Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!!

τι κανετε;

καλο μηνα να εχουμε ολοι μας!!!!

νιωθω οτι αφου ηρθε ο αυγουστος τελειωνει το καλοκαιρι σιγα σιγα :(

το pc δεν εφτιαξε μπηκα απο το λαπτοπ μαλλον κατι εγινε με το format που το καναμε!

Μαρινα μου που εισαι βγηκαν οι εξετασεις;ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα!

στονε μου περαστικα σας!πηγατε στο γιατρο;

αρμακι μου περαστικα και σε σενα καλα να περασετε στις διακοπουλες σας να χαλαρωσετε και να ξεκουραστητε να ευχαριστηθητε το παιδακι σας!

μαελενη μου γιατι δεν πας κι εσυ για μπανακι;εμεις εχουμε αλλο θεμα με τον τιμο τσιμπαει οποιον βρει και δεν ξερω πως θα του το κοψω με προβληματιζει οταν συμπεριφερεται ετσι!

κικο μου μπραβο αφου το ρυθμησες ολα καλα προσεχε ομως θελει συνεχεια προσοχη εως το τελος!

ριτα μου τι ωραια που περνατε μπραβο σας!

σαρδελινα μου που χαθηκες;

φαστ μου πολυ σπαστικο αυτο που κανει η κουνιαδα σου η πεθερα σου ξερει τις σχεσεις σας;μηπως να της ελεγες οτι δεν σου αρεσει να ερχεται κοσμος σπιτι οταν λειπεις;

Σουλα μου δεν πειραζει μια στο τοσο να ξεφευγουν καλα να περασετε στους μαζου!

κι εγω θελω να βγω αλλα εχω θεμα με το θηλαστρο που δεν μπορω να βγαλω ποσοτητα για να αφησω και ο μικρος στην μαμα μου κλαιει τι θα τον κανω μου λετε;

μαλλον θα πω την πεθερα μου να ερθει να τα κρατησει να βγουμε κι εμεις μετα απο ενα χρονο αλλα εως το σαββατο πρεπει να βγαζω με το σταγονομετρο γαλα για να αφησω :rolleyes:

φιλια σε ολες παω να ετοιμαστω να παμε για μπλουμ!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι απο μενα...

νικη μου τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτη?πως εισαι?απο οτι διαβασα εισαι καλα και βολταρεις με το καινουριο αυτοκινητακι ε?

μεγεια μεγεια καλοριζικο και καλοταξιδο!

διαβασα και για την κουνιαδα.ε!ναι δικιο εχεις τι να πω!

μου θυμισες την δικια μου τωρα και συγχυστηκα!

τελικα ολα οι κουνιαδς τα κανουνε.με την πεθερα τα βρισκεις αλλα με τις αδερφες οχι!

νικη μου ενα θα σου πω που καταλαβα......

οταν εισαι καλος εισαι παντα το θυμα!!!

αρμακι σε καταλαβαινω ποσο υπεφερες.το δοντι ειναι οτι χειροτερο οταν σε πονα.ελπιζω να μην ξαναυπαρξει θεμα και να κανεις ομορφες διακοπες!

οσο για τα γλυκα εγω ευτυχως δεν εχω θεμα.ειμαι του αλμυρου!

κικο μου χαρηκα που σε ειδα.

παλι καλα που το ρυθμισες για να εισαι και λιγακι χαλαρη.οσο για τα γλυκα ,του κουταλιου επιτρεπονται?

μαελενη σε ευχαριστω γλυκεια μου και οτι επιθυμεις.

τωρα για το πως θα του κοψεις το χουι να επιμενει στα ξενα πραγματα.

ακου τι εκανα εγω.

πολυ κουβεντα κι εκεινη την στιγμη της το χτυπαω στο φιλοτιμο οπως''αγαπη μου δωστο στο παιδακι γιατι θα κλαιει και ειναι κριμα.θελεις να κλαιει?εσυ εισαι μεγαλο κοριτσι τωρα και καταλαβαινεις ε?''κλπ κλπ

κι αμεσως το δινει!

πετρουλα μου πως εισαι?

η παιδιατρος μας ειπε οτι θα βγει απο μονο του εκτος αν ποναει πολυ να παμε.

τι να σου πω τωρα!

μαλιστα ηταν και τοσο χαλαρη που μου ειπε ''καλα εσυ δεν παταγες αχινους μικρη?''

καλα ειναι ο μικρος?

σουλιτσα και βατραχακι ειστε καλα?

βατραχινα τι κανει το μπεμπε?

1654096yn4fep17z7.gif

Πήγαμε για εξετάσεις, τον μάδησαν οι δυο μαντραχαλάδες τον έρμο και στα δυο χεράκια για να καταφέρουν να πάρουν το άσχημο είναι όμως ότι ακόμα δεν έφτιαξε η πήξη, παρόλο που ο άλλος δείκτης που έδειχνε φλεγμονή έφτιαξε τελείως. Από το εργαστήριο μου είπαν ότι αργεί να φτιάξει, η γιατρός μου μίλησε για εισαγωγή να το ψάξουμε παραπάνω, βρήκα μια άκρη και μίλησα με ένα γιατρό που είναι στο παίδων και μου είπε ότι μόνο ΄με αυτή την εξέταση δεν θα μας κάνουν εισαγωγή και ότι σαν αποτέλεσμα της ασθένειας που πέρασε μπορεί ακόμα να πάρει καιρό για να επανάλθει, τέσπα πάλι αύριο θα πάμε να την ξανακάνουμε εκεί και βλέπουμε.

Πετρούλα τι γίνεται κι εσείς με το βήχα, τόσο καιρό ταλαιπωρείστε.

Λαζαρένια πού θα πάει θα βγει το αγκαθάκι

Φιλιά σε όλες τιςυπόλοιπες!

Κωνκωνάκι περιμένουμε νέα σας.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!

Μαρινα τετοια φουρτουνα περασε ο οργανισμος του, μπορει ακομη να μην εχει επανελθει πλήρως για αυτο να μη σας βγαινει οσο καλή θα επρεπε η εξεταση..Αφου ο μικρος ειναι καλά μη σε ανησυχει, ειναι θεμα χρονου να ισορροπήσουν και οι τιμες..

Βατραχακι πόσο σε καταλαβαινω με το θηλαστρο..Σε δυο μερες εβγαζα ενα γευμα, ισα που προλαβαινα να το αποθηκευσω..Ξεκινα ομως μια μικρη τραπεζα γαλακτος και οτι κανεις, γιατι χειμωνας ερχεται και σιγουρα μια νυχτερινη εξοδος θα ειναι καλή ευκαιρια για ξεκουραση..

Νικη καλοριζικο το τουτ-τουτ!!Τωρα για την κουνιαδα μη δινεις και τοση σημασια, κτ σε ζηλια μου μυριζει εμενα..

Ειναι πάντως ενοχλητικο να γινεται κτ τετοιο, σαν να μη σε υπολογιζει, αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλά πραγματα περα απο αυτο που ειπε και η Ελένη

Κικη δεν βαζουμε καθολου air condition, ουτε και στις διακοπες το χρησιμοποιουσαμε..

Ελένη τι ωραια που εχει τωρα πολύ χρονος και ο μπαμπας σας και απασχολει τον μικρο τα πρωινά..Και οι παππουδες ξεκουραζονται και ομορφα περνανε μπαμπας και γιος!!

Πήγαμε και εμεις στην παιδιατρο- σε αυτη την καινουρια που σας ειπα οτι πηγαμε και την τελευταια φορα- τον ακροαστηκε και πάλι αρκετη ωρα και τον βρηκε καθαρο πεντακαθαρο!! Μας εδωσε aerolin να κανουμε μασκουλα για πέντε μερες..Να ρωτησω βρε κοριτσια, μπαινει και η μυτη μεσα στη συσκευη??Ο αντρας μου επιμενει οτι μπαινει και η μυτη καθως εχει δει πολλες φορες τον μικρο του ξαδερφο να κανει αλλα εγω απ'ότι μου εδειξε η παιδιατρος δεν καταλαβα κτ τετοιο..:roll::roll:

Πάμε να βγουμε μια βολτιτσα και ισως το βραδυ να τα ξαναπούμε!Φιλια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα!

Τα νέα μου πρώτα! Την Τετάρτη το πρωί μπαίνουμε τελικά για καισαρική. Οι πόνοι που έχω δεν είναι συσπάσεις είναι απο τη λάθος θέση του μωρού. Είναι έξω απο την πύελο και λίγο στραβα (κάπως μου το είπε αυτό αλλά δεν θυμαμαι). Μεχρι Τεταρτη πρωί ξάπλα με χάπια γιατί οι πόνοι δυναμόνουν και είναι επικίνδυνο και για τη μητρα. Οπότε ανυπομονώ να ερθει η Τεταρτη:D!

κικο μου μπραβο για το ζαχαρο που ρυθμιστηκε, ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Μαρίνα μου κ εγω πιστευω οτι θα στρωσει ο οργανισμός του σε λίγο καιρό. Ελπίζω οι αυριανες εξετασεις να είναι καλυτερες.

vatraxaki μου αυτό που βγάζεις το βαζεις στην καταψυξη?

Πετρουλα μου περαστικά σας.

λαζαρενια μου ελπίζω να βγεί γρηγορα και να μη την ενοχλεί.

Νίκη μου καλοτάξιδο το αυτοκινητακι σου! Για την κουνιάδα σου, τί να πώ... Δεν αξιζει ούτε να ασχολεισαι.

maelani μου λαδαδικα ακούω ε? Αχ πόσα χρόνια έχω να πάω!

Σούλα μου καλα να περάσετε αποψε στους μαζου.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου μπήκα να σας χαιρετήσω! Επιτέλους είμαστε έτοιμοι και αύριο πρωί πρωί φεύγουμε!

Κωνκωνακι μου καλή λευτεριά! Με ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ να έρθει το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου! Θα σου τηλεφωνήσω!

Μαρινάκι εύχομαι γρήγορα να φτιάξουν οι τιμές του Γωγούλη σου!

Ελπίζω να καταφέρω να μπω από κανα καφέ να διαβάσω νέα σας.

Σας φιλώ όλες, εύχομαι να περάσουμε όλες καλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kωνκων μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα;

αχ με το καλο γλυκεια μου τι γλυκεια προσμονη ειναι αυτη ε;

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

στονε μου αφου σας εδωσε μασκουλες θα περασει ο βηχας σας!

νομιζω την ανηψια μου που βλεπω οτι η μυτη της ειναι μεσα στη μασκα!

φαστ μου καλοταξιδο!!!!

Μαρινακι μου τι να πω ευχομαι οι αυριανες εξετασεις να ειναι τελειες πολυ ταλαιπορηθηκατε ολοι σας αλλα κυριως ο Γωγακης που τον εχουν κατατρυπησει τον καημενουλη!

τα αιμοπεταλια του ειναι χαμηλα;

Μαρακι καλο ταξιδι καλα να περασετε!

vatraxaki μου αυτό που βγάζεις το βαζεις στην καταψυξη?

.

κωνκων μου για 48 ωρες μπορεις να το εχεις στο ψυγειο και για 3 μηνες στην καταψυξη!

θα το παλεψεις να θηλασεις;

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Πρωινη σημερα πηραμε το πρωινο μας και ο μικρος κοιμαται ακομα.

Καλα εχει λιωσει στο παιχνιδι το παιδι μου!!

Τι κανετε?

Κων κων μου με το καλο!!!Αντε κουκλα μου εφτασε η ωρα με ενα γερο μωρο σου ευχομαι !!!

μαρινακι μου αφου σου λενε οτι ειναι φυσιολογικο μην αγχωνεσαι θα στρωσει σιγα σιγα η εξεταση.Αντε φτανετε στο τελος!!

Πετρουλα περαστικα!!Αυτη η φιλη μου που παραθεριζουμε μαζι ειναι ειδημονας σε βηχες κτλ και μου ελεγε εχθες οτι σε καποια φαση ο μικρος της, ειχε παρατεταμενο ξεροβηχα μετα απο ιωση τελικα ηταν ερεθισμνενη η τραχεια ,καπως ετσι το καταλαβα δλδ, μετα απο ιωση και του περασε με μασκα.

Σουλιτσα ωραια στους μαζου ε?

Φωτεινη τι τελειες δημιουργιες?Μπραβο και παλι μπραβο!!

Μαρακι μου περαστικα για το δοντακι σου και να περασετε πολυ καλα!!!

Νικη μου μεγεια το αυτοκινητο.Καλοταξιδο!!Οσο για την κουνιαδα...δε ξερω.. εγω μπουρλοτο θα ειχα γινει...

Κικο μπραβο που εφτιαξε το ζαχαρο απλα μην ξανοιγεσαι στα γλυκα διοτι ειναι υπουλο ειδικα οσο μεγαλωνει το μωρο.

Βατραχακι πως πανε τα μικρα σου?Ποια μικρα δλδ που και ο μπεμπης μεγαλος ειναι πια!!χαχα

Λαζαρενια μου συγχαρητηρια για το σταθμο ειδες ολα στρωνουν σιγα σιγα.Καλη αρχη!!

Μαελενη δε σου ειπα??!!!Και ο δικος μου τρωει τα παντα εδω!!Μεχρι αστακομακαροναδα εφαγε χθες!!!Φτου φτου τα παιδακια μας !!Το τι τρωει δε λεγεται!!Ευτυχως τα καιει!

Ελπιζω να μην ξεχασα κατι σημαντικο!!!

Δε ξερω ποτε θα ξαναμπω μιας και το ιντερνετ ειναι ενα για ολοο το νησι και εξαρταται απο το ποτε θα βρω ελευθερη θεση στη συνδεση.

Παντως ειμαστε πολυ καλα !!!

Φιλακια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές. Ποιά να ενημερωσω αυριο το πρωί?

Πριν λιγο πηγαμε τον μικρό να του παρουν αίμα και ακομα κλαίει. Θα το θυμαται για μερες τωρα, όπως και την προηγουμενη φορα. Για να δουμε ανεβασαμε σιδηρο ή πάλι τίποτα? Σχεδον 1 χρόνο τρεχουμε με αυτον τον σιδηρο.

vatraxaki μου αυτη τη φορα θα το παλεψω για θηλασμο και ότι γίνει....

Καλημέρα κοριτσάκια και απο'μένα.

Κωνκων μου , άλλη μια μέρα και μετά θα είσαι βασίλισσα με τα 2 σου ζουζούνια. Σχετικά με τη θέση του μωρού κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και σε 'μένα στο πρώτο γι'αυτό και ο γιατρός δεν το συζήτησε το θέμα του φ.τ μιας και δεν υπήρχε περίπτωση στο δεύτερο να αλλάζανε τα πράγματα. Όπως και να 'χει εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου και το Σάββατο να βρεις το χρόνο να μπεις και να διαβάσουμε την εμπειρία σου.

Μαρινάκι η ίωση που πέρασε ο Γιωργάκης είναι απο αυτές που η επάνοδος είναι αργή και σταδιακή, τη στιγμή που στο λένε και οι γιατροί μη σε προβληματίζει. Απλά σου φαίνεται αιώνας εσένα η μια μέρα και γι'αυτό δεν μπορείς να το δεχτείς. Όλα καλά πάντως πάνε και σε λίγο καιρό θα είναι περδίκι ο μικρός.

Πετρούλα μου , ναι στη μάσκα μπαίνει και η μύτη μέσα. Είναι πολύ αποτελεσματική απλά άπαξ και ξεκινήσει με μάσκα , μετά θα συνεχίσει με τη μάσκα και όχι τα σιρόπια αλλά να ξέρεις τη θεωρώ πιο αποτελεσματική. Εμείς το κάναμε σαν παιχνίδι, βάζαμε μία στο αρκουδάκι μετράγαμε μέχρι το δέκα και μετά ερχόταν η σειρά του κάναμε το ίδιο. Περαστικά σας και πάλι.

Αρμάκι καλό ταξίδι να έχετε και καλά να περάσετε.

Βατραχάκι αν δεν μπορείς να βγάλεις με το θήλαστρο πολύ γάλα , μήπως δοκιμάσεις και εσύ με το χέρι και έχεις καλύτερα αποτελέσματα όπως η Ντελένι;

Ριτάκι άστον το Γρηγοράκη να ευχαριστηθεί , νομίζω για τα παιδιά είναι η καλύτερή τους να έχουν τον μπαμπά και τη μαμά συνέχεια μαζί και συγχρόνως να ευχαριστιόνται και παιχνίδι.

Σουλίτσα ελπίζω να περάσατε τέλεια στους Μαζού.

Εμείς πάλι έχουμε τρελή γκρίνια, μάλλον βγάζει τους τραπεζίτες και δεν θέλει να τρώει τίποτα και συν του ότι αν δεν του περάσει το δικό έχει πολύ γκρίνια και κλάμα. Το βράδυ ξυπνάει με κλάματα αλλά και μέχρι να κοιμηθεί θα σηκωθεί καμιά 10αριά φορές και μόνο αν πάμε και εμείς εκεί μπορεί να κοιμηθεί. Αχ τι να πω δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ με τίποτα όταν είναι σε αυτή την κατάσταση.:?

καλημερα μανουλες γλυκιες:D:D

ξεκηνω με την κωνκων μας:D:D:D....γλυκια μου σου ευχομαι αυριο την ιδια ωρα με το καλο να κρατας στην αγκαλια σου την κουκλιτσα σου...ενα γερο μωρακι και ολα να πανε καλα κοριτσι μου

κικτσα μου ολα καλα θα πανε με την διατροφη..το ξερω ειναι δυσκολο αν σου αρεσουν τα γλυκα .. εγω μπορω να ζησω μονο με γλυκα:D:D..αλλα τωρα που το ρυθμησες θα βρεις την ρεγουλα

αρμα μου περαστικα με το δοντι...ποσο σε καταλαβαινω

Νικη μου καλα σε ειπαν και τα κοριτσια για την κουνιαδα...ειναι ασχημο να ερχετε οταν δεν εισαι εσυ...εγω θα τη ρωτουσα ξεκαθα

Ριτα μου καλα να περνατε...σε πιο νησι εισαι?...ξεχασα:confused::confused:

Λαζαρενια μου αχινους εχω 5 στα δακτυλα μου και πονανε πολυ:( με τον καιρο θα τα "χωνεψει" ο οργανισμος και δεν θα ποναει η μικρουλα

Πετρουλα μου περαστικουλια στο κουκλι μας...τι υπεροχα τραγουδι εβαλες...μαγικη φωνη εχει η ατιμη:)

Μαελενη μου πηρα το γαλα που μου ειπες και ειναι πολυ νοστημο η μικρουλα μας το πινει

μηπως ξεχασα καμια σας:confused::confused:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τους καθρεφτες...ο κοχυλατος ειναι για το μπανιο στον 3το οροφο αυτο με τα ξυλακια θαλασσης το εβαλα στο τζακι και θα κανω αλλους δυο μεγαλους για το υπολοιπα 2 μπανια

φετος δεν εχω μαζεψει πολλα κοχυλια γιατι εχω ενα σωρο...φετος ειναι η χρονια του χταποδιου 12 τα εκανα

καλημερα κοριτσια μου.χαιρομαι που εισετ καλα και κανετε διακοπουλες.

κι εγω σιγα σιγα ετοιμαζομαι.

χθες ειχα παρα πολλα νευρα!

πηγα σε μια φιλη για καφε η οποια ειναι και κομωτρια και κουρεψε την μικρη μου.λεω δεν με κουρευεις κι εμενα λιγακι?

αχ κοριτσια αν δειτε πως με εκανε........χαλια.η μια πλευρα ειναι μακρυα τα μαλλια και η αλλη κοντη!

αισχος κι εγω τα μακρυνα τα μαλλακια μου και τωρα τι θα κανω?

αφηστε πολλα νευρα αλλα αντε τριχες ειναι.θα μεγαλωσουν παλι.

ριτα τελεια σας βρισκω.μπραβο!!!

κωνσταντινα μου καλη λευτερια κοριτσακι μου.ενα γερο παιδακι στην αγγαλιτσα σου ευχομαι ,γεματο χαμογελα και χαρες η ζωη σας να ειναι παντα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...