Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια..

εγω ακομα νευρα εχω.δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου περνανε ευκολα.

λαζαρενια μαλλια ειναι οπως ειπες θα μεγαλωσουν. Δεν γινεται να πας να τα στρωσεις λιγο αν ειναι στραβα? Σημερα εκλεισα και εγω ραντεβου με το κομμωτηριο για κουρεμα. Δεν παει αλλο .Εχουν παραμακρυνει και πρεπει να τα δυναμωσω λιγο.

arma καλα να περασετε.

κωνκωνακι μου καλη λευτερια και με το καλο να υποδεχτειτε το κοριτσακι σας.

Μαρινακι μου περαστικα κοπελα μου. Εχεις κατααγχωθει ... Ολα καλα θα πανε. Σκεψου θετικα. Αφου ειπαν οτι αργει αλλα θα περασει ετσι θα ειναι.

βατραχακι θηλαζεις αποκλειστικα? Ποιο θηλαστρο χρησιμοποιεις?

Φωτεινη μου γιατι δεν τους εβγαλες τους αχινους απο τα χερια?

Στονε πως παει ο βηχας?

Ριτακι ο Γρηγορακης παει παιδικο το πρωι που εισαι στη δουλεια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μου!!

Ο βηχας μας πάει απο το κακο στο χειροτερο...:(:(

Εκει που δεν εβηχε τη μερα τωρα εχει ξεπατωθει ο κακομοιρης..μου ειπαν οτι ειναι απο τη μασκα και θα στρωσει σε 1-2 μερες..δεν ξερω τι να πιστεψω πια, τουλαχιστον ειχαμε ενα ησυχο βραδυ.

Λαζαρενια μην ανησυχεις.. θα μεγαλώσουν γρηγορα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τα συχνα λουσιματα.

Νικη μεγαλη συγχυση επαθες ε??Γιατι δεν της μιλας μηπως και ηρεμησεις??

Φωτεινη δινουν και παιρνουν τα χταπόδια ε??Μπραβο χρυσοχερα μου!!!Οσο για τη Celine ειναι απλά μαγευτική..με ταξιδευει η φωνη της!!

Κωνκων αλλη μια μερα εμεινε..Καλα αποτελέσματα στις εξετασεις του Κωνσταντίνου σου!

Ριτα μακαρι οι διακοπές σας μερχι τελευταια μερα να ειναι τοσο ευχαριστες και για εσας και κυριως για το παιδι!!

Οσο για την τραχεια και η παιδιατρος ετσι μας ειπε, οτι ο βηχας προερχεται πιθανον απο μεταλοιμωδη τραχειτιδα..Ερεθισμενη τραχεια δλδ μετα απο ιωση ή λοιμωξη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειά σας κούκλες!!!!!

Κωνκων με το καλόοοοοοοοο! Θα σου έλεγα να ενημερώσεις εμένα, αλλά δεν έχεις το τηλ μου και επίσης δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να μπω. Αν πάλι δε σε πειράζει πες μου να σου το στείλω.

Καλά αποτελέσματα με τον μικρό. Αλήθεια θα τον έχει η μαμά σου αυτές τις μερούλες????

Πετρούλα μου περαστικά για το βήχα. Πέρσι τέτοιες μέρες είχαμε κι εμείς και χάσαμε τις διακοπές μας. Είχαμε πάει μέχρι και στο νοσοκομείο για το βήχα!

Σούλα δεν μας είπες πως ήταν στους Mazoo και κυρίως αν κάθησε η μικρή!

Ρίτα μάλλον θα το έχει το όνομα με το φαγητό χαχαχα!! Γρηγόρης ο καλοφαγάς θα πρέπει να λέμε από δω και πέρα μιας και ο δικός μου χτες έφαγε επίσης καλά!!!! Ζητούσε και ρυζάκι και μελιτζάνα που άλλη φορά ούτε να τα δει δεν ήθελε!

Πάλι κάνει η θάλασσα το θαύμα της :wink:

Vatraxaki μου εγώ δεν μπορώ να πάω μαζί τους γιατί είμαι στη δουλειά! Σκέφτομαι πότε να ξαναπάρω άδεια τώρα, αλλά σκέφτομαι και την μανούρα του μαζέματος και του κουβαλήματος πάλι και συγχίζομαι :evil::evil:

Kiko σε παρόμοια κατάσταση είμαστε δυστυχώς. Εκεί που γελάμε, εκεί πατάμε την τσιρίδα και το βράδυ κάπως έτσι το πάμε κι εμείς. Απ' ότι είδα μάλλον σκάει τραπεζίτης και μάλλον πονάει γι' αυτό τσιτώνεται έτσι. Ούτε κι εμείς τον αντέχουμε όταν είναι έτσι :(:(

Νίκη ξέχασα να ευχηθώ για το αυτοκίνητο. Τώρα για την κουνιάδα....τι να πω. Πάλι εκεί είναι σήμερα? Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Η πεθερά δεν μπορεί να κρατάει τον μικρό στο σπίτι της μήπως και γλιτώσεις από αυτές τις όμορφες επισκέψεις?

Armaki να περάσετε όμορφα και να κάνετε πολλά μπανάκια ;)

Φωτεινή και τόσα που κάνεις με μουδιασμένα χεράκια πολλά είναι!

Είδες για το γάλα? Κι εγώ το δοκίμασα προχτές και μου φάνηκα καλό σχετικά με το άλλο που είχαμε δοκιμάσει. Δηλ αν το πίνει άνετα μπορείς να της δίνεις και λιγάκι παραπάνω. Ο δικός μου όταν τελειώνει κλαίει και ζητάει κι άλλο!

Lazarenia πόσο σε καταλαβαίνω με τα μαλλάκια σου!!!! Δεν μπορείς τουλάχιστον να πας κάπου να σου τα στρώσουν να μην είναι ανομοιόμορφα? Αλλιώς δεν μπορείς να τα έχεις πιασμένα μέχρι να πάρουν λιγάκι τα πάνω τους? Κακό πράγμα ο κακός κομωτής!

Παρεπιπτόντως, έχετε χαιρετίσματα από την Ηλιάνα. Περνούν πολύ όμορφα, όλη μέρα στη θάλασσα και ο μικρός έχει ξεσαλώσει, αλλά δεν του άνοιξε η όρεξη.

Τα δικά μας τα νέα, μια από τα ίδια. Οι άντρες πάλι στη θάλασσα κι εγώ στο γραφείο. Αντε να δούμε. Θα μας φάει κι εμάς ο μικρός όταν θα γυρίσει χαχαχα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σήμερα απολαμβάνω τον Κωνσταντίνο μου! Βέβαια είναι μεσα στη γκρίνια μετά την πρωινή αιμοληψία...

maeleni μου μια χαρα σε βρισκω που στελνεις τα αγορια για μπανιο.

Πετρουλα μου ακόμα ο βηχας? Πω πω βρε παιδακι μου σας τσάκισε. Περαστικα.

Λαζαρενια μου είναι πολύ χάλια? Κ εγω θα ελεγα να τα εχεις πιασμενα μηπως και δεν φαινεται. Θα μακρυνουν γρηγορα.

Μαρινα μου τί έγινα σημερα με τις εξετάσεις?

κικο μου κ εμείς ετσι ειμαστε το βραδυ με τον μικρό. Πιστευω βεβαια οτι ζεσταινεται και αυτος και έχει τοση γκρίνια.

γεια σας!!!!

τι κανετε;σημερα πολυ ζεστη εσκασα!

ριτα μου οντως μεγαλωσε κι ο μπεμπης εδω και λιγο καιρο παιζει και μονος του στο γυμναστηριακη του αχ ξεπεταχτηκε κι αυτος :P

κωνκων μου τι κανεις ξαπλα;αντες λιγες ωρες μεινανε γιουπι!!!!!

πως νιωθεις;ευχομαι να πανε ολα τελεια με τον θηλασμο ζητα να εχεις το μωρο διπλα σου και να θηλασεις αμεσως μολις νιωσεις καλα μετα την καισαρικη :wink:

φαστ μου θηλαζουμε αποκλειστηκα κι εχω το mini electric της medela το θηλαστρο.

Μαρινα μου που εισαι;ολα καλα;

μαελενη ποιο ειναι αυτο το νοστιμο το γαλα για πες;αν κι εμεις δεν εχουμε θεμα προς το παρον το πινουμε ολο αν και αργουμε λιγο!

Σουλα που εισαι χαμενη;πως περασατε εχθες;

στονε μου μακαρι να φυγει ο βηχας σας αμαν πολυ κρατησε!

θα πατε τελικα χαλκιδικη;

κικο μου φαση ειναι θα περασει την περασαμε κι εμεις τωρα ειναι καλυτερα παλι γκρινοαζει βεβαια αλλα οχι με το παραμικρο!

Λαζαρενια μου εσεις τι κανετε;τον βγαλατε τον αχινο;

εγω θυμαμαι μικρη οταν πατουσα μου εβαζε λαδακι να μαλακωσει και μετα με καρφιτσα το βγαζαμε.

φωτεινη μου τι κανετε;η μικρη καλα;η βικη;

φιλια σε οσες ξεχασα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλησπερα απο μενα:D:D

πω πω πω βραζει ο τοπος ευχομαι να εχετε δροσια οπου και να ειστε :)

βατραχακι μου καλα ημαστε:) η Βικυ αυτη την βδομαδα ειναι στην δουλεια και εχω την Φωτεινη εγω μαζι μου, την παω καθε μερα στην θαλασσα με το καροτσι και το καταευχαριστιεται:):) απο βδομαδα θα εχει την τελευταια αδεια για 2 βδομαδες και θα χαρη παλι το ψαρεμα και εγω της βουτιες μου πιο χαλαρα μαι και θα ειναι και η ξαδελφες μου εδω στα σπιτια τους και ετσι θα κανουμε και τα τσιπουσια μας με τα ουζακια στην παραλια:)

Μαρινα μου ευχομαι να τελειωσει η ταλαιπωρια σας...αν και θα παρει λιγο χρονο..υπομονη κουκλα μου

Νικη μου ξεχασα και συγνωμη...ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ το του του:):)

μαελενη μου και Πετρουλα μου γιαυτο τα χερια μου ειναι σε αυτο το χαλι..δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου παλι σημερα επιασα 2 χταποδακια.... και για τους αχινους.. ειναι πολυ βαθια γιαυτο δεν τα εβγαλα

κοριτσια πηγα σημερα να κουρευτω παλι και ο κομωτης τρομαξε,προσπαθησε να το διορθωσει και το αποτελεσμα να γινει ενα κοντο καρε μεχρι το αυτι.

εμενα δεν μου αρεσει καθολου.νιωθω σαν 10 χρονω.

θα παω αυριο να το κοψει τουλαχιστον απο πισω και να γινει μυτες μπροστα.

πανε τα μαλλακια μου!!!!

εσεις ειστε ολες καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Κωνκωνάκι μου αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου, είναι συγκλονιστικές στιγμές που δεν έχουμε την ευκαιρία να της ζήσουμε πολλές φορές, οπότε προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος σου και να τις απολαύσεις! Με το καλό γλυκιά μου να χαρίσεις την αδερφούλα του στον Κωνσταντινάκο σου!

Λαζαρένια μου αν και μου άρεσε πάρα πολύ η κόμη σου είμαι σίγουρη ότι και το κοντό μαλλάκι θα σου ταιριάζει γιατί έχεις πολύ γλυκιά φατσούλα!

κ. Φωτεινή πολύ χαίρομαι που απολαμβάνεται τόσο εσείς όσο και η Φωτεινούλα τη θάλασσα, από εβδομάδα που θα έρθει και η Βίκη ακόμα καλύτερα!

Πετρούλα μου δυστυχώς από την εμπειρία που αποκτήσαμε κι εμείς με τον παλιοβήχα φέτος, εγώ κατάλαβα ότι αν το πιάσει το παιδί και δε φεύγει εύκολα ακόμα και οι μάσκες δεν κάνουν δουλειά. Μακάρι να σας περάσει σύντομα γιατί είναι και καλοκαιρι!

Ρίτα ιδανικές μου ακούγονται οι διακοπές σας! Μπράβο που περνάτε τέλεια!

Όσο για τα δικά μας? Μάλλον έγινε το θαύμα που περιμέναμε και τα σημερινά αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο χρόνος που μας ενδιέφερε ενώ έπρεπε να είναι 27-40'' έφτασε επιτέλους και σε εμάς τα 41', ενώ μέχρι τη χτεσινή εξέταση ήταν 54'', πώς γίνεται αυτό, δεν έχω ιδέα...Άλλοι αμφιβάλλουν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο ιατρικό (δε με συμφέρει να σκεφτώ το ενδεχόμενο να έκαναν λάθος σήμερα στο νοσοκομείο) και άλλοι λένε ότι μπορεί απλά να άρχισε ο οργανισμός να το φτιάχνει μόνος του. Τι να πω κι εγώ, σημασία έχει ότι ήταν καλά τα αποτελέσματα και πήραμε μια ανάσα! Βέβαια βιαστήκαμε μάλλον να χαρούμε γιατί με το που φτάνουμε σπίτι και αφού περάσαμε οι δυο μας τρομερή ταλαιπωρία σήμερα μου ανέβασε 38,3 γμτ και επίσης έχει ήπια αναιμία που εξηγείται από όλα αυτά που πέρασε. Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε να φύγουμε αύριο το πρωί θα πάμε κάπου εδώ κοντά στην Αθήνα σε κάτι σπίτια που μας παραχωρούνε από τη δουλειά του σύζυξ και μαζεύουμε σαν τρελοί, ας ελπίσουμε το παιδί να είναι καλά αύριο και να φύγουμε.Ωστόσο μάλλον θα τα λέμε και από εκεί αφού είπαμε έχουμε εθιστεί και δε μπορούμε να αποχωριστούμε την παρέα μας! Καλά να περνάτε και όλες οι υπόλοιπες που είστε ήδη διακοπές!

mGKop3.png60Jvp3.png

κανει νανακια η μικρη μου :D:D:D

αχχχχ .... απολαυση στην βεραντα,.... τα τζιτζικια τραγουδανε, και τα κουνουπακια το εχουν ριξει στο φαι :):)

οταν φωναζω καμια φορα μου λεει....μη πωναζεις γιαγια Νουλα μη πωναζεις:D:D

Λαζαρενια μου την πατησες με το κουρεμα εεε:confused::confused:... που πηγε το πλουσιο μαλλι σου:(:(.... ελα δεν πειραζει κουκλα μου θα μεγαλλωσουν και θα δυναμωσουν.

Πετρουλα μου πως ειναι τωρα ο βηχας?

κωνκων μου με το καλο κοριτσι μου αυριο να αγκαλιασεις την

κουκλιτσα σου, σε εχω στο μυαλο μου συνεχεια...Η Παναγια μαζι σου κουκλα μου καλη λευτερια

Διαφημίσεις

Μαρινα αν τρωει τα φρουτα να του δινεις βερυκοκα, σταφυλια και περα απο το κρεας και ολα τα αλλα βαζε και λιγο τσουκνιδα ξερη στο φαγακι μαζι με μαιντανο και ανιθο.

Μισό λεπτό κ. Φωτεινή μη φεύγετε και ότι ήθελα να σας ρωτήσω για το θέμα!!! Σημειώνω βερίκοκα, σταφύλια (έχουν σίδηρο αυτά?)_ ευτυχώς φρουτάκια τρώμε αρκετά. Την τσουκνίδα όμως από πού την παίρνω? Τρώγεται? Ούτε καν το ήξερα! Σας ευχαριστώ πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου αντε αρχισε να περνει τα πανω του ο οργανισμος του μικρουλη αλλα παλι πυρετο μωρε;αμαν τι να πω μαλλον θα ελεγα να κανεις κανενα αγιασμο τι να πω!

Φωτεινη μου τι ωραια που περνατε μπραβο σας!!!

Λαζαρενια μου μεγεια το κουρεμα θα μεγαλωσουν μην στεναχωριεσαι!

κωνκων μου αχ αυριο θα ειναι μια υπεροχη μερα!!!περιμενουμε με ανυπομονησια τα ευχαριστα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα και από εμάς κορίτσια.

Κωνκνων με το καλό να αγκαλιάσεις αύριο την κούκλα σου και να μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Μαρινάκι πολύ χάρηκα που τα νέα για το Γωγούλη σου είναι καλά. Μωρέ τον έχετε κατατρυπήσει αυτές τις μέρες για εξετάσεις. Αφού όμως συνέρχεται όλα θα είναι ο.κ. Ελπίζω και ο πυρετός να είναι παροδικός.

Πετρούλα και ο Αναστάσης ταλαιπωρήθηκε από το βήχα. Εύχομαι γρήγορα να συνέλθει.

Λαζαρένια μου μην στεναχωριέσαι μωρέ για τρίχες :tongue::tongue::tongue: Μαλλί είναι και θα μεγαλώσει πάλι. Συγχαρητήρια για τον παιδικό. Τα πράγματα μπάινουν πια σε μια σειρά. Κρίμα για την Ηλιάνα.....εύχομαι να τα καταφέρει τελικά.

Σαρδελάκι είσαι στην τελική ευθεία για το μαγαζί. Μπράβο.

Τα δικά μας τώρα. Περάσαμε πολύ ωραία στη Λευκάδα και η μικρή μου ήταν άψογη σε όλο το ταξίδι. Το ξενοδοχείο ήταν έτσι και έτσι και ένα μεγάλο του μείον ήταν η έλλειψη εξωφύλλων, πράγμα που έκανε πολύ δύσκολο το αποκοίμισμα της Αλεξάνδρας........είχαμε πάει πάλι πριν από 3 χρόνια με τον άντρα μου αλλή αυτή την λεπτομέρεια δεν την θυμόμουν :confused::confused::confused:

Το θετικό ήταν ότι στην πλατεία που ήταν ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο είχαν καρουζέλ το οποίο η Αλεξάνδρα το καταχάρηκε και εμείς τους κάναμε πλούσιους :tongue::tongue::tongue: Δεν πειράζει όμως.......Ατάκες Αλεξάνδρας:

Αλεξάνδρα: "Μαμά πάμε βότα;"

Εγώ: "Τι να κάνουμε στη βόλτα;"

Αλεξάνδρα: "Εγώ τέχω, συ κυνηγάς'' :P:p:p:p

Επίσης την Κυριακή που ήμαστε για μπάνιο την κρατούσε ο άντρας μου στο νερό κάπως άτσαλα και γυρίζει με νεύρο και του λέει: ''Μπαμπά, δεν γίνεται μπάνιο έτσι"

Το δυσάρεστο των ημερών για εμάς είναι ότι από χτες το πρωί είναι άρρωστη :(:(:( με πυρετό ταξίδεψε :(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βατραχάκι μου λένε ότι σε αυτή ην ίωση ο πυρετός μπορεί να συνεχιστεί και για 4 εβδομάδες τις οποίες εμείς συμπληρώνουμε την Κυριακή, ανυπομονώ για μια μέρα που θα είμαστε όλοι καλά!

Φιλάκια στα ζουζούνια σου πάω για νάνι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...