Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σανσαν μου καλη επιτυχια στην επεμβαση του μπαμπακα σου σιδερενιος!

γιοβαννα μου μαλλον δεν θα παμε :mad: ο καλος μου δουλευει η παρεα δεν θα παει οποτε μονη δεν μπορω καποιος πρεπει να ειναι με τον μπεμπη οταν εγω βουταω με τον τιμο το σ/κ ομως πρωτα ο θεος θα παμε ολη μερα!!!!

μαελενη μου οτως ερημιες!!!!!

Σουλα τι εγινε που θα πατε τελικα;

σαρδελινα μου καλα να περασετε στο γαμο!!!!

η πρωτη πελατισα ειναι η φιλη σου;

ριτα ωραιο τελικα το νησακι ε;θα πατε καμια βολτα σαντορινη;ποτε επιστρεφεται;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σαν σαν καλη επιτυχια στον μπαμπακα σου.

κοριτσια τα εχω παιξει!!!

μπορει και να μη παρουμε τελικα αδεια απο βδομαδα,δεν αφηνουν τον λουκα.τα νευρα μου.

αμ το αλλο????θα μας βαλουνε εμας τους συμβασιουχους εργου να κανουμε διαχωρισμο, η κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα, στις αιτησεις της προκυρηξης του ασεπ που θα προσλαβει προσωπικο στην δικη μας δουλεια οταν εμεις φυγουμε.δηλαδη μας ζητανε να βγαλουμε τα ματια με τα ιδια μας τα χερια.χαζεψε ο κοσμος.

εγω η θα το κανω και θα τους απορριψω ολους η δεν θα κανω τιποτα.

η συμπεθερα μου ποναει πολυ ακομα.σηκωθηκε μονο μεσα στο δωματιο αλλα η μπεμπουλα ειναι μια χαρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κουκλες πολυ νεκρα στο καφε μας οντως!

ειστε ολες καλα?

βικυ μου δεν πολυκαταλαβα?γιατι δεν θα παρετε αδεια?

και τι ειναι αυτο που σας κανουνε?

Lazarenia μην πολυαγχώνεσαι κοπέλα μου. Πήγαινε τις διακοπούλες σου, γιατί του χρόνου που θα έχεις δουλειά θα είναι πολύ περιορισμένες οι μέρες που θα μπορείς να λείψεις, οπότε χαρείτε φέτος ;) ;)

Τα φιλιά μου σε όλες κορίτσια!

ετσι με πεισανε και ειπα ναι.αλλα δεν θελω να παω.τι κανω τωρα?

1654096yn4fep17z7.gif

Ειδατε?Ολο σας επισκεπτομαι!!!χαχα

Ειναι τοσο ηρεμο το νησακι που ενδυκνειται για σερφαρισμα στον ελευθερο χρονο.Στο αλλο μισο των διακοπων δε θα εχω νετ οποτε εκμεταλλευομαι τωρα την συνδεση.

Πολυ ωραια ειναι βατραχακι ,δεν το περιμενα.. γιατι με το αιγαιο δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις αλλα πραγματικα ειχαν δικιο, ειναι ιδανικο για παιδια.Οποτε χαλαλι.Γυρναμε απο εδω την αλλη τριτη και μετα θα μεινουμε 2 μερες Αθηνα να πλυνω κτλ και ξαναφευγουμε μεχρι τις εικοσι κατι του μηνα.

Τα μικρα μας εδω αγαπιουνται πολυ,μαλωνουν πολυ ποτε- ποτε,μετα ξαναγαπιουνται και παει λεγοντας αλλα αν μαλωσεις ενα απο δαυτα στην πεφτουν τα υπολοιπα να ζητησουν τα ρεστα!!Πολυ χαβαλες γινεται!!χαχα!

Σαντορινη θα μπορουσαμε να παμε ευκολα αλλα πρωτον δεν την παω καθολου(εχω ξαναπαει)και δευτερον σαντορινη με 3 παιδια ειναι ασκοπο να παμε.Τζαμπα η ταλαιπωρια.Καλα εχουμε αραξει εδω.Ισως παμε μια εκδρομουλα ιο αλλα και παλι ψιλοβαριομαστε.

Μαελενη οχι δεν μαγειρευω σχεδον τιποτα μονο αν φαμε στης φιλης μου κανουμε κανα μεζεδακι.

Εγω εκανα αυτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4753&Itemid=49

Χρωματακι εχω παρει ενα του αστακου..φουξια χαχα με ολιγα σπυρακια απο αλλεργια..χιχι.

Αλλάααα... σε λιγες μερες θα εχω στρωσει παντα ετσι γινεται.

Sun sun περαστικα στον μπαμπα σου και εμεις τα περασαμε περισυ με τον πεθερο μου αλλα τελικα ολα καλα.Εχει προχωρησει η επιστημη.Ολα θα πανε καλα!!!

Γιοβαννα σε αφησα ξαφνικα εχθες γιατι πιασαμε την παρλα με τον ανδρουλη μου.Μια χαρα η μικρη ε?

Βικυ ουτε εγω καταλαβα τι παιχτηκε αλλα ξερεις εσυ...μη μασας.

Φωτεινη ξεχασα να σου απαντησω Σικινο εχουμε ερθει ειναι ενα μικρο νησακι στις κυκλαδες.

Λαζαρενια θα περασετε σουπερ!Ανεβα λιγο βρε!!

Φιλια στην κων κων οποια μιλησει.

Η Πετρουλα τι εγινε πως παει ο μικρος?

Κανα νεο απο Μαρινα?

Σαρδελινα εχεις πμ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ζουζούνες , τι κάνετε;

μπήκα και εγώ να σας πω ένα γεια , ξεκίνησε η άδεια μου απο χθες και τρέχω να μαζέψω λίγο το σπίτι μιας και δεν είχα την ευκαιρία να κάνω πολλά με τη δουλειά.Σχετικά με διακοπές άγνωστο ακόμα αν θα πάμε κάπου, σκεφτήκαμε οτι πρέπει να βάψουμε το σπίτι πριν τον ερχομό του νέου μέλους και ακόμα είμαστε υπο σκέψη.

Εγώ με το ζάχαρο πάω σχετικά καλά. Ενώ όλο το ΣΚ ήμουν πάντα κάτω απο το όριο , Δευτέρα και Τρίτη μετά το μεσημεριανό ήμουν πάνω αλλά έτρωγα και γεμιστά, μακαρόνια και τα σχετικά. Μετά όμως ευτυχώς έπεφτε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι τουλάχιστον. κατα τ'άλλα εγώ

Έχω φουσκώσει αρκετά και η ζέστη με έχει βαρέσει κατακούτελα, μιλάμε δεν έχω κουράγιο να περπατήσω ούτε μισό χλμ. πως έγινα εγώ έτσι;

Απο χθες προσπαθώ να μάθω και τον μικρό να πηγαίνει στο γιογιό αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες είναι άκαρπες. ενώ τον έχω μέχρι το μεσημέρι χωρίς πάνα (που είμαστε σπίτι) γιατί μετά πάμε καμιά βόλτα και δεν είμαστε για τέτοια πειράματα και ενώ του έχω εξηγήσει όταν θέλει κακά και τσίσα να έρχεται να μου φωνάζει δυστυχώς μου τα αμολάει σαν το σκυλάκι δεξιά και αριστέρα. Έχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη:)

Γιοβαννούλα χαίρομαι που ξεπεράσατε την ίωση, άντε να συνεχίσετε τα μπανάκια σας και μέχρι εκεί να ήτανε.

Σανσαν με το καλό να κάνει την επέμβαση ο μπαμπάκας σου και σιδερένιος να είναι.

Μαρινάκι έλα και τελείωσε το μαρτύριό σας με αυτή την αρρώστια που πέρασε ο μικρούλης, εύχομαι απο 'δω και πέρα να πάτε την εκδρομούλα σας και ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά.

Ριτάκι έχει κίνηση κάτω στο νησί ή με την κρίση είναι πιο χαλαρά τα πράγματα;

Λαζαρένια μου μην σκοτίζεσαι για τα μαλλάκια , τρίχες είναι και μακραίνουν πολύ γρήγορα και ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Όσο για τις διακοπές και εγώ σε συμβουλεύω να πας με το καλό και μη κάνεις αρνητικές σκέψεις γιατί του χρόνου μπορεί να μην έχεις αυτή την πολυτέλεια και να το μετανιώσεις.

Βικάκι ούτε και εγώ κατάλαβα πολλά σχετικά με την άδεια και το νέο διαγωνισμό:confused:

κυρία Φωτεινή με το άρθρο που δημοσιεύσατε θα παώ και εγώ να αγοράσω τσουκνίσα, μου φαίνεται είναι ένα κ' ένα για την αναιμία και το διαβήτη που ανέβασα τώρα στην κατάστασή μου.

ΜαΕλενίτσα πως είναι ο Γρηγοράκης, συνεχίζει να τρώει απ'όλα;

Σουλίτσα μπράβο που περάσατε τέλεια στους Μαζού , αν έρθουν προς τα μέρη μας θα πάμε και εμείς στα σίγουρα γιατί τρελένεται ο μικρός.

Σαρδελάκι καλά να περάσετε στο γάμο.

Βατραχάκι πως πάνε τα μπάνια;

Ηλιάνα μπράβο που περνάτε τέλεια, πάντα τέτοια.

πολύ ηρεμία βρε παιδιά το καφέ.:tongue:

Διαφημίσεις

Γειά σας κούκλες.

Δεν σας διάβασα γιατί στη δουλειά πνιγόμαι κ σπίτι εχω τον μπετόβενακο μου άρρωστο.θα σας πω μόλις βρω χρόνο.προσπαθούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο.πονάει πολύ ο καημένος από κάτι φούσκες στην άκρη του εντέρου.ναι εκεί που καταλάβατε.

Ήρθα μόνο να ευχηθώ στη Συμπεθερα μου με το καλό να φέρει στον κόσμο την κουνιαδίτσα μας.

Μη ξεχάσεις να μου στείλεις κανα μήνυμα φιλενάδα.θα περιμένω.όλα θα πάνε καλά.θα σε σκέφτομαι.

Καληνύχτα σε όλες.

Βικάκι ξέχασα να σου πω περαστικά για το Μπετόβεν, είναι πολύ κρίμα να βλέπεις να ταλαιπωρείται έτσι το σκυλί ειδικά όταν το έχεις μεγαλώσει. Ευχομαι όλο αυτό να τελειώσει όσο το δυνατόν λιγότερο ανώδυνα.:(

ριτα τελεια που περνατε καλα.κι ετσι να συνεχιστε.

επαθες κι εσυ αλλεργια ε?

εγω συνηλθα παντως απλα μου αφησε σημαδια.

κικο μου μπραβο που ρυθμισες το σακχαρο.θα δεις που ολα θα πανε τελεια.

οσο για το γιογιο μην πιεζεσαι αγαπη μου.σιγα σιγα θα κοψετε την πανα.

οσο για μενα,εχετε δικιο.δεν ξερω μετα ποτε θα ξαναπαμε εφοσων ο αντρας μου θα δηλωσει πααμενων εδω κι εγω αν δουλευω δυσκολο μετα.

του εκανα την ψυχη περιβολι τον καημενο.

περιμενει πως και πως να φυγει και εκανε υπηρεσια μια βδομαδα γι αυτον τον λογο.αγορασαμε τα εισητηρια και εγω του τα χαλαω.αλλα κατι δεν μου καθεται καλα.

απλα του ειπα να φυγουμε στις 16 αντι για τις 10 μην φαμε την ζεστη κατω.

δεν ξερω ..εχω χαλαστει πολυ!

1654096yn4fep17z7.gif

Βικάκι δεν κατάλαβα τι θα γίνει; Θα βάλουν εσάς να κάνατε την επιλογή, τον έλεγχο ή δεν ξέρω τι άλλο στις αιτήσεις που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ; :confused::confused::confused: Και γιατί δεν κάνετε και εσείς οι ίδιοι αίτηση; Ο Μπετόβεν πώς είναι;

Ρίτα ούτε στις διακοπές δεν κάθεσαι ήσυχη :tongue::tongue::tongue: Πολύ ωραίο το μεζεδάκι. Έχω τραπέζι το Σάββατο και θα το φτιάξω. Θα κάτσετε αρκετά Σίκινο, ωραία, θα ξεκουραστείτε. Από τιμές τι γίνεται εκεί; Π.χ ένας καφές πόσο έχει;

Κίκο πόση άδεια έχεις; Πηγαίνετε μωρέ λίγες μέρες κάπου να ξεκουραστείτε. Από Αθήνα είναι εύκολο να πεταχτείτε σε ένα νησί.....σκέψου και εμάς από Κέρκυρα που το Αιγαίο το βλέπουμε στο χάρτη μόνο :tongue::tongue::tongue:

Λαζαρένια μην χαλιέσαι μωρέ τόσο. Μια χαρά θα περάσετε.

Σαρδελάκι καλή διασκέδαση στο γάμο. Γλεντήστε το!!!! Θα ρίξεις τον Αστέρη στο κρεβάτι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ βρε κορίτσια να σας πω και κάτι που με στεναχώρησε. Έχουμε μια εξωτερική αποθηκούλα όπου ως επι το πλείστον φυλάμε πράγματα της Αλεξάνδρας. Λοιπόν, από κάπου μπήκε ποντικός :twisted::twisted::twisted: και έφαγε την καλαθούνα, το ρηλάξ, το παρκοκρέβατο, το μάρσιπο και την τέντα του ποδηλάτου :cry::cry:. Το πόσο στεναχωρήθηκα δεν λέγεται. Γλίτωσε η περπατούρα και το χειμωνιάτικο καρότσι (ευτυχώς). Και να έχω και τη μαμά μου να μου λέει 'μην στεναχωριέσαι, φτιάχνονται, μπαλώνονται κλπ'. Βέβαια όταν της είπα ότι εγώ ούτε για χάρισμα δεν δίνω για μωρό πράγματα που έχει περπατήσει ποντίκι, τους δώσαμε πεταξιά.........στεναχωρήθηκα όμως ρε κορίτσια.....ούτε κλεμμένα να τα είχαμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

βικακι δεν καταλαβα τι θα γινει με την δουλεια μονο οτι ο Λουκας δεν μπορει να παρει αδεια γιατι;εσει θα παρεις;

περαστικα στον μπετοβενακο!

Γιοβαννα μου πω το βρομοποντικα τι σας εκανε κι εγω θα τα πετουσα κριμα αλλα μονο στην ιδεα οτι περπατησε ποντικι απαπα δεν τα εχω καθολου καλα χρυσα ολα αλλα στην φυση τους!

Λαζαρενια μου αφου το κανονησατε πανε μωρε και σκεψου θετικα αφου θα πατε βολο γιατι δεν πατε κανα τριημερο πηλιο να ξεσκασετε;

ριτα μου τελεια θελω κι εγω νησακι κι αραγμα!!!!

οσο για το θηλαστρο μωρε να νοικιασω για τοσο λιγο που το θελω;νομιζω δεν αξιζει τωρα εχω εδραιωσει την γαλουχια απλα μαλλον θελει να βγαζω πιο συχνα για να συνηθησει το στηθος αλλα το βαριεμαι αφανταστα!!!

κικο μου η ασκηση το περπατημα κανει καλο στο διαβητη αν δεν εχεις προβλημα με την εγκυμοσηνη καλο ειναι να περπατας!

η στονε που ειναι ρε κοριτσια εφυγαν διακοπες τελικα;ας την παρει καποια τηλ εγω δεν το εχω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες.....μοναξια ο καφες μας :):):) δεν πειραζει αρκει που περναμε ολες καλα:):) ..που θα παει δεν θα ερθει ο χειμωνας??:):) με το κρασακι μας.. στο ενα χερι το κοντρολ και στο αλλο το λαπτοπ:)

Λαζαρενια μου να περασετε καλα και δεν πειραζει που θα φυγετε, κοιτα να περασει καλα κοριτσι μου

κικη μου ξεκουρασου γιατι ο χειμωνας ειναι μεγαλος

sunsun μου περαστικα στον πατερα σου..δυσκολες στιγμες ...ολα καλα να πανε

Ριτα μου ειχες δεν ειχες παλι μας ανοιξες την ορεξη:)

σαρδελακι μου καλ να περασετε στο γαμο

Giovanna μου ..ζημια που επαθες με τον ποντικο:evil: να υποθεσω οτι εισαι σε μονοκατοικια...το ξερω απο πρωτο χερι..πριν απο 15 χρονια μπηκε ενας ποντικαρο εδω στην Χαλκιδικη απο το τζακι και μου τα παστρεψε ολα δεν αφησε τιποτα, καλα που μας ετρωγε και καναμε ενα περασμα στο σπιτι λιγο πριν τα Χριστουγεννα ηταν..αλλοιως αν ερχομασταν αργοτερα θα μας ετρωγε και τα τουβλα...μετα το τι απολυμανση εκανα δεν λεγετε..ακομα το θυμαμαι και τρομαζω..μετα απο αυτο εκλεισα το τζακι με μια σιδερενια σιτα οταν δεν το αναβω

τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανετε??:)

Λαζαρενια μου αφου το κανονησατε πανε μωρε και σκεψου θετικα αφου θα πατε βολο γιατι δεν πατε κανα τριημερο πηλιο να ξεσκασετε;

ειναι στα σχεδια μας βατραχακι.ουτως η αλλως μετα τις 18 θα παμε λαρισα για την βαφτιση της αδερφης μου.τοτε ειναι οκ σαν κλιμα και ο κοσμος εχει γυρισει.

Λαζαρενια μου να περασετε καλα και δεν πειραζει που θα φυγετε, κοιτα να περασει καλα κοριτσι μου

αχ κα φωτεινη μου τωρα που αρχισα να συνηθιζω εδω και να αγαπαω το μερος τσουπ φευγω.και ξερετε κατι?μετα οταν γυριζω πεφτω ψυχολογικα.αντε παλι να συνηθισω.αυτο που με σωζει ειναι ο παιδικος.

κι εσεις φυσικα που με στηριζετε!!!:-D

Αχ βρε κορίτσια να σας πω και κάτι που με στεναχώρησε. Έχουμε μια εξωτερική αποθηκούλα όπου ως επι το πλείστον φυλάμε πράγματα της Αλεξάνδρας. Λοιπόν, από κάπου μπήκε ποντικός :twisted::twisted::twisted: και έφαγε την καλαθούνα, το ρηλάξ, το παρκοκρέβατο, το μάρσιπο και την τέντα του ποδηλάτου :cry::cry:. Το πόσο στεναχωρήθηκα δεν λέγεται. Γλίτωσε η περπατούρα και το χειμωνιάτικο καρότσι (ευτυχώς). Και να έχω και τη μαμά μου να μου λέει 'μην στεναχωριέσαι, φτιάχνονται, μπαλώνονται κλπ'. Βέβαια όταν της είπα ότι εγώ ούτε για χάρισμα δεν δίνω για μωρό πράγματα που έχει περπατήσει ποντίκι, τους δώσαμε πεταξιά.........στεναχωρήθηκα όμως ρε κορίτσια.....ούτε κλεμμένα να τα είχαμε.

αχ γιοβανα μου!!!!

και παλι καλα το πηρες!εγω θα εκλαιγα για ενα χρονο!

αλλα να μην στενοχωριεσαι για υλικα αγαθα!την υγεια μας να εχουμε!ξερω ειναι ζορι αλλα κοιτα εμενα την κλαψιαρα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας κι από εμάς!

Ηρθε η αδερφή μου στο νησί και έφερε το κομπιουτεράκι της με ασύρματη σύνδεση, οπότε τώρα που όλοι ησύχασαν μπήκα να πω μια καλησπέρα! (Μ' αρέσει που πριν φύγουμε σας έλεγα ότι δεν θα έχω τεχνολογία στις διακοπές μας!)

Από τα λίγα που διάβασα, εκτός από την ερημιά του καφέ, είδα ότι γέννησε και το κωνκωνάκι! Θα πάω μετά να της ευχηθώ...

Κατά τ'άλλα εμείς εδώ περνάμε μια χαρά! Ο καιρός (να μην τον ματιάσω) τέλειος (υγρασία βέβαια, αλλά δεν φυσάει!!!). Εφυγαν οι γονείς μου και ήρθε η αδερφή μου (αλλαγή βάρδιας) και κάπου μέσα στην εβδομάδα θα γυρίσουμε κι εμείς...

Το σουτζουκάκι μου οργιάζει! Θάλασσα, παιχνίδι, πολύ φαί (όχι ότι ήταν δύσκολη, αλλά έχει παραγίνει το κακό!) και ύπνος... Τώρα πια κολυμπάει τελείως μόνη της, μόνο με τα τουβλάκια που έχει στη μέση (και ήδη της έχω αφαιρέσει τα δύο από τα πέντε). Από χτες μάλιστα έχει αρχίσει σιγά σιγά με την βοήθειά μου και γυρνάει και ανάσκελα. Το μεγάλο γέλιο είναι ότι κολυμπάει και στον ύπνο της! Την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε και ένα πυρετάκο για μια μέρα, αλλά ευτυχώς η γειτόνισσά μας είναι παιδίατρος και την είδε κατευθείαν και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και να μην της δώσω ούτε ντεπον. Απλά να την βάζω κάτω από το λάστιχο για κανά δεκάλεπτο! Βέβαια, εγώ προληπτικά την κράτησα και δυο μέρες σπίτι (να μην κάνει μπάνιο δηλαδή, γιατί σπίτι δεν κρατιόταν με τίποτα...) Τώρα είναι μια χαρά. Λίγες μιξούλες μας έχουν απομείνει, αλλά την βάζω και κάνει βουτιές στη θάλασσα για να καθαρίζει και για να μην της κάνω ορό!

Ρε κορίτσια, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι τις τρεις βδομάδες περίπου που είμαστε εδώ, μεγάλωσε απότομα! Και όχι από άποψη μεγέθους, γιατί αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά από θέμα συμπεριφοράς, από τις κουβέντες της, από την ανεξαρτησία της... θα δω τι θα μου πει κι ο μπαμπάς μας μόλις γυρίσουμε...

Σας κούρασα με τα δικά μας...

Εσείς, (όσες είστε εδώ δηλαδή) τι κάνετε? Πώς τα περνάτε? Εύχομαι όλα τα παιδάκια μας να είναι υγειέστατα!

Αυτά για την ώρα...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D Είμαστε καλά. Η Αλεξάνδρα μου είναι πάλι ζωηρή και απύρετη. Τις τελευταίες μέρες έχει κολλήσει με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=aYorXDBwcdU

σίγουρα θα αρέσει και στα δικά σας.

Γιοβάννα μου, αφού της αρέσει το ελεφαντάκι, αξίζει να της πάρεις όλο το cd του "τεμπέλη δράκου" και το δεύτερο "την επιστροφή του τεμπέλη δράκου" (αν δεν τα έχεις ήδη). Έχει κι άλλα πολύ ωραία τραγουδάκια!

Κι η Σοφία είχε μεγάλο κόλλημα με αυτό πέρσι το καλοκαίρι και εξαιτίας του στίχου "...όλο κάνει τούμπες και γελά..." είχε ξεκινήσει και τις προσπάθειες για να κάνει κωλοτούμπα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...