Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D:D:D:D:D:D ειμαστε καλα πολλα φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D περναμε υπεροχα

μπενω

ΥΓ ΑΠΟ ΚΙΝ ΦΙΛΟΥ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ γιοβανα μου πως με φτιαχνεις!

ναι θα μου φυγει αλλα δεν θα παω λαρισα με τον καυσωνα.θα παω μαλλον βολο να κανουμε και μπανακια τελικα.

δεν παλευεται.

θα αφησω εδω την θαλασσα για να παω στο τσιμεντο?

http://www.kairos.gr/el/longterm-forecasts/832-kalokairi-2010.html

οριστε και οι θερμοκρασιες.

μετα τον 15αυγουστο μεγαλη πτωση θερμοκρασιας.

1654096yn4fep17z7.gif

Giovanna μου περαστικα στην Αλεξανδρα μας:( πως ειναι τωρα?

Καλύτερα Κα Φωτεινή. Το απόγευμα έκανε ένα 37,8 αλλά έπεσε στο 36,9 χωρίς αντιπυρετικό. Να μην λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μάλλον την σκαπουλάραμε.....μακάρι.

Λαζαρένια να πάτε με το καλό στα μέρη σας και να γυρίσετε με το καλό. Μπορέι να σε έχει πιάσει αυτή η άρνηση γιατί σκέφτεσαι το πακετάρισμα και τα 'διακοπομαζέματα' μετά. Στο λέω γιατί και εμένα έτσι με πιάνει.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια μου μπαίνω λίγο σπόντα βραδιάτικα γιατί δεν είναι δικό μου το λαπτοπ. τα χουν αυτά οι διακοπές :)

συναντηθήκαμε με την filaki και τα κοριτσάκια μας παίζανε πολύ ωραία στην άμμο και στις ξαπλώστρες! γλυκουλίνι που είναι και το ναταλάκι! Και φυσικά αφού οι περισσότερες γνωρίζεστε να πώ πως είναι και πολύ ωραίο ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο, τα περάσαμε πολύ ωραία.

lazarenia ψυχραιμία... τα μαλλιά δεν αλλάζουν πολύ τη ζωή μας!

γιοβάννα περαστικά σας!

η γατούλα μου έχει διάρροια κάποιες μέρες τώρα μια έχει μια δεν έχει, και σκέφτομαι μήπως φταίει το κρύο νερό από το μπάνιο. έχετε τέτοιο θέμα;

επίσης ο μπαμπάς μου πήγε για στεφανιογράφημα στο Ηράκλειο και έχουμε την άλλη βδομάδα να πάμε Ωνάσσειο για εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Πώς το 'γραψα τώρα αυτό; πώς αλλιώς να μου πεις;;; είναι και μεγάλος και ανησυχούμε διπλά.. τί να κάνουμε, τουλάχιστον αντιμετωπίζεται... η καρδιά πλέον κόβεται και ράβεται όπως θες..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Sunsun κατ' αρχήν να ευχηθώ τα καλύτερα για τον μπαμπακούλη σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Τώρα για τη διάρροια δεν νομίζω ότι φταίει το κρύο νερό. Να ξέρεις ότι το Καλοκαίρι κυκλοφορούν πολλές ιώσεις γαστρεντερίτιδας. Πρόσεξε λίγο τη διατροφή της για κάποιες μέρες, δώσε μήλο, καρότο, ρύζι σε ζουμί από κοτόπουλο (χωρίς το κρέας όμως), τσάι και ή κόψε το γάλα εντελώς ή δώσε με λιγότερη λακτόζη. Μόνο έτσι θα επανέλθει. Αν συνεχίσει να τρώει κανονικά θα γίνει φαύλος κύκλος.

Ναι μάλλον. Μας είπε ο γιατρός ότι κυκλοφορούν πέντε διαφορετικές ιώσεις μία εκ των οποίων κάνει υψηλό πυρετό για 2 μέρες. Μάλλον αυτό περάσαμε......για να δούμε.

Εσύ γιατί δεν κοιμάσαι πουλάκι μου; Δεν έχεις δουλειές στο νησί. :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λαζαρένια να πάτε με το καλό στα μέρη σας και να γυρίσετε με το καλό. Μπορέι να σε έχει πιάσει αυτή η άρνηση γιατί σκέφτεσαι το πακετάρισμα και τα 'διακοπομαζέματα' μετά. Στο λέω γιατί και εμένα έτσι με πιάνει.....

ναι κι αυτο με πιανει γιοβαναμου.αληθεια ειναι.

κι οτι εχω μια ανασφαλεια οικονομικη(οπως ολοι) αλλα και φοβαμαι τυχον παρεξηγησεις.

επισης οταν συνηθιζω καπου και περναω καλα μετα με πιανει καταθλιψη μεχρι να συντονιστω στα νεα δεδομενα.

απο την αλλη μια ζωη την εχουμε και δεν ξερω αν θα μπορεσω στο μελλον να ξαναφυγω.

βλ παιδικο και δουλεια αν πιασω.

οποτε ειναι ευκαιρεια να τους δω ολους κατω μιας και η αδερφουλα μου πηρε μεταθεση παλι για ροδο!

σε ευχαριστω για την εμψυχωση και περαστικα σας και παλι!

κανενα νεο απο κωνκων εχουμε?γεννησε καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D Είμαστε καλά. Η Αλεξάνδρα μου είναι πάλι ζωηρή και απύρετη. Τις τελευταίες μέρες έχει κολλήσει με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=aYorXDBwcdU

σίγουρα θα αρέσει και στα δικά σας.

Βατραχάκι με έφτιαξες με το καφεδάκι. Σούπερ είναι!!! Θα πάτε μπανάκι σήμερα;

Κα Φωτεινή ήθελα μέρες να σας πω ότι οι καθρέφτες είναι καταπληκτικοί. Τελικά μάλλον έχετε οικογενειακώς καλλιτεχνική φλέβα.

τέτοια νέκρα το καφέ μας ούτε τα Χριστούγεννα δεν είχε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσάκια καλημέρα.

Μιλάμε για πολύυυυυυυ νέκρα στο café! Πωπωπω!

Giovanna εύχομαι να την σκαπουλάρατε και να μην ξανακάνει πυρετό η μικρή.

Sunsun να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου εύχομαι και περαστικά και στην μικρή σου. Πολλά μπορεί να την πειράζουν ή να είναι και ψιλοϊωση. Δώσε λίγο μηλαράκι και μπανανούλα μερικές μέρες ή και κάτι πιο στερεό, όπως είπε και η Giovanna και βλέπεις.

Ριτάκι όλο και μας επισκέπτεσαι ε? Πως τα περνάτε? Πήρατε χρωματάκι ή ακόμα? Αλήθεια μαγειρεύεις κι εκεί τις νοστιμιές σου????

Vatraxaki πλύ ωραίο καφεδάκι! Καλοκαιρινό! Τι κάνετε εσείς?

Lazarenia μην πολυαγχώνεσαι κοπέλα μου. Πήγαινε τις διακοπούλες σου, γιατί του χρόνου που θα έχεις δουλειά θα είναι πολύ περιορισμένες οι μέρες που θα μπορείς να λείψεις, οπότε χαρείτε φέτος ;) ;)

Τα φιλιά μου σε όλες κορίτσια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσάρες μου παραχάθηκα...μπήκα μόνο για ένα γεια.

Περιμένω να μου έρθουν τα επιπλάκια μου σήμερα και μετά να φύγω με χίλια για το χωριό...παντρεύεται η κολλητή μου το Σάββατο και σήμερα έχουμε το στρώσιμο του κρεββατιού, αύριο γλέντι σπίτι και το Σάββατο ο γάμος...πολύ χορός και πανηγύρι, αχ τι ωραία!

Ελπίζω να είστε όλες καλά...σας φιλώ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...