατρό.:evil:

Παντως το πουλακι μου παρόλο που εχει διαροια δεν της ξέφυγε καθόλου μου ζητάει να παμε τουαλέτα.

Αχ ευχομαι αυριο τουλαχιστον να συνερθει.

Εσκασα και εγω είμια ολη μερα μονη μου μαζι της , ο αντρας μου εχει δουλειά και οι γιαγιάδες φυσικα εξαφανισμενες αφου ειναι η μαμα σπίτι.

Τι να πω?Το κοριτσάκι μου να γίνει καλα μονο.

σουλιτσα περαστικα στην κουκλιτσα σας..

η κωνκων καλα ειναι? επιστρεψανε σπιτι?

βατραχακι μου η πεθερα μου ειπε οτι εχω δικιο και οτι ειναι απαραδεκτη η κουνιαδα μου..τωρα κατα ποσο το εννοει κι ολας... δεν ξερω. Εμενα μου φτανει που παραδεχονται οτι εχω δικιο.

τι αλλο? σας ειπα οτι μου λειπει η κουκλιτσα μου? Πολυ καιρο λειπει..Δεν το ξανακανω. Δεν αντεχεται.. Πηρα μια κουνια διπλη. Την εστησα στο μπαλκονι και εδειξε τελεια...περιμενω πως και πως να ερθει να την δει.Αντε μια βδομαδα εμεινε που θα παμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...