Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάννα μου τουλάχιστον προλάβατε και ξεκουραστήκατε λίγο, γρήγορα να γειάνει και η δικιά σου!

Ευχαριστώ Μαρινάκι.......καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα. Ίωση λέει ο γιατρός.......πύ την τσίμπησε μου λές; Παιδικό δεν έχει πάει δύο εβδομάδες τώρα και σε παιδότοπους δεν πάμε. Από κάτι παιδλάκι στο φέρι :confused::confused::confused: Τεσπα. Καληνυχτά κορίτσια

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα .

Παλι χάθηκα αλλα τον τελευταίο καιρό ολα είναι "καπως".

Δυστυχώς στη δουλειά εχουμε ακομα προβλημα με τους υπολογιστες και σήμερα διορθώθηκε ενας μονο υπολογιστης και τρεχω να τελειώσω δουλειά που μαζευτηκε για δυο εβδομαδες.

Τα νεα σας τώρα θα τα διαβασω.

Τα δικά μας.

Λοιπόν χθες στην παρασταση των mazoo η μικρή ηταν αψογη.Το ευχαριστήθηκε πολύ , χόρεψε τραγούδησε και γενικα ηταν πολύ καλό παιδακι.Την χάρηκα πολύ τη βολτα με την κόρη μου.

Σήμερα την εβαλα και πρωτο βραδυ για υπνο χωρίς πάνα .Αντε να δούμε.Πάντως ολα τα πρωινα ξυπνάει στεγνή και παει στην τουάλέτα.Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε τελείως.

Ντινάκι μου με το καλό κουκλίτσα μου.Να πάνε ολα τελεια και να δώσεις ενα τεραστιο φιλί στη μπουμπούκα σου από μενα.

Αν μπορεσεις και αν διαβασεις στείλε μου ενα μυνημα εμενα γιατι βλεπεις τι δυσκολο ειναι να μπω για να ενημερωθώ.Ετσι μωρε γιατι λίγο αγωνια την εχω.;)

Μαρίνα μου καλά να περάσετε .Το δικαιούστε ολοι και με το παραπάνω.

Λαζαρένια μου τρίχες ειναι θα μεγαλώσουν αλλα σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Την πρώτη φορα (και μοναδικη) που εκανα περμαναντ ηταν μια ασχετη και με εβγαλε αφανα.Οταν πήγα τα μαλλακια μου ηταν λίγο πανω απο τη μεση.Χωρια που καηκαν και μετα ειδα και επαθα για να τα συνεφερω.

Μαργαρίτα μου μπράβο σας που περνάτε καλά.Να μου φιλήσεις τον Γρηγοράκη μας.

Εγώ ξεχασα να σας πω οτι ειμαι παλι στην αναζήτηση για μερος διακοπών με τα εισητηρια.

Φυσικα εχω καταλήξει ή Λεπτοκαρυα ή Πολύχρονο οποτε μεχρι αυριο θα κλεισω μαλλον.

Πολλα φιλια

Γειά σας κούκλες.

Δεν σας διάβασα γιατί στη δουλειά πνιγόμαι κ σπίτι εχω τον μπετόβενακο μου άρρωστο.θα σας πω μόλις βρω χρόνο.προσπαθούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο.πονάει πολύ ο καημένος από κάτι φούσκες στην άκρη του εντέρου.ναι εκεί που καταλάβατε.

Ήρθα μόνο να ευχηθώ στη Συμπεθερα μου με το καλό να φέρει στον κόσμο την κουνιαδίτσα μας.

Μη ξεχάσεις να μου στείλεις κανα μήνυμα φιλενάδα.θα περιμένω.όλα θα πάνε καλά.θα σε σκέφτομαι.

Καληνύχτα σε όλες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Η αγαπούλα μου, μετά από ένα 39,2 στις 05.30 και αφού πήραμε πονστάν, τώρα είναι απύρετη........άντε να δούμε.

Κωνκών με το καλό!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!

κωνκων μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!

περιμενουμε να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!!

γιοβαννα μου περαστικα σας καλοκαιριατικα ψηνετε το πουλακι σας!!!

Σουλα μου μπραβο παλι διακοπυλες ε;αχ τι ωραια γιατι δεν κοιτας να πατε σε κανενα νησακι κοντα;σκιαθο σκοπελο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα.

Giovanna περαστικά μωρέ στην μικρή σου. Πού να κόλλησε η κακομοίρα πάλι?

Μαρίνα άντε να έρθει η ρημάδα η Κυριακή και να φύγει το κακό από πάνω σας, γιατί παραταλαιπωρηθήκατε βρε κορίτσι μου.

Σούλα ωραία που κάθησε το κοριτσάκι σου και περάσατε καλά :) Αρχίζει και ο 2ος γύρος διακοπών τώρα ποιός σας πιάνει!

Πετρούλα μου πως είναι το παιδί? Φεύγετε τελικά?

Vatraxaki το γάλα είναι αυτό που πίνετε κι εσείς μάλλον. Το Neslac 1+μεγαλώνω στη χάρτινη συσκευασία. Καμία σχέση με το Advance γευστικά και φυσικά δεν μας προκαλεί κανένα μα κανένα πρόβλημα ευτυχώς κι επιτέλους!!!!

Κωνκων ελπίζω πως τέτοια ώρα θα έχεις ήδη αγκαλίτσα το μωρουλάκι σου! Συγκινητικές στιγμές ♥♥♥

Ολα τα καλά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου :)

Kiko εξαφανίστηκες! Ολα καλά? Πότε φεύγετε?

Vicky περαστικά στον σκυλάκο σου μωρέ. Αν είναι να κάνει το χειρουργείο και να μην έχει προβλήματα μετά, μην προσπαθείς να το αποφύγεις. Αν με φάρμακα πάλι γίνει καλά χωρίς μελλοντικά προβλήματα......καλώς. Τι να πω. Ξέρεις κι εγώ τι τράβηξα με την γατούλα μου.

Η μικρή καλά ε? Στη γιαγιά καλοπερνάει!!!!

Τα φιλιά μου και στην συνάδελφο, αν δεν έχει άδεια.

Φιλιά και στα υπόλοιπα κοριτσάκια του καφέ μας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ευχες για την συμπεθερα μου-φιλεναδα μας

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=513088#post513088

κοριτσια συγνωμη που δεν απανταω δεν προλαβαινω ειλικρινα,ειμαι συνδεδεμενη και οπως το ανοιγω το πρωι ετσι μενει μεχρι να φυγω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

γεια σας κοριτσια μου.πως ειστε?

ευτυχως σας διαβαζω ολες καλα εκτος απο την αλεξανδρα μας.περαστικα και παλι γοβανα μου.ευχομαι α ειναι κατι περαστικο.

εγω παλι οκ στεναχωρηθηκα για το μαλλι αλλα θα το συνηθισω.

θα μεγαλωσει παλι:(

αλλα σημερα με επιασε μια αρνητικοτητα και δεν θελω να φυγω διακοπες.δεν θελω να παμε στα μερη μας,δεν θελω να δω κανεναν,δεν θελω να χαλασουμε χρηματα καλα ειμαστε κι εδω.

καθε μερα κανουμε μπανακια με την μικρη και περναμε υπεροχα.

εκει θα μας φαει η ζεστη ........δεν ξερω ειμαι χαλια......

κωνκων μου καλη λευτερια κοριτσι μου.με το καλο να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλιτσα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

κοιμηθηκαν τα ζουζουνια μου κι εγω εκατσα λιγο ουφ σημερα ψηθηκαμε καυσωνα 39 δειχνει εξω το θερμομετρο :confused:

κωνκων μου ευχηθηκα στο τοπικ αλλα να πω κι εδω να σας ζησει η μπουμπου γερη και δυνατη!!!

Λαζαρενια μου να σου πω την γνωμη μου χωρις παρεξηγηση εγω τετοια εποχη δεν θα εφευγα απο το νησι νομιζω ειναι καλυτερη περιοδος στο νησι μετα τον χειμωνα παλι κλεισουρα ενω τωρα βολτες θαλασσα τελεια!

τι να πατε να κανετε στη Λαρισσα να καητε απο τις ζεστες;εγω θα πηγαινα αργοτερα κατα το Σεπτεμβρη και παλι την γνωμη μου λεω ετσι;φιλια!

η στονε που χαθηκε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αυτο ειπα κι εγω βατραχινα μου.και το ελεγα απο την αρχη αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε.

τωρα κλαιω που θα φυγω και τι θα κανω κατω στην ζεστη?που θελεις 50ε για να πας για μπανιο?

κλαιω και τα χρηματα γενικως.

εγω του λεγα να παμε αλλου διακοπες κι οχι παλι στα μερη μας που μονο γκρινια θα χουμε ειμαι σιγουρη.

αλλα τα εισητηρια βγηκανε οποτε δεν γινεται να μην παμε.

απλα του ειπα να αλλαξουμε ημερ.ας παμε μετα τον 15αυγουστο!

1654096yn4fep17z7.gif

Τσα!!

να μαι και εγω ειχα αγωνια για την κων κων και μπηκα να δω τι εγινε!!Εγραψα και στο ευχοτοπικ.Να μας ζησει το νεοτερο μελος μας!!!

τα νεα μας:

Ο μικρος κολυμπαει μονος του, βαζει μπρατσακια και παει....μιλαμε πολυ γελιο ,τις πρωτες μερες μας εσπασε τα νευρα δεν ηθελε κουλουρα με τιποτα και δεν ηθελε να μπαινε,ι μολις του δωσαμε μπρατσακια ξεσαλωσε.Φυσικα απο κοντα ειμαστε αλλα ετσι και κανουμε πως τον πιανουμε γινεται χαμος!!!

Αααα το αλλο το κουφο εχθες εφαγε ενα πιατο αθερινα ολοκληρη ...τον κοιταζα σαν alien...εγω τετοια ψαρικα ουτε να τα δω..απορω απο που πηρε!Δεν το περιμενα...

Αυτα εν ολιγοις..

Ααα Λαζαρενια συμπασχω γεμισα και εγω φυσικα φωτοαλλεργια...οχι που θα μου ξεφευγε φετος...οσο για το μαλλακι σου μη σκας μια κουκλα θα εισαι και με το καρε!Κανε και την μικρη να ειστε ασορτι!χιχιχι

Μαρινα αντε παει περασε!!!Καλα να περασετε χωρις απροοπτα πανω απο ολα και να ξεκουραστειτε.

Σουλιτσα καλο υπολοιπο διακοπων.

Βικυ περαστικα στον μπετοβενακο..κριμα μωρε ταλαιπωρειτε και αυτο.

Αχ Γιοβαννα τωρα σε διαβασα...τι εγινε βρε παιδι μου?Ευχομαι να της περασει γρηγορα ο πυρετος ψηθηκε το μωρακι μας.

Βατραχακι εγω στο ξαναπα μην περιμενεις και πολλα απο το μινι ελεκτρικ εγω με εκεινο εβγαζα πολυ λιγο γαλα ενω με το symphony σχεδον 1,5 λιτρο την ημερα.!!!

Πετρουλα πως ειστε?Η φιλη μου εδω λεει οτι η μασκα φερνει μια εξαρση βηχα στην αρχη και μετα μαλακωνει και ναι, η μυτη μεσα πρεπει να ειναι αλλα αν ο βηχας ειναι ξεροβηχας και οχι παραγωγικος δεν κανει και πολλα εκτος και το εισπνεομενο φαρμακο ειναι κορτιζονουχο.

Μαελενη θα ξαναφυγετε ?

Κικο πως πας?

Τους περιμενω να ξυπνησουν να ξαναπαμε για μπανιο!!

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα. Η Αλεξάνδρα μου τώρα έχει 37,7.......όλη μέρα ήταν απύρετη με το πονστάν που πήρε στις 05:30.......ελπίζω να μην ανέβει άλλο και να τελειώσει εδώ ουφ.

Βατραχάκι εδώ σήμερα έχει ένα δροσιστικό αεράκι. Ευτυχώς γιατί κλεισούρα, συμμαζέματα, Αλεξανδρογκρίνια και καύσωνας δεν παλεύονται.

Λαζαρένια νομίζω ότι μόλις φτάσεις Λάρισα και δεις συγγενείς και φίλους θα σου φύγει η άρνηση. Μην κάνεις έτσι μωρέ και όταν γυρίσετε με το καλό Καλοκαίρι θα είναι ακόμα. Αφού κλείσατε εισιτήρια πηγαίνετε και μην το γρουσουζεύετε. Πότε φεύγετε;

Ρίτα μου χαρείτε τα μπάνια σας και τις διακοπές σας και άσε το Γρηγόρη σου να ξεσαλλώσει. Δεν είναι πολύ όμορφο όταν τα βλέπεις να χαίρονται και να διασκεδάζουν; :D:D:D:D:D

Μαρινάκι μου πώς είναι σήμερα ο Γώγος; Έχει πυρετό;

Σούλα καλή συνέχεια στις διακοπές. Έκλεισες τελικά;

Μισό λεπτό κ. Φωτεινή μη φεύγετε και ότι ήθελα να σας ρωτήσω για το θέμα!!! Σημειώνω βερίκοκα, σταφύλια (έχουν σίδηρο αυτά?)_ ευτυχώς φρουτάκια τρώμε αρκετά. Την τσουκνίδα όμως από πού την παίρνω? Τρώγεται? Ούτε καν το ήξερα! Σας ευχαριστώ πολύ!

χα χα χα χα Μαρινα μου στην εφερα:):):)την εκανε με ελαφρια πηδηματακια συγγνωμη δεν σε διαβασα:):):) λοιπον την τσουκνιδα την περνω αποξηραμενη απο μαγαζια με βοτανα και βιολογικα, την κανω τσαι και την πινω αλλα την βαζω και στο φαγακι οπως τον δυοσμο, ειναι πολυ καλη για το αιμα http://petbirds.gr/forum/t2236/

καλησπερα δεν σας ειπα....δεν σας διαβασα σημερα εχουμε νεα απο την κωνκων??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...