Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου.

οι ευχες σας για τον μπετοβενουλη μου επιασαν.δειχνει να ειναι πολυ καλυτερα.χθες τον εγβαλα βολτα με το λουρι (απο τις ελαχιστες φορες που το εκανα ως τωρα)γιατι δεν ειχε κανει κακα 2 μερες απο τον πονο και εκανε στη βολτα, λιγο αλλα κατι ηταν και αυτο.ξεπρηστηκε αρκετα και ειμαι πολυ χαρουμενη.

γιοβαννα μου μη στεναχωριεσαι οταν παρετε αλλα παρτε τα ιδια και θα ειναι σαν να μην εγινε κατι.εμενα καθε χρονο μου ρημαζουν ολα τα καλωδια απο το μηχανακι.ολα κομμενα ειναι και καθε χρονο τα φτιαχνουμε.μια μερα που ανοιξα εγω το καπακι και ειδα που ειχαν χωθει τα ποντικια βρηκα μεσα μεχρι και πετσετα που την ειχαν κανει φωλια.απορω πραγματικα πως την εβαλαν εκει.

τελικα αδεια θα παρουμε απο δευτερα οποτε σημερα παω στο παιδακι μου :D:D:D:D:D:D:D

για τον διαγωνισμο του ασεπ ουτε και εγω καταλαβα καλα.απο αυτα που καταλαβα θα προσπαθησω να σας εξηγησω.

εμεις φευγουμε 31/8.ειμαστε 173 συμβασιουχοι εργου.θα προσληφθουν 128 μεσω ασεπ με βασικο προσον την ανεργια.

δεν θυμαμαι ακριβως τα μορια αλλα εγω και με απολυτηριο λυκειου και με περιπου 50 μηνες προυπηρεσιας ειχα 100 περιπου μορια απο καποιον που δεν πηγε ποτε λυκειο και δεν εχει δουλεψει πουθενα αλλα εχει 6 μηνες καρτα ανεργιας.

αυτοι λοιπον οι ανεργοι θα κανουν αιτηση σε μας.και αυτο θα γινει συντομα.μολις γινει,εμεις ξεκιναμε ασφαλιστικα μετρα.μεχρι ομως να φυγουμε πρεπει (απο οτι λενε οι μονιμοι) να τους βοηθησουμε ωστε να βγαλουν τα πρωτα αποτελεσματα του ασεπ γιατι δεν θελουν να μεινουν χωρις προσωπικο.αν μεινουν χωρις ατομα θα ερθει ο δημος και θα τους παρει την ανακυκλωση και τα παρκα γιατι δεν θα μπορουν να τα δουλεψουν και θα αφησουν την υπηρεσια μου μονο με τον χυτα.οποτε καιγονται να ερθουν καποιοι.ναι μεν μας θελουν και ηταν διπλα μας στους αγωνες,αλλα μη μας ζητανε κιολας να διαλεξουμε ποιοι θα μας φανε το ψωμι.δηλαδη αυτο που ειπα "βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας"

στεναχωριεμαι που θα κανω αγωνα εναντια σε αλλους ανθρωπους γιατι εννοειται πως και εκεινοι εχουν αναγκη,αλλα αφου η προσληψη τους θα ειναι για 8 μηνες ποιο το νοημα να ερθουν?δηλαδη αυτη η δουλεια θα συνεχιζεται μονιμα καθε 8 μηνες ασεπ και αλλαγη ανεργων.και δεν υπαρχει ανανεωση στα 8μηνα.

μηπως σκεφτομαι εγωιστικα???δεν ξερω πειτε μου και εσεις.

η πετρουλα εχει κλειστο το κιν,αν δεν την βρω και σημερα θα την παρω σπιτι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια κοριτσια

πανμαρ μου περνατε καλα εε:):):) μπραβο:):) και ναι τα μικρα μας εχουν μεγαλλωσει, μεγαλη προοδο:)

βικουλινι μου ετσι πως το εγραψες για το μηχανακι σου δεν διευκρινισες οτι ειναι στην Χαλκιδικι:):)

μας εφαγαν και τα καλωδια απο την κεραια τηλεορασης και οταν ηρθαμε βαλαμε την nova και δεν επαιζε και ο τεχνηκος το βρηκε φαγωμενο το καλωδιο εξω στο μπαλκονι

Lazarenia μου καλα θα κανετε να πατε τελειο το πηλιο χειμωνα καλοκαιρι!

πανμαρ μου τι ωραια που περνατε!

βικη μου ωραια θα πατε τελικα ε;οσο για την δουλεια νομιζω οτι ολοι στη θεση σου ετσι θα σκεφτοταν απλα απο την αλλη πλευρα για εναν ανεργο και 8 μηνες δουλειας ειναι κατι τουλαχιστον για 8 μηνες θα εχει να προσφερει στην οικογενεια του για μετα εχει ο θεος δυστηχος ζουμε δυσκολες εποχες!

ανυσηχω για την στονε μακαρι να ειναι διακοπες και να περνανε σουπερ!

η κωνκων μας ποτε βγαινουν;ειναι καλα να της δωσεις τα φιλια μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια..

giovanna μου τι κακο ειναι αυτο με τον ποντικο? Τα ρημαξε ολα ..δεν αφησε τπτ.

Αληθεια πως τον πιασατε? Εχει παει και ενας στη σοφιτα στην πεθερα μου αλλα δεν μπορει να τον βγαλει.

Βικακι εχω ερθει στη θεση σου και σε καταλαβαινω. Δυστυχως ειναι ο σωζων εαυτο σωθητω σημερα. Εγω παντως δεν θα δεχομουν να κανω επιλογη.Αν ειναι δυνατον.

Γιατι ψαχνετε την Στονε? Εγινε κατι?

Μαρινακι ολα καλα εκει που ειστε?

Βατραχακι μου και εγω αυτο το θηλαστρο ειχα.

Μαελενι δεν μπορει να κραταει η πεθερα μου τον μικρο σπιτι της γιατι μενει εκτος θεσσαλονικης.Στα προαστια. Δεν βολευει. Παντως της μιλησα και γενικα επεσε ξεκαθαρισμα για ολα.Θα δειξει απο εδω και περα τι θα γινει.

Γειά σας κοριτάκια!!!!

Πανμαρ δεν άντεξες τελικά έτσι? Ε είναι κόλλημα παιδί μου το café μας χαχαχα! Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο των διακοπών σας και καλή επιστροφή να έχετε.

Vatraxaki ευχαριστούμε πολύ για το καφεδάκι. Βέβαια εγώ δεν βάζω γαλατάκι μέσα, αλλά αν είναι για τη θέα.....θα το καταπιώ κι αυτό χιχιχι.

Την Πετρούλα ούτε κι εγώ μπορώ να τη βρω. Δυο μέρες είχε κλειστό το τηλ. και πριν λίγο που πήρα, χτυπάει αλλά δεν απαντάει. Μακάρι να είναι καλά, να σταμάτησε κι ο βήχας και να έχουν φύγει διακοπές.

Αμάν βρε Βίκυ μου. Βρωμοκατάσταση η δική σας. Και δεν ξέρεις και τι να κάνεις και πως να το χειριστείς. Τουλάχιστον ο Μπετόβεν είναι καλύτερα και θα πάς και στην μικρή σου σήμερα.

Κικο μου δεν ξέρω τι αποφασίσατε τελικά με τις διακοπές σας, αλλά επειδή του χρόνου θα είναι και σε σας αρκετά δύσκολο με τα 2, καλά θα κάνετε να πάτε φέτος κάπου και να βάψετε όταν θα επιστρέψετε.

Νίκη μου ας ελπίσουμε ότι μετά τη κουβέντα σας θα υπάρξει αλλαγή συμπεριφοράς και κατάργηση των επισκέψεων, όταν δεν είστε εκεί τουλάχιστον.

Αχ Giovanna φαντάζομαι τη στεναχώρια σου με το βρωμοπόντικο. Πραγματάκια που αγόρασες πριν τη γέννα με αγάπη, λαχτάρα και φροντίδα. Κι εγώ πολύ θα στεναχωριόμουν. Εδώ τώρα και πολλά πράγματα δεν θέλω να τα αποχωριστώ, όχι μόνο του μωρού, σκέψου να τα βρω και ποντικοφαγωμένα. Κι έχουμε πολλά ποντίκια στην περιοχή, λόγω των αρκετών αγρών που υπάρχουν.

Μαρίνα εσείς πώς τα πάτε? Είστε καλά?

Ρίτα τι νοστιμιές ήταν αυτές πάλι? Αντε και μας τρέχουν τα σάλια!

Lazarenia μου αφού είσαι θετικός άνθρωπος, γιατί θέλεις να δυσκολεύεις τη ζωή σου οεο? Θα πάτε διακοπούλες με όμορφη διάθεση και πάλι με όμορφη διάθεση θα γυρίσετε πίσω, μιας και θα πρέπει να αρχίσετε και τις ετοιμασίες για το σχολείο!!!!!!

Εμείς λέμε τελικά να πάμε το υπόλοιπο διακοπών μας, μετά τον 15αύγουστο, Χαλκιδική, πού αλλού ;)

Κλείσαμε σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας ενός συναδέλφου του συζύγου, που απ' ότι φαίνεται και μου είπαν είναι πολύ όμορφα. Θα δούμε. Επειδή όμως δεν είχε εύκαιρο δωμάτιο από Δευτέρα θα πρέπει να πάμε Τετάρτη και να αλλάξουμε και δωμάτιο την Παρασκευή.

Δεν πτοούμαι όμως. Η θάλασσα εκεί είναι καταπληκτική και μπροστά στο ξενοδοχείο, οπότε θα ανταμοιφθούμε με πολλά μπανάκια!

Αυτά τα λίγα τα δικά μας νέα.

Οι άντρες πάλι για μπανάκι είναι........

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρααααα! Σας διάβασα έγραψα ένα κατεβατό και τα έχασα όλα σκγρούμφ!!!!!!

Εν ολίγοις είμαστε καλά επιτέλους(φτύστε μας το χρειαζόμαστε!) έχουμε ξεκινήσει από Τετάρτη τις διακοπές μας, δεν ξέρουμε πόσο θα καθίσουμε μάλλον μέχρι τις 15 και βλέπουμε! Ο Γιωργάκης μου πέραν από κάτι δέκατα που έκανε την Τετάρτη, τον βάλαμε την ίδια μέρα στη θάλασσα γιατί δεν κρατιόταν με τίποτα και έκτοτε είναι απύρετος! Το μέρος είναι ιδανικό για τα τσιπιρίκια, αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος και αρκετά μεγάλος δεν μπορείς χωρίς αυτοκίνητο να πας από τη μια άκρη στην άλλη και το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να μετακινήσουμε το αυτοκίνητο ούτε για φαγητό ούτε για μπάνιο αφού είναι όλα 2' από το δωμάτιο! Η θάλασσα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά έχει μέχρι και παιδικό σινεμά και απίστευτο χώρο να κάνουν ποδήλατο παιδιά όλων των ηλικιώ! Εμείς βέβαια όχι προς το παρόν αφού δεν επιτρέπεται να ζορίζεται ο μικρός αλλά αυτό είναι το τελευταίο! Τώρα χαζεύω τη θάλασσα πίνοντας παγωμένη σοκολάτα και έχω αφήσει τον άντρα μου να τα κοιμήσει στο δωμάτιο!

Μίλησα με το Κωνκωνάκι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά πολύ χαρούμενη και η μπουμπουκίτσα της μια χαρούλα περίπου 3.500 κιλά και θηλάζει μια χαρούλα! Σκόρδα, σκόρδα! Συνάντησα και την Πικουλίνα μας με τη δική της κουκλίτσα τυχαία στην παιδίατρο πριν φύγουμε, η ομορφούλα της είναι ίδια ο άντρας της αλλά μου υποσχέθηκε στο 3ο να πάρει εκδίκηση! Χι,χι,χι!

Ρίτα και ΠανΜαρ πολυ χαίρομαι που περνάτε τόσο ωραία!

Συγχωρήστε μου που δε σχολιάζω άλλα αλλά πρέπει να πάω σιγά-σιγά μήπως και ξύπνησαν να ετοιμαστούμε για μπανάκι αν και άρχισε να φυσάει τώρααρκετά! Φιλάκια και αν κοιμόμαστε καλά το βράδυ το μεσημεράκι θα τους κοιμίζω και θα σας επισκέπτομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!

Μαελενη ουτε εμενα ηταν ετσι οπως τον πινω εγω φαρμακι τον πινω σκετο και βαρυ :D

καλα θα κανετε και πατε κι αλλες διακοπουλες!!!

φαστ μου καλα εκανες και μιλησες στη πεθερα σου τι ειπε αυτη;

Μαρινα μου φτου φτου φτου σας ετσι να περνατε ωραια και να εισαστε πανω απο ολα καλα!!!

κοριτσια νομιζω καποια ειχε βαπτισει το παιδακι της μεγαλο περιπου ενος ετους πως ηταν;γιατι ισως να μην μπορεσουμε για τον Οκτωβριο την βαπτιση του μπεμπη καποια σ/κ ειναι κλεισμενα για δουλεια και καποια δεν βολευει μετα παει πολυ καταχειμωνο και δεν θελω κι εστι σκεφτηκα να την κανουμε μαζι με τα γενεθλεια του αλλα θα ειναι μεγαλουτσικος μωρε κι εγω παντα ελεγα καλυτερα να βαπτιζονται μικρα!

Η Γιοβάννα θυμάμαι Βατραχάκι έλεγε ότι πήγε σε βάφτιση πρόσφατα που το παιδάκι ήταν στην ηλικία των δικών μας και πέρασαν υπέροχα! Αν δε σας βγαίνει μην αγχώνεσαι, έτσι κι αλλιώς και μικρά να είναι πάλι μπορεί να ταλαιπωρηθούν και να κλαίνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Βατραχάκι εγώ είχα πάει σε μια βάφτιση που η μικρή ήταν 2,5 χρονών και ήταν πραγματική κυρία. Μέχρι που είπε στον παππά 'όχι άλλο λάδι' :D:D:D:D:D Παλιότερα είχα πάει και στη βάφτιση του μικρού μιας φίλης μου που ήταν 14 μηνών και εκείνος έκλαιγε........αλλά όχι περισσότερο από την Αλεξάνδρα μου που ήταν 10 μηνών. Νομίζω ότι είναι βασικό το μωρό να έχει σχέσεις με τους νονούς για να αισθάνεται ασφάλεια στην αγκαλιά. Ότι θα κλάψουν στην κολυμπήθρα είνι δεδομένο.

Μαρινάκι μου χαλαρώστε λίγο γιατί πραγματικά το έχετε ανάγκη. Κάντε και τα μπανάκια σας. Την Κυριακή ολοκληρώνονται και οι 4ις εβδομάδες και λογικά θα ηρεμήσετε λίγο.

Φαστ για τον ποντικό βάλαμε φάρμακο, το έφαγε, ξαναβάλαμε, το ξαναέφαγε και..........κάποια στιγμή τον βρήκε ο μπαμπακούλης μου πεθαμένο μπρρρρρ.....ανατριχιάζω στη σκέψη και μόνο.

Κα Φωτεινή ναι σε μονοκατοικία μένουμε και σε εξοχή, αλλά ποτέ δεν είχαμε θέμα με ποντίκια. Αυτός μάλλον μπήκε από κάποια χαραμάδα μικρός καιμμεγάλωσε στην αποθήκη μας μπρρρρρ.

Πανμαρ έχετε ξεσσαλώσει και καλά κάνετε!!!!

Υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε για την Πετρούλα :confused::confused: Είχε πει ότι θα πήγαιναν διακοπές στη Χαλκιδική και αν θυμάμαι καλά δεν έχει και καλλές σ΄χεσεις με το κινητό της. Επειδή όμως με έχετε βάλει και εμένα σε σκέψεις, αν κάποια έχει το κινητό της και μιλήσει μαζί της ας μας το πει.

Σήμερα δεν είναι του Σωτήρος; Γιορτάζει ο Σώτος της Νατάσας;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αχου κοριτσια εχουμε σκοτωθει με τον συζ.

λοιπον τελικα αλλαξε την αδεια του και αρχιζει απο 16\8 αντι να φευγαμε στις 10 μεσα στον καυσωνα.κοριτσια ταξιδι με καυσωνα εχετε ζησει?επειδη εγω ναι δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.

επισης εκει στα μερη μας εχει φρικτη ζεστη!

ο συζ μου λεει ν αφυγουμε απο δω 16/8 εγω λεω παρασκευη και 13? να προλαβουμε τον 15στο.

δεν ξερω τι θελω!ελεος πια!

ευχομαι αυτη η αλλαγη να βγει σε καλο.

μαλλον θα το κανω για 13 να φυγουμε.

σορυ που δεν σχολιαζω αλλα ειμαι ολη μερα στο κινητο!

1654096yn4fep17z7.gif

Βρε Λαζαρένια μου τον έχεις ζαλίσει τον άνθρωπο :(:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε Λαζαρένια μου τον έχεις ζαλίσει τον άνθρωπο :(:(:(:(:(

δικιο εχεις αλλα το κανω για το καλο μας .να φαμε ολο τον καυσωνα κατω?

αν ειναι να φυγουμε 13 και να φτασουμε 14.

1654096yn4fep17z7.gif

Giovanna μου σιγουρα ειναι στο παιδι αλλα δεν ξερω οσο πιο μεγαλο τοσο πιο πολλα καταλαβαινει.

βρε Λαζαρενια μου τι 10 τι 13 τι 16 παλι ζεστη θα εχει μην το ζοριζεις τοσο το θεμα και το γκαντεμιαζεις μαλλον τωρα εχει δικιο ο καλος σου που νευριασε χαχαχα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...